2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Bizim akvaryum çok büyük ama öyle kırklamak zor oluyo.İçine 100 kilodan fazla su alıyodur. Bi de ufağı var...Zor iş.Ben eşime dedim baştan ben tiksiniyorum, ne temizliğe ne yemine hiç karışmam kendin sorumluluklarını alacaksan al getir dedim.
Öyle anlaştık, hiç de ellemem.

valla babuşum iyi senin adam benimki üşendimi ona hiçbişi yaptıramassın geçen diyo napayım bunları aldın getirdin getirirken ya dedim

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
evet kızlarr.. dediklerinizii ve hissettiklerimi gözönüne alaraktan vazgectim. beynim yoruldu sabahtan beri. napim o 150 lirayla baska bi eksigimi tamamlarım. kısmet artıkın..

kayınvaldemi hastaneye götürüymus esim. ameliyattan sonra ses kısıklıgında bi degişiklik olmadı. simdi baska bi yere gidiyo. sinirli ve asabi kişilerde ses teli nodülü olurmus. bugün her sitede onu okudumm.. :D ben dedimm ameliyat olma hemen dedimm.. kendi dr undan baska bi doktora gitti o da binbir baskıyla. bi tane daha git dedim dinlemedi. dr demişki biz zaten ameliyatı sesin düzelsin diye yapmadık. simdide dr bu işi beceremedi yan cizdi falan diyo. bakalım yeni dr ne dicek. geri dönülemez bi hastalık bulana kadar dr a gitmeye devam.. aynı benim annem. töbe yarabbi yaa

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
O dillde ben bunlardan istiyorum :(

hamurisleri-34546.jpg

kayserimanti.jpg

untitled-1.jpg

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
bblaummm balımmm cok begendimm cicileriniziiiii güzel günlerde giydir insallah:huhuu::huhuu::huhuu: kızz kıyafetleri nede olsaa bakmanın zevkii ayrı oluyoo:utan::utan:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
valla babuşum iyi senin adam benimki üşendimi ona hiçbişi yaptıramassın geçen diyo napayım bunları aldın getirdin getirirken ya dedim

Ay yok yapmayacağımı bilir o :D
Ziyan olur balıkları biliyo.Yani severim hayvaları ama bakmak bana göre değil, 3 günlük hevesle hayvanlara da eziyet etmek taraftarı değilim.

evet kızlarr.. dediklerinizii ve hissettiklerimi gözönüne alaraktan vazgectim. beynim yoruldu sabahtan beri. napim o 150 lirayla baska bi eksigimi tamamlarım. kısmet artıkın..

kayınvaldemi hastaneye götürüymus esim. ameliyattan sonra ses kısıklıgında bi degişiklik olmadı. simdi baska bi yere gidiyo. sinirli ve asabi kişilerde ses teli nodülü olurmus. bugün her sitede onu okudumm.. :D ben dedimm ameliyat olma hemen dedimm.. kendi dr undan baska bi doktora gitti o da binbir baskıyla. bi tane daha git dedim dinlemedi. dr demişki biz zaten ameliyatı sesin düzelsin diye yapmadık. simdide dr bu işi beceremedi yan cizdi falan diyo. bakalım yeni dr ne dicek. geri dönülemez bi hastalık bulana kadar dr a gitmeye devam.. aynı benim annem. töbe yarabbi yaa

Sizin doktorunuz birşeyi yok mu dedi ecrincim kayınvaliden için?
Patoloji sonuçları iyi çıktı dimi?

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ay yok yapmayacağımı bilir o :D
Ziyan olur balıkları biliyo.Yani severim hayvaları ama bakmak bana göre değil, 3 günlük hevesle hayvanlara da eziyet etmek taraftarı değilim.

Sizin doktorunuz birşeyi yok mu dedi ecrincim kayınvaliden için?
Patoloji sonuçları iyi çıktı dimi?

patoloji daha gelmedi cnm. yada geldi sonuclar iyi ondan haberim olmadı. dr iyi dedi. sesini düzgün kullanması lazım dedi ameliyattan öncede sonrada.. hızlı ve yüksek sesle konusulmazmıss. hele bagırmak cıgırmak hiç yok. ama ameliyat olalı dün 1 hafta oldu bası dönüyomus hala. dr narkozdan demiş. gecicek demiş ama uzun sürdü haketten. ses de kısık. ama dr normal demiş. bakalım bu ne dicek

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Çok teşekkürler kuşum, iyi günlerde inşallah :)))
Kız kıyafetleri cidden çok çeşitli dimi :)

haketten cok cesitli. dün arkadas kızına esofman takım giydirmiş. üstü beyaz önünde mercan rengi gap yazıyo altıda mercan rengi polar. allamm o kadann sevimli olmus kii tombukk:D bebek işte.. etek giydirsenn tombul bacakları cıkıyo sevimli oluyo, pantolon giydirsen bezden kocaman poposu güzel duruyo:D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
patoloji daha gelmedi cnm. yada geldi sonuclar iyi ondan haberim olmadı. dr iyi dedi. sesini düzgün kullanması lazım dedi ameliyattan öncede sonrada.. hızlı ve yüksek sesle konusulmazmıss. hele bagırmak cıgırmak hiç yok. ama ameliyat olalı dün 1 hafta oldu bası dönüyomus hala. dr narkozdan demiş. gecicek demiş ama uzun sürdü haketten. ses de kısık. ama dr normal demiş. bakalım bu ne dicek

İnşallah iyidir canım, gitsinler içleri rahat etsin bakalım...
Benim babam da sesinin kısıklığından endoskopi olmuştu.Ama babam ömrü boyunca hep yüksek sesle konuştu,heyecanlı bi tipti.Normal bişey anlatırken bile hep bağırırdı.Çok da konuşurdu.Sonra bir de ameliyat oldu.Doktor konuşmayacaksın dedi 1 ay ama babam daha eve çıkar çıkmaz,geçmiş olsuna gelenlere ameliyatını anlatıyodu :D:D
Hİç bişey de çıkmamıştı...Ama sesi de hiç düzelmedi.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
nooruyonuz kızlar...aksam oldu yine yaa su ne yemek yapıcam diye dusunmeye gıcık oluyorum :böö:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
haketten cok cesitli. dün arkadas kızına esofman takım giydirmiş. üstü beyaz önünde mercan rengi gap yazıyo altıda mercan rengi polar. allamm o kadann sevimli olmus kii tombukk:D bebek işte.. etek giydirsenn tombul bacakları cıkıyo sevimli oluyo, pantolon giydirsen bezden kocaman poposu güzel duruyo:D

Evet kesinlikle ya.Bizim de karşı komşunun kızı var.Minnoş minnoş pembe nike ayakkabıları var, çok sevimli :utan:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

benim görümcem de nodül ameliyatı oldu. ameliyattan sonra 15-20 gün ses kısıklığı yaşadı, dr lar normal demişti. sonra geçti, şimdi sesi eskisi gibi.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Ben de onu düşünürken kendimi görselleri yalarken buldum :cokkomik:
Mantı istiyo canım ama kim yapcak.Hazırları da sevmiyorum, el yapımı mantı alacağım yerler de hep uzak.Napsam diye düşünüyorum şu an.

oow mantııııı....hmnhmhnhmhn keske biri her aksam canımızın cektigi ymegi onumuze pismis olarak getirse :cokkomik:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
hmm madem mantı yapamıyosak, mantı yerine makarnayla yaparız bide hakkaten ben oyle yapayım bari azcık kıymalı sos bide sarımsaklı yogurt tamam iste yalancı mantı yapalım :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
hmm madem mantı yapamıyosak, mantı yerine makarnayla yaparız bide hakkaten ben oyle yapayım bari azcık kıymalı sos bide sarımsaklı yogurt tamam iste yalancı mantı yapalım :D

Evet o da olabilir bak...
Bi de bizim o tarafta cimcik derler, yada cimcik mantısı, içi boş olur, ama mantı hamurundan olur, bol yogurtlarsın...
Ama işte onun da hamurunu açmak lazım...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar