2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ıspanağı yap cnm bence yemek olarak cnm kıymalı ıspanak istedi içinde yumurta kırın yeyin hımmm enfesss

evde yok yok çeşit çeşit yemek dolap tıklım tıkışşş
tarhana çorbası(akşamdan kaldı)
patates yemeği etli
kabak yemeği
bir tabak dolusu akşamdan kalan balık

aman artan balığı sen tüketme bacım amanın

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Çekilişten beri hedaye bakıyorum desem inanır mısınız?
Alacağım kişinin tercihleriyle kendi beğenim arasında bocalıyorum.
Ama kendi beğenime göre almaya karar verdim. Ne de olsa benden bi anı kalacak.
Öyle karar verdim ben :D
Olur mu organizatör hanım :D:D

Valla ben inanırım :D Zira seni göremeyince "kesin hedaye bakıyordur" diye içimden geçirdim :D
Valla al kafana göre beğenmeyen giydirmesin hayret bişi :p

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ayy büyük patronum çağırdı dedim işten çıkarcak beni zaar öyle sert bi ses tonuyla çağırdı neyse otur dedi oturdum
kızım dedi baban yerine olamam imkan yok ama baban gibi gör beni her an gece-gündüz yengen ve ben herzaman yanındayız her durumda telefon aç bize gece sancın olur herhangi bir sıkıntın olur kimseye diyemediğin ayyy ağlayacaktım zor tuttum kendimi sağolsun yaaaa canım benimmm:utan:
ne güsel patronmuş bea benim patronum babam ama hey gidinnnn adam kızım yoruldun git dinlen demiyiiii seninki doğuma götürcekmiş duygulandım şu anda böle insanlarda var demekki bizimki şimdiden duyuruyo kulağıma şubat ayı benim en yoğun ayım hastaneye gelemem haberin olsun die geçici vergi varmış :uzgun:
Kız zaten benim bebek Ocakta gelcek doktor 30 ocak demişti en son..Şimdi 1 hafta geri geldi 1 hafta ilerde gittiğinden oldu 23 ocak :D

azooo onu biliyomda 23 ocağa geldiğini şimdi duydum kaçırmışım o boyutu aneamm bişi kalmadı bacım sana bak yeminle doğumunu anlatmassan buraya gelip samsuna gelir bularım seniiii

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Valla ben inanırım :D Zira seni göremeyince "kesin hedaye bakıyordur" diye içimden geçirdim :D
Valla al kafana göre beğenmeyen giydirmesin hayret bişi :p

Ehehehehe evet valla bakıyorum, o site senin bu site benim.
Ama daha çekiliş olmadan bana erkek bebek çıkarsa bunu alırım diye içimden geçirdiğimden daha güzel/içime sinen bişey göremedim.
Ona taktım ya daha da göremem zati -rgulu:utan:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Anlatırım leaderım anlatırım, bebiş uyur uyumaz hemen gelip anlatırım kız çatlarım anlatmazsam zaten :D Bi de resmini koyarım minnakımın...:utan:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
babuşş sen neden bu kadan telaş yaptın yaaa kim çıktı sana kral mı :D çok merak ettim inanki çok stres yaptın bacım bak bana çok rahatımmm saldım kendimi :lilav: ben kendisinin kapısına dayanıp vermek isterim napsam bilemedim hedayede düşünmedim zaar ama tarzını biliyorum ana kokoş kızda kokoş olcak o bi kesinn:iyyyy: bendemi telaş yapayım aceppp

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
babuşş sen neden bu kadan telaş yaptın yaaa kim çıktı sana kral mı :D çok merak ettim inanki çok stres yaptın bacım bak bana çok rahatımmm saldım kendimi :lilav: ben kendisinin kapısına dayanıp vermek isterim napsam bilemedim hedayede düşünmedim zaar ama tarzını biliyorum ana kokoş kızda kokoş olcak o bi kesinn:iyyyy: bendemi telaş yapayım aceppp

sana kesin mannak çıktı..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar