2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
İyi de babuş hepimizden önce kaptı ki :D Su iç sen su :D

Benim de canım kavga çekiyor kız bu aralar valla :D

vallamı diyon doğrumu diyon:(:(tühhh kaybetti kızım valla gül gibi oğlanı:Dneyse artık bende esra erola çıkarım şu halimlen belki talibi çıkar daha görmeden asyamı selvi boylumu suratsız kızımı:D:D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Laylaya çüş derken nazo ortalığı birbirine kattı :)
Vay anasını ne eksikli insanlarmışız.
Açılışı Allahtan ana kucağıyla yapmışım, Allah muhafaza azıcık elimi korkak tutmasam malikanem yoka dayancakmış olay.
-rgulu

yaaaa benimki şimdi devede kulak geniş arabası yokmuş haaaaa

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
vallamı diyon doğrumu diyon:(:(tühhh kaybetti kızım valla gül gibi oğlanı:Dneyse artık bende esra erola çıkarım şu halimlen belki talibi çıkar daha görmeden asyamı selvi boylumu suratsız kızımı:D:D

Kız aslı nolcak senin bu halin rekoru bana kaptır, zengin damadı bana kaptır :D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

ben alarım kızını aslım şurda biz dururkene esra erol haletsin ben senin kıza alırım ev araba yazlık söylemicektim ama gizli zenginlerdenim ben:cokkomik:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
O diil de ben tulum alıcaktım beğenmiştim bi tane.Şimdi herkesin bi sürü tulumu vardır, olmaz o. Tüh hevesim kursağımda kaldı.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Alsana kız sen ped.Pedsiz pedisz pedsizzzzzzzzz!
Azoş böyle deyince hemen alıvermişti kredi kartını çekip :D

ahahahha varya YARILDIM.. ahahahahhaha.. du kız akşam alayım 1500-2000 paket... (bkz: pis fakir azonun 2 kutu pedle yetinmesi)

gökçe benimde arabaya ihtiyacım varr.arkası geniş olanından bebe koltuğu koyacam bacım aklında olsun.

tımamdır aklımda bebişim. iremi biraz mıncırıyım alırım:)

bak gökçe acındırma işlerine hiç girişme dedim sana önce boy boy evinin deniz manzaralı fotolarını koydun buraya sonra alenen oğlumun minisi var dedin ben zenginim dedin birde şimdi işe lütfen meme pedine getirme inanmayızz şimdik

vay anasına ben neymişim kız... anlat anlat heyecanlı oluyo...

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Laylaya çüş derken nazo ortalığı birbirine kattı :)
Vay anasını ne eksikli insanlarmışız.
Açılışı Allahtan ana kucağıyla yapmışım, Allah muhafaza azıcık elimi korkak tutmasam malikanem yoka dayancakmış olay.
-rgulu
anamm laylam ne istediki? bak bak gökçeden hiç ses geliyomuu:böö:
İyi de babuş hepimizden önce kaptı ki :D Su iç sen su :D

Benim de canım kavga çekiyor kız bu aralar valla :D
canın kavgamı cekiyorrr.delüü yaa..bize gelin aksama kavganın alasını görün.beni bir beygir için ekti ya daha ne diyim ben.

bebişim kendini yormadan kavga et sen hamilesin onu cazalandır en ağırından (vay be nasıl eker seni)bende alevlendireyim biraz:cokkomik:

hee hee gaz verin bana.aksama unutmamam lazım.bide öle huyum vardır.kavga edeceğimi unuturum.
Oooooo suçu büyükmüş :)

sen ne diyon babusumm..oklavayla beklicem onu.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
azoş peki sayılarımız eşitmi kuzum? eşitlenemezsek napcaz? bidee kesin bebişlere alıyoruz dimi.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
azoş peki sayılarımız eşitmi kuzum? eşitlenemezsek napcaz? bidee kesin bebişlere alıyoruz dimi.

Yani eksikleri bildirene alt üst limit dahilinde eksiklerini alırız dedik sen son.Anneye de olur.Ama herhalde doğum konspetli çalışırız.Emzirme sütyeni filan olur anneye,nolcak başka aklıma gelmedi.Ped olur ped ehehehehe :cokkomik::cokkomik:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Evet bebişlere alıyoz dünürüm..
Ama bir limit belirlememiz lazım alt limit..En az şu kadarlık gibi..Ben 20-40 arası olsun dedim ama önerilere açığım, varsa bi miktar söyleyin bakim :)
Şu an kızlar 7 erkekler 6..
Pazartesiye kadar cevap alamadıklarımızdan cevap beklicez bakalım inşallah eşitlenir...Olmadı bi güzellik düşüncez yine, ya da Gökçe en zenginimiz iki kişiye birden alır olur biter :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Kız aslı nolcak senin bu halin rekoru bana kaptır, zengin damadı bana kaptır :D
hee yaaa doğru diyon kastınızmı var analı kızlı bize yavvv:)valla gidiyom ben hıhhh tutmayın dostlar gidiyom ben hıhhhhhhhh

ben alarım kızını aslım şurda biz dururkene esra erol haletsin ben senin kıza alırım ev araba yazlık söylemicektim ama gizli zenginlerdenim ben:cokkomik:

heee ölemiiii ozaman verdim gitti:D:D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar