2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ohhhh missss süper gözüküyo adıda güselmiş

kız gökçe hadi gel koyun koyuna uyuyalım
bizdede ne yemek olacak dün akşamdan mercimek çorbası var
ıspanak yemeği yapcam kıymalımı yapsam prinçlimi bilemedim
annem yolda geliyo bursa terminalindeymiş mantı getiriyo elde açma anneannem göndermiş ohhhh bide aşuremden geitriyorum diyo ben kaklar oynarım şimdi tey tey tey

uyuyalım valla bebişim. doğuma kadar uyusak da çabuk gecse şu günler... anne mantısı anne aşuresi ohhhhhh afiyet olsun.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
bi posta bebek kıyafetini yıkadım, aman Allahım ne çok şey almışız biz ya, daha bi postam daha var yıkanacak, güya 0-3 aylık fazla almadım büyük aldım, hepsi minicik, daha bunlar ütülenecek yerlerine yerleşecek, hepsinin eldiveni şapkası ayrı birleştirilecek, oy oy oy, ne çok iş varmış be yaf :sok

İnsan asarken anlıyor değil mi ne kadar çok olduğunu :D

işin rahat gibi, evin de yakın, çalış bence de bir sıkıntın yoksa, hem vakit geçer.

Evet canım rahat, şu an evdeyim tam size yazarken patron geldi çıktım eve geldim, salatamı yapıp, soframı kurdum yine size bağlandım :D

Kızlar ben kaçar..
Yarına bende dahil bomba gibi olalım lütfennnnnnnnnnnnnn........
Öpüyorum hepinizi..

Hoşçakal tanselim iyi bak kendine

dünürlerim büyük ve küçük olanı size diyom.öncelikle sizi öperim.arkadan burda olan herkesi öperim.ben de ufaktan yollanayım.kalan muhtesem temizliğimin son darbelerini vurayım..yarın bomba gibin olun inşallah..mucuk mucuk..

Muckkkkkkk dünürüm, yorma kendini fazla..Hoşçakal..

bebeğim bugün oynamıyor fazla ya :( neden?

Camış gibi uyu sonra "oynamıyor" de..Kesin sen hissetmedin :D

ameliyatlarda kullanılıyormuş galiba, geçen forumlardan birinde okumuştum, sezeryana girerken yapmışlar diye, duyan var mı nasıl bi cesaret veriyor ki iğne?:1:

Deli cesareti veriyordur, doktoru kovup doğumu kendimiz yapıyormuşuz misal, o biçim cesaret geliyormuş :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ohhhh missss süper gözüküyo adıda güselmiş

kız gökçe hadi gel koyun koyuna uyuyalım
bizdede ne yemek olacak dün akşamdan mercimek çorbası var
ıspanak yemeği yapcam kıymalımı yapsam prinçlimi bilemedim
annem yolda geliyo bursa terminalindeymiş mantı getiriyo elde açma anneannem göndermiş ohhhh bide aşuremden geitriyorum diyo ben kaklar oynarım şimdi tey tey tey

Oyyy gözünaydın Tubişim, yerken beni an kız :D ben de mantı açayım dur haftasonu iyi fikir verdin..Kocem hiç benim açtığım mantıdan yimedi.İlki yaşasın bakim :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
uyuyalım valla bebişim. doğuma kadar uyusak da çabuk gecse şu günler... anne mantısı anne aşuresi ohhhhhh afiyet olsun.

ya yemin ediyorum masada oturuyorum ama beyin uyuyo aklımda yastıkla yorgandan başka bişi yokk hayalini kuruyorum yatağımın
anneanne mantısı anne aşuresi bi kerem valla güselde bu kadar karmaşık yemeği bizim mide nasıl alırki aceba? bendede tatlı şekerpare ve kek vardı :D eyvahlar olsun bu gece anlaşıldı mide spazmı geçircem :acep:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Oyyy gözünaydın Tubişim, yerken beni an kız :D ben de mantı açayım dur haftasonu iyi fikir verdin..Kocem hiç benim açtığım mantıdan yimedi.İlki yaşasın bakim :D

azoo kafayı sıyırma bebişim hamilesin sen belini doğrultamassın nasıl aççan maşallah kız ben elimde oklava tutmayı beceremem :D aferin sana anarım senin yerine yerim ben saten onları ok sağolasın bebişim 13 gün bende kalcak bakalım napcaz birbirimzi yemeden kadın temizlik hastasının hastası tüm ev kalkacak ayağa yine kırklancam :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
azoo kafayı sıyırma bebişim hamilesin sen belini doğrultamassın nasıl aççan maşallah kız ben elimde oklava tutmayı beceremem :D aferin sana anarım senin yerine yerim ben saten onları ok sağolasın bebişim 13 gün bende kalcak bakalım napcaz birbirimzi yemeden kadın temizlik hastasının hastası tüm ev kalkacak ayağa yine kırklancam :D

Gaza geldim, bu akşamdan açıp saracam, yarına pişircem, tv izlerken açarım hamuru bi yandan, hem benüm herüfe de hava atmış olurum :D Tabi tutulup kalırsam o zaman görürüm havamı da anyayı da konyayı da :D:D
Ay ne güzel hep temizlik hastası bi anam olsun istemişimdir :D Eve gitcen ev hep pırıl pırıl, gidince çok özlersin :)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bende çıkayım yavaştan. yemeğimi yiyim, bi yiyemedım laf yetiştırmekten. kocam samsun yollardında yarın sabah gelecek. anam gelir bırazdan. sizi öptum hatunlar... siyu...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ahahahha yalamak ne kelime kız, bu yalanmaz bile direk vitrine koy izle... biblo gibi maşallah... ahahahhaha

aynen :)) eheheheh

yemek yıyorum şu an bakalım ne olacak. uyudum tüm gün belki de o yüzden az hissettim. bu arada et sevmem ne demektir ya. hep şaşırmışımdır bu tiplere.

Cidden sevmem kız.Yani böyle eti yerken orasını burasını didikleyip mundar edenlerdenim öyle diyim.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Gaza geldim, bu akşamdan açıp saracam, yarına pişircem, tv izlerken açarım hamuru bi yandan, hem benüm herüfe de hava atmış olurum :D Tabi tutulup kalırsam o zaman görürüm havamı da anyayı da konyayı da :D:D
Ay ne güzel hep temizlik hastası bi anam olsun istemişimdir :D Eve gitcen ev hep pırıl pırıl, gidince çok özlersin :)

aman azommm dikkat et kendine kendimi sorumlu hissederim tutulursan 2 kişilik yaparsan çok zorlamaz 3 tane hamur açsan yeterli olur kanımca hadi bakayım göreyim seni maşallah sana
kız çok feci tüm koltuklar halılar silinecek fayanslar camlar tüm vitrindeki bardaklar yıkanacak mobilyaları tepeden tırnağa kırklıycan dışlarını sonra kapı baca aklıma gelmiyo daha yarabbim tüm ev dip köşe tertemz olur sonra 1 hafta bunalıma giriyorum zaten evi pok gtürüyomuş gibi geliyo bana ama kalayı yiycem bu sefer annem gittiğinden beri cam silmedim 1,5 ay oldu yerleri elimlen silemiyorum hijyenik değil bu sefer müfettiş puan kırcak :(

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
bende çıkayım evin büyük erkeği yoksada küçük erkeğim okuldan gelecek yemek hazırlayayım hepinize iyi akşamlar öpüldünüz:beyazbayrak:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Akşama değişik bişey yemek istiyorum ama yemek yapasım yok.
Canım da ev yemeği istiyo öyle dışardan bişiler de istemiyo.
Hem kolay hem lezzetli ne var ki.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bende çıkayım yavaştan. yemeğimi yiyim, bi yiyemedım laf yetiştırmekten. kocam samsun yollardında yarın sabah gelecek. anam gelir bırazdan. sizi öptum hatunlar... siyu...

iyi akşamlar balım kendine ii bak

Hayatım ihmal etme biiz afiyet olsun görüşürüz

azoo kız sen bugün geçe kaldın hayırdır şaşurdum :D 5.5 da kaybeliyodun ortadan

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar