hımm anladım cnm heralde senin bebe biraz gecikicekBende normalde o kadar disiplinliyimdirki. Herşey önceden hazır olur ve dört dörtlük olsun diye uğraşırım.. Ama bu konuda biraz tembelim
Ama artık hazılamam lazım
benimkide en gevezesi en şen şakrağı olur heralde nerde gırgır orta şamata hesabıBenim eşim hayatta özel şeylerden bahsetmez acayip ketum bi adamdır..
Belki arabadan konuşur..
Yok ya benim eşim topiğin en sessiz ve sakini olur..
günaydın cümleten
geçmişi okumadım var mı önemli bi gelişme kızlar?
Gükçe yok, azoş yok..
ASLIM senin niye sesin çıkmıyor...
pikecan hoşgeldin hayatım allah kavuştursun yine tez zamanda anneciğineKızlar herkese merhaba...
Haftasonu girip kimse yokken selam vermiştim arada kaynadı gitti sanırım.. annem dondu istanbula ben kaldım yalnız gene.neyse ...
simdi de doktordan geliyorum hamd olsun hersey iyi gidiyor su ana kadar.. benimki oyle cok kilolu bi bebiş olmayacak sanırım 2.100 gr olmus ama masallah normal dedi doktor...
bblau canım umarım daha iyi hissediyorsundur, annecinde gelmiş gozunaydın olsun tatlım...
aslıcan çok mu yoğunsun balımmm bişeyin yok demi? aşağıda görüyorum seni ama yorum yok :lilav:
canım geçmişe dönüp aradım buldum ben mesajına teşekkür etmişim ama yorum da yazdım sanıyodum demek ki düşünmüşüm sadece :lululu:
store üstü tülü hiç görmemişim daha önce
sağol eklediğin için canım
daha önce böle kullandın mı kullanışlı oluyor mu?
görüntü güzel ama
Kızlar herkese merhaba...
Haftasonu girip kimse yokken selam vermiştim arada kaynadı gitti sanırım.. annem dondu istanbula ben kaldım yalnız gene.neyse ...
simdi de doktordan geliyorum hamd olsun hersey iyi gidiyor su ana kadar.. benimki oyle cok kilolu bi bebiş olmayacak sanırım 2.100 gr olmus ama masallah normal dedi doktor...
bblau canım umarım daha iyi hissediyorsundur, annecinde gelmiş gozunaydın olsun tatlım...
kızlar vipdükkan da ipod shuffle 9 tl. şu an tükenmiş hepsi ama her saat başı stok yenilecek habarınız olsun bilmeyenleryani 15 dakika sonra yenileniyor belki üye olamayanlar vardır bu arada üye olar
önemli bişi yok aslında littesunshine nin bebeği 3150 kg olmuş tosun maşallar rahimde 1cm açıklık varmış sanırım doğuma yaklaşıyo 34.haftada maşallah bebek 40.haftayı beklerse bebiş rahat bi 5 kg olur gibi tosuncuk geliyo
lilacs bebeğide maşallah 2700 olmuş bebekler büyüdükçe doğumun yaklaştığı sinyalleri geliyo onun dışında şükür bişi yok sen napıyonnn senin şahin oğlan ne alemde?
3150 miiiiiiiiiii oy maşallahhhhhhh
lilacs'ın bebeğine de maşalllahhh
lilacs'ın haftası kaç?
ben napayım Şahin oğlanın hareketleri azaldı sanki ya eskisi kadar çok hareket etmiyo sanki
Allah kavuştursun canım
bebeğine de maşallah
Hayatım stor üstü tül biraz klasik oluyor ama kullanışlı..
stor açılınca tül gündüz daha şık duruyor..
Ben renkli stro üzerinde çizgi film deseni olan storlara baktım. Ama onlar çok kullanışlı gelmedi..
34+1 deyiz hayatım, 2744 grammışız tabi artısı eksisi olabilir, ben 2,5 kiloyuz diyorum. benim oğlan da nst de hiç hareket etmedi, utangaç herhalde biraz, dinleyince kıpırdamıyor
lilacs canım yazmayı unutmuşum gözünaydın maşallah oğluşunaBenim oğlum ne kadar oldu merak etmeye başladım
Günaydın kızlar..
Mide yanması sorunu yaşayanlar, 1 çay kaşığı karbonat ve üzerine suyu gönül rahatlığı ile içebilirler..Cumartesi gecesinden beri midem yanmıyor o kadar diyeyim ben size yani..
Yalnız aşırı terliyorum geceleri, ensem sırılsıklam kalkıyorum, hasta olmadığıma şükrediyorum..
Neyse...Dün hediye işini halledeyim dedim, aman kıza seçmek daha zormuş yaHiçbirşey beğenemedim "bunu giydirir mi, bu rengi sever mi" diye düşünmekten kendimi yedim...
Tam içime sinen birşey buldum 9-12 aylık çıktı...Bulduğum şey yazlık, bebişin o ayları kışa denk geliyor..Şansıma tüpürüp eve gittim..Bu haftaiçi akşam iş çıkışlarında bakınıcam yine.
bblau canım geçmiş olsun, benim annem de bugün fizik tedaviye başlıyor, aynı endişeler bende de var, Allah eksik etmesin onları başımızdan...Ayrıca kavuşmuşsun anneciğine gözünaydın bence tadını çıkar
Littlesunshine o ne ya maşallah tosbik olmuş bebekYerim onu ben..Azcık daha sıksın dişini..