ya işte bu olayı bilir gibiyim geçen akşam meyve tabağı hazırladım portakal vs..... saymıyım portakalı kabuklarıyda elma gibi dilimledim eşimde laptopta rapor yazıyo besliyim dedim di portakalı koydum ısırdı kardam adam ağzı gibi oldu kabuğu çek die işaret ediyo ama ben yarılmışım öyle bi gülüyorum ki o haline ağladım sonunda hüngür hüngür eşim kala kaldı hayırdır karı ne oluyo laa şimdi durduk yere anlayamadım diyo dedim boşverrr sonra ağladım ağladım gittim kustumNiye ağlıyonuz kızlar siz ya.
Hafta sonu arkadaşıma gittim 15 haftalık hamile, bişeye çok güldü, gülerken katıldı sandım bi baktım ağlamaya bağladı, sonra da gitti kustu :acep:
babuşgeçen cuma gecesiydi sanırım tv de bişi yok bi kanalda ferdi tayfur'un filmine rastgeldik. başladık izlemeye ama yarılıyoruz izlerken. bi sahnede ferdi nejla nazırın üstüne kapaklanmış kızı öpüyor. arkalarında da erol taş var. erol başlıyor ferdiyi öldüresiye dövmeye...
aonur da "iyi de eroltaşhaklı " dedi. sonra kelimeyi anladı ve yine "eroltaşhaklııııı" diye bağırmaya başladı... gülmekten kanepeden düşüyodum az daha. en son deli gibi ağlamaya başladım. ama gülmekle ağlamak arasında delice bi sinirle geldi o.
öffffffff kafayı yedik hepten yaaaa...
pu