bende çıkayım evin büyük erkeği yoksada küçük erkeğim okuldan gelecek yemek hazırlayayım hepinize iyi akşamlar öpüldünüz:beyazbayrak:
iyi akşamlar laylam küçük erkeğe sevdiği şeyleri hazırla madem ki hadi bakalım byeee
bende çıkayım evin büyük erkeği yoksada küçük erkeğim okuldan gelecek yemek hazırlayayım hepinize iyi akşamlar öpüldünüz:beyazbayrak:
aman azommm dikkat et kendine kendimi sorumlu hissederim tutulursan 2 kişilik yaparsan çok zorlamaz 3 tane hamur açsan yeterli olur kanımca hadi bakayım göreyim seni maşallah sana
kız çok feci tüm koltuklar halılar silinecek fayanslar camlar tüm vitrindeki bardaklar yıkanacak mobilyaları tepeden tırnağa kırklıycan dışlarını sonra kapı baca aklıma gelmiyo daha yarabbim tüm ev dip köşe tertemz olur sonra 1 hafta bunalıma giriyorum zaten evi pok gtürüyomuş gibi geliyo bana ama kalayı yiycem bu sefer annem gittiğinden beri cam silmedim 1,5 ay oldu yerleri elimlen silemiyorum hijyenik değil bu sefer müfettiş puan kırcak
Akşama değişik bişey yemek istiyorum ama yemek yapasım yok.
Canım da ev yemeği istiyo öyle dışardan bişiler de istemiyo.
Hem kolay hem lezzetli ne var ki.
azoo kız sen bugün geçe kaldın hayırdır şaşurdum5.5 da kaybeliyodun ortadan
benim kocada sizin oralardaydı
ben erişte yapacağım tereyağlı cevizli ama sana uymaz
ben erişte yapacağım tereyağlı cevizli ama sana uymaz
Yani hem 2 kişilik koltuk ikisi de cam kenarı olsun, ikisi de yanyana olsun gibi oldu bu
2 Günlük yapıcam kız, ertesi güne yemek derdi olmasınAyyy ne güzel heryeri kırklıcak, benim gücüm olsa da ben de yapsam..Korkma kırmaz puan hem gebesin hem çalışıyosun..
Kendine iyi bak canım öptüm çok..
Yani hem 2 kişilik koltuk ikisi de cam kenarı olsun, ikisi de yanyana olsun gibi oldu bu![]()
Bebeeeemmm yarım saat kayboldum ya ortadan5te geldi patron eve geldim soframı kurdum, salatamı yaptım kocamı bekliyom
O arada gireyim bakim size dedim bişe demeden çıktım diye.
Seni de Allah kavuştursun kuşum, e atlayaydınız arabaya geleydiniz![]()
Oooo bunu da çok severim.
hadi bakem azomm göreyim seni yavaş yavaş yap o saman emi gülüm valla ev kırklancak o konuda mutlu olcam tamamda 2 çift laf yiycem kızım sen bu eşyaları ne zamandır çekmiyosun sen gittiğinden beri annenapayım bir yandanda herüf teftiş ediyoo
anlıyo temizlenip temizlenmediğini gerçi şimdi badana için hepsinin altı çekildi ama viledanın temizliğini beğenmiyorum ben elle yapılana benzemiyo ister istemez ufak kıllar vs bişi kalıyo yane yerde kızmaz tabide yanii yasık 44 yaşında kadn valla üsülüyorum onada ama allah razı olsun arada gelmese toparlanamam ben ince temizlik hak getire hamilelikten beri yarım yamalak yapıyorum yani
azocum beni liteden sil istersen.. hiç kendime güvenmiyorum
Ne konuda güvenmiyon kız yetiştiremem diye mi![]()
Tamam sileyim canım nasıl istersen, stres olup bebişi telaşlandırma yeter
aynen azo yere eğilince 10dk kalkamıyorum ki saten kg bebek ölece bırakıyo beni napalım azom idare etcez biraz daha kendine ii bak afiyet şeker olsun yarasın bal olsunn hadi bakayımm fotosunu çekip koyy barede gözümüz gönlümüz açılsınHepimiz öyleyiz datlum ne edek..Ben de viledanın sildiğini beğenmiyorum bi yerden alıyor öbür yere...Ama elle silmek harika..Onu da koca göbekle yapmak zorBi de doğum kolay olsun diye son zamanlarda elle yer silin derler biliyon mu
![]()
Açılma kolay mı oluyormuş ne, sakın diyim bu aralar silmeyin sakın öyle..
Ben de ufaktan kalkıyım da bari mantı içini hazırlıyım, dizi izlerken de hamuru açarım artık...
Yavaş yavaş yaparım tubişim merak etme
Hepicinizi öpyüorum kızlar yarın sabah görüşürüz inşallah...
:beyazbayrak:
Ben de kaçayım kızlar az sonra çıkıcaz.
Boğazım iyice ağrımaya başladı, kulaklarıma vurdu, sağlam bi çakıcak galiba beni yere...
İnşallah akşam bana bi yerlerden hamurişi filan gelir, kendiliğimden yapabileceğim yok.Gökten zembille inmesini bekliyorum.
Hadi herkese başbaş bakalım.
iyi akşamlar cnm inşallah dönerizherkese ii aksamlar kızlar insallah yarın normale döneriz
ay ben bittiiimmm
iyi akşamlar cnm inşallah döneriz
ne oldu kız hayırdır
bebikom nice mutlu senelere ömür boyu bebeğinizle mutlu senelere inşallah tatlı yorgunluk bunlaryoruldum cok fena yaa...bugün evlilik yıldonumumuz de, ben birz kırık oldugum icin dısarı cıkmayalım dedim evde ben ayarlarım bisiler dedim ayarladım yemek su bu fln ama cok yoruldum daha simdi oturabildim babamızı bekliyoz artık ayh
Gökten zembille biri yemek göndersin diyodum ya eve bi geldim eşim bana et yapıyomuş, kıyamam ya
Seviyorum bu adamı
Sarıbıyık kocam benim
Bebikom evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım, nice mutlu sağlıklı senelere inşallah.
Azoş kız yapıyon mu mantıyı? Bana da yolla bi tabak
günaydınlarrr.... lar.. lar.. lar..