bence az. ben çok zengin olduğumdan dolayı azzzz. pis fakirler...
aslı sen bana çıksana zengin arkadaşım kimbilir ne alırsın zenginligin gözü kör olsun:kahkaha:aslı değil gökçeymiş pardon
bence az. ben çok zengin olduğumdan dolayı azzzz. pis fakirler...
ben farketmiştim
benim oğlumun adı da Şahin olcak dedim ama görmedin sanırsam
ne oldu kaçırdımmı çekilişmi yapıldı yoksa ayy heyecan yaptım
görmeyenlerde gördü artıkhatırlıyorsun demek hala..buarada kusura bakma görmedim iletini yoksa cevap yazardım sus kız falan diye..
Yok laylam pazartesi günü yapcez çekilişi.
Şimdi alt limit belirlemeye çalışıyoz eşitlik olsun diye.
Var mı bi fikrin kaç paradan yapalım açılışı
ne oldu kaçırdımmı çekilişmi yapıldı yoksa ayy heyecan yaptım
Allahtan öyle bir şıkkımız yok ve ne şanslı ki lıtılşayn katılmıyor
Hah ya her okulda olur ya bi tane sarışın zengin kız, aha da o sensin
![]()
Yakında "binicem üstüne, vurucam kırbacı, vurucam kırbacı" demeye başlıcan ondan tırsıyom
Yok laylam pazartesi günü yapcez çekilişi.
Şimdi alt limit belirlemeye çalışıyoz eşitlik olsun diye.
Var mı bi fikrin kaç paradan yapalım açılışı
bana sen çıktın. hadi yine iyisin köftehorrr...
Ay doğurmak istiyorum ya, sıkıldım hamilelikten şu an birden bire..
Bi de dün arkadaş dedi erkek bebekler daha geç doğuyor diye...Onunkisi 40+6 da doğmuş :sok
ben editledim sen de editle istersen alıntıyı
ne alacan oğluma zengin teyzesi dün nette altın emzik gördüm onu alabilirsin fikir vereyim sana
aslında kimse farketmemişti sanırım taki şu cino bblau diyene kadar.. gerçi o ismimi demedi sen kartalda mı oturuyorsun dedi..o zaman jeton düştü..
karar verdim bblau adını söylemezse ona ben kendim bi isim takıcam alcam ondan öcümü:ayk:
Ben çekilişe katılmıyorum ama bblau senin adın ne merak ediyorum.. aslında herkesinkini ediyorum.. mesela simurgu ne bilim pikecan falan..
aynen bende senin gibiyim sanki 1 senedir hamileyim :gulbis:yok öyle bişey ne zaman dogacagı belli olmaz birde bunu takma kafana
öff şaka bi yana limit koymak mantıklı evet. alt ve üst limit koyalım. de denk gelmıyoruz azo o'nu nasıl halledecez?
altın emzik mi? altın suyuna batırılmış yonca takacam yetmez mi kız?
Ben pikecanın da simurgun da adını biliyorum ki, oh oh
valla hediye alacağım kişi kim ise neyi eksikse söyleyebilir... gidip kafadan çocuğun milyon adet olduğu bi şey almıyım. böyle de iyi kalpliyim bakın...
(şike yasasından içeri atılabilirim her an)