Hadi akşama un helvası yapalım ne dersiniz gızlar
ooo bayılırım ama hic halim yok burnum tıkalı basım sanki 5o kg oldu zor tasıyom ya annem olsaydı yapardııı :bitter::bitter:
ooo bayılırım ama hic halim yok burnum tıkalı basım sanki 5o kg oldu zor tasıyom ya annem olsaydı yapardııı :bitter::bitter:
Ama burnuna gelmedi mi kokusu he? Ay dur burnun tıkalı demi, geçmiş olsunAkşam belki daha iyi hissedersin kendini yaparsın.Sıcak sıcak iyi gider.
bide en bayıldıgım dayanamadıgım sey Corn In Cup varya buharda mısır yapıyolar oooff off keisnlikle bos gecemiyom onun onunden namanaanamamamn
Ay eşimde delisi onun, ama ben bildiğin çöpü ile seviyom mısırı![]()
Sağlam bi un helvası tarifi bulup geliyom, akşama hazır olsun
sen ne bakıyosun anahtarı yeni getirdiler dersin nollcak kız boşverseneAy napim şimdi görür ben gidince anahtarınız varmış beni kandırdınız derse
yimak olarak napcanız azo ve kızlar offf aklımda bir kaç şey var ama halim yok yaaaa
sen ne bakıyosun anahtarı yeni getirdiler dersin nollcak kız boşversene
yukarısı o kadar karmaşık ki akşama yemeği nasıl yapcam onu düşnüyorum badana bu gece biter gibi ama temizliği epey uzun sürcek bu akşam toplamadanda o evde dolaşılmazzz maleseleff un helvası yalan olur benim kısacası
ben bu yemek konusunda tükendim artık..sanki 4o yıllık evliymisim gibi aklıma bisey gelmiyo ya biri dese ki sunu yap usenmicem yapıcam daha kolay napıcagımı dusunmekten en azından.
aslıcan evde sebze olaraktan biber dolması ve ıspanak var bu akşam ıspanağı yapayım diyorum fakat.... çamurunu arındırana kadar 1 saat geçiyo aradan nefret ediyorum uğraşmaktan biber dolması desen keze içi zor hazırlanıyo bide tombiş tatlı biberlerden var onlarımı kızartsam ama yanına ne yapılcam bilemiyorum yada hımmm düşüneyim çorum mantısı yapabilerem maksat karın doyurmak olsun kafayı yiycem bu gece gözümde büyüyo her akşam elime ne gelirse onu yapıyorum hiç düşünmem ne yapsam dieyimak olarak napcanız azo ve kızlar offf aklımda bir kaç şey var ama halim yok yaaaa
bu arada daha once bu topikte konusuldumu bilmiyorum ama aklıma geldi simdi durduk yere..
hamile oldugunuzu nasıl ogrendiginiz,ve esinize nasıl soylediginizi konustunuz mu ?ben her aklıma geldiginde romantik oluyom yaa
aslıcan evde sebze olaraktan biber dolması ve ıspanak var bu akşam ıspanağı yapayım diyorum fakat.... çamurunu arındırana kadar 1 saat geçiyo aradan nefret ediyorum uğraşmaktan biber dolması desen keze içi zor hazırlanıyo bide tombiş tatlı biberlerden var onlarımı kızartsam ama yanına ne yapılcam bilemiyorum yada hımmm düşüneyim çorum mantısı yapabilerem maksat karın doyurmak olsun kafayı yiycem bu gece gözümde büyüyo her akşam elime ne gelirse onu yapıyorum hiç düşünmem ne yapsam die
valla bizim hiçromantık değildi canım benim hiç umudum yoktu o ay testi bile iş yerinden bi arkadaşa aldırmıştım ve 2 gün yapmadım düşün yani neyse pazar günüydü kalktım 11 gbi w.c gidiyordum aklıma geldi testin olduğu gidim dedim yapayım nasılsa tek çizgi sende alışkınsınyaptım testi banyoya koydum sonra kahvaltıyı hazırlayım diye mutfağa gittim o sırada eşim uyanmış banyoya girmiş bakmış ama teste farketmemiş uyku esnasında neyse bakayım bi dedim napıyo testin yanından geçerken baktım anaaaaaaaaaaa birde ne göreyim 2.çizgi nal gibi orda duruyor eşimde bende
hahhaaaa dedik güldük geçtik(test bozuktur diye ona yorduk
..sonra p.tesi kan verdim emin olalım diye kan değerim 110 du hem ağladım hem güldüm deli gibiydi
benim böyle hadi sizde yazın
bu arada daha once bu topikte konusuldumu bilmiyorum ama aklıma geldi simdi durduk yere..
hamile oldugunuzu nasıl ogrendiginiz,ve esinize nasıl soylediginizi konustunuz mu ?ben her aklıma geldiginde romantik oluyom yaa
evet konuşmuştuk cnm ben dünyam80in sayesinde adetimden 4 gün önce öğrendim gaza getirdi sen hamilesin git test yap die içine doğmuş meğersem iş yerimde eşimle beraber çalışıyoduk o samanlar ben bi eve gideyim die çıktım evde vardı gebelik testim umutsuzca yaptım adetime daha var çıkmaz die abdest aldım namaz kılmak için kafamı bi kaldırdım 2.çizgi ondan önceki ayda umutlanmıştım ama test bozuk çıktı die inanmadım pehh dedim ama içim içmi yedi derhal eczaneye koştum 2 test daha aldım onlarıda yaptım aynı görünce ağlamaya başladım eşime 1 saat diyemedim ama aslılarla filan paylaşmıştım nasıl bir sevinçti yarabbim dayanamadım eşimede söledim inanamadı sarıldı babalar günü hediyesi olduydu onada çok güsel bi duyguydu yaaa bambaşka doktora gidip eminde olamadım çünkü cuma günü saat4 sıralarıydı kan testi için geçti pazartesiye kadar kimseye diyemedik ama pazar sabahı bi test daha yaptım o çizgi koyulunca evet ben hamileyim kaçış yok dedimoğlum müjdesini böyle verdi
evet konuşmuştuk cnm ben dünyam80in sayesinde adetimden 4 gün önce öğrendim gaza getirdi sen hamilesin git test yap die içine doğmuş meğersem iş yerimde eşimle beraber çalışıyoduk o samanlar ben bi eve gideyim die çıktım evde vardı gebelik testim umutsuzca yaptım adetime daha var çıkmaz die abdest aldım namaz kılmak için kafamı bi kaldırdım 2.çizgi ondan önceki ayda umutlanmıştım ama test bozuk çıktı die inanmadım pehh dedim ama içim içmi yedi derhal eczaneye koştum 2 test daha aldım onlarıda yaptım aynı görünce ağlamaya başladım eşime 1 saat diyemedim ama aslılarla filan paylaşmıştım nasıl bir sevinçti yarabbim dayanamadım eşimede söledim inanamadı sarıldı babalar günü hediyesi olduydu onada çok güsel bi duyguydu yaaa bambaşka doktora gidip eminde olamadım çünkü cuma günü saat4 sıralarıydı kan testi için geçti pazartesiye kadar kimseye diyemedik ama pazar sabahı bi test daha yaptım o çizgi koyulunca evet ben hamileyim kaçış yok dedimoğlum müjdesini böyle verdi