2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
hem cantaya koymayı düşündüklerim hemde su an bizde olmayanlar kuzucum.

banyo küveti hazır kuzum tası yok ama.evet ya biberon da yok bende.ama iremde ona ihtiyac olmamıstı sanki aynısı olcak gibi geliyor ya bana hep onu da yazalım listemize.doğru diyosun cantaya bide 3-6 ay kıyafet atalım.ana ter bastı su cantayı hazırlasaydım bi eşimle anneme dert oldu hafta sonu benide paniklettiler..
laylamm hosgeldin canımm..
hoşbuldum yıvrumm ne panik sana hiç yakıştıramadım alışverişemi gidiyosun?

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
günaydın kızlar.. hava haaala rezalet. ben de sıkıntılıyım zati. cekilmiyo valla. bütün gece uyuyamadım. esimede terstim daha o kadar sıkıldım. kasıgım agrıdı sabaha kadar üsüttüm heralde. accık da kramp oldu saglı sollu:(
sabah da dogumdan sonra kalma mevzusundan tartıstık. annem dedi ki gel sen burda kal 2_3 gün sonra eve gecersin bende gündüzleri gelirim. esim de ne münasebet dedi. tutturmuss ablam bakar sana diye. ablanın yanında gaz cıkaramam ben dedim. konuyu annen gelip burda kalsınla bagladık.
gece rüyamda da bi bebek gördümm töbe yarabbi bıyıkları vardı resmen:D allah tan ben dogurmadım ama sabah kalkınca bide esmerdii benim miydi acep cocuk diye düsünmedim degil..
hastahane nezahatcigimi telefona baglamıyo yasak diye. deli oldum. illla gidip kapıda beklicem. sırf üsengecligimden 3 ünü bekliyim dicem ama daha yarım ay var yani.. pefffffff:eek:ky:

bence de annen gelsin :)

Heaaaa anladım şimdi :D Yarından itibaren 35 dicem..
Ay aman of bunaldım bugünden itibaren diyim ben beee :D Haftaya 9. ayımıza giriyoz o zaman demiiii :D Maşallah maşallah.

Hoşgeldin canım...

Nazocum gelinim tombik olursa diye 2-3 parça 3-6 ay kıyafeti alsaydın.Banyo küveti tası tarağı hazır mı? Biberon?

eyi sen bugünden itibaren de ama kisme sormazsa yarından itibaren dersin :D

kız ben tarak almadım erkek bebeklere tarak alınıyomudu :ajan:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

hoşbuldum azom bizde hafta sonu odamızı aldık eklenti degilde büyük resmi nasıl koyuyoruz canım sizede göstereyim

Canım eklenti harici resmi resim upluoad sitelerinden yüklüyorsun diye biliyorum..Yani önce o sitelerden birine yüklüyorsun, oranın linkini de buraya atıyorsun, o biraz daha uğraştırıcı..Neden eklentiden yüklemiyorsun? Hayırlı olsun bu arada :)

hem cantaya koymayı düşündüklerim hemde su an bizde olmayanlar kuzucum.

banyo küveti hazır kuzum tası yok ama.evet ya biberon da yok bende.ama iremde ona ihtiyac olmamıstı sanki aynısı olcak gibi geliyor ya bana hep onu da yazalım listemize.doğru diyosun cantaya bide 3-6 ay kıyafet atalım.ana ter bastı su cantayı hazırlasaydım bi eşimle anneme dert oldu hafta sonu benide paniklettiler..
laylamm hosgeldin canımm..

He bi de kusmuk ağız bezleri geldi aklıma :D

azoo sende hoşgeldin bu sitede bişi yazmayınca misafir konumuna getiriyor beni sinir oldummm yaaa ne var ne yokkk

Hoşbuldum bebeğim Ne olsun işte uğraşıom kuku ağrısıylan..Valla mide yanmasını da hallettik ama bu kuku ağrısı azıma burnuma etti yani gece yatakta dönerken ağlıyom :(
Özledim seni..Sen de ne var ne yok?

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Hoşgeldin bahanesini yediğim :D Ablanın yanında gaz çıkaramam :D:D
Annenin dediği gayet mantıklı geldi bana, ama annen size de gelebilir..

e cıkaramam amaa..:D bide sezoss falan olursamm cok gaz olur:D ablalarınında cocukları var bide. evde cocuk istemiyorum. ama kötüsü benim kardesimde kücük 13 e yeni girdi. onu babamla bıraksın bari. ev zati kücük. aman yaa ben gece idare edemez miyim acepp. sabah gelip aksam dönseler. :utan:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
amin canım.. bakalım kısmet,gerci sezeryn gibi duruyo benimki belim yuzunden bilemiyorum
...

gecmiş olsun canım annene gercekten gencecik bi annen var... benimki 67 yaşında masallah...

merhabaa hosgeldin canım :utan:

bende ictim T.kahvesi 2-3 defa, ama mideme pek iyi gelmedi ama cola iciyorum son zamanlarda bir iki yudum falan gidiyo yani........
sende hoşgeldin pikecim bende canım ne istiyosa abartmadan yiyorum yemesem aklım kalıyor valla:)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Aaaa rüyamı anlatıcaktım.Rüyamda bizim topik olarak yılbaşı eğlencesi yapmaya karar veriyoruz ama bildiğin gün yapıyoruz.Herkes bi çeşit yemek yapıp yetirmiş.Allahım neler var, börekler, çörekler, pastalar.Neyse tam yicez, bakıyoruz azoş yok ortada.Telefon ediyoruz eşim getiriyo benim ayağımı burktum diyo.Azoşu aramaya çıkıyorum yolda buluyorum...Güzel bi tayt giymiş, saçları havalı bi şekilde toplamış, röflesi yeni yapılmış.İncecik, bi göbeği var.
E azoş hani sen çok kilo aldım diyodun nerde kız filan diyorum...
Sonra bakıyorum yanında kocası, amanın o ne pos bıyıklı, elinde tespihli, ayakkabılarının arkasına filan basmış bi tip.Dizilerdeki mahalle delikanlısı tiplerinde :D
Anam diyorum bu senin kocan mı :D
Şoktayken uyandım :D

ahahahahahha :D:D Kocaya bak beeee :D:D
Yalnız babuş sen de Gökçe de beni çok güzel ve fit gördünüz kız acaba doğumdan sonra evrim felan mı geçircem :D Bu rüyayı öyle yorumlıyım ben :D
Yalnız gözümün önüne geldi ne güzel hepimiz bi çeşit bişey yapıp gelmişiz, keşke öyle bi imkanımız olsaydı yaaaa.

:D
Tarak lafın gelişi :D Ama ben aldım, o da mavi görünce hoşuma gitti odasında dekor niyetine aldım, bakarsın kel doğar acelesi yok tarağın :)

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Aaaa rüyamı anlatıcaktım.Rüyamda bizim topik olarak yılbaşı eğlencesi yapmaya karar veriyoruz ama bildiğin gün yapıyoruz.Herkes bi çeşit yemek yapıp yetirmiş.Allahım neler var, börekler, çörekler, pastalar.Neyse tam yicez, bakıyoruz azoş yok ortada.Telefon ediyoruz eşim getiriyo benim ayağımı burktum diyo.Azoşu aramaya çıkıyorum yolda buluyorum...Güzel bi tayt giymiş, saçları havalı bi şekilde toplamış, röflesi yeni yapılmış.İncecik, bi göbeği var.
Sonra bakıyorum yanında kocası, amanın o ne pos bıyıklı, elinde tespihli, ayakkabılarının arkasına filan basmış bi tip.Dizilerdeki mahalle delikanlısı tiplerinde :D

rüyan hayrlsun cnmm ama tabire bakmana gerek yok canm ben yorumlayayım:gündüz burda yazıyoruz gece rüyamızda oynuyoruz..
buarada ben de cuma rüyamda oyelken vardı ya diğer topikte onu gördüm ama gıyaben..
eşim 2 çocukla geliyor eve.. bunlar oyelkenden olan çocuklarıymış:kptmya:
ama 2 kız çocugu biri küçük biri büyük..
biri beni durdursun aştım kendimi
senarist olcam yakında..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bence de annen gelsin :)

zaten ilk plan oydu cnm yaf.. ama ben sidi o evin sıcak oldugunu falan düsününce anneme gitmeyi daha uygun buldum:D alcan cocugumu oraya götürcen 2 gün orda kalcan ben burda kalcam öyle mi diyo. o gece bi uyanmasın o cocuga sorcam benn ona evde kalmayıı :ajan:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
babuş çatladım gülmekten :kahkaha: senin toto açıkta kalmış sanırım :D ama güsel bir eylentiymiş hoşuma gitti
kızlarr demiyonuz hiç saat 12 ye geliyoo.hepinizi öper acilen cıkış yaparım.mucuks..
nazommm hoşgeldin güle güleeee :( göremedim senii kendine ii bak byeeee iremi mıncır yerime

hoşbuldum yıvrumm ne panik sana hiç yakıştıramadım alışverişemi gidiyosun?

laylam sende hoşgeldin bacımm az evvel okurkene bi baktım cvp yazamıyorum deli oldum göremedim sizleri o yüzden
Canım eklenti harici resmi resim upluoad sitelerinden yüklüyorsun diye biliyorum..Yani önce o sitelerden birine yüklüyorsun, oranın linkini de buraya atıyorsun, o biraz daha uğraştırıcı..Neden eklentiden yüklemiyorsun? Hayırlı olsun bu arada :)

Hoşbuldum bebeğim Ne olsun işte uğraşıom kuku ağrısıylan..Valla mide yanmasını da hallettik ama bu kuku ağrısı azıma burnuma etti yani gece yatakta dönerken ağlıyom :(

tavsiyeni dinleyeceğim mide yanması için ölüyorum çünküm kukum daha ağrımıyo aam her an bekliyorumm kıyamam sana az kaldı azom sabreyle 1 ay sık dişini paşan kucağında bende seni ösledim hiçbişi anlamıyorum artık yaaa sanki yarım yamalak burdaymışım gibi yazasım yokk bi halsizlik bir isteksizlik var bebeğimm

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
rüyan hayrlsun cnmm ama tabire bakmana gerek yok canm ben yorumlayayım:gündüz burda yazıyoruz gece rüyamızda oynuyoruz..
buarada ben de cuma rüyamda oyelken vardı ya diğer topikte onu gördüm ama gıyaben..
eşim 2 çocukla geliyor eve.. bunlar oyelkenden olan çocuklarıymış:kptmya:
ama 2 kız çocugu biri küçük biri büyük..
biri beni durdursun aştım kendimi
senarist olcam yakında..

Kızım sen de kocanı evlendirmedik hatun bırakmadın topicte :D

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338

sende mi ağlıyorsun ben de ağlıyorum resmen..
biz niye böyleyiz azocan..kendimden tırsıyom..

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
günaydın kızçeler,

midem midem midem, bulandıracarak kadar çok yanıyor. aniden, ortada birşey yokken. 2 gündür peydah oldu, kafayı yiycem :sinir:

bir de sinir oldum yazmıştım gerçi, öbür tarafa eklediğim fotolardan birini, yine öbür tarafta akıllı bir şahsiyet "işte aldığım araba bu" diye eklemiş. yani nette o kadar foto dururken niye bu yolu tercih etmiş bilemedim. markasını soruyorlar, unuttum diyor. ay gıcık mıyım bilmem ama acayip sinir oldum :sinir:

pikecim maşallah kuzunun kilosuna
bblaucum sıkıntılı bir gece geçirmişsin bir daha yaşanmasın inşallah...
tansell güle güle kullan cicilerini, pek hoş...

diğer kaçırdıklarım için de af diliyorum, her yeri okuyamadım...

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
günaydın kızlar.. hava haaala rezalet. ben de sıkıntılıyım zati. cekilmiyo valla. bütün gece uyuyamadım. esimede terstim daha o kadar sıkıldım. kasıgım agrıdı sabaha kadar üsüttüm heralde. accık da kramp oldu saglı sollu:(
sabah da dogumdan sonra kalma mevzusundan tartıstık. annem dedi ki gel sen burda kal 2_3 gün sonra eve gecersin bende gündüzleri gelirim. esim de ne münasebet dedi. tutturmuss ablam bakar sana diye. ablanın yanında gaz cıkaramam ben dedim. konuyu annen gelip burda kalsınla bagladık.
gece rüyamda da bi bebek gördümm töbe yarabbi bıyıkları vardı resmen:D allah tan ben dogurmadım ama sabah kalkınca bide esmerdii benim miydi acep cocuk diye düsünmedim degil..
hastahane nezahatcigimi telefona baglamıyo yasak diye. deli oldum. illla gidip kapıda beklicem. sırf üsengecligimden 3 ünü bekliyim dicem ama daha yarım ay var yani.. pefffffff:eek:ky:

nezahat in telefonunu almamış mıydın ecrin sen? hastane işleri gıcık böyle ya, dr a ulaşmak zor, ben de tlf u var dr un ama açmaz, anca mesaj gönderirim, o cvp yazar, ama mail adresini de buldum :D mesaja cvp vermezse mail atıyorum, ona cvp vermezse msj atıyorum :cokkomik:

Heaaaa anladım şimdi :D Yarından itibaren 35 dicem..
Ay aman of bunaldım bugünden itibaren diyim ben beee :D Haftaya 9. ayımıza giriyoz o zaman demiiii :D Maşallah maşallah.

Hoşgeldin canım...

Nazocum gelinim tombik olursa diye 2-3 parça 3-6 ay kıyafeti alsaydın.Banyo küveti tası tarağı hazır mı? Biberon?

beni daha banyo küvetim yok, alamıyorum onu bi türlü nedense. hiç alasım yok yani. son ana kadar almayacam sanırım.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Layloş mükemmelllll maşallah, bayıldım çok güzel..
Ayrıca dolap ne kadar kullanışlı, benim 2 kapılı dolap yetmedi bana :D
Güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah.

sağol azoşum çok gezdim çok yoruldum bunu bulana kadar düz beyaz çiçekli böcekli ayılı o kadar çoktuki yalnız o kücük oyuncak süs koymak için dolap varya onu almadım zaten odada yer yok onu koymaya

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
günaydın kızçeler,

midem midem midem, bulandıracarak kadar çok yanıyor. aniden, ortada birşey yokken. 2 gündür peydah oldu, kafayı yiycem :sinir:

bir de sinir oldum yazmıştım gerçi, öbür tarafa eklediğim fotolardan birini, yine öbür tarafta akıllı bir şahsiyet "işte aldığım araba bu" diye eklemiş. yani nette o kadar foto dururken niye bu yolu tercih etmiş bilemedim. markasını soruyorlar, unuttum diyor. ay gıcık mıyım bilmem ama acayip sinir oldum :sinir:

1 çay kaşığı karbonatı yut, üstüne kafaya suyu dikle...
Ben Ocak annelerinden öğrendim ve cumartesiden beri midem yanmıyor çok şükür..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Kızım sen de kocanı evlendirmedik hatun bırakmadın topicte :D
evlendirdiği kişiye bak hele OYELKEN yane :kahkaha: allah yazdıysa bozsun hayali bile fenaaa
günaydın kızçeler,

tosuncuğun annesi hoşgeldin nasılsınız efem bu günlerde
o topiği artıkın okumuyorum eheyler geliyo bana sinir küpü olup çatlıyorum bir sürü embesil tip bi arada salakça muhabbetler :zopa:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar