2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kızlar nescafe içtim.. o ne tat o ne aroma..
ne çok özlemişim yaa..
8 aydır ilk defa içtim..
artık doktor gözümü nasıl korkuttuysa..
çok isyankar gördüm kendimi..:ninni:

Ben 4-5 kez içtim, hakikaten özlenmicek gibi değil :D Dün kola da içtim valla çok özlemişim.

azom geçmiş olsun canımmmmm.benim annemde kayserşye gelince başlayacak fiziğe hem kol hem boyundan sıkıntılı oda rabbim yardımcıları olsun.birde babamı kaybettikten sonra yüksek tansiyon hastalığına yakalandı ilacını 10 dk geç yutsa hemen fenalaşıyor çarpıntısı başlıyor hemde 44 yaşında annem:(:(rabbim bizlere onların acılarını vermesin çok zor tek anne kalınca insan daha bir gözünün içine bakıyor çok iyi anlıyorum.rabbim şifalarını tez zamanda versin inşallah

Sağol canım benim, aminnnn..Allah eksikliklerini göstermesin, torunlarına doysunlar inşallah.Annene de geçmiş olsun canım, inşallah ciddi bir boyuta ulaşmaz.

herkeslere günaydınn..geçmişe bakamadım kızlar ama son sayfadan gördüğüm hastamı var aramızda.kim rahatsız ise acil şifalar olsun insallah..geçmişler olsun.

Hoşgeldin dünürüm...Sağolasın.
Şu an ciddi birşey yok şükür, annem bacaktan fizik tedaviye başlıyor da bugün.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
azom geçmiş olsun canımmmmm.benim annemde kayserşye gelince başlayacak fiziğe hem kol hem boyundan sıkıntılı oda rabbim yardımcıları olsun.birde babamı kaybettikten sonra yüksek tansiyon hastalığına yakalandı ilacını 10 dk geç yutsa hemen fenalaşıyor çarpıntısı başlıyor hemde 44 yaşında annem:(:(rabbim bizlere onların acılarını vermesin çok zor tek anne kalınca insan daha bir gözünün içine bakıyor çok iyi anlıyorum.rabbim şifalarını tez zamanda versin inşallah

geçmiş olsun canım senin annene de
annen ne kadar genç sen kaç yaşındasın 15 :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Kızlar herkese merhaba...
Haftasonu girip kimse yokken selam vermiştim arada kaynadı gitti sanırım.. annem dondu istanbula ben kaldım yalnız gene. :( neyse ...
simdi de doktordan geliyorum hamd olsun hersey iyi gidiyor su ana kadar.. benimki oyle cok kilolu bi bebiş olmayacak sanırım 2.100 gr olmus ama masallah normal dedi doktor...

bblau canım umarım daha iyi hissediyorsundur, annecinde gelmiş gozunaydın olsun tatlım...

Allah kavuştursun pikecanım...
Bu arada gözünaydın, şimdi okudum ben bu msjı vallahi gözümden kaçmış.
Maşallah ne iyi normal doğuma yatkın bebişin, benimki de bu aralar kilo almasa çok iyi olacak.

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Ben 4-5 kez içtim, hakikaten özlenmicek gibi değil :D Dün kola da içtim valla çok özlemişim.

Sağol canım benim, aminnnn..Allah eksikliklerini göstermesin, torunlarına doysunlar inşallah.Annene de geçmiş olsun canım, inşallah ciddi bir boyuta ulaşmaz.

Ben kola değil de gazoz içtim 1 hafta önce ilk kez..
Unutulmaz bi andı-gozluk
biri bize deli olduğumuzu söyledi mi

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

geçmişler olsun canım.iyi sonuçlar alsın annen inşallah.bende bugun öğlen hediye almaya gidicem :) hazır eskik almaya cıkmısken onuda haledelim dedim. hafta sonu içimde birden bi panik basladı.suranın en gamsız baykusuyken tutustum birden.ne oldu onuda anlamadım.şimdi listemi yapıyorum az sonra sorarım size eksiklerimi.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Geçmiş olsun annene canım.
Ben senin duygularını anlayabiliyorum, benim de babam vefat etti, bi annem bi kardeşim kaldı...Allah hayırlı uzun ömürlerini versin.
İnsan daha da düşkünleşiyor öyle olunca.

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
geçmişler olsun canım.iyi sonuçlar alsın annen inşallah.bende bugun öğlen hediye almaya gidicem :) hazır eskik almaya cıkmısken onuda haledelim dedim. hafta sonu içimde birden bi panik basladı.suranın en gamsız baykusuyken tutustum birden.ne oldu onuda anlamadım.şimdi listemi yapıyorum az sonra sorarım size eksiklerimi.

nerdeyse aranızda en sancılı en kaygılı benim ama hala bi çantam yok..
tabi çantam olmayınca içindekiler de yok..
bu rahatlık nerden geliyor bana anlamdım:foto:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ben kola değil de gazoz içtim 1 hafta önce ilk kez..
Unutulmaz bi andı-gozluk
biri bize deli olduğumuzu söyledi mi

Ben de dün kola içtim.
Son bir haftadır **kunu çıkardım bu işlerin söylemesi ayıp.
Ne şekeri ölçmek var ne diyete uymak.
Hamur kızartmaları, beyaz ekmekler, tatlılar, meşrubat...
Vur deyince öldürenlerdenim sanırım.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Geçmiş olsun annene canım.
Ben senin duygularını anlayabiliyorum, benim de babam vefat etti, bi annem bi kardeşim kaldı...Allah hayırlı uzun ömürlerini versin.
İnsan daha da düşkünleşiyor öyle olunca.

biz birbirimizi çok iyi anlıyoruz zaten canım:(malesef...
benimde annem ve bi tane kızkardeşim kaldı babamdan yadigar rabbim onları sakınsınnnnnnn bizlere acılarını göstermesin

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Ben de dün kola içtim.

Canım bende normalde kola içmem ama hamilelikte resmen canım çekiyordu..
hele balığın yanında içiyorum ne yapayım ya..
Artık sütten felan bıkmışım ya..
Bugün nesccafede içicem ne yapayım vucud istiyor:)

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Ben de dün kola içtim.

oh oh masallah..
sen de durdun durdun sonunda koptun biloşum..
demek ki yasaklar olmasa yarışı en önde bitirecektin-gozluk
buarda azcık frene bas derim..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

benim annemde 8 yıl önce bel fıtığı ameliyatı oldu, sonra hep fizik tedavi gördü..
Avrupa Hastanesinde bi doktorundan çok memnundu..

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
cips yasak mı ki ya ben bastan beri yiyorum..
niye demediniz pisler:eek:ky:
bak şimdi bebekim tombi gibi olcek-kop

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar