2012 Şubat Anneleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
aslım ben hiç beğenmedim kız şekeri gibi erkek bebeğinin kafasında taç mı olur gül mu olur elinde yaww iptal ettiremedim yelloz kadın kaporan yanar diyo dedim ne alaka yaaa tülünü değiştir diyorum laf sölüyo yok fiyat farkı varmışş mışşş dün mavi tül koycak :sok gergedan yavrusu :sinir:

şeker aldım nazom ama beğendiğim şeker kaplumbağalıydı ondan kalmamış depoda başka bişi beğenmek zorunda kaldım çünkü çok alternatif yoktu elinde içime sinmedi iptal ettiremedim öyle kaldı

canın sağolsun balım.güzeldirr onlarda.olsun dağıtılıp anısı kalmayacak mı mühim olan o zaten.sıkma canınıı.güle güle dağıt inşallah..bende bilgisayarım cortladığı için resim atamıyorum size gösterecektim sekerleri ama olmuyor pc de sorun var.ama napıyoruzz.canımızı sıkmıyomusuz teyy teyy deyip halay cekiyozzz:utan::beyazbayrak:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
canın sağolsun balım.güzeldirr onlarda.olsun dağıtılıp anısı kalmayacak mı mühim olan o zaten.sıkma canınıı.güle güle dağıt inşallah..bende bilgisayarım cortladığı için resim atamıyorum size gösterecektim sekerleri ama olmuyor pc de sorun var.ama napıyoruzz.canımızı sıkmıyomusuz teyy teyy deyip halay cekiyozzz:utan::beyazbayrak:

haklısın nazoda işte dağıtılcağı için o şekere baktıkça içime sinmeyen bişi olmuş olması sinirimi bozcak gibime geliyo neyse yinede salla benim oğlan metroseksüel derim kokoş olcak anası gibin derim :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
hosbulduk canımm..napıyım canım 2 gündür pokum cıktı..baldırlarım taş gibin oldu..oyy masallahh damadıma yerim onun tostiş yanaklarını ben... ne hedayesi ne kurasıı tabikisii isteriz bizde katılmakk hele de bebişlere alcaz hemi..oy oyy yazın benide yazın kuraya..

Tamam nazom ekliyorum seni de hemen...
Niye yordun kız o kadar kendini, vallahi ben artık temizlik yaparken karnım sancıyor :(

Günaydın kızlar bugün acayip sinirliyim haa öff :sinir::sinir:

Canım günaydın.Sana dün de sordum ama görmedin sanırım? Sen düşünüy müsün çekilişe katılıp hediyeleşmeyi? Herkesten bir cevap almam lazım ki "bana sorulmadı" deyip kimse alınmasın.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ben beğendimm sonradan beğendiğinidee..melek oğlan bebişi işte ne güzell.mühim olan onlar dağıtıldığında eymenle seni hatırlamak kuzum cokk güzeller.bu arada yorma kendini cok badana boyada..

ben yapmıycam ki kikiki herüf yapcak badanayı toplıycak ben sadece temizlik yapcem :D beğenmene sevindim idare etcez artıkın şekerleri :lilav:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
haklısın nazoda işte dağıtılcağı için o şekere baktıkça içime sinmeyen bişi olmuş olması sinirimi bozcak gibime geliyo neyse yinede salla benim oğlan metroseksüel derim kokoş olcak anası gibin derim :D

Kız benimkisinin de elbisesi var nolcek dedim ya sana :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
azo ben bişi yaptımm dün şeker kağıdına yazı aklıma gelmedi senden alıntı yaptım kısmadın dimi bana :( şimdi aslında ben o kadının yaptığı kağıdıda beğenmiycem gelince değiştricem renkli çıktıdan yanında şirinler olan bişi yapcam bakalım olcek mi? ocak başı teslim etcek

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Niye yordun kız o kadar kendini, vallahi ben artık temizlik yaparken karnım sancıyor :(

Canım günaydın.Sana dün de sordum ama görmedin sanırım? Sen düşünüy müsün çekilişe katılıp hediyeleşmeyi? Herkesten bir cevap almam lazım ki "bana sorulmadı" deyip kimse alınmasın.

görmemişimdir,nasıl simdi bu cekilis olayı ?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ama seninki düzelll benimki kaka :böö:
sen beğendin mi azo onu de bana

Ben kapluşludan daha çok beğendim, kapluş yeşildi ya, sevmedim yeşili şikerde :)

Bu arada şahitsiniz bebikommm a 2 kere sordum, dün de bir kere sordum ve cevap alamadım..
Listede adını görmediğinde "benim niye haberim olmadı" derse söylersiniz arkadaşlar.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
azo ben bişi yaptımm dün şeker kağıdına yazı aklıma gelmedi senden alıntı yaptım kısmadın dimi bana :( şimdi aslında ben o kadının yaptığı kağıdıda beğenmiycem gelince değiştricem renkli çıktıdan yanında şirinler olan bişi yapcam bakalım olcek mi? ocak başı teslim etcek

Ne alıntısı kız küçük adam mı :D Al bebişim al nolcak..lafı mı olur.Bakalım yap şirinleri kadınınkini de koy sonra resim ekle karar verelim.

görmemişimdir,nasıl simdi bu cekilis olayı ?

Kız analarını erkek analarını ayrı gruplara koyuyorum...Yani kız anaları erkeklere, erkek anaları da kızlara alacak hediyeleri.
Gönlünden ne koparsa çam sakızı çoban armağanı alıyorsun..
Kura çekicem..Kura sonucunu herkese açıklamıcam, herkes bana özelden adreslerini yollıcak..Misal sana nazo çıktı, nazonun adresini sana yollıcam sen ona göndericen ama sana çıkanı kimseye sölemicen..
Nazo kime çıktığını bilmicek süpris olcak böle yani :)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kızz lidırrrr onu kız tacı gibi düsünme melek tacı gibi düsünn.. bakk tablolaraa meleklerin hepsinde tac varr.. öyle düsüncen:utan:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

ekle beni,bizi :D bebemle ikimizi :D yavrum dün kıprasmadı bile anası at gibi kosturunca.bugun intikam alıyoo.irem tepemizde sarkı söylüyo buda içerde çaça yapıyo sanırsamm.her biyerimden ayrı bi tepik yiyom..offf offf birazdan yine düşcem yollara iremi antremana götürcem..ben baba olmak istiyorummm...

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Ne alıntısı kız küçük adam mı :D Al bebişim al nolcak..lafı mı olur.Bakalım yap şirinleri kadınınkini de koy sonra resim ekle karar verelim.

Kız analarını erkek analarını ayrı gruplara koyuyorum...Yani kız anaları erkeklere, erkek anaları da kızlara alacak hediyeleri.
Kura çekicem..Kura sonucunu herkese açıklamıcam, herkes bana özelden adreslerini yollıcak..Misal sana nazo çıktı, nazonun adresini sana yollıcam sen ona göndericen ama sana çıkanı kimseye sölemicen..

hmm anladım tamam madem oyle yapıyoz herkes varsa bende varım tabi si ne demek..hemen cevap alamadım diyon ha küstüm :hihh: :)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

heee küçük adam yasdım tamam o saman şekerler bi gelsinde doğurmassanız burda paylaşır yorumlarınızı alırım beğenmene sevindim ayy bende yeşil die sevmiştim o tosbiği :( gittim depoda sedeflisi kalmış dedi tosbağanın oda pembe gibi duruyodu ışıkta istemedim bende bu melekli dediğiniz erkek bebeğini buldum neyse uzatıpta boğmayayaım sizi yaptık bişiler neye benziycek görcez bakalım
kızz lidırrrr onu kız tacı gibi düsünme melek tacı gibi düsünn.. bakk tablolaraa meleklerin hepsinde tac varr.. öyle düsüncen:utan:

melek tacıı hımmpeki o saman dünür öle yapimmm

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar