Günaydın canlar.
Maşallah yine 25 misafir, meraklılar pazar mesaisinde herhalde

Dün yazamadım kızlar, doktor randevumuz vardı.Hamdolsun herşey yolunda gitti.Doktorumuz bu sefer biraz keyifsizdi sanırım, her zamankinden biraz daha kısa sürdü görüşmemiz.Ama boy boy fotoğraflarını verdi kızımın...
Kızım bu son 2 haftada biraz az kilo almış.Önce ölçtüğünde 1885 gram gibi çıkardı kilosunu, sonra ben ama az diilmiiiiiii diye dudak bükünce birkaç kez daha ölçtü, 2038 çıkardı

Biraz şike karıştı işin içine yani

Yine de herşeyi normal dedi, hamdü senalar olsun.
Boyu da 45 cm kadar, biraz fazlası var işte.
Bu bebek 3 kiloyu geçer, 3.5 kiloyu aşmaz, gayet mütenasip ölçülerde dedi.Biraz daha protein ağırlıklı beslenelim dedi.
Ben de toplamda 6 kg almışım, benim kilo alışımı da uygun buldu.
İki hafta sonrasına randevu verdi, galiba artık 2 hafta bir görüşmeye başlıyoruz. Ve bi dahaki kontrole geldiğinde NST sonuçlarında bekliyorum dedi,NST'ye girmeye başlıyoruz bakalım hayırlısıyla...
İşte benden haberler bunlar kızlar.
He bu arada bebeğin saçları çıkmış bana onları gösterdi, ayrıca süt gibi bembeyaz tenli senin gibi dedi.İnanılmaz sana benziyo,yanaklar, çene burun senden dedi.Hatta kafasını plasentayla rahim duvarı arasına sıkıştırmış, şimdi eve gidince iki yastık al kafanın iki yanına koy kafanı sıkıştır git aynaya bak.İşte karnındaki aynen bu dedi

Eşimin suratı görmenizi isterdim, doğunca bana benzer o benzer daha diyo yazık, bozuldumu naptı biraz