- #12.341
hmm anladım tamam madem oyle yapıyoz herkes varsa bende varım tabi si ne demek..hemen cevap alamadım diyon ha küstüm :hihh:
Ay napim anam tezcanlıyım beni bilmiyon mu
Tamam kuşum snei de ekliyorum gız analarına
hmm anladım tamam madem oyle yapıyoz herkes varsa bende varım tabi si ne demek..hemen cevap alamadım diyon ha küstüm :hihh:
Ne alıntısı kız küçük adam mıAl bebişim al nolcak..lafı mı olur.Bakalım yap şirinleri kadınınkini de koy sonra resim ekle karar verelim.
Kız analarını erkek analarını ayrı gruplara koyuyorum...Yani kız anaları erkeklere, erkek anaları da kızlara alacak hediyeleri.
Gönlünden ne koparsa çam sakızı çoban armağanı alıyorsun..
Kura çekicem..Kura sonucunu herkese açıklamıcam, herkes bana özelden adreslerini yollıcak..Misal sana nazo çıktı, nazonun adresini sana yollıcam sen ona göndericen ama sana çıkanı kimseye sölemicen..
Nazo kime çıktığını bilmicek süpris olcak böle yani
Ay napim anam tezcanlıyım beni bilmiyon mu![]()
ekle beni,bizibebemle ikimizi
yavrum dün kıprasmadı bile anası at gibi kosturunca.bugun intikam alıyoo.irem tepemizde sarkı söylüyo buda içerde çaça yapıyo sanırsamm.her biyerimden ayrı bi tepik yiyom..offf offf birazdan yine düşcem yollara iremi antremana götürcem..ben baba olmak istiyorummm...
anamm ne heyecanlıı cok severim süprizleri..kim düşündü bunu aferin sizee tebrik koyuyorum mucuks..ben catlarım meraktann bee...azoo kim cıktı bana desenee hişş hadii dünürüz bak..yalnız bak ne geldi aklıma.denk geliyomu kızlarla oğlanlar? neyse denk gelmesede olur..ohh ohh cok güzel.
Ay napim anam tezcanlıyım beni bilmiyon mu![]()
kız lidoş ne dicem yaa bebek bunlar kızı erkegi mi olur simdi hepsi melek hakkaten onu oyle toka gibi dusunme sen bebek bu sonucta oyle dusun geyet sevimli bence ama tabi sen bilirsin
bizim bi ev sahibi var dillere destan ya bu eve tasınalı daha 3 ay olcak burnumuzdan getirdiler yemin ediyorum karı koca almancı bunlar hacılar bide aynı zamanda..mal mulk ne ararsan var ama sonradan gorme oldukları icin insanlıktan cıkmıslar..bunlar bizim altımızda oturuyo biz en ustteyiz iste,her kafalarına estiginde zırr kapıdalar,hep bi bahaneyle dalıyolar eve ya, evi boyamak istedik boyatmadılar neymis daha yeni boyanmıs zaten..ben her odaya bi tane halı koymustum neymis yer ahsap oldugu icin ayak sesi duyuluyomus her yere halı sercekmisiz..bak bak bak ulan mecburmuyum ben her yere halı sermeye ?? kadın yerde cm bosluk olsun istemiyo ya resmen her gelisinde soyluyo bunu halı aldınız mı halı aldınızmı diye ay delircem ya..bu sabah yeni geldiler almanyadan 1 aydır yoklardı yemin ederim kadının ilk sordugu sey, extra halı alıp serdiniz mi ? dedi ya cıldırcam tasınamam da simdi doguma ne kaldı surda napcam ben ya,esime anlatmıyom katil olcak diye..:sinir::sinir::sinir::sinir::sinir::sinir:
azoo şey diycem saçma gibi düşünülmesin hepimiz içimizden geçen kendi zevkimize göre bişi alcaz ya bir limit koyalım ki kimse altta kalmasın üste çıkmasın derim
bizim bi ev sahibi var dillere destan ya bu eve tasınalı daha 3 ay olcak burnumuzdan getirdiler yemin ediyorum karı koca almancı bunlar hacılar bide aynı zamanda..mal mulk ne ararsan var ama sonradan gorme oldukları icin insanlıktan cıkmıslar..bunlar bizim altımızda oturuyo biz en ustteyiz iste,her kafalarına estiginde zırr kapıdalar,hep bi bahaneyle dalıyolar eve ya, evi boyamak istedik boyatmadılar neymis daha yeni boyanmıs zaten..ben her odaya bi tane halı koymustum neymis yer ahsap oldugu icin ayak sesi duyuluyomus her yere halı sercekmisiz..bak bak bak ulan mecburmuyum ben her yere halı sermeye ?? kadın yerde cm bosluk olsun istemiyo ya resmen her gelisinde soyluyo bunu halı aldınız mı halı aldınızmı diye ay delircem ya..bu sabah yeni geldiler almanyadan 1 aydır yoklardı yemin ederim kadının ilk sordugu sey, extra halı alıp serdiniz mi ? dedi ya cıldırcam tasınamam da simdi doguma ne kaldı surda napcam ben ya,esime anlatmıyom katil olcak diye..:sinir::sinir::sinir::sinir::sinir::sinir:
Haklısın bu benim de aklıma geldi..
15-30 arası birşey olsun, ya da tekliflere açığız![]()
Herkes gelen hediyesini resimleyim koyar foruma..Bir nevi yılbaşı hediyesi de olur.
cnmm cok sıkılıyo kızlar yaaa.. dısarı mı cıkayım diyorum dısarı cıksam napcamevde kalsam tüm gün uyucam sıkıntıdan:lilav:
Hava nasıl?
Bebişle ilgili birşeyler yap kapı süsü felanBen nie evde değilim yaaa
oo ben olsam izmirde trafk boş alırım arabamı basarım alsancak balçova karşıyaka çiğli ne kadan alışveriş merkezi varsa akşama kadar talan ederim burda bir yere gidicem trafikte kriz geçiriyorum