2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
biz geldiiiiik. nasılsınız bakalım? uyuya uyuya iyice şiştim. gece uyku tutmuyor. gündüz de kafamı kaldıramıyorum haliyle. daha neler görcez bakalım :eek:ky:

geçmişi okuyamıyorum, çok olmuş. var mı yeni havadisler?

Hoşgeldin canım....

sağol teyzesi. ay sen bi de onun yine bu siteden aldığım levis tişörtünü görsen. el kadar yaaaaa. babası da tutturdu aynısından bana da bul diye. şimdik ona arıyorum.

bi tane değil ki anacım hepsi başımda.

ay kıyamam yaaaaa, el kadar mıııııı....
babaya da bul da takım giysinler :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Herkes vardır babuş eminim...Bende de var tabi.Rabbim esirgesin...İlk haftalarda filan daha çok vardı..

amin rabbim kimsenin başına vermesin. ya demin yemekte işletme müdürünün kızı vardı da zihinsel olarak biraz farklı normalden:( çok etkilendim. napacagımı bilemedim.

yok tek değilsin bence tek olduğunu sanmıyorum canım
birde benim doktorum 2 muayene öncesinde hiç bir bebek için
%100 sağlıklı denmez çünkü elini ayağını görüyoruz uzuvlarını sayıyoruz ama bakalım herşey tam ama işlevleri tammı mesela gözü var ama retinası oluştumu yada kulağı var ama işitiyormu bilinmez doğana kadar o sebeple herşeye hazırlıklı olun demişti allah korusun ondan sonra dahada korkar oldum ben yaaa ama bacım allaha emanet bişey olmadan doğurup tüm aşamaları beraber sağlıkla atlatacaz inşallah

amin canım ya inşallah. elimde değil acayip korkuyorum işte... :(

gökçe benim de aklıma geliyor arada ama hemen kafamı dağıtıyorum.. okadar test yaptırdın temiz çıktı ayrıca bebek de hareketli faln deyip duruluyorum..bence normal korkular..sen de aklına kötüşeyler getirme ...

off ne biliyim ya. hayırlısı sağlıklısıyla bi doğsalar artık.

sadece sende yok kuzum eminim hepimizde var tv de dışarda özürlü çocuklara dahi bakamıyorum oğlum doğduğunda kendime gelirken eşime hep baktınmı eli ayagı düzgünmü diye sayıklamışım

aynen bakamıyorum bile. bi tuhaf oluyorum o tarz şeyler karşıma çıkınca. ama bu ara çok yoğun korkum... neden bilmiyorum offf...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
""""kızlar çok kötüyüm doğuma bir hafta var daha. o VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs kocamla tartıştık. evi terk etti. bu zamana kadar kocalıkta etmedi bana . sürekli üzdü ağlattı. onun sinir hastası olduğunu düşünüyorum. bebeğimden çok özür diliyorum böyle bir babaya sahip olmasını sağladığım için. dilerim alllahtan doğumda bende bebeğimde ölürüzde kurtuluruz. bu böyle gitmez. allah onun annesininde babasınında belasını versin. bıktım artık hepsinden. hayatımın en büyük hatası... """"

bu ne ki şimdi? diğer topikteki aralık analarına bakayım dedim karşıma dırek bu çıktı :(((

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
""""kızlar çok kötüyüm doğuma bir hafta var daha. o VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs kocamla tartıştık. evi terk etti. bu zamana kadar kocalıkta etmedi bana . sürekli üzdü ağlattı. onun sinir hastası olduğunu düşünüyorum. bebeğimden çok özür diliyorum böyle bir babaya sahip olmasını sağladığım için. dilerim alllahtan doğumda bende bebeğimde ölürüzde kurtuluruz. bu böyle gitmez. allah onun annesininde babasınında belasını versin. bıktım artık hepsinden. hayatımın en büyük hatası... """"

bu ne ki şimdi? diğer topikteki aralık analarına bakayım dedim karşıma dırek bu çıktı :(((

okuyon böyle şeyleri çöküyon sonra beee gökçe amannn napıyon aralık annelerinde anam sen töbe töbeeee:sinir::sinir:

tobe

Daimi Üye
Tepki
3.766
Merhaba hanımlar...
Cinsiyetimiz belli oldu...
kısa süreli bir sıkıntıdan sonra geldim yine...
Allahıma şükür sağlıklıyız paşamla:)

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ödem diyorum nasıl geçer diyorum kime diyorum ya

canım ödemin 1 nolu düşmanı tuz tuzu artık en az min.indirmen lazım ve bol bol su içiceksin sürekli aklına geldikçe su içki idrarla at o ödemi birde elinden geldiğinde ayaklarını uzatman lazımki o bizde biraz zor işte sana yolları:D

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
bana dr herşey normal deyince o ultrason kağıtlarını yorumlamayı öğrendim fl uyluk kemiği uzunluğu o değeri 7 ile çarpınca yaklaşık boyunu öğreniyorsun, b ile başlayan kafa çapı 10 cm gemezse kolay doğum oluyor son değer de karın çevresi bunların oranı kiloyu ve bebeğin haftasını belirliyor... bizim çocuk genelde 3-4 gün önden gidiyordu ama hala sancı yok... acaba ben mi hissetmiyorum diyorum bakalım bugün nst de ne çıkacak? nstde de 2 değer var biri kalp atışı biri de sancı kasılma, kasılmalar 50yi geçerse sürekli tamam sancılar başlıyor deniyor... gerçek doğum sancı değeri 100müş... grafiklere bakarak önceki değerlerini yorumlayabilirsin canım..
aralık annesi yazmış.. bilginize..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar