2012 Şubat Anneleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
bakın şimdi kızlar; kıyafet olarak bebeğin 0-3 ay grubu var.battaniyeleri tamam penye ve kalınlar olmak üzere.benim gecelikler daha doğrusu pijamalarım tamam eksiklerimiz söyle;
gögüs pedi
emzirme sütyeni
gögüs catlak kremi
emzik
bebek bakım ürünleri
bebek cantası
ve bana olmak üzere atletle donlarım yok.aklıma gelenler bunlar.ilk etapta bana bunlardan baska lazım olabilecek unutulmus bişiy varmı?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
biz birbirimizi çok iyi anlıyoruz zaten canım:(malesef...
benimde annem ve bi tane kızkardeşim kaldı babamdan yadigar rabbim onları sakınsınnnnnnn bizlere acılarını göstermesin

amin canım aminnnnn...

oh oh masallah..
sen de durdun durdun sonunda koptun biloşum..
demek ki yasaklar olmasa yarışı en önde bitirecektin-gozluk
buarda azcık frene bas derim..

heee ama benimki rutin haline gelmiyo yavruşum.
dün defne samyelini izledim saba'ya çıkmıştı.
ben canımın istediği birşey varsa kendimi sakınmam yerim ama asla hayatımda rutin haline gelmez dedi.
mesela canı mantı istedimi o gün 3 tabak bile yermiş.
ama öyle her hafta, her ay olmazmış bu...rutine binmezmiş.
öyleyim ben de :D
en azından gebelikte :D
heee yasaklar olmasa tek rakibim azoş havayolları olurdu o ayrı :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bakın şimdi kızlar; kıyafet olarak bebeğin 0-3 ay grubu var.battaniyeleri tamam penye ve kalınlar olmak üzere.benim gecelikler daha doğrusu pijamalarım tamam eksiklerimiz söyle;
gögüs pedi
emzirme sütyeni
gögüs catlak kremi
emzik
bebek bakım ürünleri
bebek cantası
ve bana olmak üzere atletle donlarım yok.aklıma gelenler bunlar.ilk etapta bana bunlardan baska lazım olabilecek unutulmus bişiy varmı?

Çantaya mı koyucan canım bunları, genel eksikler mi?
Biberonlar geldi aklıma...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
günaydın kızlar.. hava haaala rezalet. ben de sıkıntılıyım zati. cekilmiyo valla. bütün gece uyuyamadım. esimede terstim daha o kadar sıkıldım. kasıgım agrıdı sabaha kadar üsüttüm heralde. accık da kramp oldu saglı sollu:(
sabah da dogumdan sonra kalma mevzusundan tartıstık. annem dedi ki gel sen burda kal 2_3 gün sonra eve gecersin bende gündüzleri gelirim. esim de ne münasebet dedi. tutturmuss ablam bakar sana diye. ablanın yanında gaz cıkaramam ben dedim. konuyu annen gelip burda kalsınla bagladık.
gece rüyamda da bi bebek gördümm töbe yarabbi bıyıkları vardı resmen:D allah tan ben dogurmadım ama sabah kalkınca bide esmerdii benim miydi acep cocuk diye düsünmedim degil..
hastahane nezahatcigimi telefona baglamıyo yasak diye. deli oldum. illla gidip kapıda beklicem. sırf üsengecligimden 3 ünü bekliyim dicem ama daha yarım ay var yani.. pefffffff:eek:ky:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
gögüs pedi
emzirme sütyeni
gögüs catlak kremi
emzik
bebek bakım ürünleri
bebek cantası

Ben silikon gögüs ucu aldım..
Bazen yara olursa o silikon uçla emziriliyromuş..
Çok kullanmaya gerek kalamz inşallah. 6 YTL idi aldım..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
bugün tam 34 haftalıksın
yarın 35'ten 1 gün alcen :D

Heaaaa anladım şimdi :D Yarından itibaren 35 dicem..
Ay aman of bunaldım bugünden itibaren diyim ben beee :D Haftaya 9. ayımıza giriyoz o zaman demiiii :D Maşallah maşallah.

günaydın kızlar hayırlı huzurlu hafta olsun herkes için

Hoşgeldin canım...

gögüs pedi
emzirme sütyeni
gögüs catlak kremi
emzik
bebek bakım ürünleri
bebek cantası

Nazocum gelinim tombik olursa diye 2-3 parça 3-6 ay kıyafeti alsaydın.Banyo küveti tası tarağı hazır mı? Biberon?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Canım bende normalde kola içmem ama hamilelikte resmen canım çekiyordu..
hele balığın yanında içiyorum ne yapayım ya..
Artık sütten felan bıkmışım ya..
Bugün nesccafede içicem ne yapayım vucud istiyor:)

Benim ilk zamanlar midem kötüyken aayip asitli içecek canım istiyordu kendimi sodayla kesiyordum.
Bir kez de Türk kahvesi içtim, canım çok istiyordu engel oluyodum kendime, misafirlikte ikram ettiler geri çeviremedim yoksa içmezdim :)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
günaydın kızlar.. hava haaala rezalet. ben de sıkıntılıyım zati. cekilmiyo valla. bütün gece uyuyamadım. esimede terstim daha o kadar sıkıldım. kasıgım agrıdı sabaha kadar üsüttüm heralde. accık da kramp oldu saglı sollu:(
sabah da dogumdan sonra kalma mevzusundan tartıstık. annem dedi ki gel sen burda kal 2_3 gün sonra eve gecersin bende gündüzleri gelirim. esim de ne münasebet dedi. tutturmuss ablam bakar sana diye. ablanın yanında gaz cıkaramam ben dedim. konuyu annen gelip burda kalsınla bagladık.
gece rüyamda da bi bebek gördümm töbe yarabbi bıyıkları vardı resmen:D allah tan ben dogurmadım ama sabah kalkınca bide esmerdii benim miydi acep cocuk diye düsünmedim degil..
hastahane nezahatcigimi telefona baglamıyo yasak diye. deli oldum. illla gidip kapıda beklicem. sırf üsengecligimden 3 ünü bekliyim dicem ama daha yarım ay var yani.. pefffffff:eek:ky:

Hoşgeldin bahanesini yediğim :D Ablanın yanında gaz çıkaramam :D:D
Annenin dediği gayet mantıklı geldi bana, ama annen size de gelebilir..

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
amin canım aminnnnn...

heee ama benimki rutin haline gelmiyo yavruşum.
dün defne samyelini izledim saba'ya çıkmıştı.
ben canımın istediği birşey varsa kendimi sakınmam yerim ama asla hayatımda rutin haline gelmez dedi.
mesela canı mantı istedimi o gün 3 tabak bile yermiş.
ama öyle her hafta, her ay olmazmış bu...rutine binmezmiş.
öyleyim ben de :D
en azından gebelikte :D
heee yasaklar olmasa tek rakibim azoş havayolları olurdu o ayrı :D

3 tabak yiyor ve uzun süre canı istemiyor..kızım tiksinir zaten insan 3 tabak yese... ondan canı istemiyordur..
onda da ayar yokmuşş..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Çantaya mı koyucan canım bunları, genel eksikler mi?
Biberonlar geldi aklıma...
hem cantaya koymayı düşündüklerim hemde su an bizde olmayanlar kuzucum.
Heaaaa anladım şimdi :D Yarından itibaren 35 dicem..
Ay aman of bunaldım bugünden itibaren diyim ben beee :D Haftaya 9. ayımıza giriyoz o zaman demiiii :D Maşallah maşallah.

Hoşgeldin canım...

Nazocum gelinim tombik olursa diye 2-3 parça 3-6 ay kıyafeti alsaydın.Banyo küveti tası tarağı hazır mı? Biberon?

banyo küveti hazır kuzum tası yok ama.evet ya biberon da yok bende.ama iremde ona ihtiyac olmamıstı sanki aynısı olcak gibi geliyor ya bana hep onu da yazalım listemize.doğru diyosun cantaya bide 3-6 ay kıyafet atalım.ana ter bastı su cantayı hazırlasaydım bi eşimle anneme dert oldu hafta sonu benide paniklettiler..
laylamm hosgeldin canımm..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Aaaa rüyamı anlatıcaktım.Rüyamda bizim topik olarak yılbaşı eğlencesi yapmaya karar veriyoruz ama bildiğin gün yapıyoruz.Herkes bi çeşit yemek yapıp yetirmiş.Allahım neler var, börekler, çörekler, pastalar.Neyse tam yicez, bakıyoruz azoş yok ortada.Telefon ediyoruz eşim getiriyo benim ayağımı burktum diyo.Azoşu aramaya çıkıyorum yolda buluyorum...Güzel bi tayt giymiş, saçları havalı bi şekilde toplamış, röflesi yeni yapılmış.İncecik, bi göbeği var.
E azoş hani sen çok kilo aldım diyodun nerde kız filan diyorum...
Sonra bakıyorum yanında kocası, amanın o ne pos bıyıklı, elinde tespihli, ayakkabılarının arkasına filan basmış bi tip.Dizilerdeki mahalle delikanlısı tiplerinde :D
Anam diyorum bu senin kocan mı :D
Şoktayken uyandım :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Allah kavuştursun pikecanım...
Bu arada gözünaydın, şimdi okudum ben bu msjı vallahi gözümden kaçmış.
Maşallah ne iyi normal doğuma yatkın bebişin, benimki de bu aralar kilo almasa çok iyi olacak.

amin canım.. bakalım kısmet,gerci sezeryn gibi duruyo benimki belim yuzunden bilemiyorum
...
biz birbirimizi çok iyi anlıyoruz zaten canım:(malesef...
benimde annem ve bi tane kızkardeşim kaldı babamdan yadigar rabbim onları sakınsınnnnnnn bizlere acılarını göstermesin
gecmiş olsun canım annene gercekten gencecik bi annen var... benimki 67 yaşında masallah...

günaydın kızlar hayırlı huzurlu hafta olsun herkes için

merhabaa hosgeldin canım :utan:
Benim ilk zamanlar midem kötüyken aayip asitli içecek canım istiyordu kendimi sodayla kesiyordum.
Bir kez de Türk kahvesi içtim, canım çok istiyordu engel oluyodum kendime, misafirlikte ikram ettiler geri çeviremedim yoksa içmezdim :)

bende ictim T.kahvesi 2-3 defa, ama mideme pek iyi gelmedi ama cola iciyorum son zamanlarda bir iki yudum falan gidiyo yani........

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar