cips yasak mı ki ya ben bastan beri yiyorum..
niye demediniz pislerky:
bak şimdi bebekim tombi gibi olcek
Katkı maddeli ve yüksek sıcaklıkta kızarıyorya pek sağlıklı değil..
Aman bişeycik olmaz inşalalh..
cips yasak mı ki ya ben bastan beri yiyorum..
niye demediniz pislerky:
bak şimdi bebekim tombi gibi olcek
biz birbirimizi çok iyi anlıyoruz zaten canımmalesef...
benimde annem ve bi tane kızkardeşim kaldı babamdan yadigar rabbim onları sakınsınnnnnnn bizlere acılarını göstermesin
oh oh masallah..
sen de durdun durdun sonunda koptun biloşum..
demek ki yasaklar olmasa yarışı en önde bitirecektin-gozluk
buarda azcık frene bas derim..
günaydın kızlar hayırlı huzurlu hafta olsun herkes için
bakın şimdi kızlar; kıyafet olarak bebeğin 0-3 ay grubu var.battaniyeleri tamam penye ve kalınlar olmak üzere.benim gecelikler daha doğrusu pijamalarım tamam eksiklerimiz söyle;
gögüs pedi
emzirme sütyeni
gögüs catlak kremi
emzik
bebek bakım ürünleri
bebek cantası
ve bana olmak üzere atletle donlarım yok.aklıma gelenler bunlar.ilk etapta bana bunlardan baska lazım olabilecek unutulmus bişiy varmı?
Tünaydın Laylacım
Hoşgeldin...
bakın şimdi kızlar; kıyafet olarak bebeğin 0-3 ay grubu var.battaniyeleri tamam penye ve kalınlar olmak üzere.benim gecelikler daha doğrusu pijamalarım tamam eksiklerimiz söyle;
gögüs pedi
emzirme sütyeni
gögüs catlak kremi
emzik
bebek bakım ürünleri
bebek cantası
ve bana olmak üzere atletle donlarım yok.aklıma gelenler bunlar.ilk etapta bana bunlardan baska lazım olabilecek unutulmus bişiy varmı?
bugün tam 34 haftalıksın
yarın 35'ten 1 gün alcen
gögüs pedi
emzirme sütyeni
gögüs catlak kremi
emzik
bebek bakım ürünleri
bebek cantası
Canım bende normalde kola içmem ama hamilelikte resmen canım çekiyordu..
hele balığın yanında içiyorum ne yapayım ya..
Artık sütten felan bıkmışım ya..
Bugün nesccafede içicem ne yapayım vucud istiyor
Katkı maddeli ve yüksek sıcaklıkta kızarıyorya pek sağlıklı değil..
Aman bişeycik olmaz inşalalh..
Hoşgeldin canım..
günaydın kızlar.. hava haaala rezalet. ben de sıkıntılıyım zati. cekilmiyo valla. bütün gece uyuyamadım. esimede terstim daha o kadar sıkıldım. kasıgım agrıdı sabaha kadar üsüttüm heralde. accık da kramp oldu saglı sollu![]()
sabah da dogumdan sonra kalma mevzusundan tartıstık. annem dedi ki gel sen burda kal 2_3 gün sonra eve gecersin bende gündüzleri gelirim. esim de ne münasebet dedi. tutturmuss ablam bakar sana diye. ablanın yanında gaz cıkaramam ben dedim. konuyu annen gelip burda kalsınla bagladık.
gece rüyamda da bi bebek gördümm töbe yarabbi bıyıkları vardı resmenallah tan ben dogurmadım ama sabah kalkınca bide esmerdii benim miydi acep cocuk diye düsünmedim degil..
hastahane nezahatcigimi telefona baglamıyo yasak diye. deli oldum. illla gidip kapıda beklicem. sırf üsengecligimden 3 ünü bekliyim dicem ama daha yarım ay var yani.. pefffffffky:
amin canım aminnnnn...
heee ama benimki rutin haline gelmiyo yavruşum.
dün defne samyelini izledim saba'ya çıkmıştı.
ben canımın istediği birşey varsa kendimi sakınmam yerim ama asla hayatımda rutin haline gelmez dedi.
mesela canı mantı istedimi o gün 3 tabak bile yermiş.
ama öyle her hafta, her ay olmazmış bu...rutine binmezmiş.
öyleyim ben de
en azından gebelikte
heee yasaklar olmasa tek rakibim azoş havayolları olurdu o ayrı
hem cantaya koymayı düşündüklerim hemde su an bizde olmayanlar kuzucum.Çantaya mı koyucan canım bunları, genel eksikler mi?
Biberonlar geldi aklıma...
Heaaaa anladım şimdiYarından itibaren 35 dicem..
Ay aman of bunaldım bugünden itibaren diyim ben beeeHaftaya 9. ayımıza giriyoz o zaman demiiii
Maşallah maşallah.
Hoşgeldin canım...
Nazocum gelinim tombik olursa diye 2-3 parça 3-6 ay kıyafeti alsaydın.Banyo küveti tası tarağı hazır mı? Biberon?
Allah kavuştursun pikecanım...
Bu arada gözünaydın, şimdi okudum ben bu msjı vallahi gözümden kaçmış.
Maşallah ne iyi normal doğuma yatkın bebişin, benimki de bu aralar kilo almasa çok iyi olacak.
gecmiş olsun canım annene gercekten gencecik bi annen var... benimki 67 yaşında masallah...biz birbirimizi çok iyi anlıyoruz zaten canımmalesef...
benimde annem ve bi tane kızkardeşim kaldı babamdan yadigar rabbim onları sakınsınnnnnnn bizlere acılarını göstermesin
Benim ilk zamanlar midem kötüyken aayip asitli içecek canım istiyordu kendimi sodayla kesiyordum.
Bir kez de Türk kahvesi içtim, canım çok istiyordu engel oluyodum kendime, misafirlikte ikram ettiler geri çeviremedim yoksa içmezdim