Çekiliş listesinin son hali
kız anneleri;
Bebikommm
ecrinnn
bblau
Nazo06
Aslıyrt
Simurganka01
demetmania
Erkek anneleri
leader
layla55
azelya55
adengokce
Tansel
lilacs
İtirazı olan varsa gouşsun, yok ise sonsuza dek sussun
Ben çekilişe katılmıyorum ama bblau senin adın ne merak ediyorum.. aslında herkesinkini ediyorum.. mesela simurgu ne bilim pikecan falan..
ben.... itirazım var. bana numaralandırmada 10 numarayı vermezsen katılmam çekilişe soylıyım...
ee enım isim kabak gibi ortada. aslının da öyle keza... öfffffff. keşke eroltaşhaklı diye bi nick alsaymışım yaaaaaa
ben.... itirazım var. bana numaralandırmada 10 numarayı vermezsen katılmam çekilişe soylıyım...
ee enım isim kabak gibi ortada. aslının da öyle keza... öfffffff. keşke eroltaşhaklı diye bi nick alsaymışım yaaaaaa
Hahahdeme şunu her görüşümde gülceğim geliyor
![]()
Timam sana 10 yazarım duyduk duymadık kalmasın Gökçeye hedaye almak isteyen 10 nömaroyu aklında dutsun![]()
Bu arada hediyelere ne kadarlık limit koyamlım?
Biri bi fikir atsın nolur 30tl.yı geçmesin gibi...
evet yavruş bir limit olsun haksızlık olmasın bencede yazık hak geçmesin derim bende ama limit konusuna bişey diyemem siz ne derseniz uyarım
bende deşifre oldum bacım.. ultrason kağıdı sağolsun..
heee biz ileriyi düşünmeden almışık nickleri kız gökçeee bak gökçe diyom çünkü biliyom sen gökçesin:dill:
o değilde benim nal gibi soyadımda ortada heeee acep gazamı geldim nicki alırkene ahahhaaahaaaaa
![]()
Timam sana 10 yazarım duyduk duymadık kalmasın Gökçeye hedaye almak isteyen 10 nömaroyu aklında dutsun![]()
![]()
ben gormemişim kız bak ,ilk defa görmemem işe yaradı))
sorma be aslım. mal gıbı gıdıp almışız isimlerımızle nıklerı.
haksız mıyım ama. bence gayet güzel ve gizemli bi nık olurdu. eroltaşhaklı.
kıskanma kız sana da atillataşhaklı'yı verecektim...
Ben de ne derseniz uyarım
aşkitom alt limit söyleseniz daha adil olur.. yani en az 30 tl gibi..en fazla dersen ne bileyim atıyorum şuan 10 tl de alan olur 30 tl de.. ben de çok mu karıştım ne..kusura bakmayın dediğim gibi çekiliş kurallarını derste yeni işlemiştik..
atillataşaklı puuhahhaaahhhhhh koptum.bana taşlı bişey kalmıyormu ama kıskanırım ben valla bak küser giderim bi taşım taşağım olmazsaD:
aslında kimse farketmemişti sanırım taki şu cino bblau diyene kadar.. gerçi o ismimi demedi sen kartalda mı oturuyorsun dedi..o zaman jeton düştü..ben gormemişim kız bak ,ilk defa görmemem işe yaradı))
sorma be aslım. mal gıbı gıdıp almışız isimlerımızle nıklerı.
haksız mıyım ama. bence gayet güzel ve gizemli bi nık olurdu. eroltaşhaklı.
kıskanma kız sana da atillataşhaklı'yı verecektim...
aslında kimse farketmemişti sanırım taki şu cino bblau diyene kadar.. gerçi o ismimi demedi sen kartalda mı oturuyorsun dedi..o zaman jeton düştü..
karar verdim bblau adını söylemezse ona ben kendim bi isim takıcam alcam ondan öcümü:ayk:
Estağfurullah kız iyi oluyor sen fikir verdikçe...
Haklısın alt limit belirleyelim..
O zaman 20tl. alt limit olsun mu? En az 20tl.lık hedaye alalım, üst limitte 40 olsun..20-40 arası nasıl?
Aman yarabbiiiiiiiiii
ay çok heyecan yaptım ben. o değil de çekiliş kurallarından biri de " hediyelerin her biri her anne adayının kendi eliyle yaptığı bişey olacak"tır ibaresi falan olaydı ahah benden hediye bekleyen yandıydı kız.
ahah
a ben de gider kesin lıtılşayna çıkardım. a
ha
bence az. ben çok zengin olduğumdan dolayı azzzz. pis fakirler...