o en çok kenan doğuluya yakışıyor.. çok sempatik..
maşallah)
nasıl) kızlar fazla mı şimdik?
Yok kuşum erkek beresi..Geçen Murat Boz takmıştıTarkan da takıyor hani arkadan dökümlü.
anladım canım bob marley beresi basit örebilirsin bence
Öreyim bakayım, evdeki bebek berelerini ölçü alırım ona göre yaparım..
İnşallah uslu olur da beresini şapkasını atmaz kafasından
Öreyim bakayım, evdeki bebek berelerini ölçü alırım ona göre yaparım..
İnşallah uslu olur da beresini şapkasını atmaz kafasından
yimeğimi de yedim.. ohhh
Saat 11 de telefonla uyandım anca kahvaltımı yaptımSizler neler yapıyorsunuz bakalım annecikler..
Bu arada bir iki sayfayı anca okudum yoksa yetişemiyorumBu çekiliş ne oluyor anemm D
Saat 11 de telefonla uyandım anca kahvaltımı yaptımSizler neler yapıyorsunuz bakalım annecikler..
Bu arada bir iki sayfayı anca okudum yoksa yetişemiyorumBu çekiliş ne oluyor anemm D
Mokundan çıkarFelaket tellalı :dill:
Kılıksız yani, pespaye
HaYaTiM bak bu daha cici![]()
ne yedinkine afiyet olsun
Heh hoşgeldin şekerim...
Çekiliş şöyledir ki; Kız anneleri erkek anneleri karşılıklı olarak hediyeleşecek.Kura çekicez kimin kime alacağını, çam sakızı çoban armağanı bir hedaye..
Katılmak ister misin? İstemez misin*
tünaydınn hanımmlarrr.. bugün yokum yinegörümceme gidicem. dün kayınvalidem beraber gidelim deyince kıramadım. cünkü görseniz bası dönüyor gibi degil de ölümcül hasta gibi konusmaları hareketleri. depresyona girdi galiba. ben toruna bakamıcam kendime bakamıyorum diye agladı. bana 2_3 defa seni seviyorum dedi. ayy ben degil demek girerken de cıkarken de öpmedim kadını yapamıyorumm napimm.
neyse sonra eve kadın al artık iş yapma ben vercem parasını dedi. bende almıcam dogum üstü alırım bi kere hallediyorum simdi dedim. onu ben vercem o zaman dedi. iyi dedim ama almam tabi. gecen de esime dogum parasını vermiş ama esim almamıs. sesi cıkmıyo sanırım düzelmicek sessiz kaldı kadın:sok neyse bugün onu götüreyim görümceme ben de oralardan yorgan vs bakayım bebege. bulurum insallahh alayım artık. öptümm sizii cokk
bu arada yemek yarısmasıı yarın bitiyorr kızlarrrr... oylamayann kalmasınnnn littttfeeeennnnnnn:beyazbayrak::beyazbayrak::beyazbayrak:
dün akşam mantarlı tavuk sote yapmıştım. ondan ve yoğurt yedim. evden getirmeyi tercih edıyorum şekerim.
aiyyyyyyyy erkek anaları kız analarına kız anaları da erkek analarına mı alacak?
ben demiştim de biri gülmüştü bana. kimdi o zilli?
Heh hoşgeldin şekerim...
Çekiliş şöyledir ki; Kız anneleri erkek anneleri karşılıklı olarak hediyeleşecek.Kura çekicez kimin kime alacağını, çam sakızı çoban armağanı bir hedaye..
Katılmak ister misin? İstemez misin*
Günaydınnnnnn
Eşleşiciz aramızda, birbirimize (bebelere) hediye alıcaz limonum.Katılmak isteyenlerle öyle bişi yapalım dedik.