2012 Şubat Anneleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
bblau canım taçlar cok güzel olmuss.ellerine sağlık bayıldım ben..bende adanın teyzesi olmak istiyorum yaaa..seninki nasıl onun üstünde ne yazıyor? coookk güsel olmuslarr..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bblau canım taçlar cok güzel olmuss.ellerine sağlık bayıldım ben..bende adanın teyzesi olmak istiyorum yaaa..seninki nasıl onun üstünde ne yazıyor? coookk güsel olmuslarr..

Ayyy beğendin mi nazom :D
Netten baktık ama az yetenek, bol sakarlık bu kadar oldu :D:D
Keçeleri de kalın almışız, kütük gibi makasla küçük harfleri filan oyamadım
Sen de ada’nın teyzesisin zaten, bi sürü teyzesi var burda onun :D
Benimkinin fotolarını da koydum, ben de ana gralıçayım ada’nın anası :)

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
taçlar çok güzel olmuş blucum güle güle kullanın inşallah:D
bizde daha tuğbayla keçe alacazda sonracıma kapı süsü yapacazda ooooooooooooo oooo:D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

bayıldım bayıldımm beğenmek ne kelime.bana el yapımı olsun orjinal olsun da nasıl olursa öle olsun.ellerine sağlık kimsenin görmediği taçlar olmuş..güzel günlerde kullanın..bi arkadasımın ada isminde kızı var su ara cok görüşemiyoruz ama bebekliğinden bu yana bi içim suydu cocuk ada ismini görünce aklıma o bebek geldi zaten.sarı saclarını annesi cekiştirerek tokalardı insallah öle güsel pammuk gibi bi kızı olur ada'da eğer artan keçen varsa bi tanede ada için yapsana üstünde ismi yazan.1 yasına geldiğinde takarsınız analı kızlı..ayyy düşününce cok hosuma gitti..mıncıklayasım geldii ada hanımı.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Günaydın...

Ben kuzumun oda resimlerini eklemek istiyorum ama yapamadımj acep boyutmu büyük?

Bide nereye ekelyeceğim.. Hadi bana yardım edin.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

Taç çok güzel olmuş...Çok beğendim..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Günaydın...

Ben kuzumun oda resimlerini eklemek istiyorum ama yapamadımj acep boyutmu büyük?

günaydın canım..resimler büyük geliyosa eklenmiyor bildiğim kadarıyla ama ben bu konuda cok yeterli değilim maalesef :( küçült öle bi dene istersen.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Günaydın kızlar :huhuu:

Bblau, MAŞALLAH küçük hanıma, bence kilosu da boyu da gayet iyi (hile katılmamış olanı da :D ). Allahım cümlenin evladıyla birlikte bizimkilerinde sağlıkla sıhhatle zamanında doğmasını nasip etsin inşallah :) Bu arada sana benzemesine sevindim, inşallah benimki de bana benzer, eşim tarafına benzerse çok bozulurum heralde, 9 ay ben taşıdım bana neden benzemiyo diye :D
Heee bu arada taçlar da süper olmuş bence ellerine sağlık...
Littlecan, valla kapı süsünde yaratıcılık olmadığını söylemişsin ama, maşallah yetenek 10 numara. Nası yaptın bebişim onu? Valla 100 gün uğraşsam, tüm süper yeteneklerimi ortaya döksem yapamam :sila:

Kızlar siz bizim odamızı gördünüz mü? Leader ve nazo gördü ama sizin de fikrinizi merak ediyorum... 1240 ıncı sayfadaydı sanırım, ya da onun 1 sayfa öncesi 1 sayfa sonrası....

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Teşekkürler lidoşum…
Sen de güle güle kirlet evini.Hatta kirletme hep temiz kalsın :)
sağol bacımm kirlensin istemyiyorum çok yoyouldum :uzgun: ama mükemmel oldu oğlumun minnacık odasından kareler 2 duvar bulutlu bir duvar simli yaptık simli olan duvara sciker yapcaz şirinlerli

Ekli dosyayı görüntüle 9816

Ekli dosyayı görüntüle 9817

Ekli dosyayı görüntüle 9818

günaydın kızlarrr...nasılsınız bugün..benim perim çıkmış gibi resmen p.tesi günlerini öncedende sevmezdim şimdi benim naciz bedenim 1 günlük tatile alışınca p.tesi dahada işkence haline gelmeye başladı son zamanlarda yaa:(:(
blucum maşallah prensese boyu kg çok güzel inşallah yaaa anasına benzemeside ayrı bir hoşuma gitti hani:D:D
günaydın bebeğim aynen nefret eder oldum pazartesiden :ayk:
günaydınnn cancağızım:D:D
günaydın bebeimm
Kızlar bugün yine keyifsizim. Hafiften boğaz yanması ile uyandım, hafif hafif kulaklarıma vurur gibi.
Öyle üşütmedim de hafta sonu ama, neden oldu bilmiyorum…
İnşallah ilerlemez, bugüne kadar gripsiz,nezlesiz getirdim, yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişken hastalanmasam bari…

Bunun dışında dün görümcem geldi, bebek şekerlerini/kutuları tamamladık hazırladık. Bi sepet kaldı, bi kapı süsü.
Onları görümcem yapacak model beğendik. Kapı süsümüz bir fon üstünde, ay dede-yıldızlar-süpürgeli bi cadı şeklinde :D
Şekerler pembe olduğu için sepeti de fuşya istedim, öyle yapacak bakalım.

Bunun dışında taçlarımı da bitirdim, biri kardeşimin biri kendimin. Sabah foto çektim size göstermeye ama biraz oluk çıkmış idare edin :)

Bu teyzemizin:

Ekli dosyayı görüntüle 9807

Ekli dosyayı görüntüle 9808

Ekli dosyayı görüntüle 9809

Ekli dosyayı görüntüle 9810
hadii bitanem tasarım işide bitmiş onlarıda yapınca çekersin çok güsel olmuş teyzenin tacı bu arada dikkat et kendine ihlamur takviyesi yap emi

ama bu çok takluuuu olmuş karar verdin heee ada olcak süper bi isim

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
IMG_3036.JPG

Bi deneme olarak ekliyorum..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Günaydın...

Tanselcim, cevap ver e tıkla, orda yukarda bi ataç işareti çıkıyor işte ona da tıkla, bilgisayardan resmi ekle ve yükle de, biraz bekle, yüklenince pencereyi kapat de. Hata oluştu derse fotoyu küçültmen gerekir.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Taç çok güzel olmuş...Çok beğendim..

Teşekkürler canım…

Günaydın...

İstersen picasa diye bi program var, onu pc.ne yükleyip ordan küçültebilirsin fotolarını.
Yeni konu aç bence,oraya yükle :)

bayıldım bayıldımm beğenmek ne kelime.bana el yapımı olsun orjinal olsun da nasıl olursa öle olsun.ellerine sağlık kimsenin görmediği taçlar olmuş..güzel günlerde kullanın..bi arkadasımın ada isminde kızı var su ara cok görüşemiyoruz ama bebekliğinden bu yana bi içim suydu cocuk ada ismini görünce aklıma o bebek geldi zaten.sarı saclarını annesi cekiştirerek tokalardı insallah öle güsel pammuk gibi bi kızı olur ada'da eğer artan keçen varsa bi tanede ada için yapsana üstünde ismi yazan.1 yasına geldiğinde takarsınız analı kızlı..ayyy düşününce cok hosuma gitti..mıncıklayasım geldii ada hanımı.

Ay nazom ya valla moral oldun bana.
Beğenmene çok sevindim.
İnşallah benim kuzum da arkadaşınınki gibi, tatlı, sağlık bi minnoş olur.
Rabbim cümlemizinkini bağışlasın.
Kuzuma da yapayım taç hakikaten. Ama ne yazcam ona,Ada’nın kendisi filan mı:lululu:
Ehehehe bilemedim.

bizde daha tuğbayla keçe alacazda sonracıma kapı süsü yapacazda ooooooooooooo oooo:D

Canım çok teşekkürler.
Valla üşene üşene en sonunda dün yaptım ben de.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Tanseeeeeeeeeel, Leadeeeeeeeer süper olmuuuuuuuuuuuş, bayıldıııım bayıldııım. Kız Leader Maşallah senin adam ne yetenekli bacım. Ben benim adama bazen gıcık oluyom. Bırak oda boyamayı, bi elektrik düğmesini takıp çıkaramaz. Onu bile ben yapıyom :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

o iş yalan olarrr aslıcannn havuzlu hana bi inersem keçe bakcam bulabilirsem oda du bakalım önümüzdeki aya gidecem kesin aslım bize daha var çok şükürrr bakalım bulursam sanada yapcam asyama benden hedeye olcekk :D lohusa tacını hazır almayı planlıyorum

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

olmuş işte..cok güzell olmus hemde..
babuşş adanınkine sadece ada yaz.yada sıla ada..böcüklü çiçekli falan olsun..
leaderr kuzumm odanın duvarlarını kendiniz mi boyadınız öle bulutlar falan.anamm cok güzel olmusss.. ellerinize sağlık kızlarr hepsi birbirinden güzel.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
o iş yalan olarrr aslıcannn havuzlu hana bi inersem keçe bakcam bulabilirsem oda du bakalım önümüzdeki aya gidecem kesin aslım bize daha var çok şükürrr bakalım bulursam sanada yapcam asyama benden hedeye olcekk :D lohusa tacını hazır almayı planlıyorum

canım oda ne tatlı olmuş öyle yaa bayıldım bayıldım birde mobilyalarının geldiğini düşün daha şeker olacak ozaman:Dyorgunluğunuza değmiş bebeğim...
ayyy kurban olurum sana ben sağolasın canım yaaaaa ne deyim teyzesinden hediye olur:D:D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Olmuş canım, hadi bekliyoruz kalanları da :D

sağol bacımm kirlensin istemyiyorum çok yoyouldum :uzgun: ama mükemmel oldu oğlumun minnacık odasından kareler 2 duvar bulutlu bir duvar simli yaptık simli olan duvara sciker yapcaz şirinlerli

Ekli dosyayı görüntüle 9816

Ekli dosyayı görüntüle 9817

Ekli dosyayı görüntüle 9818

günaydın bebeğim aynen nefret eder oldum pazartesiden :ayk:

günaydın bebeimm

hadii bitanem tasarım işide bitmiş onlarıda yapınca çekersin çok güsel olmuş teyzenin tacı bu arada dikkat et kendine ihlamur takviyesi yap emi

ama bu çok takluuuu olmuş karar verdin heee ada olcak süper bi isim

Lidoşum çok tatlı olmuş, simli şeylere bayılırım maşallah subhanallah ya, sağlıkla yatsın odasında minnak kuzum yaaaa…Elinize sağlık…
Ben çok beğendim cidden.
Biz isme karar verdik evet, Sıla Ada.
Rabbim inşallah hayırlı eder ismini evladıma.

Günaydın kızlar :huhuu:

Bblau, MAŞALLAH küçük hanıma, bence kilosu da boyu da gayet iyi (hile katılmamış olanı da :D ). Allahım cümlenin evladıyla birlikte bizimkilerinde sağlıkla sıhhatle zamanında doğmasını nasip etsin inşallah :) Bu arada sana benzemesine sevindim, inşallah benimki de bana benzer, eşim tarafına benzerse çok bozulurum heralde, 9 ay ben taşıdım bana neden benzemiyo diye :D
Heee bu arada taçlar da süper olmuş bence ellerine sağlık...
Littlecan, valla kapı süsünde yaratıcılık olmadığını söylemişsin ama, maşallah yetenek 10 numara. Nası yaptın bebişim onu? Valla 100 gün uğraşsam, tüm süper yeteneklerimi ortaya döksem yapamam :sila:

Kızlar siz bizim odamızı gördünüz mü? Leader ve nazo gördü ama sizin de fikrinizi merak ediyorum... 1240 ıncı sayfadaydı sanırım, ya da onun 1 sayfa öncesi 1 sayfa sonrası....

Canım günaydın.Teşekkürler :D
Ben de bozulurdum eşim tarafına benzese sanırım :D Allahın bildiğini kuldan saklamıyım.Eşime benze değil de ablalarına, annesine filan benzesin istemezdim galiba…
Neyse Allahın gücüne gider, bişey demiyim.Benimkisi beğenmemezlik değil, kendi kızgınlılarım yüzünden zaten…
Biz sima olarak kardeşimle çok benzeriz, kardeşim benden yapılıdır ama. Bebeğim de aynen kardeşim gibi, uzun, yüzü bana benziyo, zaten kardeşim işte o :D

Ben senin odanı görmedim sanırım, hemen şimdi bakıyorum dur hele.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar