2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Niye ağlıyonuz kızlar siz ya.
Hafta sonu arkadaşıma gittim 15 haftalık hamile, bişeye çok güldü, gülerken katıldı sandım bi baktım ağlamaya bağladı, sonra da gitti kustu :acep:
ya işte bu olayı bilir gibiyim geçen akşam meyve tabağı hazırladım portakal vs..... saymıyım portakalı kabuklarıyda elma gibi dilimledim eşimde laptopta rapor yazıyo besliyim dedim di portakalı koydum ısırdı kardam adam ağzı gibi oldu kabuğu çek die işaret ediyo ama ben yarılmışım öyle bi gülüyorum ki o haline ağladım sonunda hüngür hüngür eşim kala kaldı hayırdır karı ne oluyo laa şimdi durduk yere anlayamadım diyo dedim boşverrr sonra ağladım ağladım gittim kustum :D
babuş :( geçen cuma gecesiydi sanırım tv de bişi yok bi kanalda ferdi tayfur'un filmine rastgeldik. başladık izlemeye ama yarılıyoruz izlerken. bi sahnede ferdi nejla nazırın üstüne kapaklanmış kızı öpüyor. arkalarında da erol taş var. erol başlıyor ferdiyi öldüresiye dövmeye...

ahahahaha onur da "iyi de eroltaşhaklı " dedi. sonra kelimeyi anladı ve yine "eroltaşhaklııııı" diye bağırmaya başladı... gülmekten kanepeden düşüyodum az daha. en son deli gibi ağlamaya başladım. ama gülmekle ağlamak arasında delice bi sinirle geldi o.

öffffffff kafayı yedik hepten yaaaa...

puhahahaha :kahkaha: aynı yaa valla sıyırmadan bi doğuraydık

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ya işte bu olayı bilir gibiyim geçen akşam meyve tabağı hazırladım portakal vs..... saymıyım portakalı kabuklarıyda elma gibi dilimledim eşimde laptopta rapor yazıyo besliyim dedim di portakalı koydum ısırdı kardam adam ağzı gibi oldu kabuğu çek die işaret ediyo ama ben yarılmışım öyle bi gülüyorum ki o haline ağladım sonunda hüngür hüngür eşim kala kaldı hayırdır karı ne oluyo laa şimdi durduk yere anlayamadım diyo dedim boşverrr sonra ağladım ağladım gittim kustum :D

Abavvvvvvvvvvv :acep:
Ben bizim kızı garipsemiim o zaman.

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Ben normalde de kusmam, korkuyorum kusmaktan.Hayatımda 1-2 kez kustum.
Bebekken bile kusmaya direnirmişim annem der.
Çok bulantım oldu hamileliğimde, diğerinde de olmuştu ama hemen sırtüstü yatıyorum derin derin nefes alıp geçirmeye çalışıyorum.
Eşim de görmedi tabi öyle şeyler, bi afalladı.
Arkadaşım ilk çocuğunda 9 ay kusmuş. Eşi alışmış.
kusmaya direnmek ha..çok deniz gezmiş gördüm seni.farkettim de senin hayata karşı böyle asi bi duruşun var babuş..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ben mama yemeğe gidiyorummmmm

Afiyet olsun aslıcım :beyazbayrak:

Aldım trençkotu oğluma, poposunu ısırdığımın sıpası...

Ya ben bu berelerin küççüğünden nerden bulabilirim acepa?

images

Ya da örsem...Kaç numara şiş ile örmem lazım kaç ilmek başlamam lazım?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Toton açıkta kalmış :D Ne yapıyordum yine?

ahahahahahha gecelik almışız hepimiz. ama sen almamışsın. burda bize soruyosun falan "ben daha alamadım pijamamı geceliğimi napıcam" diye. bende bunu yengeme anlatıyorum. bizim bi azo var kız herşeyini hallletti ama bi pijama gecelik bulamadı kendine diye... yengemdeki cevaba gel azom...

o kesin erotik şeyler bakıyodur da ondan bulamamıştır.

offfff offf yarıldım ya sabah sabah kalkınca bu rüyama. ayrıca eroltaşhaklıııııı... bi tek sen anladın kızım sende var bi fırlamalık...

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338

e bunları niye paylaşmıyorsunuz ya.. bende c.tesi günkü halimi yadırgıyorum..gerçi ben bi level atlamıştım paso bütün gün ağladım.. gülme yok ama o kadar pesimistik..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ahahahahahha gecelik almışız hepimiz. ama sen almamışsın. burda bize soruyosun falan "ben daha alamadım pijamamı geceliğimi napıcam" diye. bende bunu yengeme anlatıyorum. bizim bi azo var kız herşeyini hallletti ama bi pijama gecelik bulamadı kendine diye... yengemdeki cevaba gel azom...

offfff offf yarıldım ya sabah sabah kalkınca bu rüyama. ayrıca eroltaşhaklıııııı... bi tek sen anladın kızım sende var bi fırlamalık...

Amuahahahha :D:D Yengene selam ederim :p
Ne eğlenceli rüya görmüşün kız hayır olsun :p:p
Eroltaşhaklı, anlamam mı yaaaa hele arka arkaya söleyince daha bi leziz oluyor :D:D Akşama eşime sölettirim ben bunu azcıkta o yarılsın :p

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
günaydın kızlar:durbun:

Çok heyecanlı insanlar için genel anestesi yapıyorlar.. Cesaret iğnesi yapıyorlar.. Bi şekilde yaparız herade Allahın izniyle..

demek sen de duydun cesaret iğnesi, dün sormuştum burda, kimse duymamıştı. :sok

bblaucum akşam 4 tane yapabildim. benim sıpa rahat durmadı. uzanmak zorunda kaldım.

hayvan figürleri ve görmeyenler için kapı süsümüz ... :utan:

çok güzel olmuşlar, ellerine sağlık :)

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
Günaydın kuşum..Ne kız şeysi be trençkot len bu buna bi de flar takıcan böle entel dantel gezincek :D

Nisanda 3 aylık olmuş olacaklar inşallah..Kilolu olursa anca giyer zaten :D

trençkot görüyom da modelini kıza daha yakın buldum ama güzel tabisi
bi de yaz günü çocuğa bunu mu giydircen 3-6 ay

ayyy canım ya sen çokmu duygusal oldun yıvrum birde küsmüş:huhuu:

küsmedim kız kustum istifra :dill:

ben mama yemeğe gidiyorummmmm

afiyet olsun canım

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Ben de anlamıştım ki:hihh:

kusmaya direnmek ha..çok deniz gezmiş gördüm seni.farkettim de senin hayata karşı böyle asi bi duruşun var babuş..

Kız kusmaktan korkuyorum diye kominik yaptın beni :cokkomik:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
oğlum sığamıyor artık içime anladım ben.

dün 2 kere şiş soktular sanki orama. doğruyorum sandım ama ı ıhhh doğuramadım. bugunde kıpırtıları arttı yine. sığamıyor kabına bu çocuk.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
trençkot görüyom da modelini kıza daha yakın buldum ama güzel tabisi
bi de yaz günü çocuğa bunu mu giydircen 3-6 ay

afiyet olsun canım

Guşum sordum ya hani ben de onu sizlere :D
Sağolsun arkidişler ekim ve nisanda giydirebülceeemi sölediler.
İri olursa martın sonunda da giyer.

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Amuahahahha :D:D Yengene selam ederim :p
Ne eğlenceli rüya görmüşün kız hayır olsun :p:p
Eroltaşhaklı, anlamam mı yaaaa hele arka arkaya söleyince daha bi leziz oluyor :D:D Akşama eşime sölettirim ben bunu azcıkta o yarılsın :p

bence burdaki herkes eroltaş espirisini anlama potansiyeline sahip..sadece ilk şokla yazamamışlardır..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar