2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Evet evet daha sert, daha acımasız artık, herhalde irileşiyorlar ya ondan daha bi kuvvetleniyorlar..
Yanlardan vurunca problem yokta tam ortadan vurunca bi irkiliyorum.

Benim de böyle bazen karnıma sürtünerek bi yerden bi yere geçiyo ya, onda bi ligi ligi oluyo içim.

benimki resmen balerin gibi dansediyor her sabah öğlen aksam gece.. karnımdaki dalgalanmalar 100 metreden görülür..eskisi kadar tekmelemiyor ama artık..

Evet bebişim sana dediydim... Benimki sanki hiç tekmelemiyo yaaa alallalalalaa ben bunu sorcam doktora.... :(
/B]

He bak ben de onu dicektim, tırsmıyım o zaman benimkinde de depik olayı azaldı, süzülme, ordan oraya yardırma şeklinde devam ediyo aktivitesine.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Valla tatlım anama kal dersem, görümcelerimden biri 1 sokak, diğeri 2 sokak aşağıda oturuyor, bil ki onlar da bizde yatar kalkar. Kaldı ki birinin biri 4 yaşında diğeri 8 yaşında 2 çocuğu var. Kesinlikle cıngar çıkartırım. Kayınpedere zati gıcığım. Sırf evde yatacak yer kalmasın diye evdeki yatağı attım :D Eşimin yardımı Allahın ziniyle başederiz diye düşünüyorum ama çok da darda kalırsam zaten bulduğum kadın emekli hemşire, o yardım eder...

YEAHHH İŞTE BU YA. akla bak. yeminle aklıma geldiydi...

bunu düşünecem. :) ama annem kalsın isterim. anamı yerlerde yatıramam.

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Benim de böyle bazen karnıma sürtünerek bi yerden bi yere geçiyo ya, onda bi ligi ligi oluyo içim.

He bak ben de onu dicektim, tırsmıyım o zaman benimkinde de depik olayı azaldı, süzülme, ordan oraya yardırma şeklinde devam ediyo aktivitesine.
bazen küçük bi çıkıntı dayanıyor karın duvarıma.. eli herhalde o bende elimi koyuyorum çekiyor.. ay bi hoş oldum yine..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Belki de kızlar daha sakin ya da daha güçsüz oluyodur... Doktora söylicem ayaklarına baksın nerde diye... 6 gün sonra randevum...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

benimkide tekmelemiyo ama arada hıckırıyo sanırsamm pıt pıt vıruyo bi kac dk. amaa süreklii bi esnemee bi ittirme bi toparlanıpp acılma söz konusu:D pazartesi metroya bindim. karsımdada insanlar oturuyo haliylee. benim karın topp kiminn.. kızınn orda oynıcagıı tuttu.. sagg sol kıpırdanma derken sagg taraff yükselmeye basladı.. napıyo bu yaa diye bakıyorumm amaa hiççç benii iplemiyo.. elimi üstünee kapattım hemenn göbügünn ama herkessler gördü kızımınn uzanann yerlerinii.. :kahkaha::kahkaha::kahkaha:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Belki de kızlar daha sakin ya da daha güçsüz oluyodur... Doktora söylicem ayaklarına baksın nerde diye... 6 gün sonra randevum...

walla simoş onla alakalı mı bilmem.. benimki kız ve çok hareketli baştan beri..ne tekmeler ne kafa hareketleri gördü şu hassas bedenim.. şimdilerde de de kaydırmaca annenin kukusunu deldirmece oynuyor:D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
YEAHHH İŞTE BU YA. akla bak. yeminle aklıma geldiydi...

bunu düşünecem. :) ama annem kalsın isterim. anamı yerlerde yatıramam.

Ahahahha onu da düşündüm, 1 tane koltuğum açılıp yatak oluyor. Anlayacağın evde tek kişilik yatacak yer var ama annemin de uzun süre kalmasını engellemek için o odaya taşınıcam 1 ay sonra :D Ay ne fena bi insanım ben yaaa :zonk: Ama valla istemiyorum öyle 1 ay falan kalmasını naaapiim yaa. Eşim annem bizdeyken evde kot pantolonla oturuyo, tuvalete gidemiyo, kasıldıkça kasılıyo. Ben de öyleyim işte. O yüzden böylesi en iyisi...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

korkuorum ben o sürtünme hareketinden. arada şiddetli titreme falan da yapıyo benimki. :acep:

böyle o küçük kıçını sanki yerleştiremıyor bi yerlere gibi hareketleri var. yayıla yayıla bişiyler... sonra topak olma. açma germe...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Evet kuzum videoyu izlerken klavyedeki print screen tuşuna bir kere basıp, painti açıp yapıştır dediğinde foto almış oluyorsun.

Kızlar beyaz nohut leblebi yesem nolar? Çok kalorili midir, yeme saatim geldi de:acep:

Hadi yaaa bak bunu öğrendiğim iyi oldu, alırsam ben de video deniyim bunu... Saol bebişim. Leblebiyi de ye bence noolcak ki... Bişi olmaz...

walla simoş onla alakalı mı bilmem.. benimki kız ve çok hareketli baştan beri..ne tekmeler ne kafa hareketleri gördü şu hassas bedenim.. şimdilerde de de kaydırmaca annenin kukusunu deldirmece oynuyor:D

Maşallah o zaman. Benimki genelde sakin, ama ben ne zaman stres yapsam o zaman hareketlenir gibi oluyo...

Kızlar akşama ne yemek yapacaksınız? Bana da fikir olur. Ben gene ne pişireceğimi bulamıyorum da...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Hadi yaaa bak bunu öğrendiğim iyi oldu, alırsam ben de video deniyim bunu... Saol bebişim. Leblebiyi de ye bence noolcak ki... Bişi olmaz...

Maşallah o zaman. Benimki genelde sakin, ama ben ne zaman stres yapsam o zaman hareketlenir gibi oluyo...

Kızlar akşama ne yemek yapacaksınız? Bana da fikir olur. Ben gene ne pişireceğimi bulamıyorum da...

bizde bi sürü mezeye müteakipp salcalı biftek ve pilav var:D kremalı mantarlıda olabilir tabi.. son andaki ruh halime baglı:D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
benimkide tekmelemiyo ama arada hıckırıyo sanırsamm pıt pıt vıruyo bi kac dk. amaa süreklii bi esnemee bi ittirme bi toparlanıpp acılma söz konusu:D pazartesi metroya bindim. karsımdada insanlar oturuyo haliylee. benim karın topp kiminn.. kızınn orda oynıcagıı tuttu.. sagg sol kıpırdanma derken sagg taraff yükselmeye basladı.. napıyo bu yaa diye bakıyorumm amaa hiççç benii iplemiyo.. elimi üstünee kapattım hemenn göbügünn ama herkessler gördü kızımınn uzanann yerlerinii.. :kahkaha::kahkaha::kahkaha:

Ehehehe yazık kız sığışamıyo yavruşlar napsınlar :D

Kızlar beyaz nohut leblebi yesem nolar? Çok kalorili midir, yeme saatim geldi de:acep:

Ye ye hem midenin asidini de alır yanmayı engeller.
Hem de kalorisi az.Ama yarım kilo yeme bi oturuşta :D

korkuorum ben o sürtünme hareketinden. arada şiddetli titreme falan da yapıyo benimki. :acep:

böyle o küçük kıçını sanki yerleştiremıyor bi yerlere gibi hareketleri var. yayıla yayıla bişiyler... sonra topak olma. açma germe...

Benimki sanki ordan oraya geçiyo ama kollarını,dirseklerini sürte sürte. Sonra dirseğiyle bastırıyo sanki bi yere...Bu aralar daha kukuşa ve sağ sol istikametlerine de vurur gibi.
Arada hıçkırıklar oluyo, peşpeşe vurma gibi şeyler de oluyo.
Bazen de mideme bastırıyo, o zaman midem ağrıyo işte.
Benim de en içimi bi hoş yapan hareketler mide etrafına gelenler.

Kızlar erkeklere göre daha hareketli olurmuş ki zate.

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Ehehehe yazık kız sığışamıyo yavruşlar napsınlar :D

Ye ye hem midenin asidini de alır yanmayı engeller.
Hem de kalorisi az.Ama yarım kilo yeme bi oturuşta :D

Benimki sanki ordan oraya geçiyo ama kollarını,dirseklerini sürte sürte. Sonra dirseğiyle bastırıyo sanki bi yere...Bu aralar daha kukuşa ve sağ sol istikametlerine de vurur gibi.
Arada hıçkırıklar oluyo, peşpeşe vurma gibi şeyler de oluyo.
Bazen de mideme bastırıyo, o zaman midem ağrıyo işte.
Benim de en içimi bi hoş yapan hareketler mide etrafına gelenler.

Kızlar erkeklere göre daha hareketli olurmuş ki zate.

ben de tam tersini duymuştum..ula bi tek doğru yok şu hamilelikte.. hep ihtimal muhtemel şeyler..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Ben bişi yapmıcam. Grevdeyim akşam :D
Şehriye çorbası var, bi de biber dolması var şu kavga ettiğim dolmalar.
Eşim onu yesin. Ben de karnabahar yicem. Azıcık kaldıydı.
Canım çok salata çekiyo şöyle bol limonlu, yeşillikli ama şekerime hiç iyi gelmiyo, yapmıcam.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar