2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Valla benim de sulandı :D

neyse birbirimizi azdırmaya gerek yok o vakitt.. gidin evinize sebzenizi yiyinn bakim:D
Ben ızmıre santıyeye ılk gıttıgımde ege unıversıtesının ıcınde ege saglık otelınde kalıyoduk,cok guzeldı o otel cok sevıyodum ben orayı...
Sonra o otel pahalı geldı bızım sırkete basmanede bı otele gecmımızı ıstedıler,ben orda yapamadım halıyle annemlerın eve gectım,calıstıgımız fabrıkaya da yakındı.
annemlerın evı de cıglı kıpanın yakınında bı yerde...
calıstıgımız yer de cms janttı :)
ızmır guzel kızlar guzel jantlar nıye guzel olmasın :D
hehehehehe :D

dimiiii...
dilim pizza satardı orası....kalındı ama cok guzeldı hamuru....
mayonez,ketcap...of super olurdu.hala var mı ızmırde
eskısehırdekı kapandı.

olmamı kızz heryer pizza pizza. hatta 2 gece önce bizde vardıı kocişle arkadasları yemişş. :sinir:

basmanede de otel mi tutulur bayan personele beya.. yutarlar afdamı orda. ben muhasebeye kagıt götürdüydüm bi kere de sesssiz bi pasajaa yusff yusuff resmen kosarakk cıktıydımm..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ben cıkıyorum kociş 5 dk ya evdeymiş. sofrayı kurayımm. öptümm heppücügünüzüüü:huhuu::huhuu::huhuu:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Azoş ben senın olayı hepten karıştırdım anam.
Sen şimdi aslen Zonguldaklısın. bi süre izmirde oturdun sonra samsuna mı gectıydın nasıldı?
Eheheheh :D

:D:D hemen açıklayayım babuşum..

0-12 yaş arası Zonguldak
12_22 arası İzmir
22den sonra Samsun :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

0-12 yaş arası Zonguldak
12_22 arası İzmir

Epey gezmişin azoş maşallah kız :D
Benimki sönük kaldı seninkinin yanında :D
0-7 Eskısehır-bılecık
7-25 Eskısehır
25-31 ıstanbul :D

ben cıkıyorum kociş 5 dk ya evdeymiş. sofrayı kurayımm. öptümm heppücügünüzüüü:huhuu::huhuu::huhuu:

Gorusuruk tatlım.

neyse birbirimizi azdırmaya gerek yok o vakitt.. gidin evinize sebzenizi yiyinn bakim:D

olmamı kızz heryer pizza pizza. hatta 2 gece önce bizde vardıı kocişle arkadasları yemişş. :sinir:

basmanede de otel mi tutulur bayan personele beya.. yutarlar afdamı orda. ben muhasebeye kagıt götürdüydüm bi kere de sesssiz bi pasajaa yusff yusuff resmen kosarakk cıktıydımm..

aaaa hala varsa pızza pızza bu sene gıdersem yıyım kız :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Simuşşşşş simuşşşş
Koş kız 2. saatim 97 çıktı, şoklardayım.:sok
Maşallah subhanallah diyim de nazar değmesin hele

Hey maşallah bebişim, darısı benim başıma :D

Topiğinize bayıldım canlar inşallah bir günde anne olurum ve böyle topiklerde yer alırım -hmm

Allah gönlüne göre versin inşallah tatlım. Ne zaman istersen o zaman sağlıcakla gelsin minik meleğin... :utan:

Çok yorgunum ve çok uykum var, gidiiim de yatiim, sabahtan ben de gelirim inşallah. :sila:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
günaydınn güzel hatunlarr..ösledim sizii.2 gündür yoktum.geçmişe bakamadım cok yazmıssınız zaten.biri bana özet geçse ne tatlı olurdu :D canım cıktı benimde.temizlik misafir aşure derken dağıldım 2 gün yatağımı bilem toplamıcam :utan: öperim hepinizi...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
günaydınlar efenim c.tesi ya bugün kimsecikler olmaz öğlene kadar hain domdomlar uyuyorlar tabi:D
nozom günaydınnnn..aşureye bayılırım ama yapmasını bilmediğim için annemin gelmesini bekliyorum allah kabul etsin bacım
tuğbişim günaydınnn kuşum şekerlerin için üzülme buda çok tatlı inan çok beğendim bunuda.
azoo kız azoooo kuzeycik iyiymiş şükür sende eksik çıkmışsın kg aferin kız:D
hayatım hayatım madem sorun yok neden yazmıyon kızzzz ne oldu hayırdır yaaa meraklandı cemilicümle:D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
günaydınlar efenim c.tesi ya bugün kimsecikler olmaz öğlene kadar hain domdomlar uyuyorlar tabi:D
nozom günaydınnnn..aşureye bayılırım ama yapmasını bilmediğim için annemin gelmesini bekliyorum allah kabul etsin bacım
tuğbişim günaydınnn kuşum şekerlerin için üzülme buda çok tatlı inan çok beğendim bunuda.
hayatım hayatım madem sorun yok neden yazmıyon kızzzz ne oldu hayırdır yaaa meraklandı cemilicümle:D

günaydın aslımm.bende yavastan geçmişe bakmaya calısıyodum.azos doktoramı gitti? hayırdır? daha yeni gitmemişmiydi ne cabuk geldi onun kontrolü? aman iyi olsunlarda..tuğbişş seker mi almiş? güle güle kullansın yavruss..anaa ne cok sey kacırdım hee..aslımmm özet geç bana..hayatımm sana ne oldu kızzz? deyiverin banaa.fransız oldumm beee..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
yokkk kızz ne ciddiyetiii. süperman olur ucarr, cekirge adam vb hikayeler uydururr.. güres tutarr onlarla. ama bebekle arası yok:D büyümüss seviyoo.
hee anladım bebek bakmayı bilemiyo pekk acık cocuk kıvama gelince oynamayı sevio
Tamam kuzu mecbur erkenden burdayız :D Öptüm iyi bak kendine muckkksssss...

Sanki derdini anlatamıyor gibi :D Bu simoştan bunu çıkardım ben hadi hayırlısı :D
günaydın azommm geldim burdayım :D
:D:D ben de bekliyom benimkisini, midem feci yanıyor ama, çok pis dondurma yiyesim geldi.
hmmm dondurma madodan yada hasan ustadan yenir ben sevinç gönül bilmem :D has keçi sütünden dondurma yimek lasım:lilav:
hayatım bugünn albümlerde bi bebegin resimlerine yorum yapmızz. 13.30 sularında.. bize mi küss acep:sok
yok kız küsmez dediğim gibi işi çıkmıştır belkim
Allah Allah küscek bi durum da olmadı ki..Belki de artık bizi beğenmiyordur :(
bak işte o olabiler :D
Kıskanca bak:semsiye:Okumıcam sandım demiiiiiiiiiiii.
Doğurayım da gör :D
doğuracan sen bacım taşlada kafalarını yarcan
Ay kocam grip olmuş :( Bugün beraber yatmayalım diyor nörim ben ya hayatta yalnız yatamam :(
benimki kaç zamandır grip dön totonu yat diyorum öle yapıyo bişeycik olmuyo bende arkadan sarılıyorum heyifime bana bulaşmıyo
Gecmıs olsun azosum...benim esım de grıpken ayrı yattık ıkı gun
ben de hıc sevmıyorum ayrı yatmayı :(
aman yatmayın gari korkuyun kendinizi bişcik olmaz
bende yatamamm.. illla kolumu bacagımı bi yerine sokmam lazım. hiçbişi bulamassam kafamı kolununn altına sokarımm:cokkomik: zaten yalnız da uyuyamam:cokkomik:
benim en hoşuma giden nokto ayaklarını ayaklarıma dokandırmak kol kafa oralarda huylanıyom daral basıyo nefesim kesilcek gibi :D:utan:

0-12 yaş arası Zonguldak
12_22 arası İzmir
amanın bi kendimi biliyodum ben şehür değiştirme için sizlerde bendensiniz
0-13 yaş istanbul
13-19 yaş altınoluk(balıkesir)
19-22 yaş izmir
22-24 yaş istanbul
kızlar iyiyim bişeyim yok merak etmeyin
çok şükür korkuttun bizi nerdesin kızz
günaydınn güzel hatunlarr..ösledim sizii.2 gündür yoktum.geçmişe bakamadım cok yazmıssınız zaten.biri bana özet geçse ne tatlı olurdu :D canım cıktı benimde.temizlik misafir aşure derken dağıldım 2 gün yatağımı bilem toplamıcam :utan: öperim hepinizi...

günaydın nazommmm kolay gele bacım iyi dinlen kendine gel

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Nazommmm hoşgelmişsen nasılsın? Neler yaptın 2 gün?
Bak çekiliş yapmaya karar verdik, bebiklerimize 1 parça hedaye alacaz, katılmak ister misin? Kura çekicez kim kime çıkarsa :D

Günaydın kuzum hoşgeldin nabersin? Yine enerjiksin anladım hemen :)

günaydın aslımm.bende yavastan geçmişe bakmaya calısıyodum.azos doktoramı gitti? hayırdır? daha yeni gitmemişmiydi ne cabuk geldi onun kontrolü? aman iyi olsunlarda..tuğbişş seker mi almiş? güle güle kullansın yavruss..anaa ne cok sey kacırdım hee..aslımmm özet geç bana..hayatımm sana ne oldu kızzz? deyiverin banaa.fransız oldumm beee..

Yok kız geçen hafta renkliye girmiştim öylesine, bu normal kontrolümdü..Damadın 2.100gr. olmuş canum :D

günaydın azommm geldim burdayım :D

Günaydın Tubişim

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
aslım ben hiç beğenmedim kız şekeri gibi erkek bebeğinin kafasında taç mı olur gül mu olur elinde yaww iptal ettiremedim yelloz kadın kaporan yanar diyo dedim ne alaka yaaa tülünü değiştir diyorum laf sölüyo yok fiyat farkı varmışş mışşş dün mavi tül koycak :sok gergedan yavrusu :sinir:
şeker aldım nazom ama beğendiğim şeker kaplumbağalıydı ondan kalmamış depoda başka bişi beğenmek zorunda kaldım çünkü çok alternatif yoktu elinde içime sinmedi iptal ettiremedim öyle kaldı

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Nazommmm hoşgelmişsen nasılsın? Neler yaptın 2 gün?
Bak çekiliş yapmaya karar verdik, bebiklerimize 1 parça hedaye alacaz, katılmak ister misin? Kura çekicez kim kime çıkarsa :D

Günaydın kuzum hoşgeldin nabersin? Yine enerjiksin anladım hemen :)

Yok kız geçen hafta renkliye girmiştim öylesine, bu normal kontrolümdü..Damadın 2.100gr. olmuş canum :D

Günaydın Tubişim

hosbulduk canımm..napıyım canım 2 gündür pokum cıktı..baldırlarım taş gibin oldu..oyy masallahh damadıma yerim onun tostiş yanaklarını ben... ne hedayesi ne kurasıı tabikisii isteriz bizde katılmakk hele de bebişlere alcaz hemi..oy oyy yazın benide yazın kuraya..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
günaydın kızlar tekrardan bugün eşim evi boyıycaktı az evvel yanıma uğradı boya rengi seçmeye gittik :D:utan: oğlumun odasını şimli şimli yapcaz boyada çiğ damlası die bir renk diğer odalarımız istanbul bejiydi ona devam bakalım bugün bitcekmi bu iş yarın pilim bitcek şimdiden :iyyyy:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar