Niye kız naptımki ben?
o ooo ooo. sen öyle san. safım benim.
ben gidiyorum Hakkın divanına durmaya..
Bİ fincan nescafe içsem ne olur? :acep: çok canım çekti..
Bİ fincan nescafe içsem ne olur? :acep: çok canım çekti..
Ben de takamam evde sütyen. Zati don giymekten de hoşlanmıyom ya. Onu mecbur giyiyomBi de sütyeni şuanki bedeninize göre mi aldınız siz? Doğumdan sonra süt dolunca bayaa şişiyomuş ya ondan sordum...
Ay ben annemin yanında bile açamam memişimi beee. Utanırım... :ayk: Zati genel anesteziyle sezeryan olucam, kimse de bi yerimi görmicek heralde dimi...?
ay şu an çok fenayım oturamıyorum. gobegım çatlıcak gibi gerildi.taş kesildi yine.
Şu anda göbeğim resmen kare oldu
Nasıl duruyorsa içerde, yamuk bir tip şu anda göbeğim komik
Ben de içtim dün, çok canım çektiydi..Birşey olmaz bi bardaktan.
Ay yok bee, şimdiden plan yapıyorum yavrum. Kadın bulucam bi tane ev işleri yemek temizlik vs için. Hem sağlık durumumu düşünüyom bunu yaparken, hem de annemin ve görümcelerimin müdahalesini ve bizde kalma ihtimallerini minimuma indirmek için... Kesinlikle rahat edemem. Huyluyum ben kızım. Daha evlendiğimden beri annemlerin evinde kalmadım 1 kere. Yatmaya bile rahat edemem... Allahtan bizimkiler bu gıcık huylarımı biliyo. Şimdi bunla yüzleşme sırası eşimin ailesinde![]()
bende aynıyım haagökçe sen gibi karnımı açıp gezioumm:kahkaha::kahkaha:
aynen aynen. Allah kabul etsin minnoş...
İç iç bişe olmaz Allahın izniyle. Ben dün içtim. Süper oldu. Hatta bitmeyen nescafe olsun istedim...
Ben de içtim dün, çok canım çektiydi..Birşey olmaz bi bardaktan.
Yavrum, sen bu durumu doktorunla paylaştın mı? Bence bunu söylemelisin, bunlar yalancı kasılmalar olabilir...
Allalaa benimki sizinkilere göre daha mı az hareketli acaba yaa...:acep:
Allalaa benimki sizinkilere göre daha mı az hareketli acaba yaa...:acep:
Gökçe kız çok şevkatli çok masum bakıyon resminde, hiç öyle cadı bir yönün gözükmüyor neden ki
ben de dün akşam sütlü türk kahvesi içtim, canım çekti napayım :sila:
göğüslerim sızlıyorr kzıım yine kendini bi yere toparladıı..kocamı özledimmmmky:
benim de var öyle gıcık huylarım ama doğum o gıcık huyları takmıyo. ılla evde oluyor 3,5 kadın. bilmişler ordusu da dıyebılırız kendılerıne. aslında varya doğum sonrası bu çok bilmiş kadınların yapacağı işi yapacak olan firmalar olsa. eve kalmalık kadın gönderseler. gelinler kaynanalar birbirine girmese falan. di mi?
aiyy üstüme iyilik sağlık. ne cadılığımı gördün kız?
hatun bana gerızekalı derken bile seviyemi korudum ben yahu. ben hep sakinimdir kililacs ayrıca sende begenmişin bu mesajı aşkolsun.
![]()
bayılırım... sütlü sütlü...