2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Maşallah maşallah Ben öğrenciyken bi kere boya badana yapmıştım da tavanı bile boyamıştım duvarın rengine çok becerikliyimdir ahahahahhahahaha

Sağol Babuşum, Allah razı olsun, daha güzelleri sizlerin olsun inşallah. Ben de bilmiyordum bu tarzda çocuk odası olduğunu, gezerken gezerken gördüm. Galiba İstanbulda da bayisi varmış bu firmanın; modoko diye bi yer varsa eğer istanbulda, orda imiş: Haidi firmanın ismi. Boya yok bunlarda, sprey var sadece bildiğim kadarıyla, koruma amaçlı.

Sağolasın Nazom, Allah razı olsun senden de e tabi daha güzelleri de senin olsun :huhuu: Yeşil yaparak umarım iyi yapmışızdır, zira kızlara yönelik herşey pembe olduğu için şuan aksesuar bulmakta zorlanıyorum :D

Süper olmuş süpeeer, güle güle uyusun büyüsün, sağlıklı mutlu günler geçirsin yavrunuz inşallah içinde sizlerle birlikte. Bu arada yatağın başucundaki lamba fikrine bayıldııım :)

Canım lambaları koçtaştan aldım.. Gece lamabası.. Hem bebişim korkmasın istedim, bide sürekli renk değiştiriyor.. Benim uykumu getiriyor inşallah oğlumda gece lambaya bakarak dalar diye düşünüyorum:)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Hamileliğin son ayı çok zevksizmiş..
Ödem var, midem bulanıyor ne bileyim keyifsiz ya...:acep::acep:

Aynen öyle, insanın bi günü diğerini tutmuyo. Bak gör bugün böylesin ya, yarın durduk yere enerji patlaması yaşarsın, akşama gene bulantı ödem halsizlik :D Bu da nazar boncuğumuz heralde...

ya hadi sizi anlıyorum en az aramızda 4-5 hafta var bende çok ağırlaştım yaaa ve 1 haftadan beri miğde yanmanın yanı sıra bulantı bendede başladı neden oluyordur acaba?

Bebeeeem bende de var o bulantılar yanmalar. Ben test ettim bakın neler yakıyor mideyi: yeşil biber, salça, kızartma, hamur işi. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Azaltın yemeklerden salçayı inanın çok rahatlıcaksınız.

Bu arada canlar, ben çıkıyorum, zira kızımın mobilyalarını silme ve yerleştirme günü elhamdulillah geldi :D Gidiiim de biraz temizlik yapıp yavaştan yerleştireyim.

Hepinizi öperim, gelicem yine, özleyin beni minnoşlar :heyo: :heyo:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Çok güzel tanselcim aydınlık,ferah, çok hoş olmuş.Maşallah subhanallah,Allah sağlıklı günlerde kullanmak nasip etsin
Çok beğendim.
Herkes artık yavaştan hazırlıklarını topluyor kızlar, hepiniz de çok zevklisiniz maşallah.Her oda, her kıyafet birbirinden güzel, birbirinden zevkli....
Allahım içinde bebeklerimizi de görmek nasip etsin hayırlısıyla.

Teşekkür ederim canımcım..
Allah hepimiizn bebişine sağlık versin.. Bunlarda işin cilveleri işte. Heveslenip yapıyoruz..
Dün alışveriş merkezinde gezerken aklıma geldin.. Dagideki emzirme sütyenlerini çok beğendim... Birde oraya bak eğer almadıysan..
Ben ordanda 1 tane aldım.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Aynen öyle, insanın bi günü diğerini tutmuyo. Bak gör bugün böylesin ya, yarın durduk yere enerji patlaması yaşarsın, akşama gene bulantı ödem halsizlik :D Bu da nazar boncuğumuz heralde...

Bebeeeem bende de var o bulantılar yanmalar. Ben test ettim bakın neler yakıyor mideyi: yeşil biber, salça, kızartma, hamur işi. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Azaltın yemeklerden salçayı inanın çok rahatlıcaksınız.

Bu arada canlar, ben çıkıyorum, zira kızımın mobilyalarını silme ve yerleştirme günü elhamdulillah geldi :D Gidiiim de biraz temizlik yapıp yavaştan yerleştireyim.

Yormadan kendimi yavaş yavaş yap...
Sonra bizmle paylaşırsın..

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
günaydın hanımlar :)

odalarını paylaşanların hepsininki çok güzel, Allah sağlıkla büyütsün bebeklerinizi odalarında inşallah, bblau senin de taçların pek güzel olmuş, maşallah.

benimde pek keyfim yok bugün, dolgu olan dişlerimden birinde ufak bir açılma olmuş galiba, dişçiye gitmem lazım ama bu haftalarda hayatta bişey yapmaz, ben de ilerde daha kötü olur mu diye korkuyorum. 4-5 hftm kaldı.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
canım oda ne tatlı olmuş öyle yaa bayıldım bayıldım birde mobilyalarının geldiğini düşün daha şeker olacak ozaman:Dyorgunluğunuza değmiş bebeğim...
ayyy kurban olurum sana ben sağolasın canım yaaaaa ne deyim teyzesinden hediye olur:D:D
evet teyzesi kurban ona ağzını yirim ben onu çatık kaşkı kızım benim
yaa kızlar gökçe 3 gündür yok yaaa nerde acaba???*bilen varmı merak ettim
gökçecan yoğun sanırım sağlığı iyi olsunda bir haber vereydi en azından bende merak ettim hafta sonu resim mi eklemiş yanlış görmediysem aden paşanın cicilerini eklemiş girmiş yane
Lidoşum çok tatlı olmuş, simli şeylere bayılırım maşallah subhanallah ya, sağlıkla yatsın odasında minnak kuzum yaaaa…Elinize sağlık…
Ben çok beğendim cidden.
Biz isme karar verdik evet, Sıla Ada.
Rabbim inşallah hayırlı eder ismini evladıma.
çok sağol babuşum çok teşekkür ederim inşallah bulutlara bakarak hayale dalar kuzucum mışıl mışıl uyur o odada
sıla en sevdiğim arkadaşımın adı severim adanında ayrı bir duruşu karizması varr rabbim hayırlı evlat versin ismiyle büyüsün inşallah annesi :utan:
mükemmel tanselcim oda zaten güsel anneside süslenyce daha bi şık olmuş güle güle büyüt bebeğini içinde inşallah
hımmm dolabın içi filanda epey geniş demi aahhh benim tavan alcak bide aşağı doğru eğim var çatıdan hiçbir hazır mobilyayı uyduramadım gittim sipariş ettim bana özel yapcaklar inşallah yüzlerine bulaştırmazlar
kokoşş seni pembişlere bakk şüperrrr
Havuzlu handa keçe görmedim ama o civarda bi boncukcular hanı var lidoşum, böyle takı malzemeleri filan satıyolar, arada ufak bi yer.Sorsan söylerler.
Oranın 2. Katında var bi dükkan, envai çeşit keçe var orda.
Görümcem de Kadıköyden almış,Evkurun arka sokağından.
kadıköyü pek bilmemde havuzlu hanın oralara bi bakayım allah razı olsun nasıl fiyatlar filan iyimi ben keçeyi kapı süsünde kullanacağım becerebilirsem bakalım babuş
canummm.az öncede yazdım görmedin sanırım duvarlara bayıldım.kız masallah kocana da.ellerine sağlık adamın ne güzel yapmış.güle güle büyütün o odada eymen paşayı.yerim onu ben.
nazommm işlere bakıyorum bi yandan kaçırmışım arada kusuruma bakma çok sağol balımmm erkek odası anca bu kadar şirin olabiliyo :D sağolsın kocamın ellerine sğalık benim temizliğime sağlık :D yii onu teyzesi minnak oğlumu
Maşallah maşallah Ben öğrenciyken bi kere boya badana yapmıştım da tavanı bile boyamıştım duvarın rengine çok becerikliyimdir ahahahahhahahaha

hehe bende bu konuda çok beceriksizim biraz ssabıırsızımda ondan galiba yalap şalap bişiler yapıyorum :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

gerisinide ben yazayım canım çikolata,peynir:D:D bunlarda beni mahvediyor
hadi yorma kendini yavaş yavaş yap iyimi

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

odalarını paylaşanların hepsininki çok güzel, Allah sağlıkla büyütsün bebeklerinizi odalarında inşallah, bblau senin de taçların pek güzel olmuş, maşallah.

benimde pek keyfim yok bugün, dolgu olan dişlerimden birinde ufak bir açılma olmuş galiba, dişçiye gitmem lazım ama bu haftalarda hayatta bişey yapmaz, ben de ilerde daha kötü olur mu diye korkuyorum. 4-5 hftm kaldı.

Diş ağrısıda sıkıntı canım ya.. Sen yinede git..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Hamileliğin son ayı çok zevksizmiş..
Ödem var, midem bulanıyor ne bileyim keyifsiz ya...:acep::acep:

Bende pek ödem yok da bulantı var, keyifsizlik var...
Artık her tarafım dökülüyo, bazen başım dönüyo, hemen halsizleşiyorum...
Doktorum da neden dedi bilmem ama, iş yerinde işlerini bugün izne ayrılacakmışsın gibi hazır et dedi...
Bişey mi gördü, rutin bi durum mu, o an nedense sormadım, basiretim mi bağlandı neyse...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
hee çatık kaşlı kızım suratsız kızım mutsuz kızımmmm diye seviyorum bende hep kızımı:D:Dadı öyle kalacak hehahahehhah
belki 26 sında gittiğimizde güler kızım teyzesi yemek yiyip gidicem birde üstüne çikolata mutlu etcem kızımı:D:D:D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
evet teyzesi kurban ona ağzını yirim ben onu çatık kaşkı kızım benim

gökçecan yoğun sanırım sağlığı iyi olsunda bir haber vereydi en azından bende merak ettim hafta sonu resim mi eklemiş yanlış görmediysem aden paşanın cicilerini eklemiş girmiş yane

çok sağol babuşum çok teşekkür ederim inşallah bulutlara bakarak hayale dalar kuzucum mışıl mışıl uyur o odada
sıla en sevdiğim arkadaşımın adı severim adanında ayrı bir duruşu karizması varr rabbim hayırlı evlat versin ismiyle büyüsün inşallah annesi :utan:

mükemmel tanselcim oda zaten güsel anneside süslenyce daha bi şık olmuş güle güle büyüt bebeğini içinde inşallah

hımmm dolabın içi filanda epey geniş demi aahhh benim tavan alcak bide aşağı doğru eğim var çatıdan hiçbir hazır mobilyayı uyduramadım gittim sipariş ettim bana özel yapcaklar inşallah yüzlerine bulaştırmazlar

kokoşş seni pembişlere bakk şüperrrr

kadıköyü pek bilmemde havuzlu hanın oralara bi bakayım allah razı olsun nasıl fiyatlar filan iyimi ben keçeyi kapı süsünde kullanacağım becerebilirsem bakalım babuş

nazommm işlere bakıyorum bi yandan kaçırmışım arada kusuruma bakma çok sağol balımmm erkek odası anca bu kadar şirin olabiliyo :D sağolsın kocamın ellerine sğalık benim temizliğime sağlık :D yii onu teyzesi minnak oğlumu

hehe bende bu konuda çok beceriksizim biraz ssabıırsızımda ondan galiba yalap şalap bişiler yapıyorum :D

Canımcım kabul ediyorum pembe pijamam biraz kokoş:))
Dolabın içi çok geniş bebişimin eşyaları az gibi kaldı ya.. Minik minik şeyler yer kaplamıyorki..
Seninde oda gelsin resimlerini bakliyorum.. Duvar bulutları çok tatlı olmuşş..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

kendine ii bak cnm çok heyecanlı bebek için uğraşmak

günaydın cnm hoşgeldin
o diş ağrısından bendede mevcut ön dişim bide sızım sızım sızlıyo içten içe bence git ağrın artarsa küçük çaplı ağrı kesicide geçirmez dahada şiddetlenmeden gitt bişi olcağını sanmıyorum dolgu kanal tedavisi yaparlarmı acaba:acep:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Fiyatlar iyiydi canım, böyle yaklaşık 30x30 santimlik plakalar şeklinde satıyorlardı keçeleri.Belki daha büyükleri de vardı,tam bakmadım.1 TL idi o plakanın tanesi.
Ayrıca kesilmiş figürleri de paketli satıyorlardı.
Ama kalın keçeler, kalınlık açısından iyi düşün kapı süsü için daha incesine ihtiyacın olabilir, onu satıcıya bi danış mutlaka.

Günaydın canım teşekkürler.
Sanırım dişe müdahale artık zor, bilindik yöntemlerden uygula istersen karanfil filan gibi canım...
Geçmiş olsun.

Teşekkür ederim canımcım..
Allah hepimiizn bebişine sağlık versin.. Bunlarda işin cilveleri işte. Heveslenip yapıyoruz..
Dün alışveriş merkezinde gezerken aklıma geldin.. Dagideki emzirme sütyenlerini çok beğendim... Birde oraya bak eğer almadıysan..
Ben ordanda 1 tane aldım.

Almadım canım, atlet aldım da sütyen alıcam daha...
Dagiye bakayım o zaman :)

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Bende pek ödem yok da bulantı var, keyifsizlik var...
Artık her tarafım dökülüyo, bazen başım dönüyo, hemen halsizleşiyorum...
Doktorum da neden dedi bilmem ama, iş yerinde işlerini bugün izne ayrılacakmışsın gibi hazır et dedi...
Bişey mi gördü, rutin bi durum mu, o an nedense sormadım, basiretim mi bağlandı neyse...

Aslında doktorunun dediği doğru herşeye hazırlıklı olmak lazım:iyyyy:
Ama zamanında gelsin bebişlerimiz inşallah...
Cumartesi gecesi hep sancım vardı.. Gece eşimi uyandırdım kalk ben doğuruyorum galba diye:)
Eşim diyor bu doğum sancısı değil..
Ben tabiki ikna olmadım.. Bi yandan ağlıyorum bi yandan 2 kg bebek yaşarmı diyorum..
Bi yandan eşime kızıyorum beni niye hastaneye götürmüyorsun diye..
Neyse beni ikna etti, bi magnezyum içtim öyle dalmışım uykuya..
Ayy çok kötü bir geceydi..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Lidoş bu arada söylicem söylicem araya bişiler karıştı, eşin maşallah ne becerikliymiş.Usta gibi boyamış, simlemiş.
Kalıbını da kendi yapmış bak, maşallah ya
Benim eşime versen rezil emişti muhtemelen :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Canımcım kabul ediyorum pembe pijamam biraz kokoş:))
Dolabın içi çok geniş bebişimin eşyaları az gibi kaldı ya.. Minik minik şeyler yer kaplamıyorki..
Seninde oda gelsin resimlerini bakliyorum.. Duvar bulutları çok tatlı olmuşş..

sen üsülme o dalap 3 aya kalmaz tıklım tıkış dolarrr pijamaların çok güsel kibarr tam anne pijaması benimkide genç kız pijaması gibi hem sevdim hem sevmedim aman neyse almış bulundum idare etcez artık
tişekkür ederiz teyzecikk bakalım mbilyayla nasıl olcek gelince ekliycem daha gelmesine 1ay var doğurmassınız göreceğinz inşallah tanselim

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Bunun dışında taçlarımı da bitirdim, biri kardeşimin biri kendimin. Sabah foto çektim size göstermeye ama biraz oluk çıkmış idare edin :)

Bu teyzemizin:

Ekli dosyayı görüntüle 9807

Ekli dosyayı görüntüle 9808

Ekli dosyayı görüntüle 9809

Ekli dosyayı görüntüle 9810

Babuşum senin de teyzoşun da taçları çok janjanlı olmuş ellerinize sağlık :) Geçmiş olsun bu arada..

sağol bacımm kirlensin istemyiyorum çok yoyouldum :uzgun: ama mükemmel oldu oğlumun minnacık odasından kareler 2 duvar bulutlu bir duvar simli yaptık simli olan duvara sciker yapcaz şirinlerli

Ekli dosyayı görüntüle 9816

Ekli dosyayı görüntüle 9817

Ekli dosyayı görüntüle 9818

Ooooo Çoookkk havalı :) Süper olmuş canım eşinin ellerine sağlık...Sen de dinlenememişsin haftasonu :(

Tanselim çok çok güzel olmuş, halı eksiğin kalmış sanırım? Sen de yerleştirmişsin :D Bu arada çekmecedeki kahverengi pijamaya bayıldım :) Senin ciciler ayrı bir güzel zaten, güle güle giymek nasip olsun inşallah.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
günaydınn kızlarrrrrr
cumartesi evden cıkar cıkmaz önce kuaföre gittim.. insan moduna bi geri dönüşş yaptım.. :D sonra carsıya indimm. 2 emzirme sütyeni (süngeerlisi yok heralde bunların anladım), 1 emzirme atleti, 1 tane de hamile külodu aldım evdekinin aynısından. acayip rahat. hastahane cantasına bu ikisini de koyayım dicem ama yenisini siyah almısım nedense:acep: sonra baktım pijama takımı bulamıyorum tesadüf biyere giripp sebamed in sampuanıyla pişik önleyici kremin aldım. nakitte % 30 indirim diyodu..sampuan 500 ml kremde 200 ml. ikisi 41 tl tuttu.. acaba kazık mı yedim dicem ama yedim mi acaba? bide sampuan diye aldıgım seyin üstünde banyo köpügü yazıyo:D niye sampuan yazmıyoo yanlıs mı aldım onu da yahuu:acep:

tanselcimmm pijamalarınızda odanız da cokk güzel olmuss cnmm emeginize saglıkk.. allah güzel günlerddekullanmayı nasip etsin insallah

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar