2012 Şubat Anneleri

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Bende eşimi gecleri o kadar rahatsız ediyorumki..
Şuram ağrıyor, yok sıcak yok horluyorsun diye..
Sürekli uyanmaktan, gün içinde migreni artıyor.
Bazen oturma odasında ona güzel yatak yapıyoz yatıyor bende kocaman yatağı ortalıyorum yatıyorum..

Aynı ben..
eşine de üzüldüm benim eşimin gün içindeki hali geldi gözüme..Allah yard. olsun
Buarada benim eşim de eminim öyle bi yatağın hayalini kuruyor:eek:ky:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
günaydın, teşekkür ederiz teyzesi, darısı size :)
amin cnmmm
Aleyküm selam canım. Zaten kaygılarım artmasın diye, annemin raporlarını, tahlillerini, ilaçlarını filan hiç incelemiyorum, bakmıyorum bile…
Doktor iyi deyince sorgulamıyorum gerisini.

bencede bakma cnm rabbim tez zamanda iyi eder inşallah

TANSELCİM
güle güle kullansın minik cicişlerini çok güselmiş sevibebede güsel şeyler var gerçekten fiyatlar piyasanın üstünde ama kaliteli iyi günlerde kullanın

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
bebeğim tam da çizelgedeki gibi dönmüş bu arada, baş aşağı duruyormuş. boyu da aynı çıktı burdakiyle, sadece kilosu az fazla

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
teşekkürler calmdown :utan: iyiyim şükür, miniğim de iyiymiş :)
sen nasılsın?

cnm geçmişi okuyamadım..çok konuşmussunuz yine..
bebeğine masallah..
beni soracak olursan aynı menü..
ağrı.. uykusuzluk..bide tatlı niyetine(yeni tadına baktım) göbek deliği sızısı akabinde karnımda gerilim..

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Tatlım maşallah minik kuzuna, Allah nazardan saklasın, sağlıkla sıhhatle zamanında aramıza katılmayı nasip etsin...

Babuşum geçmiş olsun... Cidden artık son zamanlar çok sıkıntılıymış. Ben de gece hiç uyumadım nerdeyse, o kadar çok sırt bel ve kalça ağrım var ki nasıl yatarsam yatayım hiçbir yatış pozisyonu beni rahatlatmıyor. Bunalmış ve inanılmaz negatifim bugün... :(

Yok yavrum ayırma bence. Şimdiden alışsın. Bebek doğunca herşey daha zor olacak en azından ilk 6 hafta...

Güle güle kullan Tanselim aldıklarını...

KIZLAR HEPİNİZE GÜNAYDIN BU ARADA. BU HAFTA PEK ARANIZA KATILAMAYABİLİRİM. BELKİ ARA ARA GELİP OKUYUP ÇIKABİLİRİM. BUGÜN EVDE YİNE TAMİRAT TADİLAT VAR, YARIN ÇALIŞAMAZ RAPORU İÇİN HASTANEYE GİDECEĞİM, SANIRIM ÇARŞAMBA PERŞEMBE DE EVİN TEMİZLİĞİ VS İLE GEÇER. ÇOK YORUCU BİR HAFTA OLACAK BENİM İÇİN SANIRIM... GELMEZSEM MERAK ETMEYİN İSTEDİM...

çin işkencesine devam diyosun yani
tamam simoşum.. ayırmıyorum..
günaydın buarada

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
amin cnmmm

bencede bakma cnm rabbim tez zamanda iyi eder inşallah

TANSELCİM
güle güle kullansın minik cicişlerini çok güselmiş sevibebede güsel şeyler var gerçekten fiyatlar piyasanın üstünde ama kaliteli iyi günlerde kullanın

Teşekkür ederim canımcım..
Her girişimde bebek mağazasına bir sürü şey alıp çıkıyorum..
Artık hastane çantamı hazırlamaya başladım.. Bu hafta bitiririm:)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Canımcım şöyle düşünsen..
Allahım dermansız dert vermesin. Günümüzde reflü inan herkesde küçüçük bebeklerde bile var. Şükürkü tedaviside var..
Bide hayatta herşey biz insanlar için.. Ama önemli olan çok moralli olabilmek..
Sen annene bol bol moral ver, torunu olcak o ne heyecanlıdır ve mutludur..
Doğuma kadar yanında demi?

Yok tatlım aslında taktığım şey reflüsü değil.Reflüymüş, şekermiş ben onları dermanlı dertlerden görüyorum dediğin gibi.Karaciğerinde büyüme tespit edilmiş biraz, doktoru çocukluk sarılığı atlattığını filan söylemiş.Taktığım şeyler bu tarz şeyler.
Ya doktor yanlış teşhis ettiyse, ya önemliyse gibi kaygılarım oluyor.Benim eşim karaciğer hastası bir sürü sıkıntı atlattık onla, bir de 2 sene evvel babamı kaybettim, bu olaylardan sonra böyle paranoyak oldum ben...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Tatlım maşallah minik kuzuna, Allah nazardan saklasın, sağlıkla sıhhatle zamanında aramıza katılmayı nasip etsin...

Babuşum geçmiş olsun... Cidden artık son zamanlar çok sıkıntılıymış. Ben de gece hiç uyumadım nerdeyse, o kadar çok sırt bel ve kalça ağrım var ki nasıl yatarsam yatayım hiçbir yatış pozisyonu beni rahatlatmıyor. Bunalmış ve inanılmaz negatifim bugün... :(

Yok yavrum ayırma bence. Şimdiden alışsın. Bebek doğunca herşey daha zor olacak en azından ilk 6 hafta...

Güle güle kullan Tanselim aldıklarını...

KIZLAR HEPİNİZE GÜNAYDIN BU ARADA. BU HAFTA PEK ARANIZA KATILAMAYABİLİRİM. BELKİ ARA ARA GELİP OKUYUP ÇIKABİLİRİM. BUGÜN EVDE YİNE TAMİRAT TADİLAT VAR, YARIN ÇALIŞAMAZ RAPORU İÇİN HASTANEYE GİDECEĞİM, SANIRIM ÇARŞAMBA PERŞEMBE DE EVİN TEMİZLİĞİ VS İLE GEÇER. ÇOK YORUCU BİR HAFTA OLACAK BENİM İÇİN SANIRIM... GELMEZSEM MERAK ETMEYİN İSTEDİM...

Günaydın tatlım;

Neden çalışamaz raporunu erken alıyorsun?
Bi sorunmu var..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Yok tatlım aslında taktığım şey reflüsü değil.Reflüymüş, şekermiş ben onları dermanlı dertlerden görüyorum dediğin gibi.Karaciğerinde büyüme tespit edilmiş biraz, doktoru çocukluk sarılığı atlattığını filan söylemiş.Taktığım şeyler bu tarz şeyler.
Ya doktor yanlış teşhis ettiyse, ya önemliyse gibi kaygılarım oluyor.Benim eşim karaciğer hastası bir sürü sıkıntı atlattık onla, bir de 2 sene evvel babamı kaybettim, bu olaylardan sonra böyle paranoyak oldum ben...

Anladım canım çok haklısın.
İnsan sevdiklerine hiç bişey olmasın istiyor..
asıl bebişler doğunca dahamı hassas oluruz bilmiyorum..
Anne artık hep yanındamı doğuma kadar?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ay şirkettekiler beni deli ediyorlar. Erkekler özellikle. Kat kat giyiniyorlar, tişört, üzerine gömlek, üzerine yün kazak, üzerine de kolsuz pofuduk montlar olur ya onlardan.
Sonra da klimayı açtırmıyorlar. Çok sıcakmış. Ben açıyorum biri kapatıyor.
Ben de fena giyinmemiş olmama rağmen ( tişört, kalın hırka, yün çorap) donuyorum arkadaş.
Sadece klimayla ısınıyor ofis, başka ısıtma yok.
Eşek kadar mekan, güneş de yok.
Çıkar üzerini lahana gibi oturmayıver. Bugün pazartesi, daha sabah hem de, iki gündür soğuk zaten ofis, ısınmamış ki.
Ay en sonunda açtırdılar bayramlık ağzımı.
Çen çen çen söylendim en sonunda.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Ya kızlar benim eşim geceleri bi horluyor sormayın..
Önceden bu kadar değildi ya ben hassasım..
Böyle sanki motor çalışıyor yanımda..
Gece bi sinirleniyorum,
Buhar makinası aldık onunda faydası olmadı..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Anladım canım çok haklısın.
İnsan sevdiklerine hiç bişey olmasın istiyor..
asıl bebişler doğunca dahamı hassas oluruz bilmiyorum..
Anne artık hep yanındamı doğuma kadar?

Yanımda canım, biraz erken geldi ki temizliktir, bebişin eşyalarının organizasyonudur halletmek istedi.
Akşamları geldiğinde yemeğin hazır olsun yorulma dedi.
Doğumdan sonra da kalacak inşallah.Sonra Eskişehire gideceğiz, biraz da orada kalacağız.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Ay şirkettekiler beni deli ediyorlar. Erkekler özellikle. Kat kat giyiniyorlar, tişört, üzerine gömlek, üzerine yün kazak, üzerine de kolsuz pofuduk montlar olur ya onlardan.
Sonra da klimayı açtırmıyorlar. Çok sıcakmış. Ben açıyorum biri kapatıyor.
Ben de fena giyinmemiş olmama rağmen ( tişört, kalın hırka, yün çorap) donuyorum arkadaş.
Sadece klimayla ısınıyor ofis, başka ısıtma yok.
Eşek kadar mekan, güneş de yok.
Çıkar üzerini lahana gibi oturmayıver. Bugün pazartesi, daha sabah hem de, iki gündür soğuk zaten ofis, ısınmamış ki.
Ay en sonunda açtırdılar bayramlık ağzımı.
Çen çen çen söylendim en sonunda.

Tabi canım lahana gibi giyinmişler bi çıkarı versinler bi zahmet.
Aç sen klimayı kuşum boşver takma kimseyi..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Yanımda canım, biraz erken geldi ki temizliktir, bebişin eşyalarının organizasyonudur halletmek istedi.
Akşamları geldiğinde yemeğin hazır olsun yorulma dedi.
Doğumdan sonra da kalacak inşallah.Sonra Eskişehire gideceğiz, biraz da orada kalacağız.

oooo süper olmuş canım..
Ayy benim annemde emekli olsaydı çok iyi olurdu..
Ama mesleğine aşık olmaz..
Senin için çok iyi olur, hele akşam ne yiyeceğiz diye düşünmezsin..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ya kızlar benim eşim geceleri bi horluyor sormayın..
Önceden bu kadar değildi ya ben hassasım..
Böyle sanki motor çalışıyor yanımda..
Gece bi sinirleniyorum,
Buhar makinası aldık onunda faydası olmadı..

Sorma benimki de aynen canım.Üstelik kilolu da değil, geniz eti filan da yok.
Pancar motoru gibi...Sürekli yan dön, sağa yat, sola yat diye maskara ediyorum adamı.Uykum da aksi gibi hafif.Onunki de ağır.
Annem de farketmiş, biriniz fena horladınız gece uçak gibi ta buraya geldi ses dedi :)
Napmak lazım acaba.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Teşekkür ederim canımcım..
Her girişimde bebek mağazasına bir sürü şey alıp çıkıyorum..
Artık hastane çantamı hazırlamaya başladım.. Bu hafta bitiririm:)

hadi bakalım ben daha hazırlamadım ama ütülencek bu hafta hastane ile ilgili herşeyim o zaman ayarlıycam nasipse bakalım
bu hafta sonu oğlumun cicişlerini yıkadık misler gibin koktuuu kurudu bu akşamdan itibarende minik minik hepsini ütüliycez ayy başınada mobilyam geliyomuş yehuuuuu dün gittik mağazaya bir aksilik olmaz zamanında gelir dediler:ask:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
oooo süper olmuş canım..
Ayy benim annemde emekli olsaydı çok iyi olurdu..
Ama mesleğine aşık olmaz..
Senin için çok iyi olur, hele akşam ne yiyeceğiz diye düşünmezsin..

Benim annem 94 senesinde emekli olmuştu canım, 39 yaşındayken.Özel bi bankada yöneticiydi, bir dakika fazla çalışmak istemedi, çok ağır geliyordu ona.
Emekliliği de hiç yadırgamadı çok sevdi :)
Benim için çok iyi oldu, hem izne çıkınca evde sıkılmam, hem de bana inanılmaz yardımcı,destek olur...Sağolsun Allah başımızdan eksik etmesin ailelerimizi.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Sorma benimki de aynen canım.Üstelik kilolu da değil, geniz eti filan da yok.
Pancar motoru gibi...Sürekli yan dön, sağa yat, sola yat diye maskara ediyorum adamı.Uykum da aksi gibi hafif.Onunki de ağır.
Annem de farketmiş, biriniz fena horladınız gece uçak gibi ta buraya geldi ses dedi :)
Napmak lazım acaba.

Ayy sende bendensin...
Vallahi dayanamıyorum gece kalk içerde yat diyorum..
Zaten sıcak basıyor, bide bana sarılamya çalışıyor:) Bide kulağımın dibinde horluyor.. Acayip sinir oluyorum..
Horlama maerkezleri varmış ona gitsin diyorum..
Düşünsene bebişi zor güç uyutmuşum, horlamayla uyanıyor vallahi boğarım heralde:)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar