2012 Şubat Anneleri

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
heee güzel oluyo mu.. deniyim bendee bi ara degişiklik degişikliktir:D damagımız senlensin.. hamilee oo hemde 5 i falan gecti yanii bildigim kadaruylaa:D

yok kızzz.. mezelerr cabucak cıkıyoo.. su saydıklarımın hepsini saksuka haricc bi saatte cıkarırsın.. hatta ocagın tamamı verimliyse saksuka da cıkar.
ben ve 1 saat .. ocağım iyi de ben de iş yok..neyse seni kendimce topiğin HAMARATI ilan ediyorum bu da tacınız ecrin hnm:kayris:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Edemem bacım edemem... Evde günlerdir tamirat tadilat var diye adam sürekli dışardan aldı getirdi yemekleri. Valla bu gidişle sıfırı tüketcez. O yüzden bugün evde yemek yapmam lazım :)

heeee tabe işin bi de o boyutu varrr...
o zaman sadece makarna yap.
İlla yoldan çıkartcam yalnız :D

nördünüz bakim hatunlar bugün içim bi garip sığamıyom kabıma gelmedim o sebple kafamdaki bulutlar dağılana kadar şindi azcık gitti gibiler:zonk:

Noldu yavruş neyin var de bakimm, sen de dipreşşındamısın ben gibin.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
aslıcım senlen muhatap olucam ben bi tek...

bu zillilerle değil. ben görmuyorum diye hakkımda yazılmış kötü mesajları beğeniyolar, nasılsa gormuyor dıye cevap vermıyolar, oralı olmuolar.

çok yalnızım be dostum. :uzgun:

not: gülben ergen'den de nefret edıyorum.

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338

bu zillilerle değil. ben görmuyorum diye hakkımda yazılmış kötü mesajları beğeniyolar, nasılsa gormuyor dıye cevap vermıyolar, oralı olmuolar.

not:asıl o kadın iyi be.. sibel can yapmacık gibi..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

bende hiç sevmem gülben ergeni.. Çok yapmacık gıcık bi kadın ya..
Sabah Sabanın programında Selami Şahin vardı.. Bu adam ne şarkılar yazmış ya..
Sevdiğim çoğu şarkı onun..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
cnmm kerevizinn yemegini ve salatasını yemiyosan yemenin en güzel yolu corbası:D kocam bile yedii herkes yer:D beklerimm cnmmm ne dimek.. sofraya bi tabak daha koyarıss

İstanbulda olsaydın gelirdim kız :D

takmıyo beni kimse... :eek:ky::eek:ky:

La sen kimseyi takmıyon aslında.:foto:

Merhaba Kızlar;

Bu hafta raporluyum, evdeyim.. Çalışırken farketmiyormuşum ama bedenim resmen yorulmuş..
Ya bide kaç gündür ödem arttı, nasıl rahatsız oluyorum anlatamam..

Sizler nasılsınız?
GAÖKÇECİM en son doktora gidicektin ne yaptın, geçmişi okuyamadım...

Hoşgeldin canım.Yorgunluk evde kendini daha çok belli etti desene...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Merhaba Kızlar;

Bu hafta raporluyum, evdeyim.. Çalışırken farketmiyormuşum ama bedenim resmen yorulmuş..

Sizler nasılsınız?

Hoşgeldin Tansel merak ettik seni..
Geçmiş olsun canım.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Ehehehehe bence sen bizi takmıyon diye biz sana küselim babuş.Nası fikir :kahkaha::ayk::ayk:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
heee güzel oluyo mu.. deniyim bendee bi ara degişiklik degişikliktir:D damagımız senlensin.. hamilee oo hemde 5 i falan gecti yanii bildigim kadaruylaa:D

Eeeet güzel oluyo, deneyebilirsin bebişim... :)

Benim de şekerim yükseldiğinde bi uyuma hali geli geliyo simuş.Böyle sanki ruhum çekiliyo gibi oluyo.
Dün biraz helva yedim söylemesi ayıp, azıcık da cips.Biraz da dolmanın içinden yedim.Akşam yemeğinde çorba.
Anam ölüyorum sandım.
Aslında salıcaz derken o kadar da salmamak lazım.
Eşime dicem eve abur cubur almasın.Eskiden sabrediyodum şimdi edemiyorum ben de.
Daha önce ne kadar iyi tutmuşum ki bak diyeti benim hemoglobin A1C 4,9a düşmüş (Ref.4-6)
Ama şimdi boğazı tutmak zor...
İş yerinde mahrumiyet var ya o kadar sorun olmuyo da, akşam evde kaçıyo ipin ucu.

Doğru söylüyosun Babuş. Cidden zorlanıyorum artık boğazımı tutmakta. Bide aksi gibi canım hep tatlı şeyle istiyor. Ne yiyeceğimi şaşırdım. Bak şimdi akşama erişte yapıcam ya, eminim o da fırlatacak şekerimi. Yemesem aklım kalacak: iki arada bi derede mevzuuu...

yok kız öyle bişeyim yok ne biliyim işte böyleee:eek:ky::eek:ky:

Aman bişi olmasın da yavruş...

onları seviyorum ama ev işi yapmayı sevmiyorumm:D geceden baslarım öflemeye temizlik yapcam diye:D

Ay ben ev işi yapmayı da sevmiyom misafiri de sevmiyom yemek yapmayı eh işte seviyom ütü de sevmiyom. Ben anca devirip kıçımı yatiiim :D

:dertli::dertli::dertli::dertli::dertli:

bigün burdan çekip gidersem peşimden çok ağlarsınız ama. ne iyi kızdı gökçe dersiniz.

Niye kız nere gidicen? :D

Merhaba Kızlar;

Sizler nasılsınız?

Hoşgeldin tatlım... Ödemin için bol bol su iç ve her çişin geldiğinde wc ye git mutlaka. O zaman azalacaktır. Ha tabi birde hareket...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

tamam kuşum benle muhatap ol sen:):)bak yaaaa öylemi diyorlar çıkıilarına gidelim dedim ama onu görmedin sanırsam be yavrum:):)
ayy bende sevmem gülbeni yapmacık gıcık kadın uyuz sinsiiiiiiii çakallll:):)

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Eeeet güzel oluyo, deneyebilirsin bebişim... :)

Doğru söylüyosun Babuş. Cidden zorlanıyorum artık boğazımı tutmakta. Bide aksi gibi canım hep tatlı şeyle istiyor. Ne yiyeceğimi şaşırdım. Bak şimdi akşama erişte yapıcam ya, eminim o da fırlatacak şekerimi. Yemesem aklım kalacak: iki arada bi derede mevzuuu...

Aman bişi olmasın da yavruş...

Ay ben ev işi yapmayı da sevmiyom misafiri de sevmiyom yemek yapmayı eh işte seviyom ütü de sevmiyom. Ben anca devirip kıçımı yatiiim :D

Niye kız nere gidicen? :D

Hoşgeldin tatlım... Ödemin için bol bol su iç ve her çişin geldiğinde wc ye git mutlaka. O zaman azalacaktır. Ha tabi birde hareket...

ya geçen yemeğin yanında turşuyu fazla kaçırmışım, o günden beri ödemi atamadım.. Sakın çok tuzlu şeyler yemeyin..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Bu yastıklara bayıldım, özellikle tigger ve eeyore'luya.
Ama 26 tl çok dimi bu yastık için, verilmez??

orta-12375_POOH3789a9cd03.jpg

orta-12376_PIGLET3c83e8591a.jpg

orta-12377_EEYORE6f240b8e77.jpg

orta-12378_TIGGERd9f7bd2aaa.jpg

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
tanselcimmm canım ohhh keyfini çıkar kız evinin azcık dinlen..işe geri dönecektin sen demi 1 haftalık almıştın raporu ben öyle hatırlıyorum:D
yaa turşuya bende dayanmıyorum ama cidden şişiriyor bacımm yaa

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ben ve 1 saat .. ocağım iyi de ben de iş yok..neyse seni kendimce topiğin HAMARATI ilan ediyorum bu da tacınız ecrin hnm:kayris:

o zamann gitt kurban et yemegi yarısmasında oyunu kullan bakimm.. kızlarrrr oyy kullanmayann kalmasınn bakemm.. belkii beeendiginiiz yemek bana ait cıkarr :D oylamayann kalmasınnn haaannnııımmmmmm

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar