simurganka01
Daimi Üye
selam kızlar ben geldim sabah doktorumuza gittik Allaha şükür herşey yolundaymış oğlum 1650g olmuş 2 hafta ilerde ve iri bebek olacak dedi gözleride açıktı ağzını açtı kapattı esniyordu yeni uyandı heralde yavrum sizin tavsiyenizle magvital aldım birde balık yağı verdi doktorum günde 3 lt su içmeme gerekiyormuş yoksa bebek rahat hareket edemezmiş elimde su şişesi gezecem artık benden bu kadar
Maşallah maşallah... Laylacım, ben de balık yağı kullanıyordum ama bu konuda farklı farklı yazılar okuyunca şuan çok tereddütte kaldım. Bazıları iyi değil, zehirlenmeye yol açabilir falan yazmış. Bilemedim... :acep:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
günayydın kızlaarrrr.. dün arkadasım geldii giremedim yine..aylık market alısverisimi de yaptım sabahtan. bize bu battaniyeyle nevresim takımını hediye getirmişş.. anneme söyledim telefonda masallahh ne kısmetli cocuk dedimasallah de didim bende
![]()
az sonra pazara gidip sebze meyve stogu yapıcam eve. aksama da son yemekli misafirim geliyo. cokl işim var..
gece uyuyamıyorum hiç. galiba fitili atmayıda beceremiyorum:uzgun: agrım sancım diz boyu. göbegimdee öne dogruu uzadı resmenn.. görümcem dün kızım ne kadar asagıda senin karnın dedi. tasıyamıyorum artık dedim bende![]()
pazar dönüsü bakarım size işe baslamadann.. öptüm hepinizii
Güle güle kullanın Ecrincim, çok güzeller, çok beğendim. De bu fitil işi nedir anlamadım... :acep:
Ben aşağıdan öyle bakıyom ama melül melül, geldim ki burdayım :sinifsinif::uzgun:
Valla bebişim ben hemen yazdım günaydın diye, sonra geçmişe gittim baktım anca geldim. Benim bi günahım yok yani...
hahha mayıs valla. Benim ilk başlarda biraz sıkıntılı oldu yavru ceylanım, yani lekelenmeler falan oldu. Sonra bi tırstık, tırsış o tırsış....