2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Yavrum bende de felaket bir terleme furyası başladı. Horluyorum mu bilmem... Çünkü zaten tilki uykusu gibi ağrılardan her 30 dk da bir ayakta olduğum için ondan emin değilim ama leş gibi ter kokuyorum :( :(

Aaaa öyle şey olur mu bizi sıkmak ne demek... Aşkolsun ben hiç öyle düşünmem... Yediklerine dikkat etsen... Mesela ekmeğini değiştir; tam tahıllı ekmek ya da tam buğday ekmeği ye, mayalı hamurdan yapılmış şeyler, salça içeren yemekler, çikolata falan yeme... Haşlanmış et, haşlanmış sebze falan denesen bi...

ahahahhahaa Allah korusun kıııııız. Nazo datlu, ballu, yapmaz öyle şeyler :D Bak kendi de diyo modeme işemiş. Demek ki modemi daha yukarı bi yere koyması lazım:D

Sen naaapıyon bakiim, eymisin?

cnm benim allah razı olsun ekmek ağzıma sürmüyorum kahvaltı dışında hamur işi muhabbeti ayda yılda bir yerim yapmıyorumda fena yapıyo beni die en son kek yaptım o kadan yani yemeklere oldukça az salça koyuyorum saten sebze yemekten otlıycam yakındır baklagil bilem tüketmiyorum eti de yemeklerin içine atarsam kullanıyorum yoksa pek aram yok ne dokunuyor olabilir? meyve yiyorum sık sık elma,mandalina,muz sıklıkla arada nar ve portakal başkada ağzıma bişi koymuyorum bir aydır hoşbşte yemiyorum daha ne çay yok kahve yokk ekmek yok :acep: valla ne bilim son zamanlar zorlancaz ama önemli olan doğumdan sonra bitmesi

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
SİMURCUMcnm benim bebeğine maşallah kgda boyuda mükemmel kocuman olmuş 3,5 rahat doğar fazlasıda olur

Sağol tatlım, darısı topikteki tüm annelerimizin başına inşallah :)

Kız ben inanmazdım hayatta horladığıma, ama benimkisi telefona kaydetmiş gece gece ispatlamak için, işi gücü yok :D Kendi kulaklarımla duyunca koptum tabi resmen can çekişiyom kız :D

Hahahaha onu bende eşime yapmıştım bi kere. O gün bugündür horlamıyorum diye iddaa edemiyo :D

oyy maşallah kiloya gellll
tosun olcak seninki de galiba kızz
benimki erkek o kadar yoktu kilosu 32+0da
hem senin 32+0da rapor alman gerekmiyor muydu canım

Yavrum bende gebelik şekeri çıktı ya, aslında bende kiloyu duyunca tırstım bi. Acep ondan mı diye... Ama sormaya korktuğum için bişi sormadım... Boyu zaten elhamdulillah en baştan beri uzun gidiyo, o yüzden ona çok takılmıyorum zira bende ince uzun doğmuşum. Rapor ise 32+0 dan 32+6 ya kadar herhangi bir zamanda alınabiliyor. Önemli olan bu aralıkta alınması. Şuan raporluyum ya, raporumun bitimi gününde de analık iznini başlatacağız inşallah...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
geçmiş olsun dünürüm..yapılabilecekleride yapmıssın.sabır az kaldı :heyo: bu arada horlama için çift yastık kullanmayı denedin mi bence kilodan değil yani benim burun tıkalı oluyor gece uyandığımda bende çift yastıkla daha rahat uyuyorum.dene bakalım bi.

.

Sağol dünürüm...İki yastıkla yatıyorum, ama ikisi de ince :D Çok yüksek olunca uyuyamıyorum bir türlü.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
çekilin ben bi şikayetlerimi sıralıyım da görübn...

***tüm gece boyunca bacaklarımı ayırıp oturmuşum gibi kukusal ağrı...
***tüm gece boyunca deliler gibi terleme kafa derime kadar ıslanmam, saçımın fön tutmaması ve her sabah kestirdiğim saçıma bakıp "bok vardı kestirdin öyle kuş kakası gibi dolan ortalıkta" deyip kendi modumu düşürmem
***tüm gece boyunca öyle bi horlamak ki kendi sesinden ürkmek. eşin güldüğünü görünce "niye gülüyosun" diye sorup diğer tarafa dönme isteği.
***akabinde bi vinç ağırlığıyla aklımca dönme girişimleri. her seferinde eşin kıç bölgemden destek vererek beni döndürmesi.
*** kalınlaşmam.
*** azan kalça ağrım
*** azan sırt spazmım
*** bi dişimin soğuk almaya başlaması
*** karnımın belli günlerde aşaaya tartması. ortadan ikiye karpuz gibi yarılacağını düşünüp tırsaki olmam
*** kalınlaşmam.
*** konuşurken nefes nefese kalmam
*** gece boyunca en az 3 kere wcye gidip yatağa döndüğümde bile çişim var hissi yaşamam
*** uykumun 7-8 kere bölünmesi
*** dudaklarımın ve burnumun şişmeye başlamsını fotolardan anlamış olmam. akabinde kabuğuma çekilip bunalıma girmem.
*** kalınlaşmam.

bunu demiştim galiba demin. :dusun: :dusun:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ben onu bunu bilmem... Bu hamilelik bana kilolu insanların ve şeker hastalarının hayatlarının aslında ne kadar zor olduğunu öğretti. Cidden yemek istediğin birşeyi sağlığın elvermediği için yiyememek, aslında her gün duş almana rağmen terim terim terlemek, koşmak istemene rağmen aksayarak yürümeye çalışmak vs vs... Cidden zor... Allah yardım etsin...

Ben de eskiden şeker hastalığında ne var ki bi yerleri ağrımıyor etmiyor, yemeyiversinler şekerli şeyler şeklinde gerizekalı düz mantık yorumları yapardım ama kazın ayağı öyle değilmiş.
Boyumun ölçüsünü aldım.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Kız ben inanmazdım hayatta horladığıma, ama benimkisi telefona kaydetmiş gece gece ispatlamak için, işi gücü yok :D Kendi kulaklarımla duyunca koptum tabi resmen can çekişiyom kız :D
çok komik bende ayı yavrusu gibi böğürüyomuşum onu duydum :sok olabiliyo işte azoo bu bebeler genetiğimizle oynuyo:D
benim hergün akşam saat 19 gibi başlıyo yanmaya hep aynı saat ağzıma garip garip acı sular geliyo :böö:

:evet: :evet: hoşgeldinnn

doğurana kadar kimbilir ne rüyalar görcez :D
avatarın süper bu arada sen mi yaptın

aa geçen akşam benim de sağımdan soluma dönerken çatt diye bi ses geldi
anam dedim ayrıldı galiba ödüm patladı :D

oyy maşallah kiloya gellll
tosun olcak seninki de galiba kızz
benimki erkek o kadar yoktu kilosu 32+0da
hem senin 32+0da rapor alman gerekmiyor muydu canım

napcezzz yaaa çok fenayımmm yemiycem yimek filannnn :böö:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
maşallah maşallah ne güzel gelişimi.:rose: darısı doğuma artık:heyo:

Amiiiiiin Nazooooooooom inşallah hepimizin başına sağlıkla sıhhatle zamanında...

cnm benim allah razı olsun ekmek ağzıma sürmüyorum kahvaltı dışında hamur işi muhabbeti ayda yılda bir yerim yapmıyorumda fena yapıyo beni die en son kek yaptım o kadan yani yemeklere oldukça az salça koyuyorum saten sebze yemekten otlıycam yakındır baklagil bilem tüketmiyorum eti de yemeklerin içine atarsam kullanıyorum yoksa pek aram yok ne dokunuyor olabilir? meyve yiyorum sık sık elma,mandalina,muz sıklıkla arada nar ve portakal başkada ağzıma bişi koymuyorum bir aydır hoşbşte yemiyorum daha ne çay yok kahve yokk ekmek yok :acep: valla ne bilim son zamanlar zorlancaz ama önemli olan doğumdan sonra bitmesi

Awwww... Sen zaten gereken herşeyi yapıyomuşun Leaderım yaaa... Daha naaapcan... Eminim az az ve sık sık da yiyosundur... Bunca yıllık ülser+reflü hastasıyım ama inan şuan çözüm üretmede çok çaresiz kaldım, çünkü tüm doğruları yapmışsın... :(

Kız GÖKÇEEEEEEEEEEEE ilgilen benle ilgilen benle dedin, geldim soruyom eyimisin diye cevap bile yazmıyon heeee

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

***tüm gece boyunca deliler gibi terleme kafa derime kadar ıslanmam, saçımın fön tutmaması ve her sabah kestirdiğim saçıma bakıp "bok vardı kestirdin öyle kuş kakası gibi dolan ortalıkta" deyip kendi modumu düşürmem
***tüm gece boyunca öyle bi horlamak ki kendi sesinden ürkmek. eşin güldüğünü görünce "niye gülüyosun" diye sorup diğer tarafa dönme isteği.
***akabinde bi vinç ağırlığıyla aklımca dönme girişimleri. her seferinde eşin kıç bölgemden destek vererek beni döndürmesi.
*** kalınlaşmam.
*** azan kalça ağrım
*** azan sırt spazmım
*** karnımın belli günlerde aşaaya tartması. ortadan ikiye karpuz gibi yarılacağını düşünüp tırsaki olmam
*** kalınlaşmam.
*** gece boyunca en az 3 kere wcye gidip yatağa döndüğümde bile çişim var hissi yaşamam
*** dudaklarımın ve burnumun şişmeye başlamsını fotolardan anlamış olmam. akabinde kabuğuma çekilip bunalıma girmem.
*** kalınlaşmam.

anne olmak zor zanaat..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

*** kalınlaşmam.
*** azan kalça ağrım
*** azan sırt spazmım
*** kalınlaşmam.
*** kalınlaşmam.

Ay kıyamam kızzzz Ama aynıları bende de var, burnumun şişmesi hariç :D

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

*** kalınlaşmam.
*** azan kalça ağrım
*** azan sırt spazmım
*** kalınlaşmam.
*** kalınlaşmam.

aynı dertlerden muzdaripiz desem :huhuu:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

*** kalınlaşmam.
*** azan kalça ağrım
*** azan sırt spazmım
*** kalınlaşmam.
*** kalınlaşmam.

:sok :sok :sok Aynı ben :sok

Ben de eskiden şeker hastalığında ne var ki bi yerleri ağrımıyor etmiyor, yemeyiversinler şekerli şeyler şeklinde gerizekalı düz mantık yorumları yapardım ama kazın ayağı öyle değilmiş.
Boyumun ölçüsünü aldım.

Evet ben de öyle diyodum, babamda var ya yeme, sahip ol biraz boğazına yürüyüş yap falan diyodum. Şuanda babama tek kelime laf edemiyorum... Cidden damdan düşenin halinden sadece damdan düşen anlıyo Babuşum...

anne olmak zor zanaat..

Dedin de Nazom, sana bişe sorcam, tecrübeli anne olduğun için sana soruyom :D Bu bebeleri Allah kısmet edip sağlıkla sıhhatle dünyaya getirdikten sonra (inşallah) ne kadar süre aynı odada yatırmak doğru? 6 ay ideal mi? Ya da var mı böyle bi doğru zamanlama yoksa yok mu?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar