Bende eşimi gecleri o kadar rahatsız ediyorumki..
Şuram ağrıyor, yok sıcak yok horluyorsun diye..
Sürekli uyanmaktan, gün içinde migreni artıyor.
Bazen oturma odasında ona güzel yatak yapıyoz yatıyor bende kocaman yatağı ortalıyorum yatıyorum..
amin cnmmmgünaydın, teşekkür ederiz teyzesi, darısı size
Aleyküm selam canım. Zaten kaygılarım artmasın diye, annemin raporlarını, tahlillerini, ilaçlarını filan hiç incelemiyorum, bakmıyorum bile…
Doktor iyi deyince sorgulamıyorum gerisini.
Tatlım maşallah minik kuzuna, Allah nazardan saklasın, sağlıkla sıhhatle zamanında aramıza katılmayı nasip etsin...
teşekkürler calmdowniyiyim şükür, miniğim de iyiymiş
sen nasılsın?
Tatlım maşallah minik kuzuna, Allah nazardan saklasın, sağlıkla sıhhatle zamanında aramıza katılmayı nasip etsin...
Babuşum geçmiş olsun... Cidden artık son zamanlar çok sıkıntılıymış. Ben de gece hiç uyumadım nerdeyse, o kadar çok sırt bel ve kalça ağrım var ki nasıl yatarsam yatayım hiçbir yatış pozisyonu beni rahatlatmıyor. Bunalmış ve inanılmaz negatifim bugün...
Yok yavrum ayırma bence. Şimdiden alışsın. Bebek doğunca herşey daha zor olacak en azından ilk 6 hafta...
Güle güle kullan Tanselim aldıklarını...
KIZLAR HEPİNİZE GÜNAYDIN BU ARADA. BU HAFTA PEK ARANIZA KATILAMAYABİLİRİM. BELKİ ARA ARA GELİP OKUYUP ÇIKABİLİRİM. BUGÜN EVDE YİNE TAMİRAT TADİLAT VAR, YARIN ÇALIŞAMAZ RAPORU İÇİN HASTANEYE GİDECEĞİM, SANIRIM ÇARŞAMBA PERŞEMBE DE EVİN TEMİZLİĞİ VS İLE GEÇER. ÇOK YORUCU BİR HAFTA OLACAK BENİM İÇİN SANIRIM... GELMEZSEM MERAK ETMEYİN İSTEDİM...
amin cnmmm
bencede bakma cnm rabbim tez zamanda iyi eder inşallah
TANSELCİM
güle güle kullansın minik cicişlerini çok güselmiş sevibebede güsel şeyler var gerçekten fiyatlar piyasanın üstünde ama kaliteli iyi günlerde kullanın
Canımcım şöyle düşünsen..
Allahım dermansız dert vermesin. Günümüzde reflü inan herkesde küçüçük bebeklerde bile var. Şükürkü tedaviside var..
Bide hayatta herşey biz insanlar için.. Ama önemli olan çok moralli olabilmek..
Sen annene bol bol moral ver, torunu olcak o ne heyecanlıdır ve mutludur..
Doğuma kadar yanında demi?
Babuşum geçmiş olsun... Cidden artık son zamanlar çok sıkıntılıymış. Ben de gece hiç uyumadım nerdeyse, o kadar çok sırt bel ve kalça ağrım var ki nasıl yatarsam yatayım hiçbir yatış pozisyonu beni rahatlatmıyor. Bunalmış ve inanılmaz negatifim bugün...
Yok yavrum ayırma bence. Şimdiden alışsın. Bebek doğunca herşey daha zor olacak en azından ilk 6 hafta...
Güle güle kullan Tanselim aldıklarını...
KIZLAR HEPİNİZE GÜNAYDIN BU ARADA. BU HAFTA PEK ARANIZA KATILAMAYABİLİRİM. BELKİ ARA ARA GELİP OKUYUP ÇIKABİLİRİM. BUGÜN EVDE YİNE TAMİRAT TADİLAT VAR, YARIN ÇALIŞAMAZ RAPORU İÇİN HASTANEYE GİDECEĞİM, SANIRIM ÇARŞAMBA PERŞEMBE DE EVİN TEMİZLİĞİ VS İLE GEÇER. ÇOK YORUCU BİR HAFTA OLACAK BENİM İÇİN SANIRIM... GELMEZSEM MERAK ETMEYİN İSTEDİM...
Yok tatlım aslında taktığım şey reflüsü değil.Reflüymüş, şekermiş ben onları dermanlı dertlerden görüyorum dediğin gibi.Karaciğerinde büyüme tespit edilmiş biraz, doktoru çocukluk sarılığı atlattığını filan söylemiş.Taktığım şeyler bu tarz şeyler.
Ya doktor yanlış teşhis ettiyse, ya önemliyse gibi kaygılarım oluyor.Benim eşim karaciğer hastası bir sürü sıkıntı atlattık onla, bir de 2 sene evvel babamı kaybettim, bu olaylardan sonra böyle paranoyak oldum ben...
Anladım canım çok haklısın.
İnsan sevdiklerine hiç bişey olmasın istiyor..
asıl bebişler doğunca dahamı hassas oluruz bilmiyorum..
Anne artık hep yanındamı doğuma kadar?
Ay şirkettekiler beni deli ediyorlar. Erkekler özellikle. Kat kat giyiniyorlar, tişört, üzerine gömlek, üzerine yün kazak, üzerine de kolsuz pofuduk montlar olur ya onlardan.
Sonra da klimayı açtırmıyorlar. Çok sıcakmış. Ben açıyorum biri kapatıyor.
Ben de fena giyinmemiş olmama rağmen ( tişört, kalın hırka, yün çorap) donuyorum arkadaş.
Sadece klimayla ısınıyor ofis, başka ısıtma yok.
Eşek kadar mekan, güneş de yok.
Çıkar üzerini lahana gibi oturmayıver. Bugün pazartesi, daha sabah hem de, iki gündür soğuk zaten ofis, ısınmamış ki.
Ay en sonunda açtırdılar bayramlık ağzımı.
Çen çen çen söylendim en sonunda.
Yanımda canım, biraz erken geldi ki temizliktir, bebişin eşyalarının organizasyonudur halletmek istedi.
Akşamları geldiğinde yemeğin hazır olsun yorulma dedi.
Doğumdan sonra da kalacak inşallah.Sonra Eskişehire gideceğiz, biraz da orada kalacağız.
Ya kızlar benim eşim geceleri bi horluyor sormayın..
Önceden bu kadar değildi ya ben hassasım..
Böyle sanki motor çalışıyor yanımda..
Gece bi sinirleniyorum,
Buhar makinası aldık onunda faydası olmadı..
Teşekkür ederim canımcım..
Her girişimde bebek mağazasına bir sürü şey alıp çıkıyorum..
Artık hastane çantamı hazırlamaya başladım.. Bu hafta bitiririm
oooo süper olmuş canım..
Ayy benim annemde emekli olsaydı çok iyi olurdu..
Ama mesleğine aşık olmaz..
Senin için çok iyi olur, hele akşam ne yiyeceğiz diye düşünmezsin..
Sorma benimki de aynen canım.Üstelik kilolu da değil, geniz eti filan da yok.
Pancar motoru gibi...Sürekli yan dön, sağa yat, sola yat diye maskara ediyorum adamı.Uykum da aksi gibi hafif.Onunki de ağır.
Annem de farketmiş, biriniz fena horladınız gece uçak gibi ta buraya geldi ses dedi
Napmak lazım acaba.