2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
bakk ya ocak diyo gidiyo aralığı okuyo gıcık surata bak ya yirim senin suratını :D az kaldı az ocak 15den sonra bizlerdende dökülenler olcak kızlar bence hastane çantanıza laptoplarıda koyun derim ki haberleşelim an ve an anlatın neler olduğunu:huhuu:

Pehhhh bi laptopumuz yok ki havamızı atak hastanede :D
Sen iste masaüstünü de götürürüm ben :D Ay gözümün önüne geldi o halim :p

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Kızlar çekiliş işi noldu?

Herkese sordum da canım, sadece ssshuomo (biliyom yine yanlış yazdım :D) ve pikecan'a soramadım..Onları görmeyi bekliyorum, 2si hariç herkesten aldım cevap.

İçimden hep ben diye geçiyor nedense :acep:

Sen normal olursan babuş benim içimden geçen 40. haftaya kadar beklicek tatlı kızın, ama sezoş ise evet sen ilk gibisin :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

önce litteshine sancılancak hayatım gidecek doğuma ardından gökçeyi sezoşa alcaklar babuşun sancısı tutcak ve sıra geldi sana sende normal die gitcen ama sankim sezoş olcan gbi bilemiyorum sancını bekliycen ama mükerremi dinlersen pırtlatcak en normalinden sonrasını şimdiden kestiremiyorum...

littesunshine
hayatım
gökçe
bblau
azelya55

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
önce litteshine sancılancak hayatım gidecek doğuma ardından gökçeyi sezoşa alcaklar babuşun sancısı tutcak ve sıra geldi sana sende normal die gitcen ama sankim sezoş olcan gbi bilemiyorum sancını bekliycen ama mükerremi dinlersen pırtlatcak en normalinden sonrasını şimdiden kestiremiyorum...

littesunshine
hayatım
gökçe
bblau
azelya55

Wuuuuuu kehanet bombardımanı :D Vallahi sıramı beğendim kuşum 5. sıradayım :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

littesunshine
hayatım
gökçe
bblau
azelya55

Ehehehehe kehanetlere bak :heyo:

Herkese sordum da canım, sadece ssshuomo (biliyom yine yanlış yazdım :D) ve pikecan'a soramadım..Onları görmeyi bekliyorum, 2si hariç herkesten aldım cevap.

Sen normal olursan babuş benim içimden geçen 40. haftaya kadar beklicek tatlı kızın, ama sezoş ise evet sen ilk gibisin :D

Hayırlısı azoşum bişey diyemiyorum Rabbim sağlıklısını versin de bir avazda kurtuluverelim inşallah.
O zaman eksiklere de sorunca,çekilişi yaparız.
Çok geçe kalırsak dökülmeye başlarız da o açıdan dedimdi :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

seni o halinle hayal edemiyorum sancın tutmuşş eşinin adını bilmiyorum x ayy doğurcam sen beni bırak şu pcyi sök çabuk hastaneye götür benii hadiii die :D :kahkaha: adam bakar tuğçe kafayımı yedin kuzey geliyo sen dediğimi yap oğlum bekler hadşşş çabuk ben iniyorum yavaştan merdivenlerden pcyi alda gel :D die

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Hayırlısı azoşum bişey diyemiyorum Rabbim sağlıklısını versin de bir avazda kurtuluverelim inşallah.

Aminnnn canımcım inşallah...
Haklısın bu haftasonuna kadar ulaşalım onlara da..Ben isimlerini bulamadım forumda bulsam öm atıcam.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

littesunshine
hayatım
gökçe
bblau
azelya55

hönkkk :D lütfen arkadaşım. çocuuu zor durdurduk zaten. çağırmayalım şimdi böyle ilk sıralara koyarak :deli: cumartesi kontrolüm var. bir daha alttan muayene edermiki acaba :acep:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
seni o halinle hayal edemiyorum sancın tutmuşş eşinin adını bilmiyorum x ayy doğurcam sen beni bırak şu pcyi sök çabuk hastaneye götür benii hadiii die :D :kahkaha: adam bakar tuğçe kafayımı yedin kuzey geliyo sen dediğimi yap oğlum bekler hadşşş çabuk ben iniyorum yavaştan merdivenlerden pcyi alda gel :D die

:cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik: Gözümle görsem inanırım o derece var bu potansiyel bende :D
Ama ben doğurup eve geçince hemen yazarım size..Merakta bırakmam kız :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Wuuuuuu kehanet bombardımanı :D Vallahi sıramı beğendim kuşum 5. sıradayım :D
valla bilemiyorum azooo kuzey oğlanın sabrına bağlı :D ama sen sancını bekliycen normalda olsan sezoşta beklycen öle ditcen

anam senin kızda balkondan bakacak hastaneye gidene kadar korksanda normal doğurcan babuşum

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Aralık annelerini okudum ben, Ocak okucam diye gittim ARALIK okudum geldim :D
Herkesler tatlı telaş içerisinde...Kimi hastaneden yazıyor suyu gelmiş, sancı bekliyor...Kimi evden yazıyor gecenin bi yarısı "uyku tutmadı" diye..
Çok duygulandım ya..

ben de bu aralar çok sık okuyorum aralık annelerini, sezeryan olacaklar daha aralık ortalamadan doğuruyor, normal bekleyenler kalmış çoğunlukla.

İçimden hep ben diye geçiyor nedense :acep:

benim de ben :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ben de bu aralar çok sık okuyorum aralık annelerini, sezeryan olacaklar daha aralık ortalamadan doğuruyor, normal bekleyenler kalmış çoğunlukla.

benim de ben :D

60 kişi doğurmuş ya :D Daha Aralık'ın ortasına anca geldik :D
Ya ben 40a kadar sıkılırım inşallah 37den sonra gelir..

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
bebek kıyafetlerini yıkamak için faaliyete geçtim :)

yalnız bi takım sorularım olacak, bu zıbın setlerinin desenleri falan var ya, onlar içerden dikişli oluyolar, şimdi bu zıbınların içine bişey daha mı giydirecez, çıtçıtlı badilerden mi giydircez atlet niyetine??? :acep:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
60 kişi doğurmuş ya :D Daha Aralık'ın ortasına anca geldik :D
Ya ben 40a kadar sıkılırım inşallah 37den sonra gelir..

:) ben de sıkıldım, ben zaten sezeryan düşünüyorum, ikisinden de korkuyorum ama normal korkum daha fazla... o yüzden 38 diye düşünüyorum hep, sonra da ya beklemezse diye korkuyorum :iyyyy:

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
İstersen çalışabilir raporunu bozdurabilirsin canım.
İlla 5 hafta mecbur çalışacaksın diye bişey yok...

Selam canım, ben dökülüyorum valla :(

canım zorunlu değil biliyorumsağlık açıdan değil.. çalışasım mı yok nedir..
KIZLAR ben bugün kendimi hiç sevmedim.. bi sıkıcı gibiyim.. sohbete dahil olayım diyorum kendi yazdıklarım bana bile sıkıcı geliyor oysa eğlenceliydim değil mi-kop
çekilişten de çekilsem mi ne diyorum

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bebek kıyafetlerini yıkamak için faaliyete geçtim :)

yalnız bi takım sorularım olacak, bu zıbın setlerinin desenleri falan var ya, onlar içerden dikişli oluyolar, şimdi bu zıbınların içine bişey daha mı giydirecez, çıtçıtlı badilerden mi giydircez atlet niyetine??? :acep:

Göbeği düşmeden önce sanırım çıtçıtlı değil de kimono gibi olanları giydiriyormuşuz içine...
Ben de şeyi düşündüm, uzun kollu çıtçıtlı badiler var ya, onları direkt mi giydircez yani onlar atletmi, yoksa üst kıyafet mi?
Altına bi de kısasını mı giydircez, nasıl olcak?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar