2012 Şubat Anneleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Ne alıntısı kız küçük adam mı :D Al bebişim al nolcak..lafı mı olur.Bakalım yap şirinleri kadınınkini de koy sonra resim ekle karar verelim.

Kız analarını erkek analarını ayrı gruplara koyuyorum...Yani kız anaları erkeklere, erkek anaları da kızlara alacak hediyeleri.
Gönlünden ne koparsa çam sakızı çoban armağanı alıyorsun..
Kura çekicem..Kura sonucunu herkese açıklamıcam, herkes bana özelden adreslerini yollıcak..Misal sana nazo çıktı, nazonun adresini sana yollıcam sen ona göndericen ama sana çıkanı kimseye sölemicen..
Nazo kime çıktığını bilmicek süpris olcak böle yani :)

anamm ne heyecanlıı cok severim süprizleri..kim düşündü bunu aferin sizee tebrik koyuyorum mucuks..ben catlarım meraktann bee...azoo kim cıktı bana desenee hişş hadii dünürüz bak..yalnız bak ne geldi aklıma.denk geliyomu kızlarla oğlanlar? neyse denk gelmesede olur..ohh ohh cok güzel.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
kız lidoş ne dicem yaa bebek bunlar kızı erkegi mi olur simdi hepsi melek hakkaten onu oyle toka gibi dusunme sen bebek bu sonucta oyle dusun geyet sevimli bence ama tabi sen bilirsin

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ekle beni,bizi :D bebemle ikimizi :D yavrum dün kıprasmadı bile anası at gibi kosturunca.bugun intikam alıyoo.irem tepemizde sarkı söylüyo buda içerde çaça yapıyo sanırsamm.her biyerimden ayrı bi tepik yiyom..offf offf birazdan yine düşcem yollara iremi antremana götürcem..ben baba olmak istiyorummm...

ohh kuzum kıyamam ben ona yorulmuş annesi o ondan irem kardeşine şarkı söylüyo ne güsell abla olmak nasıl peki seviyomu bebeği karnında ne bilim sorular filna soruyomu kıskanıyomu yada çok merek ederim ben antreman mı ne sosyal çocuk maşallah

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
anamm ne heyecanlıı cok severim süprizleri..kim düşündü bunu aferin sizee tebrik koyuyorum mucuks..ben catlarım meraktann bee...azoo kim cıktı bana desenee hişş hadii dünürüz bak..yalnız bak ne geldi aklıma.denk geliyomu kızlarla oğlanlar? neyse denk gelmesede olur..ohh ohh cok güzel.

Hehehe sağolsun Tansel düşünmüş canım.
Daha liste tam hazır değil şu an daha cevabını beklediklerimiz var.
Girseler onlara da soracam :D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bizim bi ev sahibi var dillere destan ya bu eve tasınalı daha 3 ay olcak burnumuzdan getirdiler yemin ediyorum karı koca almancı bunlar hacılar bide aynı zamanda..mal mulk ne ararsan var ama sonradan gorme oldukları icin insanlıktan cıkmıslar..bunlar bizim altımızda oturuyo biz en ustteyiz iste,her kafalarına estiginde zırr kapıdalar,hep bi bahaneyle dalıyolar eve ya, evi boyamak istedik boyatmadılar neymis daha yeni boyanmıs zaten..ben her odaya bi tane halı koymustum neymis yer ahsap oldugu icin ayak sesi duyuluyomus her yere halı sercekmisiz..bak bak bak ulan mecburmuyum ben her yere halı sermeye ?? kadın yerde cm bosluk olsun istemiyo ya resmen her gelisinde soyluyo bunu halı aldınız mı halı aldınızmı diye ay delircem ya..bu sabah yeni geldiler almanyadan 1 aydır yoklardı yemin ederim kadının ilk sordugu sey, extra halı alıp serdiniz mi ? dedi ya cıldırcam tasınamam da simdi doguma ne kaldı surda napcam ben ya,esime anlatmıyom katil olcak diye..:sinir::sinir::sinir::sinir::sinir::sinir:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
_HaYaTiM_ Katılacak mı acaba?

Kızlar

Bebikommm
ecrinnn
bblau
Nazo06
Simurganka01
Aslıyrt
Calmdown
demetmania

Erkekler

Leader
Layla55
azelya55
adengokce
Tansel
Lilacs

8 kız 6 erkek...Hadi bakalım sshomo (nicki kesin yanlış yazdım :D),HaYaTiM, daha var mıydı?
Pikecan,

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bizim bi ev sahibi var dillere destan ya bu eve tasınalı daha 3 ay olcak burnumuzdan getirdiler yemin ediyorum karı koca almancı bunlar hacılar bide aynı zamanda..mal mulk ne ararsan var ama sonradan gorme oldukları icin insanlıktan cıkmıslar..bunlar bizim altımızda oturuyo biz en ustteyiz iste,her kafalarına estiginde zırr kapıdalar,hep bi bahaneyle dalıyolar eve ya, evi boyamak istedik boyatmadılar neymis daha yeni boyanmıs zaten..ben her odaya bi tane halı koymustum neymis yer ahsap oldugu icin ayak sesi duyuluyomus her yere halı sercekmisiz..bak bak bak ulan mecburmuyum ben her yere halı sermeye ?? kadın yerde cm bosluk olsun istemiyo ya resmen her gelisinde soyluyo bunu halı aldınız mı halı aldınızmı diye ay delircem ya..bu sabah yeni geldiler almanyadan 1 aydır yoklardı yemin ederim kadının ilk sordugu sey, extra halı alıp serdiniz mi ? dedi ya cıldırcam tasınamam da simdi doguma ne kaldı surda napcam ben ya,esime anlatmıyom katil olcak diye..:sinir::sinir::sinir::sinir::sinir::sinir:

bence söle esine cnmm. kontratınız yok mu sizi evden de cıkaramzz. sustukca üstüne gelirler. onane senin evinden.. hiç tahammül edemem heryeri halı olan evlere:sok

bizim de bi ev sahibi vardı annemlerin. evi tasırkenn daldıydı bi.. yatak odasında yatak kuruluyodu. adam yardım etcek sözüm ona. o da hacıydı:D annemin esi bi ucundan tutmus adam bi ucundann adam diyo kii bası kıbleye gelcek, bizimki diyo olmaz bu tarafa koycazz. 15 dk sürdüü kıble duvar durumu:D ama sonra baktı dedigi yapılmıyo bıraktıı ısrarlarını. kahve içmeye gelip gidiyodu

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
azoo şey diycem saçma gibi düşünülmesin hepimiz içimizden geçen kendi zevkimize göre bişi alcaz ya bir limit koyalım ki kimse altta kalmasın üste çıkmasın derim

Haklısın bu benim de aklıma geldi..
15-30 arası birşey olsun, ya da tekliflere açığız :D
Herkes gelen hediyesini resimleyim koyar foruma..Bir nevi yılbaşı hediyesi de olur.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

bacım kadının yüzüne alel açık deee bura benim evim kirasını ödüyomuyum ödüyorum senin zevkine göre mi olcak benim evimin içi benim istediğime göremi kendi eviniz olabilir ama burda ben yaşıyorum de lütfen müdahale etmeyin ayak sesnizi duymak istemiyosanız çaresine bakarım ama eve halı al diyemessiniz de tatlı dille anlamıyosa kabalıkla

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Ay canım başka yere taşınma imkanı yok mu doğumdan 1-2 ay sonra? Paranla rezil olmak dedikleri bu olsa gerek.Hayatta çekemem böyle insanı..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Haklısın bu benim de aklıma geldi..
15-30 arası birşey olsun, ya da tekliflere açığız :D
Herkes gelen hediyesini resimleyim koyar foruma..Bir nevi yılbaşı hediyesi de olur.

yani bir bütce koyalım tabisi ki kimse mahçup olmasın sonucunda atıyorum 25-30tl yada ne bilim 45-50tl die orta bir bütçe buluruz kızlarada danışıp süper olur azo gerçekten hepimizden birer hatıra olurr:utan:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
cnmm cok sıkılıyo kızlar yaaa.. dısarı mı cıkayım diyorum dısarı cıksam napcam:utan: evde kalsam tüm gün uyucam sıkıntıdan:lilav:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
oo ben olsam izmirde trafk boş alırım arabamı basarım alsancak balçova karşıyaka çiğli ne kadan alışveriş merkezi varsa akşama kadar talan ederim burda bir yere gidicem trafikte kriz geçiriyorum

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Sayın 57 misafir, biz hedaye çekilişi yapceyizzzz katılceyiniz miiiii -rgulu

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Hava nasıl?
Bebişle ilgili birşeyler yap kapı süsü felan :D Ben nie evde değilim yaaa :(

gayet güzel hava. cıkıp biberon ,alt acma falan mı alayım acabası? yada kendime hastane cantası için kalan eksikleri mi alayım? yaa nasıl külott koydunuzz siz bikini modelden mii ultra yüksek bel mi? bi de kac tane koydunuz?
oo ben olsam izmirde trafk boş alırım arabamı basarım alsancak balçova karşıyaka çiğli ne kadan alışveriş merkezi varsa akşama kadar talan ederim burda bir yere gidicem trafikte kriz geçiriyorum

hiçç soruyomusunn su bacınınn arabası var mı deyii.. :utan: kocişte bana arabayı vermesin diyee servis araclıgı yappıyo bana. bugün ona da gelmez. :utan:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar