2012 Şubat Anneleri

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
bi posta bebek kıyafetini yıkadım, aman Allahım ne çok şey almışız biz ya, daha bi postam daha var yıkanacak, güya 0-3 aylık fazla almadım büyük aldım, hepsi minicik, daha bunlar ütülenecek yerlerine yerleşecek, hepsinin eldiveni şapkası ayrı birleştirilecek, oy oy oy, ne çok iş varmış be yaf :sok

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Kendini iyi hissedersen çalış bence..
Yarım maaşda az değil, kuzeye alırsın bişeyler:)

Dimi ben de öyle düşündüm..Para paradır :D

ben dün kek yapmıştım onu indirdim aşağı 1 dilimi 4 te yedim şimdi 2 dilim bana bakıyor

Şimdiye bitirmiştim nasıl bırakırsın onları orda yazık kız ye :D

bende acıktım.. Akşama balıkmı yapsak acep..yanınada roka salatası..

Ohhh menü sağlam..
Bizde kuru ve pilav var :D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Kızlar ben kaçar..
Yarına bende dahil bomba gibi olalım lütfennnnnnnnnnnnnn........
Öpüyorum hepinizi..

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
bi posta bebek kıyafetini yıkadım, aman Allahım ne çok şey almışız biz ya, daha bi postam daha var yıkanacak, güya 0-3 aylık fazla almadım büyük aldım, hepsi minicik, daha bunlar ütülenecek yerlerine yerleşecek, hepsinin eldiveni şapkası ayrı birleştirilecek, oy oy oy, ne çok iş varmış be yaf :sok

bende daha yapmadım o işleri benimde gözümde büyüyor sana kolay gelsin datlum dahada yapasım yok yane

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

üste çıkmaya çalışma benimkide sürekli şehir dışında bende bunalım takılıyorum dünde yoktu pazar günü birde onada küstüm konuşmucam :rujsigara:

cıkım üsteee.ben cok severim üstte olmayı.altta kalanın canı cıksın zati muhahaaa-kop-kop

senin eşin gidip geliyodurr.bak ağlarım benim herif çine gidicem diyor nerden baksan 20 gün.bende gidersen doğururum diye tehdit ediyom.bunalıma girdim girecem anlıcan...ösledim kısss su mobilya işini haledelimde görüşelim.sayılı gün sonra 4 lü bulusuruk bebeler memede cuk cuk emer falan...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bende kek çok severim ve hep yaparım. Evde hiç eksik olmaz.
Neli yaptın bakalım..
meyveli dışında tüm kek çeşitini severim siyah beyaz kek yaptım :D
Dimi ben de öyle düşündüm..Para paradır :D

Şimdiye bitirmiştim nasıl bırakırsın onları orda yazık kız ye :D

Ohhh menü sağlam..
Bizde kuru ve pilav var :D

bi anda yersem olmazz azar azar yimek daha güsel azooo bu hafta balıktan gına gelcek nerdeyse cuma istavrit yidim dün akşamda misafirlerim vardı levrek yaptı eşim bende mercimek çorbası bide mevsim salata ohhh misss

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

bende daha yapmadım o işleri benimde gözümde büyüyor sana kolay gelsin datlum dahada yapasım yok yane

valla bi yerden başlamak lazımdı artık, 33ü bitirdim ben, çantayı hazırlamak için bile bunların yıkanması gerekiyordu, bakalım bu hft çantamı da hazır ederim inşallah, bir iki eksiğim var kendime daha...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
cıkım üsteee.ben cok severim üstte olmayı.altta kalanın canı cıksın zati muhahaaa-kop-kop

senin eşin gidip geliyodurr.bak ağlarım benim herif çine gidicem diyor nerden baksan 20 gün.bende gidersen doğururum diye tehdit ediyom.bunalıma girdim girecem anlıcan...ösledim kısss su mobilya işini haledelimde görüşelim.sayılı gün sonra 4 lü bulusuruk bebeler memede cuk cuk emer falan...

sen benim üstüme çıkma mümkünse gerçekten canım çıkar:kptmya:güle güle gitsin gelsin nazom ondan sonra gitmesin dogumun yaklaşınca yani bu arada ne mobilyası?

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
dünürlerim büyük ve küçük olanı size diyom.öncelikle sizi öperim.arkadan burda olan herkesi öperim.ben de ufaktan yollanayım.kalan muhtesem temizliğimin son darbelerini vurayım..yarın bomba gibin olun inşallah..mucuk mucuk..

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
valla bi yerden başlamak lazımdı artık, 33ü bitirdim ben, çantayı hazırlamak için bile bunların yıkanması gerekiyordu, bakalım bu hft çantamı da hazır ederim inşallah, bir iki eksiğim var kendime daha...

sizin zamanınız gelmiş benim daha vaktim var diye sallıyorum birde odamız yok daha onun için bu hafta sonu halledecez inşallah

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

sen benim üstüme çıkma mümkünse gerçekten canım çıkar:kptmya:güle güle gitsin gelsin nazom ondan sonra gitmesin dogumun yaklaşınca yani bu arada ne mobilyası?

senin üstüne niye cıkım bee.kocam daha burda kız gitmedi hahaha kuzum benimde su dolap işini ayarlamam lazım.kıyafetlerin bi kısmını yıkadım hurclara geri koydum olmuyor böle.elime bişey geciyor koyacak dolap yok.ireme oda alıp iremin mobilyalarını bebiş kullansın diyorum.bide yatak odasına bi beşik koysak yeter dedik.işte eşim gitmeden onları haletmem lazım dönünce ben cok ağırlasmıs olabilirim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar