- #13.941
azom korkma bişi olmaz. daha 1 ayın var))
Demi :acep:
Çok bunaldım bugün işyerimde hemen saat 5 olsun eve gitmek istiyom Gökçe, gidip mutteşem sülümanı izlemek istiyorum.
azom korkma bişi olmaz. daha 1 ayın var))
Demi :acep:
Çok bunaldım bugün işyerimde hemen saat 5 olsun eve gitmek istiyom Gökçe, gidip mutteşem sülümanı izlemek istiyorum.
aiyyyy amerikan filmlerinde dışardan iyi aile babası gibi durup gece bodrum katında insan kesip misafirlerine insan eti ikram eden bi adama benziii bu...
ya adam rahat ona göre herşey normal ve basit dokturların geneli böle değil mi zaten
ay bu da kocam gıbı yaaa. o da hasta sülümana. gerçi o hürremi izliyo zaar.
kız ne diyon sen bizim pc doktoruna mı asılıyonn onur enişteye sölerim heaaaa :zopa:ı lav yu be orhan baba...
yürü beaaa...
:dusun:
valla heh doğru bi tabir olmuş korkunç tırstıran bi tipi varr ama işini iyi bilen bi adamaiyyyy amerikan filmlerinde dışardan iyi aile babası gibi durup gece bodrum katında insan kesip misafirlerine insan eti ikram eden bi adama benziii bu...
kızlar kaçtımm araç geldi
Ne güzel kız kocen dizi izliyor..
Keşke benimkisi de izlese..
Leader tatlı kadınmış toktorun.
:ayk: :iyyyy: hanammmm
kız ne diyon sen bizim pc doktoruna mı asılıyonn onur enişteye sölerim heaaaa :zopa:
valla heh doğru bi tabir olmuş korkunç tırstıran bi tipi varr ama işini iyi bilen bi adam
görüşürüzzz byee
ben,mki yazık ben ne isliyosam izliyo adam gıkı çıkmıyo fatmagüle bile baktırıyom bu gece kuzey güney varr oda fenaaa :lilav:
doktorumu seviyom kızzz burda daha bi farklı çıkmış ama çok sevimli
ay bir giriyim bakıyım dedim. canım halleyli pastanızdan çekti gökçe hannııııımtarifini veya linkini ver hemen yoksa firar edip gelcem size :deli:
işim çıktı okuyamadım, yazamadım.
napııyonuz.
bu arada armutum elimden lavoboya düştü.
ben de onu sabunladım :acep:
süpersin yaaa göbek bağından çorbabu seni doğrayıp atar bi köşeye ben dıyım. göbek bağından da çorba yapar benden duymuş olma.
ah
o da orhan babaydı di mi
)) yok ben sanatçı olanından bahseıyom. severım. çok severım hatta.
azom en sevdıgımız iş beraber dızı ızleyıp yorum yapmak ve yarılmak. buyur gel kız elde çekirdekler falan izlerık hep beraber.
Anam benimki izlemiyor, film dersen ok izler animasyonu bile ama dizi izlemiyor..Bi tek türkmaxta 1kadın 1erkek onu izler diziden sayılırsa![]()
Tızlar ben kaçtım, işallah bu gece düzgün bi uyku çekeriz..
Kendinize iyi bakın öpüyorum
muhohoyt sonra yedim demeişim çıktı okuyamadım, yazamadım.
napııyonuz.
bu arada armutum elimden lavoboya düştü.
ben de onu sabunladım :acep:
oleyyyyy oleyyyy
bi günü daha akşama bağladık... darısı yarının da başına...
oğlum hıçkırıyo zaar. kıyamam ya. eheheheh kurban oldugum. hop hop içerde.
gel kız gel....
almaya gelıyım senı devrek'e hemen.
bebişim 10lu halleyi bıçakla küçük küçük kes. 2 paKET KREM ŞANTİYİ 1,5 SU BARDAĞI SÜTLE ÇIRP. halleyleri şantinin içine at. (ben muz, badem ve ceviz de koydum)
borcama yay. (kek kalıbı da olur. kek kalıbıyla yapacaksan altına streç fılm ser) at buzluğa. üstüne de çikolata sosu yap soğut iyice. buzluktan çıkart borcamı dök üstüne. yine koy buzluğa dursun bi 1,5 sat. çıkart ye. afıyet olsun.
yok kız öle rahat doktor olsa azcık güleç yüzlü olur adamı kasar bu adam ben kasılırım en azından içimde patlar bebe çıkaramam onu gari benim kide buu
suratını yidiğim :lilav:
bu seni doğrayıp atar bi köşeye ben dıyım. göbek bağından da çorba yapar benden duymuş olma.
ah
o da orhan babaydı di mi
)) yok ben sanatçı olanından bahseıyom. severım. çok severım hatta.
azom en sevdıgımız iş beraber dızı ızleyıp yorum yapmak ve yarılmak. buyur gel kız elde çekirdekler falan izlerık hep beraber.