2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Fatmagüle ben de küstüm.Oynatıyo resmen kerimcaazı elinde.
İstediğin zaman elini tut, işine gelmeyince kapıyı kilitle.
Uyuz.

haftaya kesin iter kerimciğimi fatoş. kerim de ergen triplerine giriyo dellendırıyo beni. öff sıktı o dizi de bi sevişseler de rahatlasam.

Gökçeeee Gökçeeeee senin yavrun şuanda ficudunun tam olarak neresinde de göbeğin düşmüş didiler saaaa? Benimki mesela tam göbek deliğimin hizasında. Ama zaten hiç daha yukarı da çıkmadı ki...

eskıden gobegım mıdemın hemen ordan başlıyordu şimdi aşaalarda biraz. karnım eskisi gibi değil aşaya indi.

Meraba Annişkolar...

merhabalar efem.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Selam Bebikom, nerelerdeydin kaç gündür?

Kızlar bu çekiliş işini nasıl yapacağız? Yani herkesin ismi yazılıp kim kime denk gelirse diye öyle mi çekeceğiz? Yoksa kız-erkek eşleşmesi yapıp öyle mi çekeceğiz? Bir de hediyeler bebişlere mi olacak?

eşim rahatsızdı yaa yatıyodu evde onunla ilgilendim daha bugun gitti işe garibim..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
haftaya kesin iter kerimciğimi fatoş. kerim de ergen triplerine giriyo dellendırıyo beni. öff sıktı o dizi de bi sevişseler de rahatlasam.

eskıden gobegım mıdemın hemen ordan başlıyordu şimdi aşaalarda biraz. karnım eskisi gibi değil aşaya indi.

merhabalar efem.

Selam Gökçe sana bisi diyim mi ben hamileliğimin basından beri hep aşağıda taşıyom kızımı bi görsen elinle destek verip yukarı kaldırma ihtiyacı hissedersin :cokkomik: hic cıkmadı yukarı midemden kabarmadı benim karnım hep düşükktü hala da düşük zati bu saatten sonra cıkmicağına göre..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

merhabalar efem.

Fatoş kim? Kerim kim? Neden sevişiyolar? :D

E benim halen ordan başlıyo ama orda kimsecikler yok. Boş yani üst kısmım benim. Kızım sürekli göbeğimin oralarda. Şüphelenmeli miyim acaba? Yav sen bi göbeğinin fotosunu çeksen koysan ne güzel olurdu Gökçecan yaaa...

eşim rahatsızdı yaa yatıyodu evde onunla ilgilendim daha bugun gitti işe garibim..

Hadi yaaa.... Geçmiş olsun tatlım... Sen kendine de dikkat et...

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Selam Gökçe sana bisi diyim mi ben hamileliğimin basından beri hep aşağıda taşıyom kızımı bi görsen elinle destek verip yukarı kaldırma ihtiyacı hissedersin :cokkomik: hic cıkmadı yukarı midemden kabarmadı benim karnım hep düşükktü hala da düşük zati bu saatten sonra cıkmicağına göre..

aslı da aynı şeyi demişti.. kız bebekleri aşağıda olur diye.. demek haklıymış.. günaydın bu arada..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

E benim halen ordan başlıyo ama orda kimsecikler yok. Boş yani üst kısmım benim. Kızım sürekli göbeğimin oralarda. Şüphelenmeli miyim acaba? Yav sen bi göbeğinin fotosunu çeksen koysan ne güzel olurdu Gökçecan yaaa...

Hadi yaaa.... Geçmiş olsun tatlım... Sen kendine de dikkat et...

tesekkur ederiz,sağol

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
aslı da aynı şeyi demişti.. kız bebekleri aşağıda olur diye.. demek haklıymış.. günaydın bu arada..

walla benimkinin cinsiyeti belli olana kadar tanıdık tanımadık her goren erkek demi diye sordu bi kisi de demedi kız bu diye, yok karnın kucuk erkek bu,yok karnın sivri erkek bu,iste hic kusmadın erkek bu bebek yani iste eskiden nasıl varsayım yapıyoalrmıs oyle her onune gelen erkek dedi, haha benim kızım var halbuki delikanlı gibi kızım olcak insalah ama dedigim gibi hep aşağıdaydı yani oturunca bacaklarıma oturuyo o da :cokkomik:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
babuşa ne bakıyon sen ya azoya baksana hatun 19 kilo aldı... gram şeyinde değil valla. hastayım bu tarz insanlara.

ayrıca o kadının akli dengesi yerınde mıymış?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
evet aslında bünyeden bünyeye değişiyor kg alımı hayırlısı bakalım napalım

evet canım benimmm sen çok yiyemiyorsun gerçektende anlattığına göre ama ben sömürüyom resmen valla sanırım bana yaramıyor yediklerim dirk kıza gidiyor yemem göre almam yavaş maşallah:D:D
maşallah de dilini ısır benim midemde sorun var buna eminim yok kaşık kadar yiyorum yoksa bende şişerdim bacımm
Ben de neredeyse 17-18 haftalara kadar hiç kilo almadan geldim.24 haftalık filanken 2,5-3 kilo almıştım ama, iştahım da yoktu, diyette öyle zorlanmıyordum, listeme göre yediğimde doyuyordum.
Ama ne zaman 6.ayı aştım, işte o zaman hem kilo alışım hızlandı hem de iştahım açıldı.
Her bünye bir olmamakla birlikte kilolu gebe kalanlar daha yavaş ve az kilo alarak tamamlıyorlar hamileliklerini.

benim arkadaşım 16 haftada 12 kilo almıştı.
16-18 kiloyla tamamladı ama diyet yapmak zorunda kaldıydı.
1.78 boy ve 68 kiloyla hamile kalmıştı, öyle aşırı zayıf da değildi. Ama bünyesi ihtiyaç duyuyomuş sanırım ki, çok aldı.
Ben de gebelikten önce azıcık ipin ucunu kaçırsam hemen alırdım çok meyilliydim. Ama gebelikte fazla almadım. Sebebi de gestasyonel diyabet çıkacağımı önceden fark etmemiz ve baştan diyet uygulayarak 24. Haftaya erişmemiz oldu.
Aslında 20li yaşlarımın başında çok kolay kilo verirdim ben ama yaş 25’İ geçince zorlaşmaya başladı…

oyy maşallah 35 kg alanı bile duydum hamillikte çevremdeki herkes 17-18-20kg ile doğurdular düşünüyorum hayret ediyorum ama demekki bebek yedirtiyo bende bu durum ters tepti midemi şiş hissediyorum gitmiyo boğazımda düğümleniyo lokmalar canım çok şey istiyo ama buda bi gerçek pis boğazlığım var 1 2 lokma atıyorum ağzıma yetiyo

senin durumunda ayrı istisnai bi durum güselim korkma sezoş olmıycan sen içime öyle doğuyo nedense korkuyosun belki sezaryana yakın hissedebilirsin kendini ama çok rahat bir doğumun olcak gibime geliyo inşallah yanılmam kgyuda normal doğumla çabuk atarsın.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
babuşa ne bakıyon sen ya azoya baksana hatun 19 kilo aldı... gram şeyinde değil valla. hastayım bu tarz insanlara.

ayrıca o kadının akli dengesi yerınde mıymış?

hee he azo şahsınamünasır avrat zatti:D:Dcanım takmıyor en güzelinide yapıyor valla ohh sefası olsun:sila::sila:bence değil bacı kesin değil olaydı bilirdi gebe olduğunu saf kadın

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
walla benimkinin cinsiyeti belli olana kadar tanıdık tanımadık her goren erkek demi diye sordu bi kisi de demedi kız bu diye, yok karnın kucuk erkek bu,yok karnın sivri erkek bu,iste hic kusmadın erkek bu bebek yani iste eskiden nasıl varsayım yapıyoalrmıs oyle her onune gelen erkek dedi, haha benim kızım var halbuki delikanlı gibi kızım olcak insalah ama dedigim gibi hep aşağıdaydı yani oturunca bacaklarıma oturuyo o da :cokkomik:

derler güzelim herkes yürüyen ultrason mübarek:D
seninki de çok aşağıdaymı benim ki ortalarda o zaman..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
günaydınn kızlarr. o kadar kötü basladım ki güne izahı yok yani. cıktık hastahaneye gittik. radyoloji uzmanı degişmişş. aynı iri yarıı ama 5 karıs surat bi adam. beklerkenn esime sinirlendim. traslı degilimden basladı cesmeye gitmem lazımdı diye vs diye konusmaya devam etti. gerilmeye baslayınca ben sustu. zaten 4 boyutlu randevusu alırkende 2 ay sonra kendisi geliyor demişti ya. neyse kulak arkası ettim içeri girdik.. adam geldii allah ımm hiç mi gülmezz. klasik ölcümler dolasım kalp atımı bilmem ne onlara baktı. siyah beyaz. sormak istediginiz bisey var mı dedi yarım agızla. yok dedim biran önce renkliye dönsün diye. du bakalım yüzünü görcez mi sana bi güzellikk yapayım benzeri bi cümle kurdu tam hatırlamıyorum. ama haftası cok büyükk görünmezz dedi. yemin ederim 30 sn ye.. direk suratı actı. eli yüzündeydi. sert bi mizaca benziyo dimi dedi. sanki dedim.. hadi gecmiş olsun dedi tak kapattı. gecmiş olsun deyip diger odaya baska hastaya gitti. ayy sok oldum. o kadar sinirlendim o kadar gerildim. kendi dr umun yanına cıktımm sonucları gösterdim. alttaki dr degişmiş dedim. ya para bosa gitti hiçbişi görmedim dedim. 30 sn ye yüzüne baktı o da yandan dedim. önceki dr için evet o iyidi dedi. ban verdigi resme baktı. evet pek görünmemişş dedi kadında üzüldü yazık. en azından saglıgı gayet iyi 44 cm olmus kilosuda 1800 olmus dedi. sonra bana baktı ama biz bunları zaten görüyoduk sen bebegi görcektin dimi dedi. insanlar iste bazen böyle seyler yapıyo diye basladı ama benim üzgün oldugumu görünce devam edemedi o da. sikayet kutusuna yaz at bunu faydası olur dedi. zaten konuscak halim kalmadı 15 gün sonra görüsürüz deyip cıktım. arabada bütün yol agladım. esimde baska biyerden al fotografıda renkli cıksın ona göre bak dedi aklınca beni teselli etcek. bende dönüp ona sardım bu defa sen zaten istemiyodun.ben senin gercek düsünceni bile bile niye gidip baska yerden randevu alayım dedim.. eve cıkınca aradı ara al diye randevu.. ben yine tersleyince tamam askım alma dedi kapattı. ayyy hala aglıyorumm cok sinirimm bozuldu:mendil::mendil::mendil:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

alla alla bilmem 2 kişiden duyunca bi garip oldum bende. ama benımkı düştü yani. bundan 10 gun önce baya yukardaydı.

E benim halen ordan başlıyo ama orda kimsecikler yok. Boş yani üst kısmım benim. Kızım sürekli göbeğimin oralarda. Şüphelenmeli miyim acaba? Yav sen bi göbeğinin fotosunu çeksen koysan ne güzel olurdu Gökçecan yaaa... ..

fatoşla kerim. fatmasuçun gülü ne? (eşim inatla dizinin adını böyle söylüyor)

koymuştum bundan 15 gun önce ama...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

haklıyım tabisi annemde 2 kız bebek doğurdu annem bildi zaten kız dedi bu yook dedim erkek bu yook dedi kız bu sonuç kız:D:D:Dayyyy 10 tane erkek bebeğe değişmem şimdi kızımı ben yaaa kuzum benim yaaa çatık kaşlı kızım babası gibi somurtuk kızım:D:D:D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar