40 mı 40ını bekler miyim ki![]()
Güle güle canım kolay gelsin..Yemek dedin de acıktığımı hissettim
bende acıktım.. Akşama balıkmı yapsak acep..yanınada roka salatası..
40 mı 40ını bekler miyim ki![]()
Güle güle canım kolay gelsin..Yemek dedin de acıktığımı hissettim
ben kaçar şimdilik kızlar, yemek hazırlıkları başladı, anneme azcık yardımım dokunsun
ben dün kek yapmıştım onu indirdim aşağı 1 dilimi 4 te yedim şimdi 2 dilim bana bakıyor
Kendini iyi hissedersen çalış bence..
Yarım maaşda az değil, kuzeye alırsın bişeyler
ben dün kek yapmıştım onu indirdim aşağı 1 dilimi 4 te yedim şimdi 2 dilim bana bakıyor
Kendini iyi hissedersen çalış bence..
Yarım maaşda az değil, kuzeye alırsın bişeyler
bi posta bebek kıyafetini yıkadım, aman Allahım ne çok şey almışız biz ya, daha bi postam daha var yıkanacak, güya 0-3 aylık fazla almadım büyük aldım, hepsi minicik, daha bunlar ütülenecek yerlerine yerleşecek, hepsinin eldiveni şapkası ayrı birleştirilecek, oy oy oy, ne çok iş varmış be yaf :sok
üste çıkmaya çalışma benimkide sürekli şehir dışında bende bunalım takılıyorum dünde yoktu pazar günü birde onada küstüm konuşmucam
meyveli dışında tüm kek çeşitini severim siyah beyaz kek yaptımbende kek çok severim ve hep yaparım. Evde hiç eksik olmaz.
Neli yaptın bakalım..
Dimi ben de öyle düşündüm..Para paradır![]()
Şimdiye bitirmiştim nasıl bırakırsın onları orda yazık kız ye
Ohhh menü sağlam..
Bizde kuru ve pilav var
bende daha yapmadım o işleri benimde gözümde büyüyor sana kolay gelsin datlum dahada yapasım yok yane
cıkım üsteee.ben cok severim üstte olmayı.altta kalanın canı cıksın zati muaa
senin eşin gidip geliyodurr.bak ağlarım benim herif çine gidicem diyor nerden baksan 20 gün.bende gidersen doğururum diye tehdit ediyom.bunalıma girdim girecem anlıcan...ösledim kısss su mobilya işini haledelimde görüşelim.sayılı gün sonra 4 lü bulusuruk bebeler memede cuk cuk emer falan...
valla bi yerden başlamak lazımdı artık, 33ü bitirdim ben, çantayı hazırlamak için bile bunların yıkanması gerekiyordu, bakalım bu hft çantamı da hazır ederim inşallah, bir iki eksiğim var kendime daha...
kendine ii bak nazom mucuxxxdünürlerim büyük ve küçük olanı size diyom.öncelikle sizi öperim.arkadan burda olan herkesi öperim.ben de ufaktan yollanayım.kalan muhtesem temizliğimin son darbelerini vurayım..yarın bomba gibin olun inşallah..mucuk mucuk..
kızlar, cesaret iğnesi diye bir şey duydunuz mu????:acep:
sen benim üstüme çıkma mümkünse gerçekten canım çıkargüle güle gitsin gelsin nazom ondan sonra gitmesin dogumun yaklaşınca yani bu arada ne mobilyası?