Yavrum bende de felaket bir terleme furyası başladı. Horluyorum mu bilmem... Çünkü zaten tilki uykusu gibi ağrılardan her 30 dk da bir ayakta olduğum için ondan emin değilim ama leş gibi ter kokuyorum![]()
Aaaa öyle şey olur mu bizi sıkmak ne demek... Aşkolsun ben hiç öyle düşünmem... Yediklerine dikkat etsen... Mesela ekmeğini değiştir; tam tahıllı ekmek ya da tam buğday ekmeği ye, mayalı hamurdan yapılmış şeyler, salça içeren yemekler, çikolata falan yeme... Haşlanmış et, haşlanmış sebze falan denesen bi...
ah
a Allah korusun kıııııız. Nazo datlu, ballu, yapmaz öyle şeyler
Bak kendi de diyo modeme işemiş. Demek ki modemi daha yukarı bi yere koyması lazım
Sen naaapıyon bakiim, eymisin?
cnm benim allah razı olsun ekmek ağzıma sürmüyorum kahvaltı dışında hamur işi muhabbeti ayda yılda bir yerim yapmıyorumda fena yapıyo beni die en son kek yaptım o kadan yani yemeklere oldukça az salça koyuyorum saten sebze yemekten otlıycam yakındır baklagil bilem tüketmiyorum eti de yemeklerin içine atarsam kullanıyorum yoksa pek aram yok ne dokunuyor olabilir? meyve yiyorum sık sık elma,mandalina,muz sıklıkla arada nar ve portakal başkada ağzıma bişi koymuyorum bir aydır hoşbşte yemiyorum daha ne çay yok kahve yokk ekmek yok :acep: valla ne bilim son zamanlar zorlancaz ama önemli olan doğumdan sonra bitmesi