2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Günaydın kızlaaaaaar.. :heyo: kısa bir süre de olsa bi bakayım size dedim. Bugün çoooooooooook işim var:
- bebeği ilk aylarda yanımızda yatırmak için beşik almaya çıkıcam ama çok kararsızım, pahalı bişe istemiyorum çünkü zaten oda takımı aldık. Küçük park yatak alsam diyorum ama o da bebek çok aşağıda yatıyormuş gibi geliyor, hem eğilip kaldıramam hem de alt katımda oturan yaşlı çift tüm kışı 100 TL lik gazla geçiriyor, yani doğru düzgün ısıtmıyorlar evlerini. Haliyle yere yakın olunca üşür diye istemiyorum...
- perde bakmam gerek.
- bir de aydınlatma almalıyım...

Bu arada dün akşam geldi kızımın odasıııı :sila:

Geçmişe bakamadım, önce selam vereyim dedim, şimdi hemen bakıp geliyorum :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
gayet güzel hava. cıkıp biberon ,alt acma falan mı alayım acabası? yada kendime hastane cantası için kalan eksikleri mi alayım? yaa nasıl külott koydunuzz siz bikini modelden mii ultra yüksek bel mi? bi de kac tane koydunuz?

:

Ohh misss ben olsam çıkar alcaklarımı alırdım..
Ben 5 adet külot koydum, normal bildiğin külot hamilelikten önce giydiklerimden :D Yüksek bel ile rahat edemem ben.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Sayın 57 misafir, biz hedaye çekilişi yapceyizzzz katılceyiniz miiiii -rgulu
puhahahaa :kahkaha: komedi yaaa misafirler dikizlemekle meşgul öyle taraklarda bezi olmas onların ahkikohkoh
gayet güzel hava. cıkıp biberon ,alt acma falan mı alayım acabası? yada kendime hastane cantası için kalan eksikleri mi alayım? yaa nasıl külott koydunuzz siz bikini modelden mii ultra yüksek bel mi? bi de kac tane koydunuz?

hiçç soruyomusunn su bacınınn arabası var mı deyii.. :utan: kocişte bana arabayı vermesin diyee servis araclıgı yappıyo bana. bugün ona da gelmez. :utan:

bencede alışveriş yap taklum ben nerden bileyim bacımm kent kart vardır sende oturgaçlı götürgeçle git farkedermi yada metro ilen gezz bacımm aman o metro ne pis kokuyo kızzz içim kalktı havaalanından kşk ye gelene kadar at mı taşıyolar acep mesai saati dışında burnum tıkalı geldim:böö:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Günaydın kızlaaaaaar.. :heyo: kısa bir süre de olsa bi bakayım size dedim. Bugün çoooooooooook işim var:
- bebeği ilk aylarda yanımızda yatırmak için beşik almaya çıkıcam ama çok kararsızım, pahalı bişe istemiyorum çünkü zaten oda takımı aldık. Küçük park yatak alsam diyorum ama o da bebek çok aşağıda yatıyormuş gibi geliyor, hem eğilip kaldıramam hem de alt katımda oturan yaşlı çift tüm kışı 100 TL lik gazla geçiriyor, yani doğru düzgün ısıtmıyorlar evlerini. Haliyle yere yakın olunca üşür diye istemiyorum...
- perde bakmam gerek.

Hoşgeldin tatlummm....Gözünaydın oda gelmiş, ay ne güzel keşke erkenden yapmasaydım ben de heyecanlı heyecanlı yapardım şimdi :D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bence söle esine cnmm. kontratınız yok mu sizi evden de cıkaramzz. sustukca üstüne gelirler. onane senin evinden.. hiç tahammül edemem heryeri halı olan evlere:sok

bizim de bi ev sahibi vardı annemlerin. evi tasırkenn daldıydı bi.. yatak odasında yatak kuruluyodu. adam yardım etcek sözüm ona. o da hacıydı:D annemin esi bi ucundan tutmus adam bi ucundann adam diyo kii bası kıbleye gelcek, bizimki diyo olmaz bu tarafa koycazz. 15 dk sürdüü kıble duvar durumu:D ama sonra baktı dedigi yapılmıyo bıraktıı ısrarlarını. kahve içmeye gelip gidiyodu

yok evden cıkarcagı icin degil ya bu kadar burnunu sokmasına gıcık oluyorum ben artık buyuk diye laf soylemiyom saygısız demesinler diye ama burama kadar geldi artık ya delircem ya dogurcam valla bigun bunların yuzundne erken erken

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
- perde bakmam gerek.

ohhh missss tamamlıyosun ufaktan herşeyi simurcum hadi gözün aydınn o saman bencede uygun fiyatlı bişi bakıverr eşim fatihte bulmuş bir yerde ayaklı sallanan hasır sepet hatun 80tldi diyo ama içi boş sevibebe die bi mağazadada içinin yatağını buldum bakalım uyarsa alcam o sepeti yoksa mothercareden o hasır port bebe gibi olan sebeti alcam
Ben 5 adet külot koydum, normal bildiğin külot hamilelikten önce giydiklerimden :D Yüksek bel ile rahat edemem ben.

ahaha bu hatun aynı benn yaa benden yüksek bel nenemin donu gibi donları giyemem gecen don almaya gittim hamileyim dedim onları çıkardılar sexu bişey yokmu hamilelerin hakkı yok mu buna die satış elamanını azarladım :eek:ys: nedir o öle yaa çirkin bişi

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bacım kadının yüzüne alel açık deee bura benim evim kirasını ödüyomuyum ödüyorum senin zevkine göre mi olcak benim evimin içi benim istediğime göremi kendi eviniz olabilir ama burda ben yaşıyorum de lütfen müdahale etmeyin ayak sesnizi duymak istemiyosanız çaresine bakarım ama eve halı al diyemessiniz de tatlı dille anlamıyosa kabalıkla

haklısın dicem artık ister saygısız desin ister kaba desin ne dusunurse dusunsnu stres oldum ya 3 aydır yetti valla artık

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
,
ahaha bu hatun aynı benn yaa benden yüksek bel nenemin donu gibi donları giyemem gecen don almaya gittim hamileyim dedim onları çıkardılar sexu bişey yokmu hamilelerin hakkı yok mu buna die satış elamanını azarladım :eek:ys: nedir o öle yaa çirkin bişi

Sıf don değil yüksek belli hiçbişe giyemiom, eşofmanlarım hala bile düşük bel :D
Hamilelerin seksü giyinmeye hakkı var olmaz mı kız :D Ama yakışmıyor o ayrı :p

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Ay canım başka yere taşınma imkanı yok mu doğumdan 1-2 ay sonra? Paranla rezil olmak dedikleri bu olsa gerek.Hayatta çekemem böyle insanı..

arastırcam azo gercekten bugun buna karar verdim artık cekilmez bu boyle ya annemle kardesim gelmisti 3 gun kaldılar gecenlerde kadın ertesi gunu yukarı cıktı gurultu oluyomus da erken yatıyomus uyuyamıyomus bilmem ne..rezil oldum ya ulan annem gelmis benim senin bu yaptıgına ne denir simdi seytan dedi cek iceri patakla bi guzel ooy oy zor tuttum kendimi simdi kızım dogup yurumeye baslayınca bu hergun cıkcak o zaman yukarı cocuk gurultu yapıyo diye :sinir::sinir:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
arastırcam azo gercekten bugun buna karar verdim artık cekilmez bu boyle ya annemle kardesim gelmisti 3 gun kaldılar gecenlerde kadın ertesi gunu yukarı cıktı gurultu oluyomus da erken yatıyomus uyuyamıyomus bilmem ne..rezil oldum ya ulan annem gelmis benim senin bu yaptıgına ne denir simdi seytan dedi cek iceri patakla bi guzel ooy oy zor tuttum kendimi simdi kızım dogup yurumeye baslayınca bu hergun cıkcak o zaman yukarı cocuk gurultu yapıyo diye :sinir::sinir:

Evet ben de onu dicektim, şimdi çocuğu iyice takar kafaya, diline dolar..Ay güzel Allah'ım niye böyle huysuz insanlar ev sahibi oluyor da biz olamıyoruz yarabbim :D Kıl oluyorum, kıl...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
puhahahaa :kahkaha: komedi yaaa misafirler dikizlemekle meşgul öyle taraklarda bezi olmas onların ahkikohkoh

bencede alışveriş yap taklum ben nerden bileyim bacımm kent kart vardır sende oturgaçlı götürgeçle git farkedermi yada metro ilen gezz bacımm aman o metro ne pis kokuyo kızzz içim kalktı havaalanından kşk ye gelene kadar at mı taşıyolar acep mesai saati dışında burnum tıkalı geldim:böö:

o hızlı tren cnmm. metroo kokmuyoo ama o aliaga hattı kokuyomuss arkadasım da söyledi. menemen vs bi sürü köy dolanıyoo.. insalar poset poset esya tasıyoo.. kim bilir ne tasıyolar.. ben ücyol_bornvayı kullanıyorum hep digeriyle işim yok:D

ben hala onlardan giyiyorumm:D ama dısarı cıkarkenn hamile külodu cok iyi geliyo:D sezaryen olursa dikişe gelir diyolar ya ondan didim yüksek bel mi olsun diye. bi tane emzirme atleti almıstım ya onu da koydum. ama sütyen almadım daha. 2 atlet 2 sütyen yeter heralde.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Sıf don değil yüksek belli hiçbişe giyemiom, eşofmanlarım hala bile düşük bel :D
Hamilelerin seksü giyinmeye hakkı var olmaz mı kız :D Ama yakışmıyor o ayrı :p
aynen yaaa hiç sevmem neden ben yakıştırıyorum göbüş önde deve hörgücü gibi bir tümsek şeklinde :D altta mini mini dantelli bi don güsel olmaz mı azooo ben o yüksek belli donu yada pantolonu giysem benim adam kaçar benden 10 mt :D

bencede çok saygısız bu evde adam yaşıyo uçacak değiliz ya tavuk gibide erken yatcak değiliz bebem doğunca napcan hacı teyze zırlıycak ağlıycak uyku denen bişi kalmıycak baştan çekemiyceksen bunu söyle ben başka ev bakayım de yani acıbı yok güselim 2 kişilik bir aileyi evde çekemiyosa bu kadın beddua edeyim allah aşirete düşürtsün onları inşallah ta o saman görsün

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
nazom ilk beğendiğim şeker buydu bunu yaptırcaktık
Ekli dosyayı görüntüle 9784

buda sonradan beğenmek zorunda kaldığım şeker kız bebek şekeri gibi :(
Ekli dosyayı görüntüle 9785

Yavruş, ben ikinciyi daha çok beğendim nedense...

günaydın kızlar tekrardan bugün eşim evi boyıycaktı az evvel yanıma uğradı boya rengi seçmeye gittik :D:utan: oğlumun odasını şimli şimli yapcaz boyada çiğ damlası die bir renk diğer odalarımız istanbul bejiydi ona devam bakalım bugün bitcekmi bu iş yarın pilim bitcek şimdiden :iyyyy:

Evet, biraz sıkıntılı oluyor boya badana işi, dikkat et kendine, kimyasal soluma. Ama bitince süper oluyo :D Marshall da çok güzel mavi renkler var. Deniz gibi, su gibi. Açık renk boya. Ya da benim gibi 2 duvarı ya da tek duvarı mavi, diğerlerini krem-beyaz arası boya. ;)

ekle beni,bizi :D bebemle ikimizi :D yavrum dün kıprasmadı bile anası at gibi kosturunca.bugun intikam alıyoo.irem tepemizde sarkı söylüyo buda içerde çaça yapıyo sanırsamm.her biyerimden ayrı bi tepik yiyom..offf offf birazdan yine düşcem yollara iremi antremana götürcem..ben baba olmak istiyorummm...

Hhhhh çok şirin yaaa, aşerdim ben bu sahneyi :evet:

bizim bi ev sahibi var dillere destan ya bu eve tasınalı daha 3 ay olcak burnumuzdan getirdiler yemin ediyorum karı koca almancı bunlar hacılar bide aynı zamanda..mal mulk ne ararsan var ama sonradan gorme oldukları icin insanlıktan cıkmıslar..bunlar bizim altımızda oturuyo biz en ustteyiz iste,her kafalarına estiginde zırr kapıdalar,hep bi bahaneyle dalıyolar eve ya, evi boyamak istedik boyatmadılar neymis daha yeni boyanmıs zaten..ben her odaya bi tane halı koymustum neymis yer ahsap oldugu icin ayak sesi duyuluyomus her yere halı sercekmisiz..bak bak bak ulan mecburmuyum ben her yere halı sermeye ?? kadın yerde cm bosluk olsun istemiyo ya resmen her gelisinde soyluyo bunu halı aldınız mı halı aldınızmı diye ay delircem ya..bu sabah yeni geldiler almanyadan 1 aydır yoklardı yemin ederim kadının ilk sordugu sey, extra halı alıp serdiniz mi ? dedi ya cıldırcam tasınamam da simdi doguma ne kaldı surda napcam ben ya,esime anlatmıyom katil olcak diye..:sinir::sinir::sinir::sinir::sinir::sinir:

Bebikom, senin yerinde olsam önce insan gibi söylerim bakın kirayı zamanında ödüyorum, size sıkıntı çıkarmıyorum. Bu şekilde emrivaki yapamazsınız bana de. Anlamadı mı, ben olsam cırlarım. Ver derim mahkemeye. Kontratın varsa tabi... Uğraşsın dursun. Bence hiiiiiiç sallama güzelim, bi pok yiyemez...

Haklısın bu benim de aklıma geldi..
15-30 arası birşey olsun, ya da tekliflere açığız :D
Herkes gelen hediyesini resimleyim koyar foruma..Bir nevi yılbaşı hediyesi de olur.

yani bir bütce koyalım tabisi ki kimse mahçup olmasın sonucunda atıyorum 25-30tl yada ne bilim 45-50tl die orta bir bütçe buluruz kızlarada danışıp süper olur azo gerçekten hepimizden birer hatıra olurr:utan:

Evet evet bence de böyle olsun, böylece kimse kimseye karşı mahçup oldum hissi taşımaz... Çok mantıklı...

Hoşgeldin tatlummm....Gözünaydın oda gelmiş, ay ne güzel keşke erkenden yapmasaydım ben de heyecanlı heyecanlı yapardım şimdi :D

ohhh missss tamamlıyosun ufaktan herşeyi simurcum hadi gözün aydınn o saman bencede uygun fiyatlı bişi bakıverr eşim fatihte bulmuş bir yerde ayaklı sallanan hasır sepet hatun 80tldi diyo ama içi boş sevibebe die bi mağazadada içinin yatağını buldum bakalım uyarsa alcam o sepeti yoksa mothercareden o hasır port bebe gibi olan sebeti alcam

Saolun canlar, Allahım inşallah hepimize ve bebek bekleyen tüm anne adaylarına bebeklerini sağlıkla doğurmayı ve özenle hazırladıkları odalarında güle güle büyütmeyi nasip etsin. Amin...

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Evet ben de onu dicektim, şimdi çocuğu iyice takar kafaya, diline dolar..Ay güzel Allah'ım niye böyle huysuz insanlar ev sahibi oluyor da biz olamıyoruz yarabbim :D Kıl oluyorum, kıl...

evet alsın evini g..tune soksun tobe tobee..madem tepende insan olmasına tahammulun yok verme kiraya o zaman deli mi ne yada kendin otur en uste manyaklar..karı bana yatak odanızı niye o odaya yaptınız bence suraya yapsaydınız diyo ya aaaaaa gelde nerde opusup koklascagımızı da sen soyle bari dicem artık istiyo yani laf istiyo :alsana:-zebani

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
o hızlı tren cnmm. metroo kokmuyoo ama o aliaga hattı kokuyomuss arkadasım da söyledi. menemen vs bi sürü köy dolanıyoo.. insalar poset poset esya tasıyoo.. kim bilir ne tasıyolar.. ben ücyol_bornvayı kullanıyorum hep digeriyle işim yok:D

ben hala onlardan giyiyorumm:D ama dısarı cıkarkenn hamile külodu cok iyi geliyo:D sezaryen olursa dikişe gelir diyolar ya ondan didim yüksek bel mi olsun diye. bi tane emzirme atleti almıstım ya onu da koydum. ama sütyen almadım daha. 2 atlet 2 sütyen yeter heralde.

öylemiymiş doğrudur o saman ama harbi beygirleri içeri sokmuşlar sankim resmen tezek kokuyo yaaa böğğğğ inene kadar dağıldım resmen :D bornova hattını kullanmadım ama dediğin gibidir bencede 2 atlet 2 don 2 sütyen yeterli ömür boyu giymiycez ya 2-3 ay maximum sevemedim hiçbirini normal hayatıma geri dönerim 3 aya kadar inşallah:lilav:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
aynen yaaa hiç sevmem neden ben yakıştırıyorum göbüş önde deve hörgücü gibi bir tümsek şeklinde :D altta mini mini dantelli bi don güsel olmaz mı azooo ben o yüksek belli donu yada pantolonu giysem benim adam kaçar benden 10 mt :D

bencede çok saygısız bu evde adam yaşıyo uçacak değiliz ya tavuk gibide erken yatcak değiliz bebem doğunca napcan hacı teyze zırlıycak ağlıycak uyku denen bişi kalmıycak baştan çekemiyceksen bunu söyle ben başka ev bakayım de yani acıbı yok güselim 2 kişilik bir aileyi evde çekemiyosa bu kadın beddua edeyim allah aşirete düşürtsün onları inşallah ta o saman görsün

düşürsün walla bu hamile halimizle insanı cileden cıkarıyolar ya Allah bildigi gibi yapsın..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Dikişlere gelir konusunu düşündüm de, beli sıkı değil benimkilerin uçuş uçuş yok gibi, bi de gecelikte giysem gelcek dikişe, pijama da giysem gelecek..Sıkı olmadıktan sonra acıtmaz sanırım.Bi de dikiş o kadan aşağıda mı oluyor ki?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
öylemiymiş doğrudur o saman ama harbi beygirleri içeri sokmuşlar sankim resmen tezek kokuyo yaaa böğğğğ inene kadar dağıldım resmen :D bornova hattını kullanmadım ama dediğin gibidir bencede 2 atlet 2 don 2 sütyen yeterli ömür boyu giymiycez ya 2-3 ay maximum sevemedim hiçbirini normal hayatıma geri dönerim 3 aya kadar inşallah:lilav:

Siz 2den fazla don koyun yinede, kanamamız olcak, bezden geçer meçer tedbirli olmak lazım..
Hem ne kadar yer kaplar ki 4-5 doncuk :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Ay yavrum benzer bi sıkıntı bende de var, ama valla ben yolarım hiç acımam!! Benim alt katta 2 moruk var dedim ya, şimdiden kaygıya düşmüşler ben doğurcam diye. Gelip geçip kadın bana ne zaman doğum diye soruyo. Dedim "Ocak sonu Şubat başı inşallah teyze." Diyo ki; "olsun olsun, naaaplııım katlanıcaz artık!" Lafa bak. E bi zahmet!! Biz eşimle bu eve taşınmadan önce eşimin ailesi burda oturuyormuş. Eşimin ailesi de kalabalık ve çok çocuk var. Her gün yukarı çıkıyolarmış yeter artık gürültüden bıktık diye. Valla bana da yapsın bunu bak diyom ki çocuğuma, "zıpla kızım zıpla" oooh tey tey tey :D :D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
yaa bu arada benim ozellikle sol olmak uzere goguslerim nasıl sızlıyoo icten icten boyle kasınırmıs gibi yada hafif acıyomus gibi karısık bisey ooy oy sızım sızım dolanıyom walla bi kac gundur

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar