2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
sağol laylam hoşgeldin bir gün olsa çekcem artık haftanın 5 günü fena çektiriyor bana uyku iş hak getire :böö: ağzımı açıp ateş çıkartcam yakında

ben gavıscon kullanıyodum bu sefer doktorum rennı duo verdi sanki o daha iyi geldi gavısconun tadıda iğrençti

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
O da kocası sanırsam :D
sen bi denesin varya.dekoder gibi hatun.şifreli yayın kaldırıcı mucukss..
Aman nesi tecrübeli sanki 4. yü doğurcak :dill::dill::dill:
he yaa nerde bende o 4.doğuracak münasıp yerler:beyazbayrak:

günaydın kızlar selamlar ve sevgiler leaderim geçmiş olsun aynı sorun gece vardı bende ne yapacağımı şaşırdım çişli nazom sende hoşgeldin çok pardon yaaa bblaudan alıntı yapmışım ne alakaysa:)

laylam hosgeldin..kıss sendemi haa.ulaa bi işiyen benim sanki.kim di o yanında yedek don tasıyan.petle gezen cıksın ortaya..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kuku bölgesinin iki dış dudak kısmının ortadan ikiye ayrılmasına benzer bi ağrıyla ağrıması... o kukuyu taşıyana acı vermesi... kerpetenle kukuyu sıkıp tümden patlatma isteğinin dışa vurumunun getirdiği ağrıya verilen isim.

ahanda ne güsel anlatmış 2-3 haftada bir hissediyorum bu ağrıyı gökçem ama sıklaşmadı henüzz heralde oda başşlar

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
kuku bölgesinin iki dış dudak kısmının ortadan ikiye ayrılmasına benzer bi ağrıyla ağrıması... o kukuyu taşıyana acı vermesi... kerpetenle kukuyu sıkıp tümden patlatma isteğinin dışa vurumunun getirdiği ağrıya verilen isim.

Eheheheh çok teknik bi tanımlama olmuş, tebrikler :)

Ahahahahhahaha (Gönderme cuk oturdu bebişim :D )

Kızlar şaka bi yana da ben şimdiden böyle şeyler düşünmeye başladım. Ne zaman ayırcaz odasını falan diye. Geceleri bizim odamızdaki park yatakta (gerçi daha almadım ya), gündüzleri kendi odasında yatırsam, 6. ayda falan da ayırsam çok mu vicdansız anne olurum?

Valla onu ben de düşünüyodum ama sanırım biraz gidişata bağlı olacak o işler...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
laylam hosgeldin..kıss sendemi haa.ulaa bi işiyen benim sanki.kim di o yanında yedek don tasıyan.petle gezen cıksın ortaya..

datlum ben bunların yalancısıyım nazo altına yaptı duydunmu dediler ben inanmadım tabisi hep seninle dalga geçtiler ama ben seni savundum merak etme:gul::gul::gul:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Ablanı takdir ettim, inşallah ben de öyle alıştırcam..

ben evlenene kadar ki evvermeyi de düşünmüyorum koynumda yatırcam :D

Hıh işte bende kendi yatağına odasına alışsın istiyorum. Görümcemin kızı 4 e yakın zamanda başladı ve halen yatağı anne babasının odasında. Nedense o bana pek doğru gelmiyor yaa... Çocuğun aklı ermeye başladıkça sanki kendini istenmeyen kişi hisseder gibi geliyo... Ama tabi şimdiden böyle konuşmak kolay olsa gerek...

geç kalınca alışamıyolar herkesin öyle oluyo

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Çok sıkılıyorum kızlar.
Çalışasım yok, internetten bişeylere bakmak istiyorum ama aklıma bişi de gelmiyo.
Amaçsız kaldım...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

canım benimde engin tecrübemden yararlanabilirsin benim oğlanı 6 ay yanımızda yatırdık sonra odasına aldık çok huysuz bebek değildi odasına alışması gerekiyor yoksa bebek anneyi çok güzel kullanmaya başlıyor cin gibiler valla anlamaz demiceksin teyzem bebeğini hep yanına alıp yattı çocuk anaokuluna başlayınca anca odasını öğrendi yatmaya başladı

Awwww anaokulu muuuu abariiiii... İnşallah bizimkiler de sakin olurlar huysuz olmazlar da en kısa zamanda odalarını bilip uyurlar, sağolasım Laylam...

Gökçeydi o Gökçeydi hatırlıyom :cokkomik: :cokkomik:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

datlum ben bunların yalancısıyım nazo altına yaptı duydunmu dediler ben inanmadım tabisi hep seninle dalga geçtiler ama ben seni savundum merak etme:gul::gul::gul:

bilmem miii canum benim sende olmasan bu zilliler adımı sidikliye cıkaracak.sanki kendileri sütten cıkmıs ak kuku.:evet:
ben evlenene kadar ki evvermeyi de düşünmüyorum koynumda yatırcam :D

geç kalınca alışamıyolar herkesin öyle oluyo

sen evlendirsende ortalarına girer yatarsın valla.cok geç kalmamak lazım sonra kreste anlatırlar gece sinemasında neler olduğunu:cokkomik: yani her uyandığında meme vermek için odadan baska odaya gitmek zor gelmezse ayırmak lazım ne olcak.ama odalar uzak olurda meme için sıcak yataktan kalmak zor gelirse ki bu cok olur :D bi süre duruversinler yanımızda.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Çok sıkılıyorum kızlar.
Çalışasım yok, internetten bişeylere bakmak istiyorum ama aklıma bişi de gelmiyo.
Amaçsız kaldım...

Ben de sorunum ne diyordum, sanırım bu :D

Hhhhhh şuan işyerinde olsam, çocuuumun hareketlerini bile hissedecek zamanı bulamazdım kızlar... Sene başında görev dağılımı yapılmıştı, bir kanunun ikincil düzey mevzuatını (yönetmelik, genelge vb.) güncelleme görevi bana verilmişti. Ama tabi o zaman bebek yoktu ortada. Şuan işyerinde olsam kafamı kaldıramaz, bunalımdan bunalıma girerdim. Burada sizlerle konuşmak, internette park yatak aramak, bebek şekerlerine bakmak, eksikleri tamamlamaya çalışmak iş yerinde stres içinde çalışmaktan bin kere iyi. Yani şuan amaçsız olmak bana daha iyi geliyo... :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

ben gavıscon kullanıyodum bu sefer doktorum rennı duo verdi sanki o daha iyi geldi gavısconun tadıda iğrençti

bende en başından beri rennie kullanıyorum memnundumda ama şiddetlenince kesmedi şişeden içiyorum artık ölçek yok :D
sen bi denesin varya.dekoder gibi hatun.şifreli yayın kaldırıcı mucukss..

he yaa nerde bende o 4.doğuracak münasıp yerler:beyazbayrak:

aslıydı cnm yanında 3 çift don taşıyan günlük pedide taşıyan gökçe idi geçen bende sızdırdım altıma ne var yane size gülerken
Ayyy evet kıvamı da başka birşeyi hatırlatıyor :böö:
o ne leyyyn hayriye :D
yarın büyük günnn:evet::evet:

ne var yarınnnn :lilav:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar