2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
:D ya adam rahat ona göre herşey normal ve basit dokturların geneli böle değil mi zaten :D

yok kız öle rahat doktor olsa azcık güleç yüzlü olur adamı kasar bu adam ben kasılırım en azından içimde patlar bebe çıkaramam onu gari benim kide buu

di-IPM9.jpg

suratını yidiğim :lilav:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ı lav yu be orhan baba...

yürü beaaa...

:dusun:
kız ne diyon sen bizim pc doktoruna mı asılıyonn onur enişteye sölerim heaaaa :zopa:
aiyyyy amerikan filmlerinde dışardan iyi aile babası gibi durup gece bodrum katında insan kesip misafirlerine insan eti ikram eden bi adama benziii bu...
valla heh doğru bi tabir olmuş korkunç tırstıran bi tipi varr ama işini iyi bilen bi adam
kızlar kaçtımm araç geldi :vecihi:

görüşürüzzz byee

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ne güzel kız kocen dizi izliyor..
Keşke benimkisi de izlese..

Leader tatlı kadınmış toktorun.

ben,mki yazık ben ne isliyosam izliyo adam gıkı çıkmıyo fatmagüle bile baktırıyom bu gece kuzey güney varr oda fenaaa :lilav:
doktorumu seviyom kızzz burda daha bi farklı çıkmış ama çok sevimli

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
:ayk: :iyyyy: hanammmm

bu seni doğrayıp atar bi köşeye ben dıyım. göbek bağından da çorba yapar benden duymuş olma.

kız ne diyon sen bizim pc doktoruna mı asılıyonn onur enişteye sölerim heaaaa :zopa:

valla heh doğru bi tabir olmuş korkunç tırstıran bi tipi varr ama işini iyi bilen bi adam

görüşürüzzz byee

ahahahhaha o da orhan babaydı di mi:))) yok ben sanatçı olanından bahseıyom. severım. çok severım hatta.

azom en sevdıgımız iş beraber dızı ızleyıp yorum yapmak ve yarılmak. buyur gel kız elde çekirdekler falan izlerık hep beraber.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ben,mki yazık ben ne isliyosam izliyo adam gıkı çıkmıyo fatmagüle bile baktırıyom bu gece kuzey güney varr oda fenaaa :lilav:
doktorumu seviyom kızzz burda daha bi farklı çıkmış ama çok sevimli

Anam benimki izlemiyor, film dersen ok izler animasyonu bile ama dizi izlemiyor..Bi tek türkmaxta 1kadın 1erkek onu izler diziden sayılırsa :D

Tızlar ben kaçtım, işallah bu gece düzgün bi uyku çekeriz..
Kendinize iyi bakın öpüyorum

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
ay bir giriyim bakıyım dedim. canım halleyli pastanızdan çekti gökçe hannııııım :mendil: tarifini veya linkini ver hemen yoksa firar edip gelcem size :deli:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
işim çıktı okuyamadım, yazamadım.
napııyonuz.
bu arada armutum elimden lavoboya düştü.
ben de onu sabunladım :acep:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
oleyyyyy oleyyyy

bi günü daha akşama bağladık... darısı yarının da başına...

oğlum hıçkırıyo zaar. kıyamam ya. eheheheh kurban oldugum. hop hop içerde.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ay bir giriyim bakıyım dedim. canım halleyli pastanızdan çekti gökçe hannııııım :mendil: tarifini veya linkini ver hemen yoksa firar edip gelcem size :deli:

gel kız gel....
almaya gelıyım senı devrek'e hemen.

bebişim 10lu halleyi bıçakla küçük küçük kes. 2 paKET KREM ŞANTİYİ 1,5 SU BARDAĞI SÜTLE ÇIRP. halleyleri şantinin içine at. (ben muz, badem ve ceviz de koydum)

borcama yay. (kek kalıbı da olur. kek kalıbıyla yapacaksan altına streç fılm ser) at buzluğa. üstüne de çikolata sosu yap soğut iyice. buzluktan çıkart borcamı dök üstüne. yine koy buzluğa dursun bi 1,5 sat. çıkart ye. afıyet olsun.

napııyonuz.

bişi olmaz. afıyet olsun.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bu seni doğrayıp atar bi köşeye ben dıyım. göbek bağından da çorba yapar benden duymuş olma.

ahahahhaha o da orhan babaydı di mi:))) yok ben sanatçı olanından bahseıyom. severım. çok severım hatta.

azom en sevdıgımız iş beraber dızı ızleyıp yorum yapmak ve yarılmak. buyur gel kız elde çekirdekler falan izlerık hep beraber.
süpersin yaaa göbek bağından çorba :D yerlerdeyimm
evet orhan baba idi adı no prolema o saman
dizi konusunda bizde aynıyız eşim ben elimizde çekirdek komedi kardeşimde diyoki sosyal hayatınıza hayran kaldım gelecekte bende mi böle olcam allam yaa diyo
Anam benimki izlemiyor, film dersen ok izler animasyonu bile ama dizi izlemiyor..Bi tek türkmaxta 1kadın 1erkek onu izler diziden sayılırsa :D

Tızlar ben kaçtım, işallah bu gece düzgün bi uyku çekeriz..
Kendinize iyi bakın öpüyorum

kuzum üsüldüm sana yavrumbenimde babam anlattığın gibiydi hala annemle ayrı oturuyolar bu yüzden kadına dizi izletmez olsun sende eve pes3 al oturun oynayın :D ortak bişey işte

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
napııyonuz.
muhohoyt sonra yedim deme :D
oleyyyyy oleyyyy

bi günü daha akşama bağladık... darısı yarının da başına...

oğlum hıçkırıyo zaar. kıyamam ya. eheheheh kurban oldugum. hop hop içerde.

vahh kuzum arada oluyomuş öle adeni yirim bennn onuuu

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
gel kız gel....
almaya gelıyım senı devrek'e hemen.

bebişim 10lu halleyi bıçakla küçük küçük kes. 2 paKET KREM ŞANTİYİ 1,5 SU BARDAĞI SÜTLE ÇIRP. halleyleri şantinin içine at. (ben muz, badem ve ceviz de koydum)

borcama yay. (kek kalıbı da olur. kek kalıbıyla yapacaksan altına streç fılm ser) at buzluğa. üstüne de çikolata sosu yap soğut iyice. buzluktan çıkart borcamı dök üstüne. yine koy buzluğa dursun bi 1,5 sat. çıkart ye. afıyet olsun.

oh be rahatladım. sağol şekerim. yarın ilk iş yapıcam :gulbis:
kaç oldu lafı geçiyor. sorcak oluyorum başka birşey giriyor araya. tosunumun canı çekiyor :D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
yok kız öle rahat doktor olsa azcık güleç yüzlü olur adamı kasar bu adam ben kasılırım en azından içimde patlar bebe çıkaramam onu gari benim kide buu

di-IPM9.jpg

suratını yidiğim :lilav:

kadın dr zevmiyorum ben

zaten korkuyorum :alsana:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar