Neyi kız, biri mi yellendi![]()
Tamam toktorum da onay verdi alıyorum hemen
bizde bi sürü mezeye müteakipp salcalı biftek ve pilav varkremalı mantarlıda olabilir tabi.. son andaki ruh halime baglı
Neyi kız, biri mi yellendi![]()
Tamam toktorum da onay verdi alıyorum hemen
ben de tam tersini duymuştum..ula bi tek doğru yok şu hamilelikte.. hep ihtimal muhtemel şeyler..
bizde bi sürü mezeye müteakipp salcalı biftek ve pilav varkremalı mantarlıda olabilir tabi.. son andaki ruh halime baglı
Ben yarın yokum, teee akşam 6-7 gibi gelirim.
Şimdiden söyleyeyim, patron 2 gündür 4te geliyor yine gelirse aniden çıkarım yazamam felan
Kızlar erkeklere göre daha hareketli olurmuş ki zate.
Ben bişi yapmıcam. Grevdeyim akşam
Şehriye çorbası var, bi de biber dolması var şu kavga ettiğim dolmalar.
Eşim onu yesin. Ben de karnabahar yicem. Azıcık kaldıydı.
Canım çok salata çekiyo şöyle bol limonlu, yeşillikli ama şekerime hiç iyi gelmiyo, yapmıcam.
Ehehehe yazık kız sığışamıyo yavruşlar napsınlar
.
Mezeleri çok severim-alkis:catalbicak:
akşam size mi gelsem ki.
ben bnu s,bel canı sevıyorum ya. kadında garip bi çekicilik var...
Sağol Ecrincim, olmadı ben de cevizli erişte, çorba ve mantarlı biftek yapayım... E o zaman çıkayım da markete gideyim
Niçün öyle o?
Öyle miiii? Ben erkekler daha hareketli olur diye biliyodum...
Aaavvvvv... Salata dedin aklım balığa kaydı... Balık mı yapsam acep... Ama balıkçıya gidemem ki çok uzak. Araba da eşimde... Neyse ben iyisi Ecrinden çaldığım menuyu yapiim bugün :zonk:
AZOOOOŞ, evde bi film cd sinden denedim o dediğini ama olmadıııı...
ben bu sibel can'ı sevıyorum ya. kadında garip bi çekicilik var...
o kadancıkk kilosylaa benimkide sıgısammıyo yaa little ınkii napsınn garibimm..
bende cok severim yaaa.. hatta mezenin oldugu sofrada ana yemek istemem ekmek versinler yeter
gel cnmm benimm jübile yapıomm bu aksam doom öncesiazcık tembelim ama oldugu kadann napalımm. menümüssde
saksuka
hardallı patatis
rus salatasıı (bu hep standart rusları sevmem ama salatasıı ii)
mayonezli kereviz
brokoli
yogurtlu köz patlıcan ve biber
bide accık turp lahana havucc karısımı salata var
bunların dısında da medeni haline karar veremedigim et, pilav ve tarhana corbası var
ıgghh.. yeminle ben de geçen şu sibel can ı seven varmıdır ne gıcık kadın diyordum...
Niçün öyle o?
...
Aaavvvvv... Salata dedin aklım balığa kaydı... Balık mı yapsam acep... Ama balıkçıya gidemem ki çok uzak. Araba da eşimde... Neyse ben iyisi Ecrinden çaldığım menuyu yapiim bugün :zonk:
AZOOOOŞ, evde bi film cd sinden denedim o dediğini ama olmadıııı...
ev değil bi lokantanın bugunlük mönüsü sanki.
vay anasına bunları bı akşamda yıyecek misiniz? ayrıca rus salatası bayılırım yaa![]()
ben severım. sesi de harika hem...