2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
can cin çon japon değil cinli bi kerem bunların gösleri minnak japonlarınki çekik :acep: sanırım öyleydi bilemedim
öfffff diğer topıkte bu hediye çekilşinin yapıldığını düşünemıyorum.

hediyeler kesin şöyle olurdu.
özel bi hastaneden kafa filmi
beyin nakli
uslup nedir öğreniyoruz kitabı
1 senelik hayal dünyasından gerçek yaşama adapte olma kursu üyeliği
bazılarına cin ali serisi
bazılarına ayşegül serisi
bazılarına ayna
yoneticiye; hayatının sonuna kadar terapi seansları bileti
puhahahaha :kahkaha: valla aynen öle olardı gökçe
Capon yani :dill: Bana çok diollardı okul zamanı çan çin çon diye ordan biliyom :D
hayır hayır japon değil çin osssss
Ya gördüm aslıcım da alamadım ordan finduklusu melül melül bana baktı hani sanki "sevgin bu kadarcık mıydı" der gibiydi...
Ben de sadık biri olaraktan yine finduklu aldım :D
yine biri hoşbeş demiş gebertirim sizi:deli:
tubiş nereye gitti yaa bugünde o kayboldu birden:(:(
ben kaybeldim çünkü babam başımda dikiliyo migrenim tavanlarda burda defter çekiliyo bu okı makinayı a.bnın kafasına atmak geliyo içimden bugünde uzak kaldım sizden :aglayan:
Anneciği geldi onun, bu ara bizle pek ilgilenmez :D
yok kız nerde anamın yanına kaççam o şimdi süpürge ilen haşır neşir olabiler yani saat 3 sıralarında öleydi :D
heee yaa doğru diyon unuttum ben yukarı anasının yanına gitti zaar canım benim kıyamam
keşke gitseydim bi ton iş yığıldı önüme eczane alışları giriyom pufff:acep:
kızım son 10 dakkadır göbek deliğime parmağınımı soktu komple kafasını sokup dışarımı çıkmak istiyor anlamadım valla gökçenin dediği gibi birşeyler peşinde bu kız anlamadım ben .oysa o deliğe zorlama annem ordan çıkmayacan exıt ora değil daha aşağıda oradan çıkmanada daha var dedim ama yokk ııı ıhhh hala zorluyor:cokkomik:
ahhhh kuzum bilememiştir annesi daha küçük o kızma sende aşağaılara inecek az kaldı :D
kız ne zayıfı kızzz göbek fırladı önde gidiyor memelerim desen milkanın ineği gibi büyüdü büyüdü kabına sığmıyor omu bacım zayıf halimmm.:D:D:Dvalla billa sağolasın allah razı olsunnn ne deyim ihya ettin beni bluşum seni çoooook seviyom bennnn:evet::evet:
zayıftın tabi gıcık suratlı öldürürm seni kg hamile kaldım dersennn biz babuşla intihar edelim o zaman
dantalli bir sütyenim vardı az buçuk oluyordu geçen giyinip soyunurken adamın gözüne hoş gözüksün diye hile yapıp pijamamı giymeden 10 dk evvel giydiydim yanında soyunurum diye(aramızda kalsın haa:):))neyse dantali patlamış kız sökülmüş adam dediki aşkım sütyenin yırtılmış değiştir istersen hönnnkkkkkkk dedim kaldım sen kim 2 dk sexi gözükmek kim.vazgeçtim gayrı ben sexi giyinme kuşanma işlerinden bıraktım bu işleri:D:D

yerlerdeyim şu andaa koptummm :D:kahkaha: bende saten pijamamı giymiştim geçenlerde düğmeler gerilmiş göbek deliğim
fırlak olan hani oda delikten çıkmış :D eşim diyoki hatun epey sexu gözüküyon gerçekten fırlak göbek deliğinle bende bıraktım artıkın giymiyorum napayım daha fena rezillik oluyo

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
laylam bende barbuş yaptım kız bu akşam. yanına da pilav ve turşu vardı. bırazdan da aşure yıyecem. banyoya gırecem az kuran okucam ve yatıp dınlenecem...

sende dınlen hadi... çok opuyorum seni yavruş...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ben geldimm.. tabiki kimse yok:D görümcem saolsunn pazılı peynirli börek yapmıs seviyorum diye.. pek mutlu oldum. neyse dönüste yatas tan yorgan ve yastgını aldım bebemin. ama görümcem yastık kullanmıcak ki deyince üzüldüm. 2 yastıgı oldu cünkü:acep: o bogulmayı önleyici yastıgı kullancak sadece didi. zorla yastık kullandırasım var bebeye. nevresim takımını göstersin diye mi satılıyo bu yastıklar:acep:

bugün aklıma geldi. bos yer olmadıgından 2 hafta yerine 3 hafta sonraya aldım dr randevusunu. ama ben o zaman 35. haftayı geciyo olcam. yusuf yusuf oldum daha dogumla ilgili bişi konusmadann bebem gelirse arada diye. ama yapcek bişide yok. aman yaa paso stresimm heee.. agrım sızım ve uykusuzlugum da eklenincee daha da asabi bi insan oluyorum bak ben..:sinir::mad:-zebani:zopa:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
HaYaTiM bana da sana zahmet turp alıver daha ya siyah ya gırmızı :D Kafama sürüp saçlarımı güçlendircem.

saçına mı sürcenn gaz yapmasın :D

Hamileyken alınan kilolar kolay veriliyormuş...
Ama lohusa iken alınan kilolar kalıcı oluyormuş, söyleyenlerin yalancısıyım..
Bi de süt olmazsa aklınızda bulunsun, mercimek çorbası ve soğanı bi güzel yiceksiniz, fışkırıyormuş :D
Ben yapacam zaten severim mercimek çorbasını.Kuru soğanı da.

tahin helvası da çok süt yapıyomuş
bi de memişlerde çatlak olmaması için emzirmeden evvel memikler karbonatlı suyla silinip, soğanı yarıdan kesip 2 memike koymak hiçbişey olmuyomuş lansilohaa rakip :D

off ya artık araba kullanamıyorum.. Eşim almaya geliyor işten..
Velisini bekleyen ilkokul öğrenciis gibi oldum:)

üzülme canım ben hiçbi zaman kullanamıyodum :lululu:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
saçına mı sürcenn gaz yapmasın :D

tahin helvası da çok süt yapıyomuş
bi de memişlerde çatlak olmaması için emzirmeden evvel memikler karbonatlı suyla silinip, soğanı yarıdan kesip 2 memike koymak hiçbişey olmuyomuş lansilohaa rakip :D

üzülme canım ben hiçbi zaman kullanamıyodum :lululu:

bebemm tahin helvasınıı kim diyosaa sana tuzak kuruyoo bahhh kanma ona:D muhtemelen helva içini yakıpp dünya su içtiginden ötürü süt artıyordurr. dr dan dinlemiştim programda sonra internette de okudum. en cok sütü su ve dereotu yaparmıss. bide kurubörülce olayı cok revacta ama onu arastırmadım bişi diyemicem:acep:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
laylam bende barbuş yaptım kız bu akşam. yanına da pilav ve turşu vardı. bırazdan da aşure yıyecem. banyoya gırecem az kuran okucam ve yatıp dınlenecem...

sende dınlen hadi... çok opuyorum seni yavruş...

Barbunya dediniz beni de özendirdiniz, ben de dün pişirdim barbuş bugün için.Pilavım da var.Oh bu akşam rahatım

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
wuhuuu kimse yok... o halde;

günaydın kendim...
günaydın gökçecann
Ben varım günaydın babış...
günaydın babuşşş
Barbunya dediniz beni de özendirdiniz, ben de dün pişirdim barbuş bugün için.Pilavım da var.Oh bu akşam rahatım

afiyet şeker olsun kurufasulye barbunya gibi şeyleri oldum olası sevemedim içi kuru kuru geldiği için kızlar ama eminim mükemmel yapmışsınızdır elinize sağlık anacığımda akşam ezo gelin çorbası yapmış yanında ıspanak ve mantı vardı bu akşam köfte patates yaptırayım fırında çorba var bide salata misss

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
günaydın gökçecann

günaydın babuşşş

afiyet şeker olsun kurufasulye barbunya gibi şeyleri oldum olası sevemedim içi kuru kuru geldiği için kızlar ama eminim mükemmel yapmışsınızdır elinize sağlık anacığımda akşam ezo gelin çorbası yapmış yanında ıspanak ve mantı vardı bu akşam köfte patates yaptırayım fırında çorba var bide salata misss

günaydın leom...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar