2012 Şubat Anneleri

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
sana benim kullandıgım kremin adını yazayım bide onu kullan bakalım istersen ama doktorun dedigi gibi eger catlicaksan catlarsın istersen butun gun vıcık vıcık gez en pahalı kremi kullan yine catlıyo insan..:(

çatladıktan sonra hiçbir anlamı yok zaten canım:( ben mustela stretch marks double action kullanıyordum...

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
çatladıktan sonra hiçbir anlamı yok zaten canım:( ben mustela stretch marks double action kullanıyordum...

banada doktorum madecassol diye bi krem yazdı romatizma kremi gib kokuyo igrenc ama hem karnıma hem goguslerime suruyom bende ondan once de aktara yag karısımı yaptırmıstım kakao-kantaron-badem yagı karısımı onu da surmustum ilk zamanlarda ama naparsan yap iste catlicaksa catlıyo kacıs yok napalım

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
67.593
Hamişlerimizde katılacak yarışmamıza sizde Bebeyinizle katılmazmısınız bu yarışmaya ?

Canlar bu topik cok ilgi görüyor ve bir çok üye bura icin online oluyor kusura bakmayın amacım topiginizi kirletmek deyil sadece oy topluyorum

1wub.gif

Anket için

Tık Tık
icon_arrowa.gif

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
yarın bizim evlilik yıldönümümüüüüüzzzzz :ask: -ciko ama benim burnum tıkalı kafam olmus 5o kg kendimi de hic iyi ve guzel hissetmiyom :ates:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
littlee kapı süsünnn cok hoss olmuss tatlımm.. ne kadar becerikliisnn öyle aynısını yapmıssınn.. ii güzel günlerdee kullanın hepsinii insallhh balımm cok güzeller:utan:

bblaucumm gözünaydın cnmm.. masallahh bebişine:utan: kızlarr zayıff oluyor galiba.. anldım ben narincikler. benimkide seninkiyle aynı boyda ama ancak 1800 gr. daha da zayıf yani düsünn. zargana gibi-rgulu canları yerinde olsunda zaten dogduktan sonra eme eme tosun gibi oluyolar

bebikom haketten catlayan catlıyorr. bana dermotologg söyledi buu acık acık. yapcak bişi yok hergün masaj yapcaksın bıkmadan. ama hamilelikteki hormonlarr catlamaya sebepp olurr kiloyla alakası yok dedi. bünye meselesi. tıp bu konuda caresiz yani:sinir:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
evet yapıcak bisey yok bu catlaklar konusunda tamamen bünye meselesi kimi 4 tane dogurur hic catlamaz kimi ilkinde catlar napalım basa gelen cekilir Allah daha beter dert vermesin yeterki bosveerr

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
azooo nereye gitti yaa bi çiş yapcam dedi daha yok ortalarda:D

bilmem artık kaç saattir tutuyosa bitiremedi heralde :D

azoooo nereye gittinnn erken paydos etti zaar yada bakkal amcaya hoşbeş almaya :D

Kızlar patron erken geldi dün aniden, ben de birşey yazamadan çıkmak zorunda kaldım :)
Leaderim ağlamışın kıyamam ben sana ya :(

Günaydın canlar.
Maşallah yine 25 misafir, meraklılar pazar mesaisinde herhalde :D
Dün yazamadım kızlar, doktor randevumuz vardı.Hamdolsun herşey yolunda gitti.Doktorumuz bu sefer biraz keyifsizdi sanırım, her zamankinden biraz daha kısa sürdü görüşmemiz.Ama boy boy fotoğraflarını verdi kızımın...
Kızım bu son 2 haftada biraz az kilo almış.Önce ölçtüğünde 1885 gram gibi çıkardı kilosunu, sonra ben ama az diilmiiiiiii diye dudak bükünce birkaç kez daha ölçtü, 2038 çıkardı :) Biraz şike karıştı işin içine yani :)
Yine de herşeyi normal dedi, hamdü senalar olsun.
Boyu da 45 cm kadar, biraz fazlası var işte.
Bu bebek 3 kiloyu geçer, 3.5 kiloyu aşmaz, gayet mütenasip ölçülerde dedi.Biraz daha protein ağırlıklı beslenelim dedi.
Ben de toplamda 6 kg almışım, benim kilo alışımı da uygun buldu.
İki hafta sonrasına randevu verdi, galiba artık 2 hafta bir görüşmeye başlıyoruz. Ve bi dahaki kontrole geldiğinde NST sonuçlarında bekliyorum dedi,NST'ye girmeye başlıyoruz bakalım hayırlısıyla...
İşte benden haberler bunlar kızlar.
He bu arada bebeğin saçları çıkmış bana onları gösterdi, ayrıca süt gibi bembeyaz tenli senin gibi dedi.İnanılmaz sana benziyo,yanaklar, çene burun senden dedi.Hatta kafasını plasentayla rahim duvarı arasına sıkıştırmış, şimdi eve gidince iki yastık al kafanın iki yanına koy kafanı sıkıştır git aynaya bak.İşte karnındaki aynen bu dedi:evet::evet:
Eşimin suratı görmenizi isterdim, doğunca bana benzer o benzer daha diyo yazık, bozuldumu naptı biraz :cokkomik:

Babuşum gözünaydın maşallah ya...Senin bu doktordan ben de istiyorum ne güzel ayrıntılı ayrıntılı her bir zerresini anlatıyor, ay saçları bilem görmüş ki ben burda renklide göremedim düşün :D

herkese iyi pazarlar hamişler :utan:

Teşekkür ederiz iyi pazarlar :)

anneanne ve annenin can sıkıntısı sonucu ortaya çıkanlar. patik anneanneden, kapı süsü de anneden. ama hiçbir yaratıcılık yok tabi. çok beğendiğim bir ürünü yapmaya çalıştım. isim hala boş :D

Aaaaa harika yapmışsın kapı süsünü tebrik ederim, çok güzel olmuş canım.

yarın bizim evlilik yıldönümümüüüüüzzzzz :ask: -ciko ama benim burnum tıkalı kafam olmus 5o kg kendimi de hic iyi ve guzel hissetmiyom :ates:

Evlilik yıldönümün şimdiden kutlu olsun bebik...Nice uzun senelere inşallah...

Bugün ben pek bi moralsizim, kimle konuştuysam herkesi kırdım, çok agresif ve sevimsizim, kırdım kırdım şimdi de pişman pişman oturuyorum :(
Birazdan ağlarım geçer..offf :(
İyi pazarlar kızlar.Yarın görüşmek üzere..

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Günaydın canlar.
Dün yazamadım kızlar, doktor randevumuz vardı.Hamdolsun herşey yolunda gitti.Doktorumuz bu sefer biraz keyifsizdi sanırım, her zamankinden biraz daha kısa sürdü görüşmemiz.Ama boy boy fotoğraflarını verdi kızımın...
Kızım bu son 2 haftada biraz az kilo almış.Önce ölçtüğünde 1885 gram gibi çıkardı kilosunu, sonra ben ama az diilmiiiiiii diye dudak bükünce birkaç kez daha ölçtü, 2038 çıkardı :) Biraz şike karıştı işin içine yani :)
Bu bebek 3 kiloyu geçer, 3.5 kiloyu aşmaz, gayet mütenasip ölçülerde dedi.Biraz daha protein ağırlıklı beslenelim dedi.
İki hafta sonrasına randevu verdi, galiba artık 2 hafta bir görüşmeye başlıyoruz. Ve bi dahaki kontrole geldiğinde NST sonuçlarında bekliyorum dedi,NST'ye girmeye başlıyoruz bakalım hayırlısıyla...
He bu arada bebeğin saçları çıkmış bana onları gösterdi, ayrıca süt gibi bembeyaz tenli senin gibi dedi.İnanılmaz sana benziyo,yanaklar, çene burun senden dedi.Hatta kafasını plasentayla rahim duvarı arasına sıkıştırmış, şimdi eve gidince iki yastık al kafanın iki yanına koy kafanı sıkıştır git aynaya bak.İşte karnındaki aynen bu dedi:evet::evet:
Eşimin suratı görmenizi isterdim, doğunca bana benzer o benzer daha diyo yazık, bozuldumu naptı biraz :cokkomik:

bblau öncelikle bebişine maşallah Allah nazarlardan saklasın çok ilginçdir seni rüyamda gördüm sadece senide degil güzel kızınıda demek buna delaletmiş çok güzel şirin bir kızın varmış rüyamda neyse hayırlısı keşke benim bebişimede böyle detaylı bakan bi doktor bulsak hayatta bırakmayız valla:utan:benim doktorumda bebeğimi bana benzetiyor inşallah öyledir

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Günaydın canlar.
babuşş süpermiş senin kız teyzesi gibi ince uzun bir manken olcak demekki:D gözün aydın doktorunu çok kıskanıyorum bak böle anlatınca umarım sana benzer bende haftasonu öldüm cumartesi gece 2 ye kadar badana ile uğraştı eşim pazar öğlen 4 e kadar sürdü niyahet bitti akşam 7 ye kadar temizlik yaptıım canım çıktı diyebilirim heryerim tutuk 1 haftadan önce nasıl toparlarım aceba
Kızlar patron erken geldi dün aniden, ben de birşey yazamadan çıkmak zorunda kaldım :)
Leaderim ağlamışın kıyamam ben sana ya :(

azooo alıcağın olsun dedim bu kaçtı yine :D neyse sen iyi olda
azoo öldüm yaaa masaj yapacak adam aranıyorrr :uyku: toplasan 6 saat anca uyumuşumdur hafta sonundan nefret ediyorum tek gün izinde daha çok yoruluyorum ölü gibiyim

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

bblau öncelikle bebişine maşallah Allah nazarlardan saklasın çok ilginçdir seni rüyamda gördüm sadece senide degil güzel kızınıda demek buna delaletmiş çok güzel şirin bir kızın varmış rüyamda neyse hayırlısı keşke benim bebişimede böyle detaylı bakan bi doktor bulsak hayatta bırakmayız valla:utan:benim doktorumda bebeğimi bana benzetiyor inşallah öyledir

Canım çok teşekkürler….Hayır olsun inşallah güzel rüyaydı?
Doktorumuz konusunda şanslıyız, yani mesleki değerlendirme yapmak haddime değil ama, insan ruhundan, endişeli anne adayı ruhundan çok iyi anladığı, işini çok sevdiği, hastalarına özen gösterdiği aşikar…

babuşş süpermiş senin kız teyzesi gibi ince uzun bir manken olcak demekki:D gözün aydın doktorunu çok kıskanıyorum bak böle anlatınca umarım sana benzer bende haftasonu öldüm cumartesi gece 2 ye kadar badana ile uğraştı eşim pazar öğlen 4 e kadar sürdü niyahet bitti akşam 7 ye kadar temizlik yaptıım canım çıktı diyebilirim heryerim tutuk 1 haftadan önce nasıl toparlarım aceba

Teşekkürler lidoşum…
Sen de güle güle kirlet evini.Hatta kirletme hep temiz kalsın :)

anneanne ve annenin can sıkıntısı sonucu ortaya çıkanlar. patik anneanneden, kapı süsü de anneden. ama hiçbir yaratıcılık yok tabi. çok beğendiğim bir ürünü yapmaya çalıştım. isim hala boş :D

Canım ne kadar güzel olmuş, iyi günlerde kullanın…
Patik de şahane, kapı süsü de.Samimi söylüyorum hazır zannettim, süper yapmışsın ya maşallah

littlee kapı süsünnn cok hoss olmuss tatlımm.. ne kadar becerikliisnn öyle aynısını yapmıssınn.. ii güzel günlerdee kullanın hepsinii insallhh balımm cok güzeller:utan:

bblaucumm gözünaydın cnmm.. masallahh bebişine:utan: kızlarr zayıff oluyor galiba.. anldım ben narincikler. benimkide seninkiyle aynı boyda ama ancak 1800 gr. daha da zayıf yani düsünn. zargana gibi-rgulu canları yerinde olsunda zaten dogduktan sonra eme eme tosun gibi oluyolar

bebikom haketten catlayan catlıyorr. bana dermotologg söyledi buu acık acık. yapcak bişi yok hergün masaj yapcaksın bıkmadan. ama hamilelikteki hormonlarr catlamaya sebepp olurr kiloyla alakası yok dedi. bünye meselesi. tıp bu konuda caresiz yani:sinir:

Canım çok sağol.Sanırım kızlar zayıf. Bizim de ilk ölçümlerde 1885 gram çıktı da ben mızırdanınca yeniden ölçtü, biraz şike yaptı sanırım :)
Aman sağlıklı olsunlar da napalım, sonradan besleyeceğiz artık.

Babuşum gözünaydın maşallah ya...Senin bu doktordan ben de istiyorum ne güzel ayrıntılı ayrıntılı her bir zerresini anlatıyor, ay saçları bilem görmüş ki ben burda renklide göremedim düşün :D

Saol kuşum, teşekkürler. Doktorumuzdan şanslıyız hamdolsun. Saçları maçları gösterdi :D
Fırça fırça saçı var dedi, dedim hayret bizden fırça saçlı çıksın :D
Suda yüzdüğünden öyle görünüyor dedi, ama uzuncaydı ya kıyamam saçlar :)

kreme bir ton para verdim kuzum ya. çok da erken başladım kullanmaya. pehlivan gibin yağlanmalar da cabası. ama yazlık doktorum :D demişti, ne kullanırsan kullan vücudun müsaitse çatlayacaksın.adamlar boşuna tohtor olmamış. bacaklardakilere takılmıyordum da, karın beni derinden yaraladı.gardolabımın da kocamn kocaman aynaları var. giyinirken hep gözüm takılıyor. görsen kırmızı kırmızı... geçen yaz bebek korkusuna yüzemedim, bu yaz da çatlağım var diye yüzemem. bütün hıncımı eşimden çıkarabilirim :sinir:

bak ben küt diye döküldüm. 37'ye kadar çalışcam dedim. 32'yi bile tamamlayamadım. hayırlısı artık

Ben daha çatlamadım ama kendimden bekliyorum canım.Dediğim gibi çatlaklarım var. Bacak içlerimde kırmızı kırmızıydı, kol ve göğüslerde de sedef rengi oldular, son aşamadalar yani.
Ama ilginçtir, daha önce bacak içimde var olanlar da hamilelikle birlikte kayboldular, hormonlardan mı ki?

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
günaydın kızlarrr...nasılsınız bugün..benim perim çıkmış gibi resmen p.tesi günlerini öncedende sevmezdim şimdi benim naciz bedenim 1 günlük tatile alışınca p.tesi dahada işkence haline gelmeye başladı son zamanlarda yaa:(:(
blucum maşallah prensese boyu kg çok güzel inşallah yaaa anasına benzemeside ayrı bir hoşuma gitti hani:D:D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kızlar bugün yine keyifsizim. Hafiften boğaz yanması ile uyandım, hafif hafif kulaklarıma vurur gibi.
Öyle üşütmedim de hafta sonu ama, neden oldu bilmiyorum…
İnşallah ilerlemez, bugüne kadar gripsiz,nezlesiz getirdim, yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişken hastalanmasam bari…

Bunun dışında dün görümcem geldi, bebek şekerlerini/kutuları tamamladık hazırladık. Bi sepet kaldı, bi kapı süsü.
Onları görümcem yapacak model beğendik. Kapı süsümüz bir fon üstünde, ay dede-yıldızlar-süpürgeli bi cadı şeklinde :D
Şekerler pembe olduğu için sepeti de fuşya istedim, öyle yapacak bakalım.

Bunun dışında taçlarımı da bitirdim, biri kardeşimin biri kendimin. Sabah foto çektim size göstermeye ama biraz oluk çıkmış idare edin :)

Bu teyzemizin:

HPIM2616.jpg

HPIM2617.jpg

HPIM2618.jpg

HPIM2619.jpg

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Günaydın canlar.

günaydın kızlarr...bblau canım maşallahh..ne güsell boyu posu kilosu herbişeyi masallah yolundaymıs..sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah.bir kızın anneye benzemesi nasıl güzel bi duygudur..ben ilkinde beceremedim umudum 2.ciye :D insan ister istemez seviniyo bee..maşallah maşallahh size

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
günaydın kızlarrr...nasılsınız bugün..benim perim çıkmış gibi resmen p.tesi günlerini öncedende sevmezdim şimdi benim naciz bedenim 1 günlük tatile alışınca p.tesi dahada işkence haline gelmeye başladı son zamanlarda yaa:(:(
blucum maşallah prensese boyu kg çok güzel inşallah yaaa anasına benzemeside ayrı bir hoşuma gitti hani:D:D

Günaydın tatlım çok teşekkürler :)
Vallahi benim de bugün hiç tadım tuzum yok :(
Bitse de gitsek.

günaydın kızlarr...bblau canım maşallahh..ne güsell boyu posu kilosu herbişeyi masallah yolundaymıs..sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah.bir kızın anneye benzemesi nasıl güzel bi duygudur..ben ilkinde beceremedim umudum 2.ciye :D insan ister istemez seviniyo bee..maşallah maşallahh size

Günaydın nazom :)
Çok saol kuşum, ben ilk kez tadıyorum malum anneliği ama çok hoşuma gitti bu benzeme işi :D
Tabi sağlıklı olsun önemli olan o da, bu da bi jest oldu bana :lululu:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar