2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Malum... Misafirimiz çok, besmelesiz olmaz. :) Bir de perde ve halı olmadığı için daha tam çıkamadı oda ortaya, onları da siz hayal edin :D

,ayyy güzell günlerde kullanınn cnmm.. benim en beendigim renk buu. kızceme oda alcagım zaman bu renkk alıciim muhtemelenn:D yere beyazz puff bi halııı oldu bittiiiiii... masallahh diyelimm nazarr degmesinn:huhuu:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Malum... Misafirimiz çok, besmelesiz olmaz. :) Bir de perde ve halı olmadığı için daha tam çıkamadı oda ortaya, onları da siz hayal edin :D

Maşallah, maşallahhh tü tü tü :D
Eminim bittiğinde süper duracak, çünkü ilk başta renk uyumu süper..
Bi de rafın üstündeki o bibloya bayılıyorum ben ya :)
Uykusetini de krem mi düşünüyordun canım?Krem şahane durur. Tam bitmiş halini çok merak ediyorum.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ben cıkyorum kızlarr.. aynaya bakıncaa alısverisi düsüncegine bıyıklarını düsün didimm:lilav: gideyim kuaföree kasımı falan aldırayımm berbat görünüyorum. aslında temizlikte yaptırmam lazım gitmişken ama cnm cok yanıyoo dayanılcak gbi degil. o biraz daha beklesin. ordan da enerjim iyi olursa carsıya iner,mm. öptümm heppiciginiziii:huhuu::huhuu:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ben cıkyorum kızlarr.. aynaya bakıncaa alısverisi düsüncegine bıyıklarını düsün didimm:lilav: gideyim kuaföree kasımı falan aldırayımm berbat görünüyorum. aslında temizlikte yaptırmam lazım gitmişken ama cnm cok yanıyoo dayanılcak gbi degil. o biraz daha beklesin. ordan da enerjim iyi olursa carsıya iner,mm. öptümm heppiciginiziii:huhuu::huhuu:

Hoşçakal canım, dinlene dinlene yürü, tansiyona dikkat et öptüm ;)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

görüşürüz iyi gezmelerrrrr

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
,ayyy güzell günlerde kullanınn cnmm.. benim en beendigim renk buu. kızceme oda alcagım zaman bu renkk alıciim muhtemelenn:D yere beyazz puff bi halııı oldu bittiiiiii... masallahh diyelimm nazarr degmesinn:huhuu:

Maşallah, maşallahhh tü tü tü :D
Eminim bittiğinde süper duracak, çünkü ilk başta renk uyumu süper..
Bi de rafın üstündeki o bibloya bayılıyorum ben ya :)
Uykusetini de krem mi düşünüyordun canım?Krem şahane durur. Tam bitmiş halini çok merak ediyorum.

mükemmel doğal renk olması süper olmuş simurcum rabbim hayırlı güle güle kullanmayı nasip etsin yavrunla:utan:

Sağolun kızlar, Allah razı olsun, daha güzelleri de sizlerin olsun inşallaaaaaaah :) Doğal görünümlü şeyleri daha çok sevmemden dolayı böyle bir mobilya tercih ettik. İnşallah kızımız da sever teyzeleri. Bu arada Azoşum, evet uyku setini krem düşünüyorum. Perdesinin fonunu daha renkli, iç tülünü yine krem, halısını da krem istiyorum. Lambası da krem olacak inşallah :) O bibloyu ben de çok beğeniyorum. Keşke birkaç tane daha alsaydım, daha ufaklarından. Siteleri takipteyim, yine gelsin yine alıcam :D

Güle güle tatlım. Canın normalden daha çok yanabilir, Allah kolaylık versin :)

Kızlar ben de çıkayım. Hava soğuk burda malum, daha da soğur ilerleyen saatlerde. Biran önce çıkmak lazım... Dün kar yağdı, bugün güneş var: değişik bi havası var bu memleketin; dansöz gibin. :D Hepinizi öperim, kendinize iii bakın :)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Hoşçakal simurum kendine iyi bak

Lidoş kız geçer mi biter mi bugün? Bizde sıcacık evimize kavuşur muyuk :( Günü yarıladık.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Hoşçakal simurum kendine iyi bak

Lidoş kız geçer mi biter mi bugün? Bizde sıcacık evimize kavuşur muyuk :( Günü yarıladık.

geçer anam bugünlerde geçer sabah sabah vicdansız zaferrrrrrrrr zaaaaaaferrrr die evde haykıra khaykıra şarkı söledim :D

birazdan yimeğe giderim ekmek alcam kocam evde ev dandini kimbilir neler oluyo yukarda

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ben yimeğe çıkyıorum azo bi yere kaybelme emi 1 saate gelcem yavru kuşş aslıcann sende tıkınmaya gittin zaar yoksun bu arada sana noluyo azo 5 te çıkyosun olan bana oluyo 7ye kadar burdayım vicdansızzz zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaferrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr zaferrrrrrrrrrrrrrrrrr....:cirla:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
hala gözlerimi açamıyom biri bana kara büyümü yaptı neee:sok:sokgeldim tubişim geldim ama herşeyi çift görüyom

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar