2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
blucum canım ciğerim iyiyim iyi oldum siz iyi geldiniz aspirin gibi:)bileydim daha önce girerdim valla

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kızlar, ben şu paçoz halimden çıkıp üstümü giyinip alış verişe gidiyorum yemek için. Gelince de yemeğe başlarım, bu üşengeç bünyeyle akşama anca biter o yemek :D Hepinizi öperim, kendinize iyi bakın. Muaaaaaaaah

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Kızlar, ben şu paçoz halimden çıkıp üstümü giyinip alış verişe gidiyorum yemek için. Gelince de yemeğe başlarım, bu üşengeç bünyeyle akşama anca biter o yemek :D Hepinizi öperim, kendinize iyi bakın. Muaaaaaaaah

hadi bakalım kuzum kolay gelsinnnn ohhh azcık havan değişir hem belkide süper hiper marketlere git kızzz iyi oluyor orda bakınmak:D:Döptümmm bende

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
tanselcimmm canım ohhh keyfini çıkar kız evinin azcık dinlen..işe geri dönecektin sen demi 1 haftalık almıştın raporu ben öyle hatırlıyorum:D
yaa turşuya bende dayanmıyorum ama cidden şişiriyor bacımm yaa

Evet canım pazaretsi işe dönüyorum, gelecek hafta inşallah çalışabilir raporu alcam..
Ben tövbe ettim doğuma kadar turşu yemem.. Sabah bi kaltım gözlerim, elelrim şiş..Kendimden nefret ettim..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Aynen öyle canım ya..
Bide hamileliğim hep huzurlu geçti şükür ama bu aralar bi depresif durumum var..

Depresif durumu bi de bana sor. Sabah anlattım işte, dün biber dolmalarıyla kavga edip, 2 saat ağladım güzel olmadılar, yapamadım diye.
Var düşün halimi :D
Ki bu zamana kadar hep huzurlu geçti benim de. Bi ilk 12 hafta testlerden filan çok korkuyodum, ona da alıştım sonra.

Doğru söylüyosun Babuş. Cidden zorlanıyorum artık boğazımı tutmakta. Bide aksi gibi canım hep tatlı şeyle istiyor. Ne yiyeceğimi şaşırdım. Bak şimdi akşama erişte yapıcam ya, eminim o da fırlatacak şekerimi. Yemesem aklım kalacak: iki arada bi derede mevzuuu...

Neyse ki az kaldı Allahın izniyle simuşum.Az daha sabretsek tamamdır inşallah. Eğer gestasyonel diyabetse, 6 hafta içinde düşüyomuş şeker, doğumdan sonra.
Ama kalıcı olma ihtimali de var biliyosun.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Normal doğumu kolaylaştırıcı egzersiz hareketleri CD si alamk istiyorum ama nette bulamadım..
Sizin varmı bu konuda fikriniz?
Evde hergün yarım saat plates yapsam ne güzel olur..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Depresif durumu bi de bana sor. Sabah anlattım işte, dün biber dolmalarıyla kavga edip, 2 saat ağladım güzel olmadılar, yapamadım diye.
Var düşün halimi :D
Ki bu zamana kadar hep huzurlu geçti benim de. Bi ilk 12 hafta testlerden filan çok korkuyodum, ona da alıştım sonra.

Neyse ki az kaldı Allahın izniyle simuşum.Az daha sabretsek tamamdır inşallah. Eğer gestasyonel diyabetse, 6 hafta içinde düşüyomuş şeker, doğumdan sonra.
Ama kalıcı olma ihtimali de var biliyosun.

Loğusalık depresyonu varya inşallah ondan olmayız..
Bide güneşde yok ya psikolojiyi etkiliyor.. Burda hava bir karanlık anlatamam..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Bidaha sana birşey sorarsam 90 kilo gideyim doğuma.

Offf Azoş çok büyük konuştu babuş.
Daha da pas vermez sana ben diyim.

Görüşürüz canım kolay gelsin.

26 çok boşver canım ya...
Marketlerde daha uyguna satılıyor bi bak istersen..

Çok dimi.Ama ben bunlar gibi görmedim hiç marketlerde.Kadife bunlar…
Neyse aman, şimdi masrafa sokmıyım kendimi durduk yerde.

blucum canım ciğerim iyiyim iyi oldum siz iyi geldiniz aspirin gibi:)bileydim daha önce girerdim valla

Aşk olsun bilmiyomuydun kız bizim her derde deva olduğumuzu :)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Bu yastıklara bayıldım, özellikle tigger ve eeyore'luya.
Ama 26 tl çok dimi bu yastık için, verilmez??

Ekli dosyayı görüntüle 9757

Ekli dosyayı görüntüle 9758

Ekli dosyayı görüntüle 9759

Ekli dosyayı görüntüle 9760

Bence 26 yastık için çok canım.Çok etkilendiysen al tabisi :D

Hadi bakalım kolay gelsin, öpüldün hoşçakal..

Normal doğumu kolaylaştırıcı egzersiz hareketleri CD si alamk istiyorum ama nette bulamadım..

Hiçbir bilgim yok :acep:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Offf Azoş çok büyük konuştu babuş.
Daha da pas vermez sana ben diyim.

Görüşürüz canım kolay gelsin.

Çok dimi.Ama ben bunlar gibi görmedim hiç marketlerde.Kadife bunlar…
Neyse aman, şimdi masrafa sokmıyım kendimi durduk yerde.

Aşk olsun bilmiyomuydun kız bizim her derde deva olduğumuzu :)

Çok beğendiysen al ama bencede şimdi masrafa sokma kendini..
Doğumdan sonrada alcak bişeylerimiz kalsın..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

ayy benim kocam yaptırdı dün 45 dk plates yumurta gibi yuvarlandım halıda sonra kızdı bana ciddi ol lütfen dedi tamam hocam pekala dedim:D
ama nasıl rahatlamışım anlatamam yaaa ilk defa kesintisiz uyudum dün gece çişim bile gelmedi düşün:D:D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Bidaha sana birşey sorarsam 90 kilo gideyim doğuma.

zati 90 kilo gidecen. sanki 70 kilo gidecen. zaten 90 kilo gidecen. sanki 70 kilo gidecen.

burda hamile bi bayan var. muhabbete dahil olamıyorum insan az benı de düşünür. ama hiiiçççç.... hani hepimiz birimizin, birimiz hepimizin bişeysiydi?

benle de mi konuşmuyon.. ona göre küscem sana..

senle de konuşmuyom. onla da şunla da bunla da.

tansoş sen yenı geldiğin için senınle konuşabilirim. bol bol yürüyüş bi arkadaşımın demesine göre bol bol seks ve doğumu kolaylaştırıcı jel.

doğum jeli diye bişeydi. ben çok araştırdım ama kullanan bi tanıdığa rast gelmedim hiç.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar