2012 Şubat Anneleri

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
ahahahahaha dün diğer topık karışmış. ekim anaları şubat analarının topiğini basmış. bizim eski topıkteki çok bilmişler ekim anaları hakkında konuşmuş, bebeklerinin fotolarını falan kadınlardan habersiz şubat topigine kopyalamışlar.

ekim analarından bi üyede gelmiş bi güzel hepsinin cevabını vermiş. şikayette bulunanlar olmuş yönetime. ama bilin bakalım ne olmuş?

kazma denilen adam; fotoları silmiş, yorumları da silip yine her zamanki gibi şubat analarına hiç bi ceza vermemiş. ortalıkta olan ceza hak edecek her delili yine kendi ellerıyle silmiş bü guzel.

ahahahahahahahhahaa.

günaydın :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Iyyyy beni bi fenerli ile aynı cümlede kullanma :böö:

pardon bebişim :)))

Hahahah nedense hiç şaşırmadım...Olayı sabah duyduğumda ben de bakayım dedim ama hiçbir ize rastlamadım..Zaten onlar dağıtsın kazman toplasın, anaları kazman :D

sadece hard dısc adlı üyenin (ekim anası) yazdığı yorumlar kalmış. onda da şubat topıgındekı bilmiş hatunu alttan almış da ondan o yorumları silmedi sanırım. ama en hoş yorumları her zamankı gıbı sevgi partikülümüz a.b yapmış.

kırmayın kızlar birbirinizi... ahahah duyan da böyle anlarda mahalle karısı moduna girdiğini BİLMIYO SANACAK.

adamm resmenn diktatörlükk rejimi uyguluyo yolcam onunn yaglı ince telli saclarınıı:sinir:

ne hikmetse uyguladığı kişiler belli ama. herkese öyle değil nedense :)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Hamilelikte alınan kiloların dağılımı:
FETÜS: 3,5
PLASENTA: 600g
AMNİON SIVISI: 800g
HÜCRE DIŞINDAKİ SIVILAR: 1,2 kg
YAĞ DOKULARI: 3,3 kg
RAHİM VE GÖĞÜSLER: 1,3 kg
KAN: 1,8 Kg
TOPLAM:12,5 kg

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Hamilelikte alınan kiloların dağılımı:
FETÜS: 3,5
PLASENTA: 600g
AMNİON SIVISI: 800g
HÜCRE DIŞINDAKİ SIVILAR: 1,2 kg
YAĞ DOKULARI: 3,3 kg
RAHİM VE GÖĞÜSLER: 1,3 kg
KAN: 1,8 Kg
TOPLAM:12,5 kg

:) ben de okudum bunu şimdi, bunlar gitse ben iki buçuk kiloda eski kilomdan veririm be yaf :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
azo bi de şey öğrendim geçen. vücuttaki şişlikler yani o dediğin bazı değerler 1 ay sonra normale dönmeye başlıyormuş.

hani eve gelince tartıya çıkıp 52 kiloyu göremeyınce bunalıma gırmek falan saçmalıkmış.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
azo bi de şey öğrendim geçen. vücuttaki şişlikler yani o dediğin bazı değerler 1 ay sonra normale dönmeye başlıyormuş.

hani eve gelince tartıya çıkıp 52 kiloyu göremeyınce bunalıma gırmek falan saçmalıkmış.

He iyi bişi yani?
Ya ben hemen veririm gibi bi his var içimde, çok gaza geldim ondan olabilir.
Kocamı kendime yeniden aşık etmek istiyorum :evet:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

AHAHAHA O DEĞİL DE NASIL İNANMIŞSAM BUNA BAYA BAYA saf saf yazmışım ya. kıyamam kız ben kendime.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ben geldim hoşgeldimmm:)
enlerden en sempatik seçilmişim ben hahahaaaaaa tuğbişim sağol kuşummm:)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar