2012 Şubat Anneleri

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Kocan nirde ki? Benim de göğsüm değil de, göğüs uçlarım sızlıyor nedense...

Valla biz söylicez eşimle ailelerimize, bebek doğduğunda gelin hastanede görün ama evde istemiyoruz kimseyi, başbaşa kalmak istiyoruz diye. Zaten eşim de yıllık izinlerini ve babalık iznini kullanacak inşallah. 20 gün falan yanımda olur bir aksilik olmazsa inşallah... Kadın da bulucam temizlik yemek ütü vs için. Ben de eşim de ne evlenirken ne de başka mevzularda ailelerimizin hayatımıza müdahale etmelerine izin vermedik. Hatta evlenirken onlara biz eşyalarımızı aldık herşey tamam dediğimizde şok olmuşlardı. Sadece perdeler kalmıştı alınmadık, onu bari birlikte yapalım dediler. Biz de iyi tamam dedik de eşimle gördük günümüzü. Öyle doğru bir karar vermişiz ki ailelerimizden birşey bekelemeyerek. Halen unutmam o perde seçtiğimiz günü. 3 görümcemin 3 ü de benim beğendiklerimi beğenmedi, ben onların beğendiklerini beğenmedim. En son eşim çıldırdı, siz ne karışıyosunuz, biz oturucaz evde, al hayatım hengisini istiyorsan dedi de öyle sustular... Aman eksik kalsınlar. İstemem ben evimde kalabalık...

ben de öyle istiyorum da sanmam ki olsun, kayınvalidemler uzakta her gün gelemezler zaten de annem her gün ben de olur sanırım, ama doğum yapan bi arkadaşımın doktor olan kocası doğumdan sonra yanında annen olsun muhakkak dedi bana, o süreç çok zor kaldıramazsın dedi.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Benim saatleri var, dakik hergün aynı zamanlarda oynamaya başladı..İlki sabah kalktığımda 2-3 dönme hareketi yapıyor yataktayken, sonra işe geliyoruz yerime oturup meyvemi yiyince yine başlıyor, 7-8 kere de böyle oynuyor akşama kadar belli aralıklarla..
Bi de evimize gidince uzandığım zaman oynuyor..

simoşum bana mı dedin bunu dr.unla paylaştın mı diye?

azoşum peki tekmelerı bı garip artık di mi? sert sert boyle. böyle bi de popo kaydırmaca hareketi var bu ara bızımkının. benimki de en çok iş yerınde sabah saatlerinde ve akşam sol tarafıma yatıp tv ızlerken coşuyor.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
menn geldimm cok yoruldumm.. ancakk kahvaltı ediyorum.. :acep: pazar bile cok pahalı yaaa.. brokolii ucuzlamıcak gallibaa. sinirim bozuluyo. yarın 4 boyutluya giricezz sabahh aayyyy cok heyecanlıyımmm:sila::sila: ne kadann alakasızz cümlelerr kurdum bea:ayk:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

azoşum peki tekmelerı bı garip artık di mi? sert sert boyle. böyle bi de popo kaydırmaca hareketi var bu ara bızımkının. benimki de en çok iş yerınde sabah saatlerinde ve akşam sol tarafıma yatıp tv ızlerken coşuyor.

Evet evet daha sert, daha acımasız artık, herhalde irileşiyorlar ya ondan daha bi kuvvetleniyorlar..
Yanlardan vurunca problem yokta tam ortadan vurunca bi irkiliyorum.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ben de öyle istiyorum da sanmam ki olsun, kayınvalidemler uzakta her gün gelemezler zaten de annem her gün ben de olur sanırım, ama doğum yapan bi arkadaşımın doktor olan kocası doğumdan sonra yanında annen olsun muhakkak dedi bana, o süreç çok zor kaldıramazsın dedi.

Valla tatlım anama kal dersem, görümcelerimden biri 1 sokak, diğeri 2 sokak aşağıda oturuyor, bil ki onlar da bizde yatar kalkar. Kaldı ki birinin biri 4 yaşında diğeri 8 yaşında 2 çocuğu var. Kesinlikle cıngar çıkartırım. Kayınpedere zati gıcığım. Sırf evde yatacak yer kalmasın diye evdeki yatağı attım :D Eşimin yardımı Allahın ziniyle başederiz diye düşünüyorum ama çok da darda kalırsam zaten bulduğum kadın emekli hemşire, o yardım eder...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
menn geldimm cok yoruldumm.. ancakk kahvaltı ediyorum.. :acep: pazar bile cok pahalı yaaa.. brokolii ucuzlamıcak gallibaa. sinirim bozuluyo. yarın 4 boyutluya giricezz sabahh aayyyy cok heyecanlıyımmm:sila::sila: ne kadann alakasızz cümlelerr kurdum bea:ayk:

Hoşdeldinnn...4 boyutluuuuuuu :D Anam resim getir, video verirlerse videodan poz yakala resim çek merak ederim :D

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Evet evet daha sert, daha acımasız artık, herhalde irileşiyorlar ya ondan daha bi kuvvetleniyorlar..
Yanlardan vurunca problem yokta tam ortadan vurunca bi irkiliyorum.

benimki resmen balerin gibi dansediyor her sabah öğlen aksam gece.. karnımdaki dalgalanmalar 100 metreden görülür..eskisi kadar tekmelemiyor ama artık..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Valla tatlım anama kal dersem, görümcelerimden biri 1 sokak, diğeri 2 sokak aşağıda oturuyor, bil ki onlar da bizde yatar kalkar. Kaldı ki birinin biri 4 yaşında diğeri 8 yaşında 2 çocuğu var. Kesinlikle cıngar çıkartırım. Kayınpedere zati gıcığım. Sırf evde yatacak yer kalmasın diye evdeki yatağı attım :D Eşimin yardımı Allahın ziniyle başederiz diye düşünüyorum ama çok da darda kalırsam zaten bulduğum kadın emekli hemşire, o yardım eder...

En iyisi aslında senin düşündüğün gibi...
Zaten eşin evde olacağı için zorlanmazsın bence..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
benimki resmen balerin gibi dansediyor her sabah öğlen aksam gece.. karnımdaki dalgalanmalar 100 metreden görülür..eskisi kadar tekmelemiyor ama artık..

Evet dalgalanmalar daha fazla..
Ya şimdi okudum yeni doğum yapmış biri "bebeğim olduktan sonra 2 gecedir uyuyamıyorum, ama onu seyretmekten uyuyamıyorum" yazmış kıyamam :) Ben de kesin böyle olurum.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Evet bebişim sana dediydim... Benimki sanki hiç tekmelemiyo yaaa alallalalalaa ben bunu sorcam doktora.... :(

Cıksss atamadın kiii :D
Ben trip attım ama, dünden beri depresyondayım yaaaa...
Hamilelik dipreşşınına girdim.

Hemen çık o dipreşşından hemmmeeeeeeen. Daha lohusalık var, o daha ağırmış..

Aç aç mı gezdin pazarı yoğsam?

Hoşdeldinnn...4 boyutluuuuuuu :D Anam resim getir, video verirlerse videodan poz yakala resim çek merak ederim :D

Aaaa o nası oluyo yaaa videodan foto mu çekiliyo? :O

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Evet bebişim sana dediydim... Benimki sanki hiç tekmelemiyo yaaa alallalalalaa ben bunu sorcam doktora.... :(

Hemen çık o dipreşşından hemmmeeeeeeen. Daha lohusalık var, o daha ağırmış..

Aç aç mı gezdin pazarı yoğsam?

Aaaa o nası oluyo yaaa videodan foto mu çekiliyo? :O

öle oldu balım vallaa.. kociş götürüversin diye aceleden cıktım kosa kosa. bi tane browni vardı evde onu attım agzıma:zonk:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar