gel kız çekirdeğini al gel.istanbuldan gelen bi 3 harfli için ekti beni uyuzz aksama sorarım ben ona.yolcamm onuuu..bebem odasız kalacak.
Oooooo suçu büyükmüş
gel kız çekirdeğini al gel.istanbuldan gelen bi 3 harfli için ekti beni uyuzz aksama sorarım ben ona.yolcamm onuuu..bebem odasız kalacak.
İyi de babuş hepimizden önce kaptı kiSu iç sen su
![]()
Benim de canım kavga çekiyor kız bu aralar valla
Laylaya çüş derken nazo ortalığı birbirine kattı
Vay anasını ne eksikli insanlarmışız.
Açılışı Allahtan ana kucağıyla yapmışım, Allah muhafaza azıcık elimi korkak tutmasam malikanem yoka dayancakmış olay.
-rgulu
vallamı diyon doğrumu diyontühhh kaybetti kızım valla gül gibi oğlanı
neyse artık bende esra erola çıkarım şu halimlen belki talibi çıkar daha görmeden asyamı selvi boylumu suratsız kızımı
vallamı diyon doğrumu diyontühhh kaybetti kızım valla gül gibi oğlanı
neyse artık bende esra erola çıkarım şu halimlen belki talibi çıkar daha görmeden asyamı selvi boylumu suratsız kızımı
ben alarım kızını aslım şurda biz dururkene esra erol haletsin ben senin kıza alırım ev araba yazlık söylemicektim ama gizli zenginlerdenim ben
Alsana kız sen ped.Pedsiz pedisz pedsizzzzzzzzz!
Azoş böyle deyince hemen alıvermişti kredi kartını çekip
gökçe benimde arabaya ihtiyacım varr.arkası geniş olanından bebe koltuğu koyacam bacım aklında olsun.
bak gökçe acındırma işlerine hiç girişme dedim sana önce boy boy evinin deniz manzaralı fotolarını koydun buraya sonra alenen oğlumun minisi var dedin ben zenginim dedin birde şimdi işe lütfen meme pedine getirme inanmayızz şimdik
anamm laylam ne istediki? bak bak gökçeden hiç ses geliyomuu:böö:Laylaya çüş derken nazo ortalığı birbirine kattı
Vay anasını ne eksikli insanlarmışız.
Açılışı Allahtan ana kucağıyla yapmışım, Allah muhafaza azıcık elimi korkak tutmasam malikanem yoka dayancakmış olay.
-rgulu
canın kavgamı cekiyorrr.delüü yaa..bize gelin aksama kavganın alasını görün.beni bir beygir için ekti ya daha ne diyim ben.İyi de babuş hepimizden önce kaptı kiSu iç sen su
![]()
Benim de canım kavga çekiyor kız bu aralar valla
bebişim kendini yormadan kavga et sen hamilesin onu cazalandır en ağırından (vay be nasıl eker seni)bende alevlendireyim biraz
Oooooo suçu büyükmüş
O diil de ben tulum alıcaktım beğenmiştim bi tane.Şimdi herkesin bi sürü tulumu vardır, olmaz o. Tüh hevesim kursağımda kaldı.
kızlar acil çıkış yapıyorum görüşürüz byy
anamm laylam ne istediki? bak bak gökçeden hiç ses geliyomuu:böö:
azoş peki sayılarımız eşitmi kuzum? eşitlenemezsek napcaz? bidee kesin bebişlere alıyoruz dimi.
azoş peki sayılarımız eşitmi kuzum? eşitlenemezsek napcaz? bidee kesin bebişlere alıyoruz dimi.
hee yaaa doğru diyon kastınızmı var analı kızlı bize yavvvKız aslı nolcak senin bu halin rekoru bana kaptır, zengin damadı bana kaptır
ben alarım kızını aslım şurda biz dururkene esra erol haletsin ben senin kıza alırım ev araba yazlık söylemicektim ama gizli zenginlerdenim ben
İSTANBULDAN GELEN Bİ 3 HARFLİ??
yeminle çok pis tırstım. cin ali mi kız gelen kim geldi?
Olsun sor bakim almış almış kimin gözü doymuş![]()
Aha pis zengin...
Zengin kalkışı yaptı aha da yakaladım
Odası yokmuş laylanın
hee yaaa doğru diyon kastınızmı var analı kızlı bize yavvvvalla gidiyom ben hıhhh tutmayın dostlar gidiyom ben hıhhhhhhhh
heee ölemiiii ozaman verdim gitti