2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ooo bayılırım ama hic halim yok burnum tıkalı basım sanki 5o kg oldu zor tasıyom ya annem olsaydı yapardııı :bitter::bitter:

Ama burnuna gelmedi mi kokusu he? Ay dur burnun tıkalı demi, geçmiş olsun :D Akşam belki daha iyi hissedersin kendini yaparsın.Sıcak sıcak iyi gider.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bide en bayıldıgım dayanamadıgım sey Corn In Cup varya buharda mısır yapıyolar oooff off keisnlikle bos gecemiyom onun onunden namanaanamamamn :cokkomik:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
bide en bayıldıgım dayanamadıgım sey Corn In Cup varya buharda mısır yapıyolar oooff off keisnlikle bos gecemiyom onun onunden namanaanamamamn :cokkomik:

Ay eşimde delisi onun, ama ben bildiğin çöpü ile seviyom mısırı :D
Sağlam bi un helvası tarifi bulup geliyom, akşama hazır olsun :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ay napim şimdi görür ben gidince anahtarınız varmış beni kandırdınız derse :D
sen ne bakıyosun anahtarı yeni getirdiler dersin nollcak kız boşversene
Hadi akşama un helvası yapalım ne dersiniz gızlar :D

yukarısı o kadar karmaşık ki akşama yemeği nasıl yapcam onu düşnüyorum badana bu gece biter gibi ama temizliği epey uzun sürcek bu akşam toplamadanda o evde dolaşılmazzz maleseleff un helvası yalan olur benim kısacası

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
sen ne bakıyosun anahtarı yeni getirdiler dersin nollcak kız boşversene

yukarısı o kadar karmaşık ki akşama yemeği nasıl yapcam onu düşnüyorum badana bu gece biter gibi ama temizliği epey uzun sürcek bu akşam toplamadanda o evde dolaşılmazzz maleseleff un helvası yalan olur benim kısacası

yorma kendini sakın haa aman dikkat et boya kokusuda ağırlaştırır seni allah korusun iyice havalandırıyor değilmi kocacağın hayatım..yarın yavaş yavaş beraber yapın bugüb bu yorgunluğun üstüne birde temizlik ekleme derim

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bu arada daha once bu topikte konusuldumu bilmiyorum ama aklıma geldi simdi durduk yere..
hamile oldugunuzu nasıl ogrendiginiz,ve esinize nasıl soylediginizi konustunuz mu ? :utan: ben her aklıma geldiginde romantik oluyom yaa

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ben bu yemek konusunda tükendim artık..sanki 4o yıllık evliymisim gibi aklıma bisey gelmiyo ya biri dese ki sunu yap usenmicem yapıcam daha kolay napıcagımı dusunmekten en azından.

aynn yaaa aynı sorunları yaşıyoruz demekki:D
yaa uyduruk şeyler yapayım geçiştireyim diyorum her gün içimden ama diyorumki yanlız değilsin kızına yazık onun ne günahı varr birde o yorgunluğa şu besleyici bu besleyici diye yemek yapıyorum,yapıyoruz biliyorum...offf ki ne offff

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
yimak olarak napcanız azo ve kızlar offf aklımda bir kaç şey var ama halim yok yaaaa
aslıcan evde sebze olaraktan biber dolması ve ıspanak var bu akşam ıspanağı yapayım diyorum fakat.... çamurunu arındırana kadar 1 saat geçiyo aradan nefret ediyorum uğraşmaktan biber dolması desen keze içi zor hazırlanıyo bide tombiş tatlı biberlerden var onlarımı kızartsam ama yanına ne yapılcam bilemiyorum yada hımmm düşüneyim çorum mantısı yapabilerem maksat karın doyurmak olsun kafayı yiycem bu gece gözümde büyüyo her akşam elime ne gelirse onu yapıyorum hiç düşünmem ne yapsam die

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
bu arada daha once bu topikte konusuldumu bilmiyorum ama aklıma geldi simdi durduk yere..
hamile oldugunuzu nasıl ogrendiginiz,ve esinize nasıl soylediginizi konustunuz mu ? :utan: ben her aklıma geldiginde romantik oluyom yaa

valla bizim hiçromantık değildi canım benim hiç umudum yoktu o ay testi bile iş yerinden bi arkadaşa aldırmıştım ve 2 gün yapmadım düşün yani neyse pazar günüydü kalktım 11 gbi w.c gidiyordum aklıma geldi testin olduğu gidim dedim yapayım nasılsa tek çizgi sende alışkınsın:Dyaptım testi banyoya koydum sonra kahvaltıyı hazırlayım diye mutfağa gittim o sırada eşim uyanmış banyoya girmiş bakmış ama teste farketmemiş uyku esnasında neyse bakayım bi dedim napıyo testin yanından geçerken baktım anaaaaaaaaaaa birde ne göreyim 2.çizgi nal gibi orda duruyor eşimde bende hahahahhaaaa dedik güldük geçtik(test bozuktur diye ona yorduk:)..sonra p.tesi kan verdim emin olalım diye kan değerim 110 du hem ağladım hem güldüm deli gibiydi:):):)
benim böyle hadi sizde yazın

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
aslıcan evde sebze olaraktan biber dolması ve ıspanak var bu akşam ıspanağı yapayım diyorum fakat.... çamurunu arındırana kadar 1 saat geçiyo aradan nefret ediyorum uğraşmaktan biber dolması desen keze içi zor hazırlanıyo bide tombiş tatlı biberlerden var onlarımı kızartsam ama yanına ne yapılcam bilemiyorum yada hımmm düşüneyim çorum mantısı yapabilerem maksat karın doyurmak olsun kafayı yiycem bu gece gözümde büyüyo her akşam elime ne gelirse onu yapıyorum hiç düşünmem ne yapsam die

bacım faydalı ama pratik şeyler yap mesela yoğurt çorbası salata gibi derim yazık sana o işin içinde yemekle uğraşma hatta kız dışardan söyleyin haaaa valla bak

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
valla bizim hiçromantık değildi canım benim hiç umudum yoktu o ay testi bile iş yerinden bi arkadaşa aldırmıştım ve 2 gün yapmadım düşün yani neyse pazar günüydü kalktım 11 gbi w.c gidiyordum aklıma geldi testin olduğu gidim dedim yapayım nasılsa tek çizgi sende alışkınsın:Dyaptım testi banyoya koydum sonra kahvaltıyı hazırlayım diye mutfağa gittim o sırada eşim uyanmış banyoya girmiş bakmış ama teste farketmemiş uyku esnasında neyse bakayım bi dedim napıyo testin yanından geçerken baktım anaaaaaaaaaaa birde ne göreyim 2.çizgi nal gibi orda duruyor eşimde bende hahahahhaaaa dedik güldük geçtik(test bozuktur diye ona yorduk:)..sonra p.tesi kan verdim emin olalım diye kan değerim 110 du hem ağladım hem güldüm deli gibiydi:):):)
benim böyle hadi sizde yazın

:) ahh ah o ikinci cizgi demi insana ne hissedicegini sasırtıyo, ne güzel..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

evet konuşmuştuk cnm ben dünyam80in sayesinde adetimden 4 gün önce öğrendim gaza getirdi sen hamilesin git test yap die içine doğmuş meğersem iş yerimde eşimle beraber çalışıyoduk o samanlar ben bi eve gideyim die çıktım evde vardı gebelik testim umutsuzca yaptım adetime daha var çıkmaz die abdest aldım namaz kılmak için kafamı bi kaldırdım 2.çizgi ondan önceki ayda umutlanmıştım ama test bozuk çıktı die inanmadım pehh dedim ama içim içmi yedi derhal eczaneye koştum 2 test daha aldım onlarıda yaptım aynı görünce ağlamaya başladım eşime 1 saat diyemedim ama aslılarla filan paylaşmıştım nasıl bir sevinçti yarabbim dayanamadım eşimede söledim inanamadı sarıldı babalar günü hediyesi olduydu onada çok güsel bi duyguydu yaaa bambaşka doktora gidip eminde olamadım çünkü cuma günü saat4 sıralarıydı kan testi için geçti pazartesiye kadar kimseye diyemedik ama pazar sabahı bi test daha yaptım o çizgi koyulunca evet ben hamileyim kaçış yok dedim:utan: oğlum müjdesini böyle verdi

pazarteside kan testine gittim 411,47 idi bhcg uçtuk mutluluktan

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
evet konuşmuştuk cnm ben dünyam80in sayesinde adetimden 4 gün önce öğrendim gaza getirdi sen hamilesin git test yap die içine doğmuş meğersem iş yerimde eşimle beraber çalışıyoduk o samanlar ben bi eve gideyim die çıktım evde vardı gebelik testim umutsuzca yaptım adetime daha var çıkmaz die abdest aldım namaz kılmak için kafamı bi kaldırdım 2.çizgi ondan önceki ayda umutlanmıştım ama test bozuk çıktı die inanmadım pehh dedim ama içim içmi yedi derhal eczaneye koştum 2 test daha aldım onlarıda yaptım aynı görünce ağlamaya başladım eşime 1 saat diyemedim ama aslılarla filan paylaşmıştım nasıl bir sevinçti yarabbim dayanamadım eşimede söledim inanamadı sarıldı babalar günü hediyesi olduydu onada çok güsel bi duyguydu yaaa bambaşka doktora gidip eminde olamadım çünkü cuma günü saat4 sıralarıydı kan testi için geçti pazartesiye kadar kimseye diyemedik ama pazar sabahı bi test daha yaptım o çizgi koyulunca evet ben hamileyim kaçış yok dedim:utan: oğlum müjdesini böyle verdi

:utan: ne güzelllll Allah hepimizinkini hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Benim pek romantik olmadı canım :D
Ben 2günde bir düzenli mekik çekiyordum, korunmuyorduk bu arada.
Nedense son 1 ay mekiği bıraktım..Eşim "hayırdır niye sporunu bıraktın" dedi, "ne olur ne olmaz belki bebiş vardır" dedim :D
Bu arada evde sürekli Hürrem Sultan taklidi yapıyorum "bir şehzade geliyurrr" diye dolanıyorum :D İçime doğmuş demek malum olmuş.
Neyse daha adet günüm geçmeden test alayım yapayım dedim, adet olmama 1 gün var..
Girdim banyoya yaptım, annem eşim evdeler.ikinci çizgi silik.
Tabi inanmadık, 2 test daha aldık yine aynı..
Diğer mahalleye koydum gebelik testi resimlerimi "hamile miyim" diye sordum, insan inanamıyor çünkü...
Her gelen cevap "tebrik ederim, hamilesin" şeklinde...
Eşimle okuyoruz cevapları tek tek ama yok inanmıyoruz hala :D Sonradan üzülmemek için sevinemiyoruz..
Neyse ertesi gün kan testi yaptırmaya karar verdik..Eşim işe gitti, annemle biz hastaneye..Verdim kanımı sonucu bekliyorum..Sonuç kağıdını elime aldım, yanımda duran bayan "tebrik ederim hamilesiniz" dedi kağıdıma bakınca...İşte o an kayış koptu ben de...
Ağlıyorum ama nasıl hüngür hüngür...Annem bana sarıylıyor "ağlama kız deli" diyor :D
Koşarak çıktım hastaneden hemen eşimi aradım...Ben heyecanlı tipim ya akşama kadar bekleyemedim, ağlaya ağlaya "ben hamileyim" dedim, "hadi canım" diyor telefondan bana :D İnanamıyor herüf :D
Akşamı zor ettik, akşam onu gördüğümde sarılıp ağlamaya devam ettim, böyle sıradan bir hikaye bizimkisi...O gece zor uyumuştuk :)

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

her konuştuğumuzda gene tazeleniyor anılar yaaa ne günlerdi tuğbam yaaaaa..benim hamile olduğumuda sürekli sen diyordun bana yok ama hiç belirtim yok adet belirtim var demiştim sana eee tamam işte adet belirtileri gibi oluyor demiştin var sende eminim demiştin banada melek63 te destek vermişti çok:D:Dne günlerdi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar