Maşallah maşallah Ben öğrenciyken bi kere boya badana yapmıştım da tavanı bile boyamıştım duvarın rengine çok becerikliyimdir ahah
![]()
Sağol Babuşum, Allah razı olsun, daha güzelleri sizlerin olsun inşallah. Ben de bilmiyordum bu tarzda çocuk odası olduğunu, gezerken gezerken gördüm. Galiba İstanbulda da bayisi varmış bu firmanın; modoko diye bi yer varsa eğer istanbulda, orda imiş: Haidi firmanın ismi. Boya yok bunlarda, sprey var sadece bildiğim kadarıyla, koruma amaçlı.
Sağolasın Nazom, Allah razı olsun senden de e tabi daha güzelleri de senin olsunYeşil yaparak umarım iyi yapmışızdır, zira kızlara yönelik herşey pembe olduğu için şuan aksesuar bulmakta zorlanıyorum
Süper olmuş süpeeer, güle güle uyusun büyüsün, sağlıklı mutlu günler geçirsin yavrunuz inşallah içinde sizlerle birlikte. Bu arada yatağın başucundaki lamba fikrine bayıldııım
Canım lambaları koçtaştan aldım.. Gece lamabası.. Hem bebişim korkmasın istedim, bide sürekli renk değiştiriyor.. Benim uykumu getiriyor inşallah oğlumda gece lambaya bakarak dalar diye düşünüyorum