2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
selam kızlar ben geldim sabah doktorumuza gittik Allaha şükür herşey yolundaymış oğlum 1650g olmuş 2 hafta ilerde ve iri bebek olacak dedi gözleride açıktı ağzını açtı kapattı esniyordu yeni uyandı heralde yavrum sizin tavsiyenizle magvital aldım birde balık yağı verdi doktorum günde 3 lt su içmeme gerekiyormuş yoksa bebek rahat hareket edemezmiş elimde su şişesi gezecem artık benden bu kadar

Maşallah maşallah... Laylacım, ben de balık yağı kullanıyordum ama bu konuda farklı farklı yazılar okuyunca şuan çok tereddütte kaldım. Bazıları iyi değil, zehirlenmeye yol açabilir falan yazmış. Bilemedim... :acep:

günayydın kızlaarrrr.. dün arkadasım geldii giremedim yine..aylık market alısverisimi de yaptım sabahtan. bize bu battaniyeyle nevresim takımını hediye getirmişş.. anneme söyledim telefonda masallahh ne kısmetli cocuk dedi:D masallah de didim bende:D

az sonra pazara gidip sebze meyve stogu yapıcam eve. aksama da son yemekli misafirim geliyo. cokl işim var..

gece uyuyamıyorum hiç. galiba fitili atmayıda beceremiyorum:uzgun: agrım sancım diz boyu. göbegimdee öne dogruu uzadı resmenn.. görümcem dün kızım ne kadar asagıda senin karnın dedi. tasıyamıyorum artık dedim bende:D

pazar dönüsü bakarım size işe baslamadann.. öptüm hepinizii

Güle güle kullanın Ecrincim, çok güzeller, çok beğendim. De bu fitil işi nedir anlamadım... :acep:

Ben aşağıdan öyle bakıyom ama melül melül, geldim ki burdayım :sinifsinif::uzgun:

Valla bebişim ben hemen yazdım günaydın diye, sonra geçmişe gittim baktım anca geldim. Benim bi günahım yok yani... :D

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
babauşş alınganlık yapma işin vardır die sesimiz çıkmıyo heralde genelde yoğun bi rbayan olduğun için ne bileyim yane bak aslıda aşağıda ama yazmıyo demi kuşum yani alınmaya gerek yok orda görüyoz sizi içimiz rahat sorun görmeyince başlıyo

bence bu konuda hayatım ve azoş özellikle azonun taktiklerini uygulamış ve %100 başarılı biri olmuş olarak tavsiye ederim adam 100 metrede kaçsa o taktikle öle duracak adam tanımıyorum ben :D:kahkaha:
bak bunu iyi dedin..bi aksam olsun da öyle sorayım kızlara..
sabah sabah gitmez bu konu..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

günayydın kızlaarrrr.. dün arkadasım geldii giremedim yine..aylık market alısverisimi de yaptım sabahtan. bize bu battaniyeyle nevresim takımını hediye getirmişş.. anneme söyledim telefonda masallahh ne kısmetli cocuk dedi:D masallah de didim bende:D

az sonra pazara gidip sebze meyve stogu yapıcam eve. aksama da son yemekli misafirim geliyo. cokl işim var..

gece uyuyamıyorum hiç. galiba fitili atmayıda beceremiyorum:uzgun: agrım sancım diz boyu. göbegimdee öne dogruu uzadı resmenn.. görümcem dün kızım ne kadar asagıda senin karnın dedi. tasıyamıyorum artık dedim bende:D

pazar dönüsü bakarım size işe baslamadann.. öptüm hepinizii

Çok güzelmiş canım nevresimle de battaniye de güle güle kullan sağlıklı günlerde inşallah

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Maşallah maşallah... Laylacım, ben de balık yağı kullanıyordum ama bu konuda farklı farklı yazılar okuyunca şuan çok tereddütte kaldım. Bazıları iyi değil, zehirlenmeye yol açabilir falan yazmış. Bilemedim... :acep:

Güle güle kullanın Ecrincim, çok güzeller, çok beğendim. De bu fitil işi nedir anlamadım... :acep:

Valla bebişim ben hemen yazdım günaydın diye, sonra geçmişe gittim baktım anca geldim. Benim bi günahım yok yani... :D

Aman iyi siz de sevmeyin beni.
Neyse.
Balık yağının balığın beyaz etinden mi olması gerekiyormuş, yoksa karaciğerinin bilmemnesinden mi, öyle bişey vardı.
Bazıları uygunsuz yerlerinden yapılıyo sanırsam heyvanın onlar iyi değilmiş.
İyice doktor melekelerimi kaybettim iyi mi. Açıklamalara bak.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Hadi maşallah, topikte tüm bebeler nerdeyse 1-2 hafta ilerden gidiyor, Ocak girdiği gibi başlarız doğurmaya :D Terbiyeli çocuk şimdiden elini kapatıyor esnerken yerim onu :)
Deme yaw :D İlginçmiş.

teşekür ederiz teyzeleri hepimiz tosuncuk doğuracaz galiba benim doktor en son güne kadar bekletirim bir aksilik olmazsa dedi anne karnında ne kadar çok kalırsa o kadar sağlıklı olur siz tarih belirleyemezsiniz didi 14 şubat suya düştü:(

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
babauşş alınganlık yapma işin vardır die sesimiz çıkmıyo heralde genelde yoğun bi rbayan olduğun için ne bileyim yane bak aslıda aşağıda ama yazmıyo demi kuşum yani alınmaya gerek yok orda görüyoz sizi içimiz rahat sorun görmeyince başlıyo

bence bu konuda hayatım ve azoş özellikle azonun taktiklerini uygulamış ve %100 başarılı biri olmuş olarak tavsiye ederim adam 100 metrede kaçsa o taktikle öle duracak adam tanımıyorum ben :D:kahkaha:

Ben alınganlık yapmadım tamam mı :hihh:
İlgilenmiyo kimse benlen işte.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

teşekür ederiz teyzeleri hepimiz tosuncuk doğuracaz galiba benim doktor en son güne kadar bekletirim bir aksilik olmazsa dedi anne karnında ne kadar çok kalırsa o kadar sağlıklı olur siz tarih belirleyemezsiniz didi 14 şubat suya düştü:(

leyla 28 haftada mı 1650 kız bebek? hey maşallah bizim oğlan gibi tosun olacak sanki o.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Aman iyi siz de sevmeyin beni.
Neyse.
Balık yağının balığın beyaz etinden mi olması gerekiyormuş, yoksa karaciğerinin bilmemnesinden mi, öyle bişey vardı.
Bazıları uygunsuz yerlerinden yapılıyo sanırsam heyvanın onlar iyi değilmiş.
İyice doktor melekelerimi kaybettim iyi mi. Açıklamalara bak.

Kız ben seni niye sevmiyiiim :) Delüüü... Ben bu topicte yazan herkişi çok seviyom, valla bak. (BKZ. öte mahalledeki resmi yazılarım, BKZ. bu mahalledeki gayri resmi yazılarım :D )

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Ben de depresyondayım Azoş, biberlerle atıştım diyorum daha nolsun :(
Neyse sakız şişmanlatmaz anam ama mideni sürekli bir yemek gelecek sinyalinde tuttuğu için çabık acıkırsın.

Biberlerle bundan sonra muhattap olma sakın, böyle terbiyesizlik görmedim ben, hamilesin az alttan alsalardı ya :eller:

Olsun laylam ne kadar kalırsa o kadar iyi madem, doktorun dediği tarihte ol sezeryanı..Peki ortalama bi tarih verdi mi?Ya sezoştan önce sancın gelirse?

kendi kendime konuşturuyonuz beni amaaaa...

Gel benlen konuş bebemmm, nasıl koyduk ama 3-1 ha :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

teşekkür ederim balım benim doktorda hem vitamin hemde kan hapı veren doktorlara kızıyor balık yağı bu aydan sonra lazım dedi

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Hadi yaaa :( İçim sıkıldı, oğlumda canımı yakıyor bugün çok sert hareketleri.
gülüm benim sizleri anlamak için sizin haftanıza erişmem lasım sıkın dişinizi yavrular az kaldı bitcek yolunuz
selam kızlar ben geldim sabah doktorumuza gittik Allaha şükür herşey yolundaymış oğlum 1650g olmuş 2 hafta ilerde ve iri bebek olacak dedi gözleride açıktı ağzını açtı kapattı esniyordu yeni uyandı heralde yavrum sizin tavsiyenizle magvital aldım birde balık yağı verdi doktorum günde 3 lt su içmeme gerekiyormuş yoksa bebek rahat hareket edemezmiş elimde su şişesi gezecem artık benden bu kadar

maşallahhhh kızlar bu topikte tosun dolu kurban olsunlar onu verene aynen doktor banada dedi bende pet şişyle geziyorum no alıyorum kç lt içtim die

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Biberlerle bundan sonra muhattap olma sakın, böyle terbiyesizlik görmedim ben, hamilesin az alttan alsalardı ya :eller:

Yok hayatta olmam ya, kabak dolması yaparım artık, işim olmaz biberle filan. :hihh:

Kız ben seni niye sevmiyiiim :) Delüüü... Ben bu topicte yazan herkişi çok seviyom, valla bak. (BKZ. öte mahalledeki resmi yazılarım, BKZ. bu mahalledeki gayri resmi yazılarım :D )

İyi hadi barıştım o zaman :ask:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

teşekkür ederim balım benim doktorda hem vitamin hemde kan hapı veren doktorlara kızıyor balık yağı bu aydan sonra lazım dedi

evet devlet ödemiyormuş miğdemde yanma yapmasında en büyük sorunum o

Ben vitamin kullanıyor olmama rağmen kansızlık başladı vede kan hapı almadıkça ilerledi ama laylam.Maalesef elevitin içindeki demir kafi gelmedi bana.Hemogramla sürekli takip etmek lazım.
Marincap mide yanması yapmıyo ya, yok.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
80'ine merdiven dayamış yaşlı baba ile onu ziyarete gelen -45 yaşında ve saygın bir işi olan- oğlu salonda oturuyorlardı.
Hal-hatırdan, çoluk-çocuktan, havadan-sudan sahbet ettikten sonra oğlu susmuş, ayrılmanın sinyalini vermişti.
O anda üzerinde oturdukları sedirin yanındaki pencerenin pervazına bir karga kondu.
Yaşlı baba birden gülümsemeye başladı ve gülümseyerek kargaya biraz baktıktan sonra oğluna sordu:
- Bu ne oğlum?
Oğlu şaşkın, cevapladı:
- O bir karga baba.
Yaşlı baba kargaya biraz daha baktıktan sonra yine sordu:
- Bu ne oğlum?
Oğlu daha da şaşkın, yine cevapladı:
- Baba, o bir karga
Karga hâlâ pervazda, komik hareketlerle başını sağa sola çeviriyor, başını yan yatırıyor, havaya bakıyor, sonra başını yine onlara çeviriyordu. Yaşlı baba üçüncü defa sordu:
- Bu ne?
Oğlunun şaşkınlığı sabırsızlığa dönmüştü:
- O bir karga baba, üç oldu soruyorsun. Beni işitmiyor musun ?!
Yaşlı baba dördüncü defa da sorunca oğlunun sabrı taştı ve sesini yükseltti:
- Baba bunu neden yapıyorsun?

Tam dört defadır onun ne olduğunu soruyorsun, sana cevap veriyorum ve sen hâlâ sormaya devam ediyorsun. Sabrımı mı deniyorsun?!
Babası -yüzünde hâlâ bir gülümseme- yerinden kalktı, içeri odaya gitti ve elinde bir defterle döndü.
Bu bir hâtıra defteriydi. Oturdu, sayfalarını karıştırdı ve aradığını buldu.
Sevgiyle gülümseye devam ederek sayfası açık bir vaziyette defteri oğluna uzattı ve o sayfayı okumasını söyledi:

'Bugün 3 yaşındaki minik yavrumla salondaki sedirde otururken yanıbaşımızdaki pencerenin pervazına bir karga kondu.
Oğlum tam 23 defa onun ne olduğunu sordu. 23 soruşunda da ona sevgiyle sarılarak, onun bir karga olduğunu söyledim. Rahatsız olmak mı? Hayır! Onun sorusunu masumca tekrar edişi içimi sevgiyle doldurdu...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar