bakk ya ocak diyo gidiyo aralığı okuyo gıcık surata bak ya yirim senin suratınıaz kaldı az ocak 15den sonra bizlerdende dökülenler olcak kızlar bence hastane çantanıza laptoplarıda koyun derim ki haberleşelim an ve an anlatın neler olduğunu
Evet babuşum, nitekim biz de Ocak annesiyiz aslında![]()
Çok merak ediyorum burda ne halde olucaz, ilk kim müjdeli haberi verecek, düşündükçe heyecan basıyor, iyice sabırsızlanıyorum
Kızlar çekiliş işi noldu?
İçimden hep ben diye geçiyor nedense :acep:
Pehhhh bi laptopumuz yok ki havamızı atak hastanede![]()
Sen iste masaüstünü de götürürüm benAy gözümün önüne geldi o halim
önce litteshine sancılancak hayatım gidecek doğuma ardından gökçeyi sezoşa alcaklar babuşun sancısı tutcak ve sıra geldi sana sende normal die gitcen ama sankim sezoş olcan gbi bilemiyorum sancını bekliycen ama mükerremi dinlersen pırtlatcak en normalinden sonrasını şimdiden kestiremiyorum...
littesunshine
hayatım
gökçe
bblau
azelya55
önce litteshine sancılancak hayatım gidecek doğuma ardından gökçeyi sezoşa alcaklar babuşun sancısı tutcak ve sıra geldi sana sende normal die gitcen ama sankim sezoş olcan gbi bilemiyorum sancını bekliycen ama mükerremi dinlersen pırtlatcak en normalinden sonrasını şimdiden kestiremiyorum...
littesunshine
hayatım
gökçe
bblau
azelya55
Herkese sordum da canım, sadece ssshuomo (biliyom yine yanlış yazdım) ve pikecan'a soramadım..Onları görmeyi bekliyorum, 2si hariç herkesten aldım cevap.
Sen normal olursan babuş benim içimden geçen 40. haftaya kadar beklicek tatlı kızın, ama sezoş ise evet sen ilk gibisin
Pehhhh bi laptopumuz yok ki havamızı atak hastanede![]()
Sen iste masaüstünü de götürürüm benAy gözümün önüne geldi o halim
Ehehehehe kehanetlere bak :heyo:
Hayırlısı azoşum bişey diyemiyorum Rabbim sağlıklısını versin de bir avazda kurtuluverelim inşallah.
O zaman eksiklere de sorunca,çekilişi yaparız.
Çok geçe kalırsak dökülmeye başlarız da o açıdan dedimdi
littesunshine
hayatım
gökçe
bblau
azelya55
seni o halinle hayal edemiyorum sancın tutmuşş eşinin adını bilmiyorum x ayy doğurcam sen beni bırak şu pcyi sök çabuk hastaneye götür benii hadiii die:kahkaha: adam bakar tuğçe kafayımı yedin kuzey geliyo sen dediğimi yap oğlum bekler hadşşş çabuk ben iniyorum yavaştan merdivenlerden pcyi alda gel
die
valla bilemiyorum azooo kuzey oğlanın sabrına bağlıWuuuuuu kehanet bombardımanıVallahi sıramı beğendim kuşum 5. sıradayım
Ehehehehe kehanetlere bak :heyo:
Hayırlısı azoşum bişey diyemiyorum Rabbim sağlıklısını versin de bir avazda kurtuluverelim inşallah.
O zaman eksiklere de sorunca,çekilişi yaparız.
Çok geçe kalırsak dökülmeye başlarız da o açıdan dedimdi
Aralık annelerini okudum ben, Ocak okucam diye gittim ARALIK okudum geldim![]()
Herkesler tatlı telaş içerisinde...Kimi hastaneden yazıyor suyu gelmiş, sancı bekliyor...Kimi evden yazıyor gecenin bi yarısı "uyku tutmadı" diye..
Çok duygulandım ya..
İçimden hep ben diye geçiyor nedense :acep:
ben de bu aralar çok sık okuyorum aralık annelerini, sezeryan olacaklar daha aralık ortalamadan doğuruyor, normal bekleyenler kalmış çoğunlukla.
benim de ben
60 kişi doğurmuş yaDaha Aralık'ın ortasına anca geldik
![]()
Ya ben 40a kadar sıkılırım inşallah 37den sonra gelir..
anam senin kızda balkondan bakacak hastaneye gidene kadar korksanda normal doğurcan babuşum
İstersen çalışabilir raporunu bozdurabilirsin canım.
İlla 5 hafta mecbur çalışacaksın diye bişey yok...
Selam canım, ben dökülüyorum valla
bebek kıyafetlerini yıkamak için faaliyete geçtim
yalnız bi takım sorularım olacak, bu zıbın setlerinin desenleri falan var ya, onlar içerden dikişli oluyolar, şimdi bu zıbınların içine bişey daha mı giydirecez, çıtçıtlı badilerden mi giydircez atlet niyetine??? :acep: