Meraba Annişkolar...
öffffff..ky:
ky:
konu ne? bende az konuşayım sizinle hadi.
Fatmagüle ben de küstüm.Oynatıyo resmen kerimcaazı elinde.
İstediğin zaman elini tut, işine gelmeyince kapıyı kilitle.
Uyuz.
Gökçeeee Gökçeeeee senin yavrun şuanda ficudunun tam olarak neresinde de göbeğin düşmüş didiler saaaa? Benimki mesela tam göbek deliğimin hizasında. Ama zaten hiç daha yukarı da çıkmadı ki...
Meraba Annişkolar...
Selam Bebikom, nerelerdeydin kaç gündür?
Kızlar bu çekiliş işini nasıl yapacağız? Yani herkesin ismi yazılıp kim kime denk gelirse diye öyle mi çekeceğiz? Yoksa kız-erkek eşleşmesi yapıp öyle mi çekeceğiz? Bir de hediyeler bebişlere mi olacak?
haftaya kesin iter kerimciğimi fatoş. kerim de ergen triplerine giriyo dellendırıyo beni. öff sıktı o dizi de bi sevişseler de rahatlasam.
eskıden gobegım mıdemın hemen ordan başlıyordu şimdi aşaalarda biraz. karnım eskisi gibi değil aşaya indi.
merhabalar efem.
Meraba Annişkolar...
hoşgeldin bebişşşşşşş
haftaya kesin iter kerimciğimi fatoş. kerim de ergen triplerine giriyo dellendırıyo beni. öff sıktı o dizi de bi sevişseler de rahatlasam.
eskıden gobegım mıdemın hemen ordan başlıyordu şimdi aşaalarda biraz. karnım eskisi gibi değil aşaya indi.
merhabalar efem.
eşim rahatsızdı yaa yatıyodu evde onunla ilgilendim daha bugun gitti işe garibim..
Selam Gökçe sana bisi diyim mi ben hamileliğimin basından beri hep aşağıda taşıyom kızımı bi görsen elinle destek verip yukarı kaldırma ihtiyacı hissedersinhic cıkmadı yukarı midemden kabarmadı benim karnım hep düşükktü hala da düşük zati bu saatten sonra cıkmicağına göre..
Fatoş kim? Kerim kim? Neden sevişiyolar?
E benim halen ordan başlıyo ama orda kimsecikler yok. Boş yani üst kısmım benim. Kızım sürekli göbeğimin oralarda. Şüphelenmeli miyim acaba? Yav sen bi göbeğinin fotosunu çeksen koysan ne güzel olurdu Gökçecan yaaa...
Hadi yaaa.... Geçmiş olsun tatlım... Sen kendine de dikkat et...
aslı da aynı şeyi demişti.. kız bebekleri aşağıda olur diye.. demek haklıymış.. günaydın bu arada..
benim kızım var halbuki delikanlı gibi kızım olcak insalah ama dedigim gibi hep aşağıdaydı yani oturunca bacaklarıma oturuyo o da maşallah de dilini ısır benim midemde sorun var buna eminim yok kaşık kadar yiyorum yoksa bende şişerdim bacımmevet aslında bünyeden bünyeye değişiyor kg alımı hayırlısı bakalım napalım
evet canım benimmm sen çok yiyemiyorsun gerçektende anlattığına göre ama ben sömürüyom resmen valla sanırım bana yaramıyor yediklerim dirk kıza gidiyor yemem göre almam yavaş maşallah
Ben de neredeyse 17-18 haftalara kadar hiç kilo almadan geldim.24 haftalık filanken 2,5-3 kilo almıştım ama, iştahım da yoktu, diyette öyle zorlanmıyordum, listeme göre yediğimde doyuyordum.
Ama ne zaman 6.ayı aştım, işte o zaman hem kilo alışım hızlandı hem de iştahım açıldı.
Her bünye bir olmamakla birlikte kilolu gebe kalanlar daha yavaş ve az kilo alarak tamamlıyorlar hamileliklerini.
benim arkadaşım 16 haftada 12 kilo almıştı.
16-18 kiloyla tamamladı ama diyet yapmak zorunda kaldıydı.
1.78 boy ve 68 kiloyla hamile kalmıştı, öyle aşırı zayıf da değildi. Ama bünyesi ihtiyaç duyuyomuş sanırım ki, çok aldı.
Ben de gebelikten önce azıcık ipin ucunu kaçırsam hemen alırdım çok meyilliydim. Ama gebelikte fazla almadım. Sebebi de gestasyonel diyabet çıkacağımı önceden fark etmemiz ve baştan diyet uygulayarak 24. Haftaya erişmemiz oldu.
Aslında 20li yaşlarımın başında çok kolay kilo verirdim ben ama yaş 25’İ geçince zorlaşmaya başladı…
babuşa ne bakıyon sen ya azoya baksana hatun 19 kilo aldı... gram şeyinde değil valla. hastayım bu tarz insanlara.
ayrıca o kadının akli dengesi yerınde mıymış?
walla benimkinin cinsiyeti belli olana kadar tanıdık tanımadık her goren erkek demi diye sordu bi kisi de demedi kız bu diye, yok karnın kucuk erkek bu,yok karnın sivri erkek bu,iste hic kusmadın erkek bu bebek yani iste eskiden nasıl varsayım yapıyoalrmıs oyle her onune gelen erkek dedi,benim kızım var halbuki delikanlı gibi kızım olcak insalah ama dedigim gibi hep aşağıdaydı yani oturunca bacaklarıma oturuyo o da
Selam Gökçe sana bisi diyim mi ben hamileliğimin basından beri hep aşağıda taşıyom kızımı bi görsen elinle destek verip yukarı kaldırma ihtiyacı hissedersinhic cıkmadı yukarı midemden kabarmadı benim karnım hep düşükktü hala da düşük zati bu saatten sonra cıkmicağına göre..
Fatoş kim? Kerim kim? Neden sevişiyolar?
E benim halen ordan başlıyo ama orda kimsecikler yok. Boş yani üst kısmım benim. Kızım sürekli göbeğimin oralarda. Şüphelenmeli miyim acaba? Yav sen bi göbeğinin fotosunu çeksen koysan ne güzel olurdu Gökçecan yaaa... ..
aslı da aynı şeyi demişti.. kız bebekleri aşağıda olur diye.. demek haklıymış.. günaydın bu arada..