bblau canım taçlar cok güzel olmuss.ellerine sağlık bayıldım ben..bende adanın teyzesi olmak istiyorum yaaa..seninki nasıl onun üstünde ne yazıyor? coookk güsel olmuslarr..
Ayyy beğendin mi nazom
Netten baktık ama az yetenek, bol sakarlık bu kadar oldu
Keçeleri de kalın almışız, kütük gibi makasla küçük harfleri filan oyamadım
Sen de ada’nın teyzesisin zaten, bi sürü teyzesi var burda onun
Benimkinin fotolarını da koydum, ben de ana gralıçayım ada’nın anası
Ayyy beğendin mi nazom
Netten baktık ama az yetenek, bol sakarlık bu kadar oldu
Keçeleri de kalın almışız, kütük gibi makasla küçük harfleri filan oyamadım
Sen de ada’nın teyzesisin zaten, bi sürü teyzesi var burda onun
Benimkinin fotolarını da koydum, ben de ana gralıçayım ada’nın anası
Günaydın...
Ben kuzumun oda resimlerini eklemek istiyorum ama yapamadımj acep boyutmu büyük?
Bide nereye ekelyeceğim.. Hadi bana yardım edin.
sağol bacımm kirlensin istemyiyorum çok yoyouldum :uzgun: ama mükemmel oldu oğlumun minnacık odasından kareler 2 duvar bulutlu bir duvar simli yaptık simli olan duvara sciker yapcaz şirinlerliTeşekkürler lidoşum…
Sen de güle güle kirlet evini.Hatta kirletme hep temiz kalsın
günaydın bebeğim aynen nefret eder oldum pazartesiden :ayk:günaydın kızlarrr...nasılsınız bugün..benim perim çıkmış gibi resmen p.tesi günlerini öncedende sevmezdim şimdi benim naciz bedenim 1 günlük tatile alışınca p.tesi dahada işkence haline gelmeye başladı son zamanlarda yaa
blucum maşallah prensese boyu kg çok güzel inşallah yaaa anasına benzemeside ayrı bir hoşuma gitti hani
günaydın bebeimmgünaydınnn cancağızım
hadii bitanem tasarım işide bitmiş onlarıda yapınca çekersin çok güsel olmuş teyzenin tacı bu arada dikkat et kendine ihlamur takviyesi yap emiKızlar bugün yine keyifsizim. Hafiften boğaz yanması ile uyandım, hafif hafif kulaklarıma vurur gibi.
Öyle üşütmedim de hafta sonu ama, neden oldu bilmiyorum…
İnşallah ilerlemez, bugüne kadar gripsiz,nezlesiz getirdim, yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişken hastalanmasam bari…
Bunun dışında dün görümcem geldi, bebek şekerlerini/kutuları tamamladık hazırladık. Bi sepet kaldı, bi kapı süsü.
Onları görümcem yapacak model beğendik. Kapı süsümüz bir fon üstünde, ay dede-yıldızlar-süpürgeli bi cadı şeklinde
Şekerler pembe olduğu için sepeti de fuşya istedim, öyle yapacak bakalım.
Bunun dışında taçlarımı da bitirdim, biri kardeşimin biri kendimin. Sabah foto çektim size göstermeye ama biraz oluk çıkmış idare edin
Bu teyzemizin:
Ekli dosyayı görüntüle 9807
Ekli dosyayı görüntüle 9808
Ekli dosyayı görüntüle 9809
Ekli dosyayı görüntüle 9810
Bu da benimİnşallah olmuştur. Gece uykum gelince azıcık baştan savdım
Ekli dosyayı görüntüle 9811
Ekli dosyayı görüntüle 9812
Ekli dosyayı görüntüle 9813
Ekli dosyayı görüntüle 9814
Ekli dosyayı görüntüle 9815
Günaydın...
Ben kuzumun oda resimlerini eklemek istiyorum ama yapamadımj acep boyutmu büyük?
Taç çok güzel olmuş...Çok beğendim..
Günaydın...
bayıldım bayıldımm beğenmek ne kelime.bana el yapımı olsun orjinal olsun da nasıl olursa öle olsun.ellerine sağlık kimsenin görmediği taçlar olmuş..güzel günlerde kullanın..bi arkadasımın ada isminde kızı var su ara cok görüşemiyoruz ama bebekliğinden bu yana bi içim suydu cocuk ada ismini görünce aklıma o bebek geldi zaten.sarı saclarını annesi cekiştirerek tokalardı insallah öle güsel pammuk gibi bi kızı olur ada'da eğer artan keçen varsa bi tanede ada için yapsana üstünde ismi yazan.1 yasına geldiğinde takarsınız analı kızlı..ayyy düşününce cok hosuma gitti..mıncıklayasım geldii ada hanımı.
taçlar çok güzel olmuş blucum güle güle kullanın inşallah
bizde daha tuğbayla keçe alacazda sonracıma kapı süsü yapacazda ooooooooooooo oooo
taçlar çok güzel olmuş blucum güle güle kullanın inşallah
bizde daha tuğbayla keçe alacazda sonracıma kapı süsü yapacazda ooooooooooooo oooo
o iş yalan olarrr aslıcannn havuzlu hana bi inersem keçe bakcam bulabilirsem oda du bakalım önümüzdeki aya gidecem kesin aslım bize daha var çok şükürrr bakalım bulursam sanada yapcam asyama benden hedeye olcekklohusa tacını hazır almayı planlıyorum
sağol bacımm kirlensin istemyiyorum çok yoyouldum :uzgun: ama mükemmel oldu oğlumun minnacık odasından kareler 2 duvar bulutlu bir duvar simli yaptık simli olan duvara sciker yapcaz şirinlerli
Ekli dosyayı görüntüle 9816
Ekli dosyayı görüntüle 9817
Ekli dosyayı görüntüle 9818
günaydın bebeğim aynen nefret eder oldum pazartesiden :ayk:
günaydın bebeimm
hadii bitanem tasarım işide bitmiş onlarıda yapınca çekersin çok güsel olmuş teyzenin tacı bu arada dikkat et kendine ihlamur takviyesi yap emi
ama bu çok takluuuu olmuş karar verdin heee ada olcak süper bi isim
Günaydın kızlar
Bblau, MAŞALLAH küçük hanıma, bence kilosu da boyu da gayet iyi (hile katılmamış olanı da). Allahım cümlenin evladıyla birlikte bizimkilerinde sağlıkla sıhhatle zamanında doğmasını nasip etsin inşallah
Bu arada sana benzemesine sevindim, inşallah benimki de bana benzer, eşim tarafına benzerse çok bozulurum heralde, 9 ay ben taşıdım bana neden benzemiyo diye
Heee bu arada taçlar da süper olmuş bence ellerine sağlık...
Littlecan, valla kapı süsünde yaratıcılık olmadığını söylemişsin ama, maşallah yetenek 10 numara. Nası yaptın bebişim onu? Valla 100 gün uğraşsam, tüm süper yeteneklerimi ortaya döksem yapamam :sila:
Kızlar siz bizim odamızı gördünüz mü? Leader ve nazo gördü ama sizin de fikrinizi merak ediyorum... 1240 ıncı sayfadaydı sanırım, ya da onun 1 sayfa öncesi 1 sayfa sonrası....