2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
o ooo ooo. sen öyle san. safım benim.

Ay yok bee, şimdiden plan yapıyorum yavrum. Kadın bulucam bi tane ev işleri yemek temizlik vs için. Hem sağlık durumumu düşünüyom bunu yaparken, hem de annemin ve görümcelerimin müdahalesini ve bizde kalma ihtimallerini minimuma indirmek için... Kesinlikle rahat edemem. Huyluyum ben kızım. Daha evlendiğimden beri annemlerin evinde kalmadım 1 kere. Yatmaya bile rahat edemem... Allahtan bizimkiler bu gıcık huylarımı biliyo. Şimdi bunla yüzleşme sırası eşimin ailesinde :D :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Şu anda göbeğim resmen kare oldu :durbun:
Nasıl duruyorsa içerde, yamuk bir tip şu anda göbeğim komik :D

Şu anda, şu anda :D Bu ne biçim cümle oldu beee

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Ben de takamam evde sütyen. Zati don giymekten de hoşlanmıyom ya. Onu mecbur giyiyom :D Bi de sütyeni şuanki bedeninize göre mi aldınız siz? Doğumdan sonra süt dolunca bayaa şişiyomuş ya ondan sordum...

bi beden büyük aldım ben.

Ay ben annemin yanında bile açamam memişimi beee. Utanırım... :ayk: Zati genel anesteziyle sezeryan olucam, kimse de bi yerimi görmicek heralde dimi...?

hehe, ben de sendenim, ben de açamam kimsenin yanında :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ay şu an çok fenayım oturamıyorum. gobegım çatlıcak gibi gerildi. :( taş kesildi yine.

Yavrum, sen bu durumu doktorunla paylaştın mı? Bence bunu söylemelisin, bunlar yalancı kasılmalar olabilir...

Şu anda göbeğim resmen kare oldu :durbun:
Nasıl duruyorsa içerde, yamuk bir tip şu anda göbeğim komik :D

:D Allalaa benimki sizinkilere göre daha mı az hareketli acaba yaa...:acep:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Gökçe kız çok şevkatli çok masum bakıyon resminde, hiç öyle cadı bir yönün gözükmüyor neden ki :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Ay yok bee, şimdiden plan yapıyorum yavrum. Kadın bulucam bi tane ev işleri yemek temizlik vs için. Hem sağlık durumumu düşünüyom bunu yaparken, hem de annemin ve görümcelerimin müdahalesini ve bizde kalma ihtimallerini minimuma indirmek için... Kesinlikle rahat edemem. Huyluyum ben kızım. Daha evlendiğimden beri annemlerin evinde kalmadım 1 kere. Yatmaya bile rahat edemem... Allahtan bizimkiler bu gıcık huylarımı biliyo. Şimdi bunla yüzleşme sırası eşimin ailesinde :D :D

benim de var öyle gıcık huylarım ama doğum o gıcık huyları takmıyo. ılla evde oluyor 3,5 kadın. bilmişler ordusu da dıyebılırız kendılerıne. aslında varya doğum sonrası bu çok bilmiş kadınların yapacağı işi yapacak olan firmalar olsa. eve kalmalık kadın gönderseler. gelinler kaynanalar birbirine girmese falan. di mi?

bende aynıyım haa:D gökçe sen gibi karnımı açıp gezioumm:kahkaha::kahkaha:

ahaha aynen aynen.

Allah kabul etsin minnoş...

İç iç bişe olmaz Allahın izniyle. Ben dün içtim. Süper oldu. Hatta bitmeyen nescafe olsun istedim... :D

ya içeyim kız bende dur.

Ben de içtim dün, çok canım çektiydi..Birşey olmaz bi bardaktan.

benım de fecı canım çekti.

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
Yavrum, sen bu durumu doktorunla paylaştın mı? Bence bunu söylemelisin, bunlar yalancı kasılmalar olabilir...

kız korkmaa bak sana söleyim bu hamilelik acayip bi fizyoloji gerçektenn..herkesinn ki çok farklı oluoo...bende ilk başlarda çok takıoudumm nie bende böle deil,nie benimki böle diee..sonra baktımm herkesin hamileliği kendinee göre farklı :panter:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Benim saatleri var, dakik hergün aynı zamanlarda oynamaya başladı..İlki sabah kalktığımda 2-3 dönme hareketi yapıyor yataktayken, sonra işe geliyoruz yerime oturup meyvemi yiyince yine başlıyor, 7-8 kere de böyle oynuyor akşama kadar belli aralıklarla..
Bi de evimize gidince uzandığım zaman oynuyor..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Gökçe kız çok şevkatli çok masum bakıyon resminde, hiç öyle cadı bir yönün gözükmüyor neden ki :D

aiyy üstüme iyilik sağlık. ne cadılığımı gördün kız?

hatun bana gerızekalı derken bile seviyemi korudum ben yahu. ben hep sakinimdir ki:) lilacs ayrıca sende begenmişin bu mesajı aşkolsun.:)

ben de dün akşam sütlü türk kahvesi içtim, canım çekti napayım :sila:

bayılırım... sütlü sütlü...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
göğüslerim sızlıyorr kzıım yine kendini bi yere toparladıı..kocamı özledimmmm:eek:ky:

Kocan nirde ki? Benim de göğsüm değil de, göğüs uçlarım sızlıyor nedense...

benim de var öyle gıcık huylarım ama doğum o gıcık huyları takmıyo. ılla evde oluyor 3,5 kadın. bilmişler ordusu da dıyebılırız kendılerıne. aslında varya doğum sonrası bu çok bilmiş kadınların yapacağı işi yapacak olan firmalar olsa. eve kalmalık kadın gönderseler. gelinler kaynanalar birbirine girmese falan. di mi?

Valla biz söylicez eşimle ailelerimize, bebek doğduğunda gelin hastanede görün ama evde istemiyoruz kimseyi, başbaşa kalmak istiyoruz diye. Zaten eşim de yıllık izinlerini ve babalık iznini kullanacak inşallah. 20 gün falan yanımda olur bir aksilik olmazsa inşallah... Kadın da bulucam temizlik yemek ütü vs için. Ben de eşim de ne evlenirken ne de başka mevzularda ailelerimizin hayatımıza müdahale etmelerine izin vermedik. Hatta evlenirken onlara biz eşyalarımızı aldık herşey tamam dediğimizde şok olmuşlardı. Sadece perdeler kalmıştı alınmadık, onu bari birlikte yapalım dediler. Biz de iyi tamam dedik de eşimle gördük günümüzü. Öyle doğru bir karar vermişiz ki ailelerimizden birşey bekelemeyerek. Halen unutmam o perde seçtiğimiz günü. 3 görümcemin 3 ü de benim beğendiklerimi beğenmedi, ben onların beğendiklerini beğenmedim. En son eşim çıldırdı, siz ne karışıyosunuz, biz oturucaz evde, al hayatım hengisini istiyorsan dedi de öyle sustular... Aman eksik kalsınlar. İstemem ben evimde kalabalık...

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
aiyy üstüme iyilik sağlık. ne cadılığımı gördün kız?

hatun bana gerızekalı derken bile seviyemi korudum ben yahu. ben hep sakinimdir ki:) lilacs ayrıca sende begenmişin bu mesajı aşkolsun.:)

bayılırım... sütlü sütlü...

sen geçmişi görmüyon nasılsa diye beğendiydim :D göreceğin tutmuş senin de, ay çok utandım :ayk:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar