Bu yastıklara bayıldım, özellikle tigger ve eeyore'luya.
Ama 26 tl çok dimi bu yastık için, verilmez??
Ekli dosyayı görüntüle 9757
Ekli dosyayı görüntüle 9758
Ekli dosyayı görüntüle 9759
Ekli dosyayı görüntüle 9760
Niye kız nere gidicen?
Kızlar, ben şu paçoz halimden çıkıp üstümü giyinip alış verişe gidiyorum yemek için. Gelince de yemeğe başlarım, bu üşengeç bünyeyle akşama anca biter o yemekHepinizi öperim, kendinize iyi bakın. Muaaaaaaaah
tanselcimmm canım ohhh keyfini çıkar kız evinin azcık dinlen..işe geri dönecektin sen demi 1 haftalık almıştın raporu ben öyle hatırlıyorum
yaa turşuya bende dayanmıyorum ama cidden şişiriyor bacımm yaa
sanane?
aslı şuna de bana soru sormasın.ky:
ky:
Aynen öyle canım ya..
Bide hamileliğim hep huzurlu geçti şükür ama bu aralar bi depresif durumum var..
Doğru söylüyosun Babuş. Cidden zorlanıyorum artık boğazımı tutmakta. Bide aksi gibi canım hep tatlı şeyle istiyor. Ne yiyeceğimi şaşırdım. Bak şimdi akşama erişte yapıcam ya, eminim o da fırlatacak şekerimi. Yemesem aklım kalacak: iki arada bi derede mevzuuu...
diğer topişe. :hihh:
Depresif durumu bi de bana sor. Sabah anlattım işte, dün biber dolmalarıyla kavga edip, 2 saat ağladım güzel olmadılar, yapamadım diye.
Var düşün halimi
Ki bu zamana kadar hep huzurlu geçti benim de. Bi ilk 12 hafta testlerden filan çok korkuyodum, ona da alıştım sonra.
Neyse ki az kaldı Allahın izniyle simuşum.Az daha sabretsek tamamdır inşallah. Eğer gestasyonel diyabetse, 6 hafta içinde düşüyomuş şeker, doğumdan sonra.
Ama kalıcı olma ihtimali de var biliyosun.
Bidaha sana birşey sorarsam 90 kilo gideyim doğuma.
Kızlar, ben şu paçoz halimden çıkıp üstümü giyinip alış verişe gidiyorum yemek için. Gelince de yemeğe başlarım, bu üşengeç bünyeyle akşama anca biter o yemekHepinizi öperim, kendinize iyi bakın. Muaaaaaaaah
26 çok boşver canım ya...
Marketlerde daha uyguna satılıyor bi bak istersen..
blucum canım ciğerim iyiyim iyi oldum siz iyi geldiniz aspirin gibibileydim daha önce girerdim valla
Bu yastıklara bayıldım, özellikle tigger ve eeyore'luya.
Ama 26 tl çok dimi bu yastık için, verilmez??
Ekli dosyayı görüntüle 9757
Ekli dosyayı görüntüle 9758
Ekli dosyayı görüntüle 9759
Ekli dosyayı görüntüle 9760
Normal doğumu kolaylaştırıcı egzersiz hareketleri CD si alamk istiyorum ama nette bulamadım..
Sizin varmı bu konuda fikriniz?
Evde hergün yarım saat plates yapsam ne güzel olur..
Offf Azoş çok büyük konuştu babuş.
Daha da pas vermez sana ben diyim.
Offf Azoş çok büyük konuştu babuş.
Daha da pas vermez sana ben diyim.
Görüşürüz canım kolay gelsin.
Çok dimi.Ama ben bunlar gibi görmedim hiç marketlerde.Kadife bunlar…
Neyse aman, şimdi masrafa sokmıyım kendimi durduk yerde.
Aşk olsun bilmiyomuydun kız bizim her derde deva olduğumuzu
:dertli::dertli:
Normal doğumu kolaylaştırıcı egzersiz hareketleri CD si alamk istiyorum ama nette bulamadım..
Bidaha sana birşey sorarsam 90 kilo gideyim doğuma.
benle de mi konuşmuyon.. ona göre küscem sana..