2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
hadi hadi en formda hamile sensin..
ebru şallıdan bile az kilo aldın..

dimi ebru şallının rekoru egale ettim ben :D
ama 9 ayı tamamlasa ne olcaktı acaba kendisi?

vallahi sürekli yiyorlar ya..
bu kadar olur..
kurban bayramının 2. günü fırınları bir gör, sanki çok az yedikleri bişey:)

:))) Bi de böyle kocaman upuzundu o etli ekmek, masa boyunca uzattılar, sandalyemi kaydıra kaydıra yedim :D

eee ben çok sevdim etli ekmeği ama konyayı sevmedim

ben de konyayı sevdim ekmeği sevmedim :)
yalnız o konya şekeri var ya onun hastasıyım ben.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ayyy SİMUŞ sen ne tatşlı bir hatunmuşun?
Şöyle bir resimlere baktımda..

Hhhhh o benim görünen yüzüm bebişim, bir de birçok insana gösterdiğim başka bi yüzüm daha var. Allah onu kimseye göstermesin :D Bu arada valla billa aynını ben sana yazcaktım, sen benden hızlı çıktın :D

Ahh laylam ben konyayı hiç sevmiyorum..
bu arada gebelikten önce haftada bir gün ankara üniversitesinde derse geliyordum.. gebelikten sonra yine gelirim, senle ve nazomlo görüşürüz kim bilir..

Ben de Ankaradayım bendeeeee. Ama bu kızlar beni aralarına almıyolar Tanselim. Sen gelince beni ara, bunları arama :cokkomik: :cokkomik:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
yokkkk bebeişimmmm
doğuma gittin diyelim sezeryan oldu ama sen 3 gece yatmak zorunda kaldın hastane sadece 2 gecesini karşılıo
oda sezeryan paketine dahil olduğu için

normal doğumdada 2. gece yatarsan ekstra ücret alıolar anne için

eşimin söylediği
hani hastaneye daha önceden yatmıştıya arkadaşım suyu patladığında 2 yada 3 güne 800 900 arası ücret ödediler

belki onu anlatmıştır seninkine

onu biliyorum balım ona razıyım ben sorun yok o hastanenin ekstrasına giriyo normalde 1 gece sezoşta 2 gece hastane doğum ücretinden karşılıyo ekstra gece olursa alıyolar bunu her hastane yapıyo du bakalım o günler gelsinde bi hıhı onu demiş eşine kolay değil yaa ama sonuçta insan başına gelcek aksiliği nerden bilsin tekbirli olmakta fayda var bebişim

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
dimi ebru şallının rekoru egale ettim ben :D
ama 9 ayı tamamlasa ne olcaktı acaba kendisi?

:))) Bi de böyle kocaman upuzundu o etli ekmek, masa boyunca uzattılar, sandalyemi kaydıra kaydıra yedim :D

ben de konyayı sevdim ekmeği sevmedim :)
yalnız o konya şekeri var ya onun hastasıyım ben.

konya şekeri göndereyim tatlım sana..

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Ahh laylam ben konyayı hiç sevmiyorum..
bu arada gebelikten önce haftada bir gün ankara üniversitesinde derse geliyordum.. gebelikten sonra yine gelirim, senle ve nazomlo görüşürüz kim bilir..

bizim yeğenimiz selçuk üniversitesinde okuyodu onun mezuniyetine geldik bir sene sonra kız istemeye geldik çocuk şimdi orda çalışıyor o vesileyle konyayı gördüm inşallah bir gün tanışırız

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Hhhhh o benim görünen yüzüm bebişim, bir de birçok insana gösterdiğim başka bi yüzüm daha var. Allah onu kimseye göstermesin :D Bu arada valla billa aynını ben sana yazcaktım, sen benden hızlı çıktın :D

Ben de Ankaradayım bendeeeee. Ama bu kızlar beni aralarına almıyolar Tanselim. Sen gelince beni ara, bunları arama :cokkomik: :cokkomik:

Ararım simuşum, bebişimle gelirim gezmeye ararım seni.. Sende kızınal gelirsin.. ayy ne güzel olur.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

he gördüm arkada güzel bi fon müziği etraf bembeyaz senin üstünde uçuk pembe uzun elbise hafif rüzgarlı hava saçlarını savura savura bana doğru geliyodun bebişim

nisan elbisem ucuk pembeydii. saclarımda uzundu o vakitt.. farzettim ki benii gercektenn gördünn:D senn beni mutlu ettin allah ta seni mutlu etsin sekerr:D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Ben seni msn.e ekledim ama hiç online yakalayamadımki.

:D Ama ben demiştim, msn var ama nerdeyse hiç kullanmıyorum diye :D Nedense yetişemiyom ben ona, kafam karışıyo. Aynı anda bi dolu insan msj atınca kime ne yazcaımı şaşırıyom, o yüzden sadece maillerime bakmak için kullanıyorum :)

Ararım simuşum, bebişimle gelirim gezmeye ararım seni.. Sende kızınal gelirsin.. ayy ne güzel olur.

:utan: :utan: :utan:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
merhaba kızlar,
nasılsınız? giremedim yine bugün.
biraz yürüdüm. çarşıda işim vardı, onu bahane ettim. şimdi 2de bir ağrı giriyor. ilk defa hissediyorum bu kadar şiddetlisini :acep: içimden bir ses "yarın yine sancın çıkcak şekerim" diyor :( bu geceyi bir atlatsam. ishal de başladı yine

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar